Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Μην ανησυχείς καθόλου για τα κιλά.Εγώ είμαι ακόμα στα -4 και αν συνεχίσω την διατροφή του διαβητολόγου βλέπω να χάνω κι άλλα μέχρι να γεννήσω.

Όσο για τα κιλά μη σκάτε δεν βλέπετε όλες οι τηλεπερσόνες γυρίζουν στις 40 μέρες στυλάκια....Μα όλες τόσο καλό μεταβολισμό ποια έχουν απορώ....

Η σκορδά λέει πήρε 18 και μόλις γέννησε έχασε τα 14 αμέσως.Μάλλον βουβάλι γέννησε και όχι παιδάκι γιατί με το παιδάκι άντε να χαθούν 8 κιλά αν είναι το μωρό 4+ κιλά αλλιώς δεν...

το άκουσα κ εγω αυτό για τη σκορδά..άκουσα ότι πήρε 16 και έχασε τα 12..παίρνω λίγο κουράγιο από αυτό άλλα αυτή τα χάσει ή όχι θα πάει να κάνει τη λιποαναρρόφηση και θα έχει τον personal trainer να την λιώνει στη γυμναστική...:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπό για δημόσιο νοσοκομείο που λέτε θα σας πω τι ισχύει στο Αλεξάνδρα.

Παίρνουμε μαζί εσώρουχα και ρούχα του μωρού, σεντονάκια για το πυρεξ, πετσέτα του μωρού για όταν το κάνουν μπάνιο, κρέμα συγκάματος όποια θέλει δεν παρέχουν στο νοσοκομείο.Δίνανε πάνες, οινόπνευμα, γάζες στο νοσοκομείο αλλά θα ενημερωθώ πάλι για τώρα από τις φίλες μου που γέννησαν τώρα μήπως έχει αλλάξει κάτι.

Για τα κιλά χάνεις το βάρος του μωρού επί 2 περίπου να ξέρετε.Τώρα αν δεν φάτε καθόλου 3-4μέρες που θα είσαστε μέσα θα χάσετε και παραπάνω.

τι είναι αυτό;:tongue:εκεί που κοιμάται το νεογέννητο;

Μαρόζ ειρωνικά το είπα για τις τηλεπερσόνες.Εννοείται ότι ο οργανισμός αποθηκεύει λίπος 9 μήνες ακόμα και τα κιλά να φύγουν θα μείνει το λίπος που χρειάζεται για τον θηλασμό.Αυτές γυρνάνε καλογυμνασμένες και χωρίς ίχνος πίσω πράγμα που φυσιολογικά δεν γίνεται.

Ναι εκεί που κοιμούνται τα λένε πυρεξ χαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

vassoula81 αν δεν κάνω λάθος είσαι νοσοκόμα;

ξερεις αν θα μας βάλουν αυτή την άθλια πεταλούδα;:mad:

χαχαχαχα γλυκια μου φοβασαι τιs πεταλουδες?ναι νοσοκομα ειμαι ....αν κανεις καισαρκη σιγουρα θα σου βαλουν ....αν κ γενικοτερα στη νοσηλια σ ισως να σ χρειαστει ...το θεμα ειναι πως δεν θα κρατησει πολυ γιατι στις γεννες σε απλευθερωνουν ευκολα απ αυτα...να ξερεις πως τη πεταλουδα στο χερι θα την εχεις ετσι κ αλλιως για ωρα αναγκης ....οσο για ορουw κ τετποια ειναι θεμα καθαρα του γιατρου σου...αχ ποσο θα κατσουμε ...το πολυ 4 μερες κ μετα δεν μαs τρυπα κανεις ;)

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Πεταλούδα βάζουν και στο φυσιολογικό τοκετό ακόμα και αν δεν χρειαστεί.Εμένα μου έβαλαν κανονικά την ώρα της γέννας και την άλλη μέρα το πρωί το έβγαλαν χωρίς να το χρησιμοποιήσουμε καθόλου.

Διαφημίσεις

χαχαχαχα γλυκια μου φοβασαι τιs πεταλουδες?ναι νοσοκομα ειμαι ....αν κανεις καισαρκη σιγουρα θα σου βαλουν ....αν κ γενικοτερα στη νοσηλια σ ισως να σ χρειαστει ...το θεμα ειναι πως δεν θα κρατησει πολυ γιατι στις γεννες σε απλευθερωνουν ευκολα απ αυτα...να ξερεις πως τη πεταλουδα στο χερι θα την εχεις ετσι κ αλλιως για ωρα αναγκης ....οσο για ορουw κ τετποια ειναι θεμα καθαρα του γιατρου σου...αχ ποσο θα κατσουμε ...το πολυ 4 μερες κ μετα δεν μαs τρυπα κανεις ;)

το σιχαίνομαι αυτό το μακάβριο εύρημα της ιατρικής...πέρυσι είχα νοσηλευτεί για 4 ημέρες και το μόνο που με απασχολούσε ήταν η πεταλούδα....:mad:

το άκουσα κ εγω αυτό για τη σκορδά..άκουσα ότι πήρε 16 και έχασε τα 12..παίρνω λίγο κουράγιο από αυτό άλλα αυτή τα χάσει ή όχι θα πάει να κάνει τη λιποαναρρόφηση και θα έχει τον personal trainer να την λιώνει στη γυμναστική...:rolleyes:

αχ οποιος εχει λεφτα κανει θαυματα εχεις δικιο ...ας ελπισουμε πως θα χασουμε κ θα γινουμε μοντελαkια οπωσ πριν :tongue:

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!Καλό μήνα!!!!!

Κορίτσια εγώ δεν έχω πάρει κανένα κιλό όμως είχα αρκετά backup!!! Βεβαια έχει να κάνει με τους εμετούς και όλα τα δύσκολα συμπτώματα που τα είχα τους 5 πρώτους μήνες. Ο γιατρός δε μου έχει πει ότι να προσέχω και ότι μπορώ να τα καταφέρω μέχρι τη γέννα και να μην πάρω κιλό!! Αδύνατο το βλέπω.....αλλά μακάρι. :)

Όσον αφορά το σερβιετάκι .....μόλις ο γιατρός μου κατάλαβε ότι έβαζα μου είπε να ξεχάσω και τη λέξη "σερβιετάκι" όχι απλά να μη φοράω!!! Έτσι και κάνω αλλάζω εσώρουχα και πλένομαι πιο συχνά.

vassoula81μιαμ μιαμ ωραιες συνταγουλες :wink:ειμαι πολυ λιχουδω κ λατρευω τα παγωτα!σημερα π[ηρα απτελεσματα εξετασης......ο γιατρος μ ειπε να κανω εξεταση για χοληστερινη κ τριγλυκεριδια.....η αληθεια ειναι πως απορησα γιατι ποτε στη ζωη μ δεν ειχα ανεωασμενες τιμες ...ελα ομως πως σημερα που πηρα στα χερια μ τα αποτελεσματα επεσα απ τα συνεφα.....τριγλυκεριδια εχς 181 κ το οριο ειναι 150 και LDL χοληστερινη εχω 150 με οριο 130 ;( ...επισης εχω ευτηχως καλο αιματοκριτη οπωσ παντα.....κ παμε στα ουρα πυοσφαιρια ανεβηκαν στα 4-6 κ ερυθρα 2-3......αυτα....παρασκευη εχω ραντεβου με το γιατρο μου να μου πει περισσοτερα ;( απογοητευτικα ...πρεπει να προσεχω πιο πολυ τη διατροφη μου κ να πινω πολυ νερο.....φιλακια σε ολες σας vassoula81μιαμ μιαμ ωραιες συνταγουλες :wink:ειμαι πολυ λιχουδω κ λατρευω τα παγωτα!σημερα π[ηρα απτελεσματα εξετασης......ο γιατρος μ ειπε να κανω εξεταση για χοληστερινη κ τριγλυκεριδια.....η αληθεια ειναι πως απορησα γιατι ποτε στη ζωη μ δεν ειχα ανεωασμενες τιμες ...ελα ομως πως σημερα που πηρα στα χερια μ τα αποτελεσματα επεσα απ τα συνεφα.....τριγλυκεριδια εχς 181 κ το οριο ειναι 150 και LDL χοληστερινη εχω 150 με οριο 130 ;( ...επισης εχω ευτηχως καλο αιματοκριτη οπωσ παντα.....κ παμε στα ουρα πυοσφαιρια ανεβηκαν στα 4-6 κ ερυθρα 2-3......αυτα....παρασκευη εχω ραντεβου με το γιατρο μου να μου πει περισσοτερα ;( απογοητευτικα ...πρεπει να προσεχω πιο πολυ τη διατροφη μου κ να πινω πολυ νερο.....φιλακια σε ολες σας

μιαμ μιαμ ωραιες συνταγουλες ειμαι πολυ λιχουδω κ λατρευω τα παγωτα!σημερα π[ηρα απτελεσματα εξετασης......ο γιατρος μ ειπε να κανω εξεταση για χοληστερινη κ τριγλυκεριδια.....η αληθεια ειναι πως απορησα γιατι ποτε στη ζωη μ δεν ειχα ανεωασμενες τιμες ...ελα ομως πως σημερα που πηρα στα χερια μ τα αποτελεσματα επεσα απ τα συνεφα.....τριγλυκεριδια εχς 181 κ το οριο ειναι 150 και LDL χοληστερινη εχω 150 με οριο 130 ;( ...επισης εχω ευτηχως καλο αιματοκριτη οπωσ παντα.....κ παμε στα ουρα πυοσφαιρια ανεβηκαν στα 4-6 κ ερυθρα 2-3......αυτα....παρασκευη εχω ραντεβου με το γιατρο μου να μου πει περισσοτερα ;( απογοητευτικα ...πρεπει να προσεχω πιο πολυ τη διατροφη μου κ να πινω πολυ νερο.....φιλακια σε ολες σας

vassoula81 κι εγώ ενώ ποτέ δεν είχα θέμα, χοληστερίνη και τριγλυκερίδια είμαι fulll , ανησύχησα αλλά ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ για την ώρα...

Κορίτσια βοηθείστε για τη βαλίτσα!!! Λέω να αρχίσω να οργανώνομαι!!!!

Από τιμές γνωρίζετε για τα μαιευτήρια??? Για Ιασώ που θα γεννήσω έχετε ακούσει τπτ? Μου κάνει εντύπωση που λένε ότι οι τιμές έχουν πέσει και παρ'όλαυτα μας βλέπω στα 3.000,00€ χωρίς γιατρό-μαία.

Α!!! Σήμερα πάμε και στο γιατρό!! Επιτέλους θα δούμε τον μπέμπη μας!!! Φιλάκια

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

το σιχαίνομαι αυτό το μακάβριο εύρημα της ιατρικής...πέρυσι είχα νοσηλευτεί για 4 ημέρες και το μόνο που με απασχολούσε ήταν η πεταλούδα....:mad:

καληηηηηη μου ελπιζω να μη λυποθημας ;)δεν θελω κ εγω να σε απογοητευω μα δεν θα το αποφυγεις.....ειναι για ωρα αναγκης σε περιπτωση χορηγησης καποιου ορου.....αχ κ δεν μενουμε κοντα να ερθω να σε ενθαρυνω τισ μερες της γεννας :-P;)...ωραια θα ηταν να γεννουσαμε κ να ειμασταν ολες μαζι στον ιδιο θαλαμο :D

tBf6p3.png?nUqbXZE4

καληηηηηη μου ελπιζω να μη λυποθημας ;)δεν θελω κ εγω να σε απογοητευω μα δεν θα το αποφυγεις.....ειναι για ωρα αναγκης σε περιπτωση χορηγησης καποιου ορου.....αχ κ δεν μενουμε κοντα να ερθω να σε ενθαρυνω τισ μερες της γεννας :-P;)...ωραια θα ηταν να γεννουσαμε κ να ειμασταν ολες μαζι στον ιδιο θαλαμο :D

πλάκα θα είχε!!:tongue:εσύ που ξέρεις κιόλας, θαα σου φανεί παιχνιδάκι!!;)εγω είμαι πολύ φοβιτσιάρα με σύριγγες, αίμα και ορούς...πραγματικά σας θαυμάζω όλους εσάς που ασχολείστε με αυτά..:shock:

Παίρνουμε μαζί εσώρουχα και ρούχα του μωρού, σεντονάκια για το πυρεξ, πετσέτα του μωρού για όταν το κάνουν μπάνιο, Για τα κιλά χάνεις το βάρος του μωρού επί 2 περίπου να ξέρετε.Τώρα αν δεν φάτε καθόλου 3-4μέρες που θα είσαστε μέσα θα χάσετε και παραπάνω.

Ελα τώρα κ εξηγησέ μου τι φανελάκια και φορμάκια φοράς σε ένα μωρό που γεννιέται μεσα στο κατακαλόκαιρο!!!

Δεν έχω ιδέα αφου το κοριτσάκι μου είναι χειμωνιάτικο. Τιραντε κορμάκια?? του φοράμε κ φορμάκια από πάνω??ΟΕΟ?? Στο πρώτο φορούσα πάνω από το κοντομάνικο φανελάκι, ένα που είναι σαν φορμάκι αλλά από κάτω δεν έχει ποδαρακια κ κλείνει με σκοινάκια... Ηταν πολύ βολικό για την αλλαγή της πάνας και βέβαια της φορούσα κ καλτσάκια...

Τώρα πώς θα τα ντύσουμε???:confused:

Για τα κιλά την πρώτη φορά πήρα 20 βγαίνοντας από το μαιευτήριο είχα χάσει 9 (το μωρο ήταν 2780 κ εκεί έτρωγα πολύ αφού ο άντρας της διπλανής μου είχε πιτσαρία κ μας περιποιούταν πολύ!!) και στους 8 μήνες είχα χάσει 22 σε σχεση με τα αρχικά....βέβαια δεν έτρωγα καθόλου γαλακτοκομικά κ ότι είχε μέσα γάλα (πχ πίτσες, τυριά, παγωτα, γλυκά) αφού η μικρή είχε αλλεργία στην αγελαδινή πρωτεϊνη κ αφου τη θήλαζα έπρεπε να μην τα τρώω ούτε εγώ...

Τώρα είμαι ήδη στα +12 αλλά το απολαμβάνω κ δεν αγχώνομαι..!!!

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!Καλό μήνα!!!!!

Κορίτσια εγώ δεν έχω πάρει κανένα κιλό όμως είχα αρκετά backup!!! Βεβαια έχει να κάνει με τους εμετούς και όλα τα δύσκολα συμπτώματα που τα είχα τους 5 πρώτους μήνες. Ο γιατρός δε μου έχει πει ότι να προσέχω και ότι μπορώ να τα καταφέρω μέχρι τη γέννα και να μην πάρω κιλό!! Αδύνατο το βλέπω.....αλλά μακάρι. :)

Όσον αφορά το σερβιετάκι .....μόλις ο γιατρός μου κατάλαβε ότι έβαζα μου είπε να ξεχάσω και τη λέξη "σερβιετάκι" όχι απλά να μη φοράω!!! Έτσι και κάνω αλλάζω εσώρουχα και πλένομαι πιο συχνά.

..

Κορίτσια βοηθείστε για τη βαλίτσα!!! Λέω να αρχίσω να οργανώνομαι!!!!

Από τιμές γνωρίζετε για τα μαιευτήρια??? Για Ιασώ που θα γεννήσω έχετε ακούσει τπτ? Μου κάνει εντύπωση που λένε ότι οι τιμές έχουν πέσει και παρ'όλαυτα μας βλέπω στα 3.000,00? χωρίς γιατρό-μαία.

Α!!! Σήμερα πάμε και στο γιατρό!! Επιτέλους θα δούμε τον μπέμπη μας!!! Φιλάκια

με ενθαρυνεις πολυ και μαλιστα εχεις ανεβασμενες τιμες χωρις κιλο στη πλατη σου....αυτο που σ ειπε ο γιατρος εμενα με ησυχαζει γιατι ειχα αρχισει αν εχω κ τυψεις για αυτα που τρωω....αχ εχω παρει κ κιλα ...πωπω τυψεις....εισαι τυχερη παντως γιατι με αφορμη τουσ εμμετους δεν πηρες κιλακια κ σιγουρα θα εισαι μια σεχυ σουπερ εγκυουλα!!!!!!:-P

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Εγώ πάλι καλοκαίρι γέννησα 8 Ιουλίου.Του φόραγα τότε αμάνικο εσώρουχο και από πάνω φορμάκι ολόσωμο με έξω μπούτια και χεράκια χωρίς κάλτσες.Αλλά το 2007 που γέννησα ήταν ένα καλοκαίρι που κάτω από 40 βαθμούς έπεσε τον Οκτώβριο.Στο νοσοκομείο επειδή με την διπλανή μου δεν θέλαμε να έχουμε το κλιματιστικό ανοιχτό τα είχαμε μόνο με το αμάνικο εσώρουχο και η παιδίατρος μας είπε τότε επειδή είχε 42 βαθμούς να τα αφήσουμε με την πάνα μόνο.

Τώρα ας έχετε και με μανίκι εσώρουχα και αμάνικα και βλέπετε.Πάντως για σκουφάκια που αγόρασε μια φίλη που γεννάει Ιούλιο χλωμό το κόβω να φορέσουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...