Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Χωρίς μέθη επειδή ειναι 1-2 ωάρια. Μη φανταστείς πως κάνω χωρίς μέθη για άλλο λόγο. 😂 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Συγνώμη που κάναμε αναφορά σε φαγητά. Πες μου που είσαι να σου στείλω μία άμεσα....

vassoula81 δεν είναι τραγικές βεβαίως οι εξετάσεις σου. Θα σου πει φυσικά και ο γιατρός σου. Πρέπει να προσέχουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακούγεται νοστιμότατο. Θα το δοκιμάσω. Είσαι πολύ καλή και σε ευχαριστούμε όλες φαντάζομαι. Οπότε καταλαβαίνετε τι τραβάω έχοντας δικό μας ζαχαροπλαστείο και μάλιστα κάτω από το σπίτι.... Όσων αφορά τα δημόσια μαιευτήρια μια φίλη που γέννησε στο Έλενα κάποια πράγματα τις τα παρείχε το νοσοκομείο. Θα ενημερωθώ λίαν συντόμως και θα σας πω

αντε καλε σε οτι μπορω να βοηθησω γιατι να μην το κανω???δοκιμασε το εμενα μου αρεσει πολυ.....

μιαμ μιαμ ωραιες συνταγουλες ;)ειμαι πολυ λιχουδω κ λατρευω τα παγωτα!σημερα π[ηρα απτελεσματα εξετασης......ο γιατρος μ ειπε να κανω εξεταση για χοληστερινη κ τριγλυκεριδια.....η αληθεια ειναι πως απορησα γιατι ποτε στη ζωη μ δεν ειχα ανεωασμενες τιμες ...ελα ομως πως σημερα που πηρα στα χερια μ τα αποτελεσματα επεσα απ τα συνεφα.....τριγλυκεριδια εχς 181 κ το οριο ειναι 150 και LDL χοληστερινη εχω 150 με οριο 130 ;( ...επισης εχω ευτηχως καλο αιματοκριτη οπωσ παντα.....κ παμε στα ουρα πυοσφαιρια ανεβηκαν στα 4-6 κ ερυθρα 2-3......αυτα....παρασκευη εχω ραντεβου με το γιατρο μου να μου πει περισσοτερα ;( απογοητευτικα ...πρεπει να προσεχω πιο πολυ τη διατροφη μου κ να πινω πολυ νερο.....φιλακια σε ολες σας

ελα βρε δεν εισαι πολυ πανω απο τα ορια.....να μην απογοητευεσαι.....

Θέλω τυρόπιτα!!!!!!!!!!!!!! Εδώ δεν έχουν τυρόπιτες!!!!Ουαααα..... Ρε κορίτσια να ανησυχήσω που δεν έχω τόσα πολλά υγρά; Βλέπω ότι όλες έχετε, εγώ έχω πιο λίγα κι απο πριν μείνω έγκυος. Ευτυχώς δεν έχω πρηστεί καθόλου, παρόλο που έχω βάλει 11 κιλά. Μάλλον είναι όλα λίπος και καθόλου υγρά ε;
καλε να μην αν ησυχεις γιατι να ανησυχεις???αχ μωρε σε τσιτωσαμε με τα φαγητα ε????εγω κοριτσια δεν αΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

marroz 90 εισαι μια χαρα και πολυ τυχερη ...εγω ημουν 55 κ εφτασα 70 ...πρωτη φορα βλαιπω τον εαυτο μ τοσο παχυ με πιανει καταθληψη στην εικονα της κυταριτιδας...ποιος εγω που ελιωνα στα γυμναστηρια :P τι να πω...οσο για τα υγρα οτιλια εισαι κ εσυ τυχερη...το να βγαζεις λιγα δεν νομιζω να ειναι 8εμα ανησιχιας ισα ισα...οσο για τα πολλα υγρα ειναι κατι που συζητιεται λογικα γιατι δεν υπηρχε στη ζωη μας πριν την εγκυμοσυνη λογικα κ οι γιατροι απλα το θεωρουν φυσικο!ΓωγωΖ μακαρι να ειναι καλα οπως λες γιατι δεν 8α αντεξω να ακουσω το παραμικρο...ειμαι σε φαση μελαγχολιας κ απλα τη παλευω

tBf6p3.png?nUqbXZE4

marroz 90 εισαι μια χαρα και πολυ τυχερη ...εγω ημουν 55 κ εφτασα 70 ...πρωτη φορα βλαιπω τον εαυτο μ τοσο παχυ με πιανει καταθληψη στην εικονα της κυταριτιδας...ποιος εγω που ελιωνα στα γυμναστηρια :P τι να πω...οσο για τα υγρα οτιλια εισαι κ εσυ τυχερη...το να βγαζεις λιγα δεν νομιζω να ειναι 8εμα ανησιχιας ισα ισα...οσο για τα πολλα υγρα ειναι κατι που συζητιεται λογικα γιατι δεν υπηρχε στη ζωη μας πριν την εγκυμοσυνη λογικα κ οι γιατροι απλα το θεωρουν φυσικο!ΓωγωΖ μακαρι να ειναι καλα οπως λες γιατι δεν 8α αντεξω να ακουσω το παραμικρο...ειμαι σε φαση μελαγχολιας κ απλα τη παλευω

μηπως δεν είναι φυσιολογικό να έχω πάρει λίγα κιλά;βέβαια δεν τρώω καθόλου λιπαρά και γλυκά..μια φορά την εβδομάδα κάνω τη γουρουνιά μου.εχω φτάσει τα 68 κιλά με 1,77 ύψος. μπορεί να έχω πάρει λίγα κιλά αλλά κ εγώ αγχώνομαι για το πως θα τα χάσω..:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Ποια ζυγαριά? Αυτή που έχω για να ακουμπάω τις παντόφλες μου??????? Έχω τσακωθεί μαζί της. Ήμουν πάντα κόκαλο και τώρα ξεχειλίζω από παντού.

vassoula81 μην αγχώνεσαι. Τώρα δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα. Σε λίγο καιρό θα ησυχάσουμε από αυτά τα άγχη. Θα έχουμε άλλα βέβαια αλλά τουλάχιστον θα τα κρατάμε στα χέρια μας τα μπεμπουλίνια!!!

μηπως δεν είναι φυσιολογικό να έχω πάρει λίγα κιλά;βέβαια δεν τρώω καθόλου λιπαρά και γλυκά..μια φορά την εβδομάδα κάνω τη γουρουνιά μου.εχω φτάσει τα 68 κιλά με 1,77 ύψος. μπορεί να έχω πάρει λίγα κιλά αλλά κ εγώ αγχώνομαι για το πως θα τα χάσω..:rolleyes:

αχ καλη μου σε καταλαβαινω πως οσα κιλα κ να πηρες (εστω κ λιγα )θα θες σιγουρα να τα χασεις αλλα πιστεψε με με το που θα βγεισ με το μωρο σου αγκαλια θα εχεις αφησει πισω σου τα κιλα αυτα που πηρες...αυτο στο υπογραφω γιαυτο μη μου αγχωνεσαι !;)

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Ποια ζυγαριά? Αυτή που έχω για να ακουμπάω τις παντόφλες μου??????? Έχω τσακωθεί μαζί της. Ήμουν πάντα κόκαλο και τώρα ξεχειλίζω από παντού.

vassoula81 μην αγχώνεσαι. Τώρα δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα. Σε λίγο καιρό θα ησυχάσουμε από αυτά τα άγχη. Θα έχουμε άλλα βέβαια αλλά τουλάχιστον θα τα κρατάμε στα χέρια μας τα μπεμπουλίνια!!!

αχ ποσο ωαρια τα λες χχαχαχχαχα αχ αυτη η ζυγαρια ετσι μ ερχεται να τη σπασω......εισαι πρωτη λεμε..στο μυαλο μ εισαι....σε ευχαριστω πολυ για την ενθαρυνση κ εχεις δικιο....τωρα δεν φοβομαστε τιποτα κ ο στοχος μασ ειναι ενας ...να παρουμε στην αγκαλια μας επιτελους τα μπεμπακια μας κ ο καιρος κυλα γρηγορα....πλησιαζεεεεεει....;):tongue:

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Μην ανησυχείς καθόλου για τα κιλά.Εγώ είμαι ακόμα στα -4 και αν συνεχίσω την διατροφή του διαβητολόγου βλέπω να χάνω κι άλλα μέχρι να γεννήσω.

Όσο για τα κιλά μη σκάτε δεν βλέπετε όλες οι τηλεπερσόνες γυρίζουν στις 40 μέρες στυλάκια....Μα όλες τόσο καλό μεταβολισμό ποια έχουν απορώ....

Η σκορδά λέει πήρε 18 και μόλις γέννησε έχασε τα 14 αμέσως.Μάλλον βουβάλι γέννησε και όχι παιδάκι γιατί με το παιδάκι άντε να χαθούν 8 κιλά αν είναι το μωρό 4+ κιλά αλλιώς δεν...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

αχ ποσο ωαρια τα λες χχαχαχχαχα αχ αυτη η ζυγαρια ετσι μ ερχεται να τη σπασω......εισαι πρωτη λεμε..στο μυαλο μ εισαι....σε ευχαριστω πολυ για την ενθαρυνση κ εχεις δικιο....τωρα δεν φοβομαστε τιποτα κ ο στοχος μασ ειναι ενας ...να παρουμε στην αγκαλια μας επιτελους τα μπεμπακια μας κ ο καιρος κυλα γρηγορα....πλησιαζεεεεεει....;):tongue:

vassoula81 αν δεν κάνω λάθος είσαι νοσοκόμα;

ξερεις αν θα μας βάλουν αυτή την άθλια πεταλούδα;:mad:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

δε νομίζω να μείνω μόνο στα +6...πιστεύω σίγουρα ότι θα φτάσω στα 10..:(

μετα τη γέννα θα πρέπει να φτιάξουμε ένα άλλο cafe:"πώς χάνονται τα κιλά της εγκυμοσύνης.."[/QUO

γλυκια μου τα δεκα κιλα τα χανεις στο φτερο...εδω εχω ακουσει περιπτωσεις με περισσοτερα κιλα κ ειμαι αισιοδοκση ακομα κ εγω που εχω παρει 15 κιλα κ συνεχιζω...θελω να πιστευω πως εχω ελπιδες!η φαιη σκορδα ειχε παρει 18 κιλα κ τα εχασε μεσα σε 40 μερες ...γυρησε στιλακι στη εκπομπη της.....σκεψου βγαινοντας απ το μαιευτηριο χανεις αμεσως τα 10 ;)

tBf6p3.png?nUqbXZE4

ωαρια?????χαχαχαχα

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Λοιπό για δημόσιο νοσοκομείο που λέτε θα σας πω τι ισχύει στο Αλεξάνδρα.

Παίρνουμε μαζί εσώρουχα και ρούχα του μωρού, σεντονάκια για το πυρεξ, πετσέτα του μωρού για όταν το κάνουν μπάνιο, κρέμα συγκάματος όποια θέλει δεν παρέχουν στο νοσοκομείο.Δίνανε πάνες, οινόπνευμα, γάζες στο νοσοκομείο αλλά θα ενημερωθώ πάλι για τώρα από τις φίλες μου που γέννησαν τώρα μήπως έχει αλλάξει κάτι.

Για τα κιλά χάνεις το βάρος του μωρού επί 2 περίπου να ξέρετε.Τώρα αν δεν φάτε καθόλου 3-4μέρες που θα είσαστε μέσα θα χάσετε και παραπάνω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...