Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αν ηταν δυο λεπτά αυτό το μαρτύριο εμένα προσωπικά μου φάνηκε αιώνας. Δεν είναι ο πόνος τόσο πολύ όσο η αίσθηση του να σου ξύνουν το εσωτερικό της μήτρας. Κι εγώ δυσκολεύτηκα και με τον καθετήρα γιατί έχω αρκετά σφιχτό κανάλι και έπρεπε να χαλαρώσω πρώτα οπότε μας πήρε λίγο χρόνο κ αυτό. Βγήκα στον άντρα μου και του είπα αισθάνομαι βιασμένη 😂😂😂

Εγώ δεν πήρα τίποτα από παυσίπονο γιατί είναι τοπικός και στιγμιαίος ο πόνος. Μετα έχεις λίγο κράμπες για κανένα μισάωρο, εγώ πήγα για ψώνια! 😂

Ωστόσο όχι ευχαριστώ δεν θέλω να το ξανακάνω και ειδικά χωρίς μέθη! Την σαλπιγγογραφια την έκανα ξανά πιο εύκολα από το μικροβιωμα. Αν και μεταξύ μας μακάρι να μην μας ξαναχρειαστούν ΠΟΤΕ 🫣

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Μπορεί να το συγκρίνω με την σαλπιγγογραφια που πραγματικά ακόμα το θυμάμαι και έχω ptsd. Βεβαια εγώ κάνω ωοληψια χωρίς μέθη οπότε ίσως να μην είμαι παράδειγμα. Εχω εκπαιδευτεί στον πόνο.

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες.

Από δουλειές ελάχιστες. Ευτυχώς η πεθερά μου έχει αναλάβει πλύσιμο και σίδερο και η μαμά με την αδελφή την γενική επιμέλεια του σπιτιού. Τα καθημερινά βεβαίως τα κάνω πλύσιμο πιάτων, μαγείρεμα, ξεσκόνισμα. Ευτυχώς ήρθαν οι κολλητοί του άντρα μου το ΣΚ και σήκωσαν τα χαλιά οπότε πλέον θα μπορώ να σκουπίζω ελαφρά μιας και την ηλεκτρική δεν την έπιασα και εγώ στα χέρια μου λόγω της αποκόλλησης που με κράτησε 3 μήνες στο κρεβάτι.

Από υγρά αρκετά και εγώ. Όταν είμαι σπίτι απλά αλλάζω εσώρουχο όταν είμαι εκτός με σερβιετάκι και συχνή αλλαγή.

Για βαλίτσα εγώ ούτε λόγος. Από Δευτέρα που έχω ραντεβού με το γιατρό θα ξεκινήσω τις πρώτες αγορές οπότε θα αρχίσει η γενικότερη οργάνωση.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα και να κλείσω μην σαν κουράζω... Τα πόδια και τα χέρια σας πρήστηκαν? Έχω λίγες μέρες που τα νιώθω και είναι όντως πρησμένα. Η βέρα βγήκε και οι αστράγαλοι είναι σαν μπουγελόφατσες:D. Το έχει καμιά από εσάς ή να πάρω το γιατρό μου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλήμέρα YOUPI εννοείται βρε ότι θα τον πάρω απλά έχει φύγει ο δύστυχος μια βδομάδα διακοπές γιατί τον Αύγουστο θα τον κρατήσω εδώ. Έλεγα λοιπόν να κάνω υπομονή μέχρι τη Δευτέρα που έχω ραντεβού αλλά με έπεισες. Πάω να τον πάρω τώρα.

Φιλιά και ευχαριστώ

κοριτσαρες καλημερα....εγω απο δουλειες κανω τα παντα....τι τυχερες ειστε που εχετε τις μαμαδες σας!!!!!!!εμενα η μανουλα μου δεν ειναι εν ζωη.....η πεθερα μου ενω μου εχει πει να με βοηθαει δεν θελω να μαθει να μπλεκεται μες στα ποδια μου και αποφευγω να της πω να με βοηθησει.....γενικα περα απο τη μεση που τωρα μου το καθιστα αδυνατο να καθαρισω το σπιτι οπως θελω,εχω καλη εγκυμοσυνη,οποτε τα εκανα ολα μονη μου.....τωρα φερνω μια φορα την εβδομαδα την κοπελα να μου κανει τα χοντρα και τα αλλα τα κανω παλι εγω ομως με προσοχη....η αδερφες μου ειναι ολες παντρεμενες με παιδια αλλα να ναι καλα η μια μου αδερφη που παρ ολο το τρεξιμο της ολο και κατι θα με βοηθησει να κανω.....

για τη βαλιτσα δεν εχω φτιαξει κατι....ομως σιγα σιγα θα αρχισω να ετοιμαζομαι.....το παρακατω λινκ μπορει να σας βοηθησει....κι εγω απο εκει θα συμβουλευτω....βεβαια ολα αυτα τα χρειαζονται οι κοπελες που γεννουν σε δημοσιο μαιευτηριο,σε ιδιωτικο μαλλον θα χρειαστουν λιγοτερα πραγματακια για το μωρο....ριξτε μια ματια..http://www.babyspace.gr/Article/labor-suitcase-list/120-737.html

6RVmp3.png

6Kqep2.png

κοριτσαρες καλημερα....εγω απο δουλειες κανω τα παντα....τι τυχερες ειστε που εχετε τις μαμαδες σας!!!!!!!εμενα η μανουλα μου δεν ειναι εν ζωη.....η πεθερα μου ενω μου εχει πει να με βοηθαει δεν θελω να μαθει να μπλεκεται μες στα ποδια μου και αποφευγω να της πω να με βοηθησει.....γενικα περα απο τη μεση που τωρα μου το καθιστα αδυνατο να καθαρισω το σπιτι οπως θελω,εχω καλη εγκυμοσυνη,οποτε τα εκανα ολα μονη μου.....τωρα φερνω μια φορα την εβδομαδα την κοπελα να μου κανει τα χοντρα και τα αλλα τα κανω παλι εγω ομως με προσοχη....η αδερφες μου ειναι ολες παντρεμενες με παιδια αλλα να ναι καλα η μια μου αδερφη που παρ ολο το τρεξιμο της ολο και κατι θα με βοηθησει να κανω.....

για τη βαλιτσα δεν εχω φτιαξει κατι....ομως σιγα σιγα θα αρχισω να ετοιμαζομαι.....το παρακατω λινκ μπορει να σας βοηθησει....κι εγω απο εκει θα συμβουλευτω....βεβαια ολα αυτα τα χρειαζονται οι κοπελες που γεννουν σε δημοσιο μαιευτηριο,σε ιδιωτικο μαλλον θα χρειαστουν λιγοτερα πραγματακια για το μωρο....ριξτε μια ματια..http://www.babyspace.gr/Article/labor-suitcase-list/120-737.html

ιουυυυυυυυυυυ!!!!!!!δασκαλα πραμα δεν ντρεπομαι....λαθος απο κεκτημενη ταχυτητα....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

γωγω εχω την εντυπωση οτι λιγο πολυ ολες θα πρηστουμε λογω καλοκαιριου....παντως αυτο ειναι κι ενδειξη λευκωματος.....προσπαθησε να κοψεις οσο μπορεις το αλατι και τα λιπαρα φαγητα....πχ κρεμες γαλακτος,βουτυρα,παγωτα απ εξω που περιεχουν λιπαρα,γαλα με λιπαρα κτλ...

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Βρε christy μου μου γράφεις και εσύ ότι ακριβώς έφαγα τις 2 προηγούμενες ημέρες:D. Ειδικά με το παγωτό υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορώ να του αντισταθώ. Έχουμε και ζαχαροπλαστείο οπότε υπάρχει σε αφθονία και είναι πάντα διαθέσιμο. Μίλησα πάντως με το γιατρό και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα. νερό πολύ και στις εξετάσεις που θα κάνω αύριο να ελέγξω το ουρικό οξύ:shock:. Τι να δείχνει άραγε το ουρικό οξύ. Ευτυχώς βαριέμαι στη δουλειά οπότε θα το ψάξω.

γωγω εχω την εντυπωση οτι λιγο πολυ ολες θα πρηστουμε λογω καλοκαιριου....παντως αυτο ειναι κι ενδειξη λευκωματος.....προσπαθησε να κοψεις οσο μπορεις το αλατι και τα λιπαρα φαγητα....πχ κρεμες γαλακτος,βουτυρα,παγωτα απ εξω που περιεχουν λιπαρα,γαλα με λιπαρα κτλ...

καλησπέρα κοριτσάκια!!

έχει δίκιο η christy! το αλάτι και η ζάχαρη μπορεί να ευθύνονται..Εγώ το έχω κόψει τελείως πριν μείνω έγκυος...με βοήθησε πολύ η μαμά μου που έμενα μαζί της μεχρι πριν λίγο.Εχει μια ασθένεια που της απαγορεύει το αλάτι και σιγά σιγά το κόψαμε οικογενειακώς...

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Βρε christy μου μου γράφεις και εσύ ότι ακριβώς έφαγα τις 2 προηγούμενες ημέρες:D. Ειδικά με το παγωτό υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορώ να του αντισταθώ. Έχουμε και ζαχαροπλαστείο οπότε υπάρχει σε αφθονία και είναι πάντα διαθέσιμο. Μίλησα πάντως με το γιατρό και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα. νερό πολύ και στις εξετάσεις που θα κάνω αύριο να ελέγξω το ουρικό οξύ:shock:. Τι να δείχνει άραγε το ουρικό οξύ. Ευτυχώς βαριέμαι στη δουλειά οπότε θα το ψάξω.
κι αυτο ευθυνεται για τα πρηξιματα...μην ανησυχεις....επειδη κι εμενα ο γιατρος μου μου βρηκε λευκωμα,δεν εχω πρηστει ομως αλλα ειναι απο τη διατροφη,μου ειπε να προσεχω αυτα που σου ειπα,να πινω πολυ νερο κι αν θελω παγωτο να τρωω 2 την εβδομαδα αλλα να το φτιαχνω μονη μου....σου εχω συνταγη πολυ ευκολη και γευστικη....θες?????

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Αρχίσαμε και βαραίνουμε;

Εμένα Κρίστι μου τα χέρια μου είναι πρησμένα απο την αρχή της εγκυμοσύνης ( η βέρα δεν μπαίνει ούτε για πλάκα) και τα πόδια μου απο τον 6ο μήνα και μετά συνέχεια. Κάνω συνέχεια εξετάσεις για λεύκωμα αλλά ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ αφού βγαίνουν αρνητικές. Μάλλον είναι απο το βάρος επειδή τα μωρά είναι δύο.

Όσο για τις δουλειές δεν κάνω τίποτα απολύτως και μόνο που περπατάω λίγο με πιάνει ταχυπαλμία :( ... Να είναι καλά η μαμά και η αδερφή μου!

Υγρά έχω πολλά, πάρα πολλά αλλά και αυτά λέει ο γιατρός πως είναι φυσιολογικά αρκεί να είναι ανοιχτόχρωμα και να μην μυρίζουν περίεργα. Οπότε αναγκαστικά φοράω σερβιετάκια γιατί αλλιώς πρέπει να αλλάζω είκοσι εσώρουχα την μέρα.

Όσο για την βαλίτσα εγώ την έκανα γιατί υπάρχει περίπτωση να γεννήσω νωρίτερα. Αυτό που ήθελα να πω είναι οτι θα γεννήσω στο Ιπποκράτειο στην Θεσσαλονίκη και όταν επικοινώνησα με την υπεύθυνη εκεί μου είπε πως δεν χρειάζεται να πάρω τίποτα για τα μωρά, όσο θα είμαστε στο νοσοκομείο τα αναλαμβάνουν αυτοί. Δεν γίνεται το ίδιο και σε άλλα δημόσια νοσοκομεία;

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Άμα σου είναι εύκολο μας δίνεις και την συνταγή. Θα παρεξηγηθεί ο παππούς όμως που θα ταίσουμε τον εγγονό με παγωτό άλλο από αυτό που φτιάχνει εκείνος αλλά τι να κάνουμε. Το πρόβλημα δε φαντάζομαι να είναι από το παγωτό πάντως όσο από το ότι τις 2 προηγούμενες ημέρες τσάκισα κάτι πίτσες, κάτι τυροπιτούλες κάτι μακαρονάδες με κρέμα γάλακτος (συγνώμη κορίτσια αν σας άνοιξα την όρεξη), οπότε μάλλον πρέπει να το ρίξω λίγο στη σαλατούλα και στο ψητό κρεατάκι γιατί αρκετά με την κραιπάλη!!!

αχ γωγω δεν καταλαβα πως εχετε εσεις ζαχαροπλαστειο.....νομιζα πως κατω απο το σπιτι σου εχει και δεν μπορεις να αντισταθεις....παντως κι εγω με τα παγωτα εχω θεμα μεγαλο....τρελλαινομαι.....τοτε ρωτα τον παππου λοιπον αν υπαρχει παγωτο η αν μπορει να σου φτιαξει με λιγοτερα λιπαρα και χωρις βουτυρο.... παρε και τη συνταγη παντως....

1 ερμολ(ειναι φυτικη σαντιγυ σε αλουμινενιο κουτακι σαν τη μορφατ)

1 ζαχαρουχο γαλα

γαλα φρεσκο με λιγα λιπαρα μετρημενο στο κουτακι απο το ζαχαρουχο

2βανιλιες

χτυπω ελαφρα το ερμολ η τη μορφατ να αφρατεψει....μετα ριχνω το ζαχαρουρο και το φρεσκο γαλα και συνεχιζω το χτυπημα και τελος τις βανιλιες....βαζω στην καταψυξη και μετα απο μια ωρα ξανα χτυπω το παγωτο....

βγαινει πιο σκληρο βεβαια απο το αγοραστο αλλα ειναι φτιαγμενο απ τα χερακια σου.....μπορεις προαιρετικα να τριψεις και τα κουκις soft kings μεσα η να βαλεις σταγονες σοκολατας η οτι αλλο θες...

ανθη μου η αδερφη μου γεννησε στο αττικο και εκει χρειαζοταν απο φορμακια μεχρι κουβερτουλα για το μωρο....δεν ξερω αν γινεται το ιδιο σε ολα τα δημοσια νοσοκομεια....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Ακούγεται νοστιμότατο. Θα το δοκιμάσω. Είσαι πολύ καλή και σε ευχαριστούμε όλες φαντάζομαι. Οπότε καταλαβαίνετε τι τραβάω έχοντας δικό μας ζαχαροπλαστείο και μάλιστα κάτω από το σπίτι.... Όσων αφορά τα δημόσια μαιευτήρια μια φίλη που γέννησε στο Έλενα κάποια πράγματα τις τα παρείχε το νοσοκομείο. Θα ενημερωθώ λίαν συντόμως και θα σας πω

μιαμ μιαμ ωραιες συνταγουλες ;)ειμαι πολυ λιχουδω κ λατρευω τα παγωτα!σημερα π[ηρα απτελεσματα εξετασης......ο γιατρος μ ειπε να κανω εξεταση για χοληστερινη κ τριγλυκεριδια.....η αληθεια ειναι πως απορησα γιατι ποτε στη ζωη μ δεν ειχα ανεωασμενες τιμες ...ελα ομως πως σημερα που πηρα στα χερια μ τα αποτελεσματα επεσα απ τα συνεφα.....τριγλυκεριδια εχς 181 κ το οριο ειναι 150 και LDL χοληστερινη εχω 150 με οριο 130 ;( ...επισης εχω ευτηχως καλο αιματοκριτη οπωσ παντα.....κ παμε στα ουρα πυοσφαιρια ανεβηκαν στα 4-6 κ ερυθρα 2-3......αυτα....παρασκευη εχω ραντεβου με το γιατρο μου να μου πει περισσοτερα ;( απογοητευτικα ...πρεπει να προσεχω πιο πολυ τη διατροφη μου κ να πινω πολυ νερο.....φιλακια σε ολες σας

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Θέλω τυρόπιτα!!!!!!!!!!!!!! Εδώ δεν έχουν τυρόπιτες!!!!Ουαααα..... Ρε κορίτσια να ανησυχήσω που δεν έχω τόσα πολλά υγρά; Βλέπω ότι όλες έχετε, εγώ έχω πιο λίγα κι απο πριν μείνω έγκυος. Ευτυχώς δεν έχω πρηστεί καθόλου, παρόλο που έχω βάλει 11 κιλά. Μάλλον είναι όλα λίπος και καθόλου υγρά ε;

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...