Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αν ηταν δυο λεπτά αυτό το μαρτύριο εμένα προσωπικά μου φάνηκε αιώνας. Δεν είναι ο πόνος τόσο πολύ όσο η αίσθηση του να σου ξύνουν το εσωτερικό της μήτρας. Κι εγώ δυσκολεύτηκα και με τον καθετήρα γιατί έχω αρκετά σφιχτό κανάλι και έπρεπε να χαλαρώσω πρώτα οπότε μας πήρε λίγο χρόνο κ αυτό. Βγήκα στον άντρα μου και του είπα αισθάνομαι βιασμένη 😂😂😂

Εγώ δεν πήρα τίποτα από παυσίπονο γιατί είναι τοπικός και στιγμιαίος ο πόνος. Μετα έχεις λίγο κράμπες για κανένα μισάωρο, εγώ πήγα για ψώνια! 😂

Ωστόσο όχι ευχαριστώ δεν θέλω να το ξανακάνω και ειδικά χωρίς μέθη! Την σαλπιγγογραφια την έκανα ξανά πιο εύκολα από το μικροβιωμα. Αν και μεταξύ μας μακάρι να μην μας ξαναχρειαστούν ΠΟΤΕ 🫣

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Μπορεί να το συγκρίνω με την σαλπιγγογραφια που πραγματικά ακόμα το θυμάμαι και έχω ptsd. Βεβαια εγώ κάνω ωοληψια χωρίς μέθη οπότε ίσως να μην είμαι παράδειγμα. Εχω εκπαιδευτεί στον πόνο.

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

σκουπα ουτε να την δω! την πρωτη αποκολληση που ειχα ηταν που σηκωσα την σκουπα.τωρα σιδερωμα και φαγητο τα κανω εγω και τα πιατα,οτιλια και γω που εχω πλυντηριο πιατων δεν το χρησιμοποιω, δυο ατομα ειμαστε. μονο σε κανα τραπεζι θα το βαλω!

οσο για το σερβιετακι με κρατα καθαρη γιατι αλλαζω συνεχεια τουλαχιστον 10 την ημερα ,αφου εχω υγρα αλλα δεν ειναι μονο οτι βαριεμαι να αλλαζω εσωρουχα κουραζομαι βαλε βγαλε το παντελονι.

μπανια κανω 1 το πρωι και ενα το απογευμα τωρα αν καψωσω το μεσημερι...μπορει να κανω αλλο ενα για να κοιμηθω,δεν εχω βαλει ακομα κλιματιστικο και το μεσημερι ειναι βασανο!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια, όντως η σκούπα είναι πολύ βαριά...Νόμιζα ότι μόνο σε μένα φαίνεται βαριά τώρα που είμαι έγκυος...Κ εγώ τα πιάτα τα βαριέμαι πάρα πολύ, ευτυχώς έχουμε πλυντήριο αλλά δε μπαίνουν όοοολα μέσα..οπότε δεν το αποφεύγω τελείως το πλύσιμο στο χέρι..:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

τι να πω..εγω κανω τα παντα ακομα κ σκουπα γιατι ο αντρας μου λειπει ολη μερα κ δεν εχω κανεναν αλλο να με βοηθησει γιατι ζω μακρυα κ απ τους γονεις μου!το μονο που κανει ο αντρας μου οταν ειναι εδω ειναι να μου σηκωνει τη λεκανη με τα ρουχα... φανταστειτε οταν λειπει πηγαινοερχομαι απλωστρα-πλυντηριο μεχρι να τα απλωσω ολα...δραμαααααα.

οσον αφορα τα υγρα...εχω κ εγω πολλα...αλλα ουτε κατα διανοια δεν χρησιμοποιω σερβιετακια γιατι ειναι πηγη μικροβιων λογω στο οτι δεν αναπνεει η ειαισθητη περιοχη....οποτε αλλαζω συχνα εσωρουχα...τι να κανω ετσι εχω μαθει κ το τηρω πιστα .....δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα ποτε μ δεν ειχα προβλημα ουτε καν μυκιτιασης!επισης εχω ακουσει πως στο τελειωμα μιας περιοδου δηλαδη για οσο βγαζουμε καφε ...παλι αποφευγουμε τα σερβιετακια για τον ιδιο ακριβως λογο!

σουτιεν θυλασμου εχω παρει εδω κ δυο μηνες...ειχα μικρο στηθος κ τωρα εχει μεγαλωσει πολυ ...οποτε τα σουτιεν αυτα με εχουν ανακουφισει αρκετα.....αν κ η αληθεια ειναι πως οταν κοιμαμαι δεν βαζω τιποτα παρα ενα φανελακι....μονο κατα τη διαρκεια της μερας φοραω σουτιεν για να μη νιωθω βαρος!μπορει να μοιαζουν με της γιαγιας μου...αλλα ειναι μεγαλη ανακουφιση!;)καλο απογευμα σε ολες τις αυγουστομανουλες!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

εγω εμεινα 2 μηνες στην αρχη στο κρεβατι απο την σκουπα.αλλα και οσες φορες εχω κανει πραγματα παραπανω τα εχω πληρωσει, μεχρι και να νοσηλευτω.

εγω δεν εχω προβλημα με το σερβιετακι φοραω πολλα χρονια και το τεστ παπ που εκανα ηταν μια χαρα ,ουτε ειχα ποτε προβλημα με μολυνσεις.πιστευω οτι ειναι αναλογος τον οργανισμο τι μας ενοχλει και τι οχι ,οπως και καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Να σας πω κι εγώ τα δικά μου για τα θέματα που κουβεντιάζετε.Δουλειές δεν κάνω τίποτα εκτος απο μαγείρεμα-πλυσιμο πιατων (έχω πλυντηριο αλλά προτιμώ να πλένω στο χέρι γιατί στο πλυντήριο πρέπει να σκύβω για να τα τοποθετώ και δεν με βολευει). Σίδερο κάνει η μητέρα μου και όλες τις άλλες δουλείες μια γυναίκα που έρχεται καθε 10 μέρες.( τον υπόλοιπο καιρό, οσο βρώμιζει το σπίτι μεχρι να ερθει η γυναίκα, κανω τα στραβά ματια). Υγρά έχω κι εγώ και χρησιμοποιώ σερβιέτακια αλλά παίρνω τα cotton, με το βαμβακερό κάλυμα και μεχρι στιγμής δεν εχει παρουσιαστεί πρόβλημα. Το στήθος μου έχει μεγαλώσει αρκετά, έχω αγοράσει σουτιεν σε μεγαλύτερο μέγεθος αλλά τα πήρα με ενίσχυση για όταν ντύνομαι. Για το σπίτι έχω ένα χωρίς μπανέλες και ολα οκ. Δεν έχω παρει ειδικά σουτιεν εγκυμοσύνης γιατι παρ'ολο που μεγαλωσε το στηθος μου εξακολουθεί να είναι μικρο, μάλλον πλέον είναι κανονικό.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

συμφωνω μαζι σου ..καθε οργανισμος εχει κ τα δικα του...αλλα ως νοσκομα οφειλω οτι γνωριζω να ενημερωνω.....βεβαια ακουμε κ οτι θελουμε κραταμε για μας!οσον αφορα τη σκουπα δεν τη σηκωνω ...εχει ροδες κ απλα την μετακινω....διαφορετικα δεν το συνηστω .....προσεχα απ την αρχη της εγκυμοσυνης γιατι ειχα μια αποβολη τον ιουνιο .....

tBf6p3.png?nUqbXZE4

να ενα παρα πολυ ωραιο θεμα...η βαλιτσα του μωρου κ το πλυσιμο των ρουχων του μωρου!!!!!!!!!!!!τι βαζουμε στη βαλιτσα?σε τι θερμοκτασια πλενουμε τα ρουχα του μωρου?

καλύτερα τα εσωρουχάκια του να είναι λευκά για να μπορούμε να τα πλύνουμε στους 70-80 βαθμούς..έχεις φτιάξει τπτ από βαλίτσα;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

marroz90 μου θα ηθελα πολυ να την φτιαξω τωρα αλλα για τη δικη μου οικονομικη ευκολια ...θα πρεπει να περιμενω μεχρι μεσα ιουνιου!το μονο που ξερω για το θεμα πλυσηματος μερα απλωμα των ρουχων και πριν τη δυση του ηλιου μαζεμα...προκαταληψεις αλλα θα το τιρησω αφου προκειτε για ενα παλιο εθημο που το τηρουν γεννεες κ γεννεες ;) παντως ειμαστε τυχερες γιατι προς το παρον δε θα χρειαστουμε παρα μονο πικε κουβερτουλες κ ελαφρια ρουχαλακια......αν κ θελω να μαθω περισσοτερα ......που θα μου τα πουν κ κατα τη διαρκεια των αγορων οι εκαστοτε πωλητριες...για να δουμε....αρχηζουν οι αγορες...θα γινει χαμοςςςςςςς ;)

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

και γω νοσηλευτικη εχω τελειωσει...καλα κανεις και ενημερωνεις! αρκει να μην υπαρχει παραπληροφορηση.

κοριτσια απο βαλιτσα εχω φτιαξει μια λιστα μαζι με την αδελφη μου που εχει γεννησει προσφατα θα την βαλω καποια στιγμη για να προσθεσουμε η να αφαιρεσουμε οτι δεν μας κανει

HouVp2.png

oVGVp2.png

asterina παραπληροφορηση δεν υπαρχει ετσι κ αλλιως ...δεν ειπα κατι που δεν ισχυει ....ειναι 8εμα κα8αρα υγειηνης κ δεν υπαρχει 8εμα συζητησης απο εκει κ επειτα....ετσι κ αλλιως γιαυτο εχουμε κ τουσ γυναικολογους ...για τετοιου ειδους πληροφορειες...γενικοτερα το site δεν ειναι μερος μορφωσης αλλα ανταλλαγη αποψεων...δεκτες ολες!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Καλησπέρα! Βαλίτσα ούτε καν, νωρίς είναι.. Εγώ τα πρώτα κορμάκια που θα πάρω τα έχω έτοιμα πλυμένα και σιδερωμένα από την αδερφή μου, απο κει και περα θα βαλω κανά εσώρουχο δικό μου, καμιά πιτζάμα, καμιά πάνα κι έτοιμη. Τελευταία στιγμή θα τη φτιάξω. Κι εμένα λείπει ο άντρας μου όλη μέρα και δεν έχω βοήθεια μιας και είμαι πολύ μακριά από τους γονείς μου και τα πεθερικά μου, αλλά και πάλι σκούπα δε βάζω, μια φορά τη βδομάδα θα βάλει ο άντρας μου. Πλυντήριο-στεγνωτήριο πάλι ο άντρας μου βάζει κάθε 15 αλλά είναι πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία εδώ μιας και υπάρχουν επαγγελματικά μηχανήματα στο υπόγειο για όλη την πολυκατοικία. Το μόνο που κάνω είναι να περνάω ένα σιδερωματάκι κυρίως τα εσώρουχα. Αχ κορίτσια με έχει πεθάνει η πλάτη μου βραδιάτικα... Με το που τρώω λίγο παραπάνω με τσακίζει...

VbTYp1.png

καλημερα κοριτσια!

ανοιξατε πολλα θεματα ε?

λοιπον απο δουλειες κανω τα παντα ασχετα αν μου φευγει η πιστη,απλα τα κανω σε slow motion.το μονο που εχω παρατησει ειναι τα πισω μπαλκονια μουπου δεν τα χρησιμοποιω ετσι κι αλλιως και περιμενουν τη μαμα μου!ακομα και τα ρουχα που ειναι για παλωμα τα κουβαλαω απο το υπογειο μονη μου(αν ειναι εδω ο αντρας τα σηκωνει αυτος).

τις θηλες διαβασα οτι απο ενα σημειο και μετα καλο ειναι να μην τις πειραζουμε γιατι μπορει να προκαλεσουμε συσπασεις.για το ξεφλουδισμα κρεμα με λανολινη λενε η καλυτερη και το παιδι μπορει να πιασει αμεσως στηθος χωρις να χρειαζεται ξεπλυμμα.

υγρα εχω κι εγω πολλα...καμια φορα νιωθω σα να μου φυγαν τσισα.στο σπιτι απλα ξεπλενομαι και αλλαζω εσωρουχο.οταν ειμαι εξω την βγαζω με σερβιετακια κι εχω κι ενα εσωρουχο μαζι για ασφαλεια.τα σερβιετακια ολοι οι γιατροι λενε οτι καλο ειναι να χρησιμοποιουνται με μετρο.προσωπικα την πρωτη μου κολπιτιδα την επαθα 10 χρονων.ουτε περιοδο ειχα τοτε, ουτε σερβιετακια χρησιμοποιουσα.ειναι θεμα οργανισμου.προσωπικα δεν τα θελω γιατι νιωθω να ''αναβει'' το δερμα σε εκεινο το σημειο και οχι απο φοβο καποιας μολυνσης.

για μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης θα παρω απο βδομαδα τηλ να δω τι γινεται.

οσο για τη βαλιτσα..λεω να την φτιαξω μεσα ιουλιου.να βγαλουμε και μια λιστα εδω γιατι προσωπικα μου φαινεται πολυ δυσκολη δουλεια.δεδομενου οτι γενναω σε δημοσιο και πρεπει να εχω τα παντα και για το μωρο μαζι μου.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!

Απο δουλειες κάνω μονο απλωμα ρούχων με τη βοήθεια πάντα του συζύγου και το σίδερο. Όλα τα υπόλοιπα εκεινος και το μαγείρεμα η μαμά! :D

Εγω εχω πάρει ήδη αυτη τη κρέμα για τις θηλές http://www.lansinoh.com/ ελπίζοντας να θηλάσω όσο περισσότερο μπορώ.

Δεν τη χρησιμοποιώ ακόμα αλλα ήταν προσφορά ... μιας και ειμαι fun των ιντερνετικών αγορών και περισσότερο απο το εξωτερικό! :rolleyes:

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...