Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! 3 μέρες ήμουν Αθήνα κι έκανα πολλά πράγματα! Πήγα στον γυναικολογο κι έκανα υπέρηχο. Όλα ήταν πολύ καλά. Η μικρή μου είναι 1230 γρ. και ζυγίζει πλεον κανονικά για τις εβδομαδες που είναι και όχι παραπάνω. Επισης το αμνιακο υγρό επανηλθε στα φυσιολογικά επιπεδα και ο διαβητολόγος που του έδειξα τον υπερηχο με συνεχάρη γιατί αυτό δείχνει οτι το ζάχαρο κατάφερα να το ρυθμίσω. Πράγματι, έχω πλεον ανακαλύψει ποια φαγητά με πειράζουν και ποια όχι οποτε έχω περιοριστεί σε αυτά που δεν με βλάπτουν. Έχω πολύ λίγες επιλογές αλλά χαλάλι αν είναι να τα έχω όλα υπο έλεγχο. Επίσης του έκανε εντύπωση που δεν έχω πάρει κιλά και γενικά οι γιατροί έδειξαν ευχαριστημένοι απο την 'διαγωγή' μου κι εγώ ικανοποιήθηκα που οι στερήσεις και οι προσπάθειες μου είχαν αποτελεσμα! Η δε θέση του μωρου, είπε ο γυναικολόγος μου ΄οτι ειναι η καλυτερή ΄που θα μπορούσε να έχει κι έτσι ολα καλά και είμαι πολύ χαρούμενη!:-P Επισης την νιώθω καθημερινα την μπεμπεκα μου και η κοιλια μου κάνει βουναλάκια ποτε απο την μια και πότε απο την άλλη πλευρα:tongue:

Ψώνισα σχεδόν ολα οσα χρειάζονται για το μώρο, μπορεί και τα παντα αν δεν ξέχασα κάτι. Καρότσι, μπανακι, μπιμπερο κλπ κλπ Το σπίτι έχει γεμίσει σακουλες με διαφορα πραγματα και σήμερα αρχισα σιγα σιγα να τα τακτοποιώ. Έχω όμως πολλά πραγματα να κάνω μέχρι να τα βάλω όλα σε μια σειρά. Εγώ έχω και κουνια, κ καλάθι και λίκνο. Για 2 λόγους: 1) η μητέρα μου έχει μαγαζί με λευκα είδη όποτε τα έχουμε 'παραγωγή' και 2) επειδή για να παω στα υπνοδωμάτια πρέπει να ανέβω πολλά σκαλιά κι έτσι έχω την κούνια στο παιδικό, θα βάλω το λίκνο στο δικό μας δωμάτιο και το καλάθι θα το έχω για κουζινα, καθιστικό δηλ. τους χώρους στους οποίους θα κινούμαι κατά τη διαρκεια της ημέρας ωστε να έχω την μπουμπου μου συνέχεια κοντά μου! Αυτά τα δικα μας νέα, έγραψα πολλά αλλά είχα καιρό να σας γράψω... Χαιρομαι που όλα πανε καλά και σ'εσας:P

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!Γωγώ ούτε εγώ έχω αγοράσει τίποτα, αλλά μου έχουν κάνει ήδη δώρα και μου έδωσε η αδερφή μου ρουχαλάκια που δεν κάνουν πια στον δικό της. Εγώ έχω αποφασίσει να πάρω κούνια που μετά γίνεται κρεβάτι από τα ικεα και θα επενδύσω κάτι παραπάνω σε καρεκλάκι αυτοκινήτου και καρότσι. Επίσης, θα πάρω υπνόσακο που μπαίνει και στο καρότσι αλλά είναι και χρήσιμος για την πρώτη μεταφορά από το μαιευτήριο στο σπίτι. Αυτό για τα μπιμπερό το ξέρω κι εγώ, αλλά δεν έχω ιδέα πώς πρέπει να είναι ακριβώς. Αχρείαστα να 'ναι βέβαια. Πιπίλες θα πάρετε; Αν ναι πόσες; Γιατι και αυτές απ' ότι ξέρω πρέπει να αποφεύγονται στο θηλασμό. Γωγώ δεν έχω καταλάβει πώς ακριβώς κάθεται το μωρό σου και λες ότι σε χτυπάει από μέσα. Το δικό μου πάντως αν κατάλαβα καλά από τον τελευταίο υπέρηχο κάθεται με το κεφάλι κάτω αλλά να κοιτάει προς τα έξω, ενώ νομίζω ότι το ιδανικό είναι να κοιτάει προς τα μέσα, αυτό εννοείς σε χτυπάει από μέσα; Εγώ δεν καταλαβαίνω ακριβώς πού είναι, νιώθω απλά διάφορα γκνουπ! Ειδικά καμιά φορά που κάνει κουτουλιές στον κόλπο, τρομάζω, κάνει σαν να θέλει να βγει.. Όσο κλωτσάει στην κοιλιά γενικώς, το ευχαριστιέμαι. Άννα εμένα μου έχει τύχει αρκετές φορές να περάσουν 2 ώρες και να μην τον έχω νιώσει και η αλήθεια είναι ότι νευριάζω και προσπαθώ να τον κινητοποιήσω με ελαφρά χτυπήματα! Η μαμή μου είπε ότι όσο κάνω δραστηριότητες, μπορεί να μην τον νιώθω, όσο είμαι χαλαρή θα τον νιώθω. Έλα που έχει τύχει να είμαι χαλαρή και να "κοιμάται"... Πάντως μου είπε να τον νιώθω κάθε μέρα. Σας ζάλισα, σόρυ!

VbTYp1.png

Για όλες τις υπόλοιπες που έχουν τέλεια νέα και ζουμπουρλούδικα μωράκια πολύ χάρηκα! Ειδικά για τη Νεφέλη που ξέρω ότι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με το ζάχαρο!!Μπράβο κοπέλα μου, αυτό πάει να πει υπομονή! Μαριλού είναι πολύ εμψυχωτικά αυτά που λες για το θηλασμό! Εγώ και κάθε μισή ώρα να θέλει το στήθος μου θα του το προσφέρω!Αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, αλλά είναι και ο πόνος... Όλες δηλαδή πονάνε; Δεν υπάρχει μαμα που δεν πονάει στην αρχή στο θηλασμό και το μωρό της να αρπάζει αμέσως; Ελπίζω εγώ...

VbTYp1.png

Για όλες τις υπόλοιπες που έχουν τέλεια νέα και ζουμπουρλούδικα μωράκια πολύ χάρηκα! Ειδικά για τη Νεφέλη που ξέρω ότι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με το ζάχαρο!!Μπράβο κοπέλα μου, αυτό πάει να πει υπομονή! Μαριλού είναι πολύ εμψυχωτικά αυτά που λες για το θηλασμό! Εγώ και κάθε μισή ώρα να θέλει το στήθος μου θα του το προσφέρω!Αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, αλλά είναι και ο πόνος... Όλες δηλαδή πονάνε; Δεν υπάρχει μαμα που δεν πονάει στην αρχή στο θηλασμό και το μωρό της να αρπάζει αμέσως; Ελπίζω εγώ...

Όταν λέμε στην αρχή εννουμε τις πρώτες 10 μέρες μετά συνηθίζει η θηλή και δεν πονάς. Αλλά να σου πω κάτι, είναι τόσο μοναδική η εμπειρία και τέτοιο το συναίσθημα που δεν το συνειδητοποιείς καν:P:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας.

Λαέρτα μιας και έχεις δύο μωράκια στη θέση σου θα έπαιρνα δύο κούνιες μόνο και την μία κούνια θα την έβαζα στο δωμάτιό μου και τα δύο μωρά μέσα στην αρχή ένα πάνω ένα κάτω.Είναι μικρά και χωράνε.Μετά όταν θα τα πήγαινα στο δωμάτιό τους θα έβαζα το καθένα στην κούνια του.

Για πιπίλα Οτίλια πάρε μία να έχεις και αν δεις ότι θες και άλλες πας και παίρνεις μετά προτείνω.

Επίσης έχω 5 μπουκάλια αλλά επειδή δεν τα χρησιμοποιήσαμε εντέλει δεν ξέρω αν είναι αρκετά.Αλλά πιστεύω ότι καλά είναι.Επίσης είχα πάρει κατευθείαν μεγάλα και αν χρειαζόταν θα τα γέμιζα μέχρι τη μέση.Γενικά δεν είμαι της λογικής να μαζεύω πολλά πράγματα.Λίγα και πρακτικά.

Τώρα για τον θηλασμό μακάρι το πρόβλημα σας να είναι μόνο ο ανεπαίσθητος πόνος στις θηλές στην αρχή.

Εμείς από την αρχή μας πήγε τόσο στραβά που άνετα μπορούσα να τα είχα παρατήσει αλλά ευτυχώς έδειξα επιμονή και υπομονή.

Πρώτον πόναγαν οι θηλές μου γιατί δεν έπιανε σωστά στην αρχή ο μικρός.Έπειτα είχα εισέχουσες θηλές πράγμα που σημαίνει ότι δεν πεταγόταν έξω και τρόμαζα μέχρι να τις βγάλω να πιάσει το μωρό.Όλοι οι άλλοι μου λέγαν συνέχεια ότι το μωρό πεινάει και ότι το ταλαιπωρώ ακόμα και ο άντρας μου που του είχα πει χίλιες φορές ότι θα τον θηλάσω έφτασε σε σημείο να μου πει ότι αφήνω νηστικό το παιδί επειδή ήθελε στην αρχή συχνά στήθος.Φανταστείτε τώρα με όλη την ψυχολογική μου κατάσταση πόσο ευεργετικά λειτουργούσαν και όλα αυτά τα σχόλια.Τέλος είχα αναιμία σοβαρή και ο σίδηρος πείραζε το μωρό και του έκανε δυσκοιλιότητα αλλά μόλις το εντόπισα έκοψα τον σίδηρο και ας σερνόμουν στα πατώματα από την κούραση.Με σωστή διατροφή κατάφερα να φτάσω μέχρι 8 μηνών και μετά σταμάτησα γιατί έπρεπε να πάρω σίδηρο.

Το αποτέλεσμα ήταν αντί να παραιτηθώ να σκυλιάσω τόσο που δεν άκουγα κανέναν και τίποτα.Αποτέλεσμα ένα παιδάκι που σε 40 μέρες πήρε 2,5 κιλά επειδή "δεν έτρωγε" καλά από μένα.Η παιδίατρος δεν το πίστευε...Ζορίστηκα πολύ τις πρώτες 25 μέρες αλλά μετά όλα στρώσανε.ίσως να με πείτε ξεροκέφαλη που επέμενα αλλά για μένα άξιζε τον κόπο.

Και για να μην τρομάξετε υπάρχουν και μωρά που απλά πιάνουν καλά και τρώνε μια χαρά από την αρχή...Ναι αλήθεια λέω υπάρχουν και αυτά τα μωρά.

Α και για τις θηλές αλοιφή πουρελαν της μεντέλα και θα σωθείτε.Εγώ μόλις μπω στον 8ο θα ξεκινήσω να κάνω μασάζ για να μην μπουν πάλι μέσα οι θηλές μου και να σκληρύνουν.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81...........4/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .........6/08/2011...........Μητέρα
  5. makon...................9/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  6. YIOUPI................10/08/2011..........Αρεταίειο
  7. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  8. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  9. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  10. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  11. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  12. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  13. renakig..............15/08/2011..........Γαία
  14. marroz90...........16/08/2011

15. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  16. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα
  17. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία

18. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  19. mara76..............24/08/2011
  20. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  21. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  22. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  23. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  24. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  25. stellakoly........... 29/08/2011
  26. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  27. mommyart..........30/08/2011

28. *tingerbell*.........31/08/2011
  29. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

30. glam...................01/09/2011

Την μεταφέρω να μην χαθεί.Μαρόζ πότε έχεις ΠΗΤ γιατί λέει ότι είμαστε ίσα ίσα αλλά εσύ έχεις περισσότερες μέρες στο τικερ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα!

ρε κοριτσια το θεμα του θηλασμου με απασχολει κι εμενα παρα πολυ. θελω οσο τιποτα να θηλασω γιατι ξερω ποσο ευεργετικο θα ειναι για το μωρο,αλλα εχω κι εγω σοβαρο θεμα με τις θηλες μου.εχω ενα στηθος κυριολεκτικα τεραστιο και οι θηλες μου δε φτανει που ειναι εισεχουσες ειναι και μικρες! η μαια βεβαια υποστηριζει οτι με επιμονη και τρελη υπομονη θα τα καταφερω και οτι τα μωρα πιανουν τη αλω και οχι μονο τη θηλη,αλλα πραγματικα δεν ξερω... με οποια μαμα του κυκλου μου το συζηταω με αποθαρρυνει εντελως και δεν το καταλαβαινω αυτο το πραγμα...θελω να ελπιζω οτι παρα τα κακα προγνωστικα θα τα καταφερω.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

καλημερα αυγουστομανουλες!ευχομαι να ειστε ολες σας καλα!*tingerbell* μην ανησυχεις οταν κατι το θελουμε πολυ το καταφερνουμε...αλλωστε ολες οι μαμαδες εχουν γαλα..το θεμα ειναι κατα ποσο το προσπαθουν στο θεμα θυλασμου!εχω ακουσει διαφορα...για πονο για εισεχουσες θηλες κλπ....κ εγω πιστευω πως θα δυσκολευτω αλλα θα το παλεψω ...δεν αποθαρυνομαι.....ολες μπορουμε αν θελουμε!κ στο κατω κατω αν δεν το δοκιμασω στη πραξη δεν μπορω να βγαζω συμπερασματα!

οσον αφορα το θεμα προετοιμασιας θα ξεκινησω τον ιουνιο .....ψαχνω ..ρωταω για να παρω τα ποιο χρησιμα για το μωρο μου και να αποφυγω τις ασκοπες σπαταλες!

Εφτασα στη 30 εβδομαδα κ αντιλαμβανομαι τις κλωτσιες τις κολοτουμπες κ τα βουναλακια στη κοιλια μου .....μ κρατα παρειτσα γιατι σχεδον ολη μερα εδω κ μηνες ειμαι μοναχουλα στο σπιτι κ σε αλλη πολη λογω αυξημενων καθηκοντων εργασιας του αντρα μ......μερικες απο εσας βιωνετε το ιδιο κ σιγουρα με καταλαβενετε!αντε να ερθει η επομενη εβδομαδα να δω το μωρακι μ !ευχομαι σε ολες σας να εχετε μια υπεροχη μερα!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

καλησπέρα! πήρα χτες τις εξετάσεις για ζάχαρο και θυρεοειδή. όλα είναι πολύ καλά και από ότι μου ειπε ο ενδοκρινολόγος ευτυχώς μέχρι να γεννήσω με το καλό δεν θα χρειαστεί άλλος έλεγχος:)

την δευτέρα θα πάω και στην γυναικολόγο.

για τον θηλασμό που συζητάμε άλλη μια συμβουλή που με βοήθησε πολύ ήταν να αφήνω όσο περισσότερο το στήθος ελεύθερο στον αέρα ώστε να επουλώνονται καλύτερα οι πληγωμένες θηλές αλλά και γενικά ο αέρας κάνει καλό. τα επιθέματα στήθους έμενα μου έκαναν ζημιά μαλάκωναν τις θηλές και δεν είχαν μετά αντοχή. καλύτερα βαμβακερό σουτιέν απευθείας παρά επίθεμα. πάντως το πόσο ευαίσθητες είναι οι θηλές μου είχε πει η μαία ότι έχει να κάνει και με τον τύπο του δέρματος. εγώ ας πούμε είμαι πολύ άσπρη και είχα όντως πρόβλημα μέχρι να σαραντίσω. τα πιο σκούρα δέρματα είναι πιο ανθεκτικά.

το μασάζ που λέει και η ξανθή είναι επίσης πολύ ευεργετικό, τόσο για την προετοιμασία των θηλών όσο και στο υπόλοιπο στήθος για την καλύτερη ροή του γάλακτος. επίσης το μασάζ στο στήθος συμβάλει στο να μαλακώνει και ο τράχηλος και προετοιμάζει τον οργανισμό για τον τοκετό από ότι μου έχουν πει. στον μικρό έκανα μασάζ 3 περίπου φορές τη μέρα όταν ήμουν πια στον μήνα μου..

όσο για την ποσότητα και ποιότητα του γάλακτος υπάρχουν και διάφορα ροφήματα που βοηθούν πολύ όπως (αν τα θυμάμαι καλά) ο μαραθόσπορος ήταν για την ποσότητα η λουίζα για την διευκόλυνση της ροής κλπ.. τώρα δεν τα θυμάμαι πολύ καλά αλλά όταν τα ξεκινήσω πάλι θα σας πω περισσότερες λεπτομέρειες..

πάρα πολλές είναι οι συμβουλές για τον θηλασμό αλλά το πρώτο όπως πολύ σωστά είπαν πολλές κοπέλες είναι να το πάρεις απόφαση και μετά υπάρχει και το ένστικτο που οδηγεί την κάθε μαμά γιατί όλες είμαστε διαφορετικές και η κάθε μια θα βρει σιγά σιγά τον τρόπο της :)

απο προετοιμασίες και εγώ πέρα απο κάτι ρουχαλάκια που μου έχουν φέρει δεν εχω κάνει τίποτε. ούτε τα έχω πλύνει ακόμα μου φαίνεται νωρίς.. την δευτέρα θα μας φέρουν το καινούριο κρεβάτι του μικρού οπότε τώρα ασχολούμαστε με το δωμάτιό του.. μετά θα δω τι μπορεί να μου λείπει μιας και τα περισσότερα τα έχω ήδη.

σορυ για το κατεβατό :)

καλό σκ σε όλες !!!φιλιά!!

Διαφημίσεις

.Ζορίστηκα πολύ τις πρώτες 25 μέρες αλλά μετά όλα στρώσανε.ίσως να με πείτε ξεροκέφαλη που επέμενα αλλά για μένα άξιζε τον κόπο.

Και για να μην τρομάξετε υπάρχουν και μωρά που απλά πιάνουν καλά και τρώνε μια χαρά από την αρχή...Ναι αλήθεια λέω υπάρχουν και αυτά τα μωρά.

.

Μπράβο, xanp!Έχεις πολύ δυνατό χαρακτήρα!Ειλικρινά σε θαυμάζω:P...Μακάρι να έχουμε στήριξη όλες μας αυτή τη φορά:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Είναι το πιο σημαντικό τελικά!!η πητ μου είναι 16/08 και θα γεννήσω στο λητώ!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

καλημερα!

ρε κοριτσια το θεμα του θηλασμου με απασχολει κι εμενα παρα πολυ. θελω οσο τιποτα να θηλασω γιατι ξερω ποσο ευεργετικο θα ειναι για το μωρο,αλλα εχω κι εγω σοβαρο θεμα με τις θηλες μου.εχω ενα στηθος κυριολεκτικα τεραστιο και οι θηλες μου δε φτανει που ειναι εισεχουσες ειναι και μικρες! η μαια βεβαια υποστηριζει οτι με επιμονη και τρελη υπομονη θα τα καταφερω και οτι τα μωρα πιανουν τη αλω και οχι μονο τη θηλη,αλλα πραγματικα δεν ξερω... με οποια μαμα του κυκλου μου το συζηταω με αποθαρρυνει εντελως και δεν το καταλαβαινω αυτο το πραγμα...θελω να ελπιζω οτι παρα τα κακα προγνωστικα θα τα καταφερω.

μην ανησυχείς,κουκλίτσα μου!όλα θα πάνε καλά με το θηλασμό.;)και μην κάθεσαι να το συζητάς με την καθεμία γιατί δε θέλουν όλοι το καλό μας,ούτε μας αγαπάνε όλοι..:mad: απλά συζήτησέ το με τη μαία και τον άντρα σου..η πρώτη ξέρει πραγματικά και ο δεύτερος είναι ο μόνος που μπορεί να σε καταλάβει και να σου δώσει ψυχική δύναμη...

Εφτασα στη 30 εβδομαδα κ αντιλαμβανομαι τις κλωτσιες τις κολοτουμπες κ τα βουναλακια στη κοιλια μου .....μ κρατα παρειτσα γιατι σχεδον ολη μερα εδω κ μηνες ειμαι μοναχουλα στο σπιτι κ σε αλλη πολη λογω αυξημενων καθηκοντων εργασιας του αντρα μ......μερικες απο εσας βιωνετε το ιδιο κ σιγουρα με καταλαβενετε!αντε να ερθει η επομενη εβδομαδα να δω το μωρακι μ !ευχομαι σε ολες σας να εχετε μια υπεροχη μερα!

vasoula μου σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κ εγώ είμαι μόνη αρκετές μέρες το μήνα:( λόγω της δουλειάς του άντρα μου..νιώθω, όμως, ότι δεν είμαι μόνη...έχω παρέα το μπέμπη μου γιατί δίνει το παρόν δυναμικά!!:P:p:p

καλησπέρα!!

Emi μου μπράβο για τα καλά νέα με τις εξετάσεις σου!Πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου περί θηλασμού!Αρχισα να κρατάω σημειώσεις για το μαιευτήριο..Ειδικά αυτό με τα ροφήματα μου φαίνεται καταπληκτικό!!!Θα τα δοκιμάσω...Ο τέλειος φυσικός τρόπος για να αποφύγουμε όσο γίνεται τα φάρμακα...;)

καλημέρα κορίτσια! Σχετικα με τον θηλασμό έχω κι εγώ ανησυχίες που αφορούν περισσότερο το γεγονός οτι ξέρω πως λόγω του ζαχάρου, το μωρό μου θα πρέπει να μπει σε θερμοκοιτίδα μόλις γεννηθεί για τουλάχιστον ενα 24ωρο.:( Τον Ιούνιο θα συναντηθώ με την μαία και θα την ρωτήσω σχετικά γιατί δεν μπορεί, κάποια λύση θα υπάρχει.

Για όσες ενδιαφέρονται για το θέμα βρήκα στην ιστοσελίδα http://www.chicco.gr/catalogues/index.html έναν 'κατάλογο' που δίνει κάποιες συμβουλές κ' οδηγίες για τον θηλασμό και απαντά και σε κάποια ερωτηματα απο αυτά που έχετε θέσει όπως π.χ για τις εισέχουσες θηλές.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...