Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Αχ, ναι ο πόνος τις πρώτες μέρες όντως ήταν το κάτι άλλο..... Αλλά βλέπεται ούτε τα δύο δεν έχει κλείσει η μικρή και το ξέχασα ήδη:tongue::tongue::tongue:

ακριβως το ξεχνας και μετα ο θηλασμος ειναι πανευκολος. και ειναι τεραστια ευκολία και για τη μαμα να μην εχει όλη την ωρα να αποστειρωνει να αγοράζει γαλατα κλπ κλπ

εγω θηλασα 9 μηνες και το σταματησα γιατι ετυχε μια εγκυμοσυνη. τελικά παλινδρομησε αλλά δεν συνεχισα πια να θηλαζω μιας και ο μικρός εμαθε αμεσως το ξενο και το δικό μου ειχε λιγοστεψει παρα πολύ το διαστημα του δεν τον θηλαζα. και απο την στιγμη που μονο 2 γευματα επαιρνε απο μενα δεν πειραζει.. αν δεν ειχε τυχει αυτο μαλλον θα πηγαινα μεχρι να κλεισει τον 1ο χρονο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο m4rilou!μεγάλωσε και το δικό σου το μπεμπίνι!!!

βασικά το συμπέρασμα είναι ότι χρειαζόμαστε ψυχολογική υποστήριξη από τους δικούς μας ανθρώπους για να τα καταφέρουμε..ευτυχώς που θα έρθει η μητέρα μου τον 1ο μήνα για να με βοηθήσει!!:)

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

μπραβο m4rilou!μεγάλωσε και το δικό σου το μπεμπίνι!!!

βασικά το συμπέρασμα είναι ότι χρειαζόμαστε ψυχολογική υποστήριξη από τους δικούς μας ανθρώπους για να τα καταφέρουμε..ευτυχώς που θα έρθει η μητέρα μου τον 1ο μήνα για να με βοηθήσει!!:)

Εννοείται ότι η ψυχολογική υποστήριξη είναι το Α & το Ω τον πρώτοκαιρό μην το συζητάς:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

ναι μαρροζ η ψυχολογική υποστηριξη ειναι απο τα πιο σημαντικά.

εγω οταν εβλεπα την αδελφή μου να θηλαζει δεν ήξερα τις δυσκολιες που και αυτή ειχε αντιμετωπίσει.. την δευτερη ευδομάδα που θηλαζα και τα βρήκα σκουρα θυμαμαι την ειχα παρει τηλεφωνο και με κλάματα την ρωτουσα εσυ πως τα καταφερες εγω δεν μπορω κλπ.. οταν μου ειπε οτι τα ιδια περασε και αυτη και τα καταφερε ειπα θα τα καταφερω και εγω. καμια φορα αν δεν ξερεις νομιζεις οτι όλοι οι άλλοι δεν εχουν προβλημα και εχεις εσυ και σε παιρνει απο κατω. αν ξερεις οτι όλοι τα ιδια περνανε ειναι πιο ευκολο, αισθανεσαι την κατανοηση και συμπαρασταση των άλλων.

Εννοείται ότι η ψυχολογική υποστήριξη είναι το Α & το Ω τον πρώτοκαιρό μην το συζητάς:P:p:p:p

εγω αγχώνομαι γιατί ο άντρας μου μπορει να λείπει..λόγω δουλειάς!:-(Αφού σκέφτομαι ότι αν με πιάσουν οι πόνοι, πως θα πάω στο νοσοκομειο...ευτυχώς έχει άλλα 4 αδέρφια και μου έχουν πει ότι θα μείνουν Αθήνα αν λείπει ο άντρας μου.δεν είναι το ίδιο όμως....:-(:-(:-(

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

m4ril0u μπράβο για το νινάκι σου. Κλείσαμε τα πρώτο κιλό βλέπω. Θα κάνω υπομονή μια εβδομάδα ακόμα μέχρι τον δικό μου υπέρηχο. Σε πιο ΙΚΑ πήγες;

Συμπαράσταση μόνο του αντρούλη μου να έχω και μου φτάνει... Γιατί από πέθερά άστα να πάνε! Οπότε για να μην νιώθει ο άντρας μου άβολα περιορίζεται και ο ρόλος της μανούλας μου.

Σε ρώτησα γιατί μάλλον ανήκεις στους τυχερούς. Στο ΙΚΑ Πατησίων η κατάσταση ήταν λίγο τραγική. Αυτό είναι ευχάριστο γιατί με βολεύει το ΙΚΑ στη Σόλωνος.

Κοίτα εμένα και το ΙΚΑ μου που πάω και γράφω εξετάσεις κλπ. είναι πολύ καλό και τώρα που πήγα εκεί πρώτη φορά έμεινα πολύ ευχαριστημένη!!! Στο κάτω κάτω να πιάσουν και τόπο τόσα λεφτά που μας κρατάνε από τους μισθούς μας τόσα χρόνια:P

dWXVp3.png

YqUap3.png

m4ril0u μπράβο για το νινάκι σου. Κλείσαμε τα πρώτο κιλό βλέπω. Θα κάνω υπομονή μια εβδομάδα ακόμα μέχρι τον δικό μου υπέρηχο. Σε πιο ΙΚΑ πήγες;

Συμπαράσταση μόνο του αντρούλη μου να έχω και μου φτάνει... Γιατί από πέθερά άστα να πάνε! Οπότε για να μην νιώθει ο άντρας μου άβολα περιορίζεται και ο ρόλος της μανούλας μου.

μιας και λες για πεθερα... ο θηλασμος ειναι μια καθαρα προσωπική στιγμη που μονο με τον αντρα σου (ή και το-τα παιδάκια σου για όσες εχουν ηδη) μπορεις, εχεις το δικαιωμα, να μοιραστες.

δεν εισαι υποχρεωμενη να σε παρακολουθουν πεθερες, κουνιάδες κλπ

το λεω επειδή γίνονται και αυτά, τα αντιμετωπισα και δεν μου ήταν καθόλου ευχάριστα.

τους ελεγα εμενα με συγχωρείτε παω να θηλασω και με επαιρναν απο πισω μεχρι το δωματιο. στην αρχή ντρεπόμουν να τους πω να περασουν εξω μετα που το συζήτησα με τον αντρα μου (επειδη ειχε να κανει με την μανα του και δεν ηθελα παρεξηγησεις) μου ειπε εσυ θα κλεινεις την πορτα και ας πουν ο,τι θελουν.

Διαφημίσεις

Αυτά δεν παίζουν. Ήδη η πόρτα είναι κλειστή. Τα απολύτως απαραίτητα έχουμε γιατί θεωρούν δεδομένα κάποια πράγματα. Αχ άντε να έχεις τις ορμόνες σου να έχεις και τους γύρω σου!!!

κοριτσια καλησπερα!

ειμαι μανουλα απ το καφε Οκτωβριου 2010!

εχω σχεδον αχρησιμοποιητα ενα πορτ μπεμπε κ ενα καθισματακι αυτοκινητου της chicco το trio scoop

οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ!

με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας!!!

ημουν απο τις πιο φοβισμενες μανουλες αλλα οσο περναει ο καιρος ολα γινονται ευκολα!!!

μη φοβαστε τιποτα :D:D:D

Αυγουστομανούλες καλησπέρα!!!!

Μου έχουν τύχει διάφορα...και είχα καιρό να μπω!! Οχι θέμα υγείας!!;)

Εμεινα πάντως και χωρίς υ/η καθώς κάηκε ο σκληρός και είναι για service ακόμα.

Κατάφερα σήμερα και μπήκα να διαβάσω τα νέα σας!! Πολύ πολύ χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς για εσάς και τα μωράκια σας!!!

Εμείς τη Δευτέρα έχουμε ραντεβού να δούμε το μπέμπη μας!!! Ο οποίος φυσικά κινείται μανιωδώς στη κοιλίτσα μου!!! Απορώ δεν ξεκουράζεται καθόλου??? Δεν κοιμούνται????Ποτε???

....

Αφρόλουτρο χρησιμοποιώ ό,τι και πριν και αφού συμβουλεύτηκα και τον γιατρό μου. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα...όποτε όμως ένοιωθα λίγο ενόχληση τότε λίγο χαμομηλάκι τοπικά και κομπλέ!!!!!

Αγορές δεν έχω κάνει καμία ακόμα....την άλλη εβδομάδα θα πάω από το πρατήριο στο Περιστέρι. Πολλές φίλες μου μου έχουν πει τα καλύτερα!! Και οτι έχουν ποιότητα και ότι έχουν μεγάλη διαφορά στις τιμές!! Για να δούμε...

Το δωμάτιο έχω αποφασίσει να φτιάξουμε τώρα και δυστυχώς αποχωρίζομαι το εργαστήριο που τηρούσα εώς τώρα εκεί!! Δεν πειράζει όμως κάποια στιγμή θα γινόταν. Ούτως ή άλλως προσωρινά το χαμε στήσει εκεί. Έλπίζω μέχρι τον Ιούλιο να το χουμε βάψει, και να αρχίζω να το διακοσμώ με πολύ φαντασία!!!!

Σας κούρασα....(λίγο:eek:) εύχομαι να στε καλά και να τα λέμε !!!!

Φιλιά πολλά στις κοιλίτσες σας!!!!!

n3oUp2.png

Καλησπέρα σε όλες κι από εμένα. Την Τετάρτη πήγα στον γιατρό και είδαμε την τσούπρα. Έχει φτάσει αισίως τα 1440 και ήταν με το κεφαλάκι κάτω. Μακάρι να μην αποφασίσει να γυρίσει ξαφνικά και να έχουμε άλλα. Ο πλακούντας μου που ανησυχούσα ανέβηκε τελικά και ο γιατρός είπε ότι δε θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα στον τοκετό, αρκεί βέβαια να με πιάσουν οι πόνοι στην ώρα τους γιατί λόγω της καισαρικής μου δε θέλει να χρησιμοποιήσει φάρμακα για πρόκληση ή για βοήθεια στον τοκετό.

Κατά τα άλλα δεν αντιμετωπίζω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αν εξαιρέσουμε κάτι κράμπες που με πιάνουν στα πόδια και με πεθαίνουν και το γεγονός ότι έχω βαρύνει και δεν μπορώ να σηκώνω τον μικρούλη μου όπως παλιά.

Πάει, πέρασε ο καιρός αλλές δέκα εβδομάδες μου μένουν περίπου... σαν ψέματα μου φαίνεται.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...