Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οταν τα μωράκια ειναι μικρά οι ποσότητες που καταναλωνουν δεν ξεπερνουν τα 100ml αν θυμαμαι καλά αναλόγως και το μωράκι και την ηλικία του φυσικά. οπότε δεν χρειαζεσαι μπουκάλι των 200-250. ενα μικρό μπουκάλι τα βαζεις και πιο ευκολα σε τσάντα οταν θα εχεις το μωρό μαζι σου.

Καλημέρα emi.

Θα θηλάσω όσο έχω γάλα. Ευτυχώς η δουλειά μου είναι δίπλα στο σπίτι οπότε και η άδεια μου να τελειώσει θα πετάγομαι να θηλάσω. Απλά παρακαλάω να έχω γάλα!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα emi.

Θα θηλάσω όσο έχω γάλα. Ευτυχώς η δουλειά μου είναι δίπλα στο σπίτι οπότε και η άδεια μου να τελειώσει θα πετάγομαι να θηλάσω. Απλά παρακαλάω να έχω γάλα!!!!

κ εγώ αυτό λέω:"ΜΑΚΑΡΙ!"

καλημερα emi!!;)

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

γωγω μην αγχωνεσαι για το αν εχεις γάλα. η μαια που με βοηθησε πολύ οταν ξεκινησα να θηλαζω τον μικρό μου είχε πει ότι όλες οι γυναικες μπορουν να θηλάσουν εκτος απο ειδικες περιπτωσεις. απλά πρεπει να εισαι πολύ καλά ενημερωμενη και να εχεις μεγάλη υπομονη τις 40 πρωτες μερες. αν θελεις όμως μπορεις!

επίσης υπάρχουν πολλά σχετικά θεματα στο φορουμ αλλά επειδή μπορει και να μπλεχτεις απο τις διαφορες απόψεις και το πλήθος των πληροφοριών καλό ειναι να βρεις καποιον συμβουλο πχ την μαια σου.

Άγχος ιδιαίτερο δεν έχω και ελπίζω απλά να έχω την υπομονή. Ο περίγυρός μου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων πάντως δεν θήλασαν. Κράτησαν τυπικά τις 40 μέρες. Δεν μπορώ να φανταστώ τι δυσκολία μπορεί να έχει και εγκαταλείπουν την προσπάθεια. (πάντα μιλάω εκ του ασφαλώς μιας και είναι το πρώτο μου παιδί). Πρέπει λέτε να αρχίσω να μιλάω με τη μαία? (Μην με θεωρήσετε άσχετη απλά πρώτο παιδί και καταλαβαίνετε!!)

Άγχος ιδιαίτερο δεν έχω και ελπίζω απλά να έχω την υπομονή. Ο περίγυρός μου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων πάντως δεν θήλασαν. Κράτησαν τυπικά τις 40 μέρες. Δεν μπορώ να φανταστώ τι δυσκολία μπορεί να έχει και εγκαταλείπουν την προσπάθεια. (πάντα μιλάω εκ του ασφαλώς μιας και είναι το πρώτο μου παιδί). Πρέπει λέτε να αρχίσω να μιλάω με τη μαία? (Μην με θεωρήσετε άσχετη απλά πρώτο παιδί και καταλαβαίνετε!!)

κ εγώ είμαι άσχετη κ κάνω αστείες ερωτήσεις, αλλά νομίζω καμμια δε γεννήθηκε ξέροντας τα πάντα!κ εγώ μίλησα με τη μαία μου και μου είπε ακριβως αυτό που λέει η emi.όλες έχουμε γάλα..απλά μερίκες χρειάζεται να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια μέχρι να βγει.:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Μόλις γύρισα γραφείο από το ΙΚΑ που είχα πάει να κάνω υπέρηχο να δω το μπομπς Είναι μια χαρά, φτάσαμε κιόλας 1.050 γρ. και επιτέλους για πρώτη φορά με κοιτούσε!!!!! Έχει γυρίσει και με το κεφάλι κάτω το μαϊμούδι και τον είδα καλά καλά

Επίσης θέλω να σας πω ότι είμαι κατενθουσιασμένη με τις υπηρεσίες του ΙΚΑ!!! Πήγα στην ώρα του ραντεβού μου, καθυστέρησαν μόνο 15 λεπτά να με πάρουν και μετά που μπήκα ήταν τέλεια!!!!!! Το μηχάνημα υπερσύγχρονο, απλά όχι 4D, η κοπέλα που μου έκανε την εξέταση αναλυτικότατη και η εξέταση κράτησε κάνα 20λεπτο Να πω δε εδώ ότι ήταν απλός υπέρηχος παρακολούθησης που στο ΙΑΣΩ το Μάρτιο τον είχα πληρώσει 60? και με είχαν ξεπετάξει σε 5 λεπτά χωρίς υπερβολή!!!!!!! Κατόπιν τούτου όπως καταλαβαίνετε για Doppler εγώ θα ξαναπάω στο ΙΚΑ:P:p:p:p:p

Τώρα μια και συζητάμε για θηλασμό, να σας πω εγώ την εμπειρία μου από την προηγούμενη φορά που ούτε είχα διαβάσει όσο τώρα ούτε το είχα ψάξει, απλά είχα θεωρήσει δεδομένο ότι θα θηλάσω. Δεν είχα πάει σε μαία πριν αλλά οι κοπέλες στο ΙΑΣΩ ήταν καταπληκτικές και με βοήθησαν πολύ. Το μόνο που σιγουρεύτηκα με το που μπήκα στο μαιευτήριο ήταν να ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό ώστε να μου τη φέρνουν συνέχεια και να μην της δώσουν καθόλου ξένο. Από κει και πέρα στο σπίτι, το συνέχισα μόνη μου μιας και ήμουν τυχερή και η μικρή από την πρώτη στιγμή έπιασε σωστά. Αυτό που σου λένε τα κορίτσια για το αν θα μπορέσεις ή όχι, έχει να κάνει με τις αντοχές σου και την υπομονή σου τις πρώτες 40 μέρες που ουσιαστικά το μωρό ρυθμίζει την παραγωγή σου και μπορεί να θέλει και κάθε μία ώρα να τρώει. Αν αντέχεις αυτό, μετά τις 40 μέρες που ρυθμίζει μπορείς να θηλάσεις όσο θέλεις!!!! Εγώ τη θήλασα 11 μήνες και μετά το σταμάτησε μόνη της αλλιώς θα το κρατούσα και παραπάνω παρόλο που από όταν άρχισε τις στερεές θήλαζε μόνο 2 φορές τη μέρα, η παραγωγή μου δεν είχε κανένα θέμα. Να ξέρεις γενικά ότι ο οργανισμός σου προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του μωρού:P:p:p:p Ό,τι χρειαστείς ρώτα πάντως:tongue::tongue::tongue:

Ουφ! σεντόνι σας έγραψα πάλι, πάω να συνεχίσω τη δουλειά μου και τα λέμε σε λίγο πάλι:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

καμια ερωτηση δεν εινα αστεια. ειναι λογικό την πρωτη φορα οι αποριες να ειναι παρα πολλές.

ως προσ τις δυσκολίες αυτο που συνάντησα εγω ήταν ο πονος απο τις πληγωμενες θηλες. ειχα φτασει στο σημειο να με ματωσει. δεν το λεω για να τρομαξετε καλό ειναι να ξερετε τι να περιμενετε και να ειστε ετοιμες να το αντιμετωπίσετε.εγω δεν ειχα ιδεα τι με περιμενει και στην αρχή απογοητευτηκα παρα πολύ ευτυχως ειχα την συμπαράσταση τοσο της αδελφής μου όσο και της μαιας και της παιδιατρου που ειναι υπερ του θηλασμου και τελικά τα καταφερα μια χαρα. όλα λύνονται θελει όμως υπομονή. οταν περασουν οι 40 μερες όλα στρωνουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...