Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρααααααααααααα!

Μπράβο xanp..Τέλεια τα νέα σου..:P Εσύ δεν έχεις τόσες πολλές προετοιμασίες..Εμείς έχουμε να τα αγοράσουμε όοοοοοοοολα απ'την αρχή..Αυτό με αγχώνει!:confused:

anna1985 μόνο ο γιατρός μπορεί να σου δώσει αυτές τις φωτογραφίες.τις τραβά όταν κάνουμε τον υπέρηχο.μάλιστα μετά τον υπέρηχο μας δίνει και το dvd για να το ξαναδούμε ή να το δείξουμε σε φίλους και τις γιαγιάδες του μπέμπη.δεν πειράζει, όμως, θα δεις το μωράκι σου μια και καλή και θα τρελαθείς σα χαζομαμά!!:D:D

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

ρε κοριτσια εχω ερωτευτει ενα λικνο απο τα λητω,για το οποιο η μαμα μου λεει να το παρουμε αλλα εμενα μου φαινεται πολυ ακριβο...ειναι κοντα 450ευρω...

ε, δεν είναι ωραίο τώρα που το είδες να μην το πάρεις, αφού σ'αρέσει τόσο πολύ...θα σου μείνει ψυχολογικό!;);)πες γρήγορα στη μαμά σου να στο πάρει...!χιχιχι

καλημερα!

μαρροζ τι καλα που τον ειδατε το μικρο! κι εμενα ο γιατρος μου δεν εχει τοσο εξελιγμενο υπερηχο..θα ηθελα κι εγω να το δω σε 4D γιατι και στη β επιπεδου δε μας εκανε τη χαρη θα εχει το μουτσουνι του σε ανφας!

ξέρεις τι ψωνάρα που είναι ο γιός μου!!εμείς έχουμε φωτο και από την β' επιπέδου..καλέ, στήνεται σα μοντέλο πάντα με το δάχτυλο-πιπίλα.μας χαμογέλασε κιόλας προχθες..μου φαίνεται δεν θα τον μαζεύω το ναρκισσο!!

Το "πρόβλημα" που είχα είναι ότι από τις ενέσεις κορτιζόνης που έκανα και τα χάπια για τις συσπάσεις η καμπύλη ζαχάρου βγήκε οριακά εντός και έτσι πήγα σε διαβητολόγο για να δούμε αν έχω διαβήτη κύησης ή είναι από τα χάπια.Τελικά είναι από τα χάπια μου είπε μετά από τις μετρήσεις μου.

Τον γιο τον θήλασα μέχρι 8 μηνών μετά το έκοψα γιατί πρώτον είχαμε μπει στα στερεά και έτρωγε μόνο 2 γεύματα από μένα και το κυριότερο ότι είχα πάθει αναιμία και έπρεπε να παίρνω πολύ σίδηρο πράγμα που του έκανε τρομερή δυσκοιλιότητα και έτσι το σταμάτησα.Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα θα έφτανα μέχρι τον χρόνο και θα το έκοβα.Και τώρα πρώτα ο Θεός αν πάνε όλα καλά μέχρι τον χρόνο λέω να την θηλάσω μετά θα σταματήσω.

Τίνκερ κοίτα αυτό για λίκνο. http://www.mytoys.de/Stubenwagen-Wiegen-Co/KID/de-mt.fu.ca01.08/

Αν θες βοήθεια με τα γερμανικά πες μου να σε βοηθήσω.Έχω πάρει πολλά πράγματα από εκεί και είμαι πολύ ευχαριστημένη.Έχει και αντίστοιχο θέμα στο παρεντς για το συγκεκριμένο μαγαζί μιας και πάρα πολλές κοπέλες έχουμε ψωνίσει....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα σας, κοριτσάκια! Εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα κι όλα αυτά που κοιτάω μου φαίνονται χάλια, αυτά που βρίσκω στο ίντερνετ δεν τα παραδίδουν στην Ελλάδα και γενικά μ'εχει πάρει απο κάτω γιατί είμαι πλέον σίγουρη ότι δεν θα είμαι έτοιμη και θα ταλαιπωρηθώ καλοκαιριάτικα. έχω και το πανεπιστήμιο, ξεκινάει η εξεταστική σε 2 βδομάδες, έχω ένα κάρο εργασίες, τη διπλωματική να γράψω κι εγώ απλά κάθομαι και χαζεύω κρεβατάκια και καροτσάκια χωρίς νόημα.. Xanp, θένκς για το λινκ, αν έχεις και κάνα άλλο απ'έξω στείλε μου σε παρακαλώ, εδώ οι επιλογές για δίδυμα είναι μούφα....

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Επίσης, ερώτηση για έμπειρες μαμάδες: καλύτερα κρεβατάκια από την αρχή ή λίκνα πρώτα και μετά κρεβατάκια? παρακαλώ συνυπολογίστε και το κόστος γιατί από μετρητό δεν παίζει και τίποτα σπουδαίο...

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Κι εγώ δεν έχω πάρει τίποτα για τον μικρό (ακόμα) εκτός από 4 κορμάκια! Πρέπει να ξεκαθαρίσω πρώτα τα ρούχα της μικρής και να δω ποια από αυτά μπορώ να χρησιμοποιήσω ξανά και μετά να πάρω ότι άλλο χρειαστώ :)

Η μικρή μου είναι πάλι άρρωστη... δεν αντέχω άλλο!! Δύο φορές μέσα σ' ένα μήνα!!!!!

Ο άντρας μου μου έκανε εχθές μία ερώτηση... "Θα τον αγαπάς τον μικρούλη????" Η απάντηση μου ήταν τελείως αυθόρμητη "Φυσικά και θα τον αγαπάω, όπως τον αγαπάω από τώρα που βρίσκεται ακόμα στην κοιλιά μου!!!!" Μόλις του απάντησα μου έσκασε ένα χαμόγελο γιατί ανησυχούσε για το πως θα αισθάνομαι απέναντί του λόγω του ότι αυτή η εγκυμοσύνη με ταλαιπωρεί "λίγο"!!!!

Του έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να είμαι σαν τους δικούς του γονείς, όπου δείχνουν ξεκάθαρα ποιον αγαπάνε περισσότερο! Θέλω να είμαι σωστή απέναντι και στα δύο παιδιά μου, τουλάχιστον θα προσπαθήσω με όλη μου τη δύναμη!!!! Ελπίζω κι εύχομαι να μην τους μοιάσω!!!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Ξανθη μου ευχαριστω για το λινκ!εχει οντως πολυ ωραια πραγματακια.βεβαια αν αποφασισω να προβω σε αγορες θα χρειαστω μεταφραση γιατι απο γερμανικα...δεν!

σου ευχομαι να θηλασεις και το νεο μελος τοσο πολυ κι ακομα περισσοτερο αν το θες!δεν ξερω προσωπικα εχω αγχωθει με το θεμα του θηλασμου,θελω παρα πολυ να θηλασω. ο γιατρος μοτυ λεει οτι οι μαιες θα με υποστηριξουν σ'αυτο και να μην ανησυχω.για να δουμε!

λαερτα εγω νομιζω οτι μεσα στα κρεββατακια απο τοσο μικρουλια θα χανονται τα μωρακια...απο την αλλη αν εχεις τοσο χωρο στην κρεββατοκαμαρα σου για 2 κρεββατακια...πηγα σε μια φιλη τις προαλλες που γεννησε διδυμα και τα ειχανε μαζι στο κρεββατι..σκετη τρελα ηταν(ασχετο αλλα μου ηρθε)!

ρενα δυστυχως οι παλιοι λογω αγνοιας αν θες, δεν καταλαβαιναν οτι η ισορροπια αναμεσα στα παιδια τους ειναι απαραιτητη και εδειχναν απροκαλυπτα την προτιμηση τους.ολοι οι γονεις κοιτανε παντα να γινουν καλυτεροι γονεις απο τους δικους τους και αυτο ειναι και το λογικο!

μαρροζ σε βλεπω να εχεις θεμα με τις νυφουλες χαχαχα!

α!να και το λικνο που ερωτευτηκα!

http://www.leander.com/en/produkter/cradle/photo-gallery#/sites/default/files/imagecache/gallery/vugge_mhimmel_3_72dpi_1.jpg

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλημέρα κορίτσια!

Ο άντρας μου μου έκανε εχθές μία ερώτηση... "Θα τον αγαπάς τον μικρούλη????" Η απάντηση μου ήταν τελείως αυθόρμητη "Φυσικά και θα τον αγαπάω, όπως τον αγαπάω από τώρα που βρίσκεται ακόμα στην κοιλιά μου!!!!" Μόλις του απάντησα μου έσκασε ένα χαμόγελο γιατί ανησυχούσε για το πως θα αισθάνομαι απέναντί του λόγω του ότι αυτή η εγκυμοσύνη με ταλαιπωρεί "λίγο"!!!!

Του έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να είμαι σαν τους δικούς του γονείς, όπου δείχνουν ξεκάθαρα ποιον αγαπάνε περισσότερο! Θέλω να είμαι σωστή απέναντι και στα δύο παιδιά μου, τουλάχιστον θα προσπαθήσω με όλη μου τη δύναμη!!!! Ελπίζω κι εύχομαι να μην τους μοιάσω!!!!!!

όντως μεγάλη βλακεία να ξεχωρίζεις τα παιδιά σου..και ακόμα μεγαλύτερη είναι να το δείχνεις!Εμένα πάντα η μητέρα μου μας έκανε να νιώθουμε ότι έχουμε την ίδια θέση στην καρδιά της.ποτέ δε μας συνέκρινε..αλλά η πεθερά μου που έχει 5 παιδιά, συνέχεια δείχνει ότι συμπαθεί το μεγαλύτερο γιο της.Καταντάει αηδία ώρες-ώρες..Αφού δεν κρατήθηκα μια φορά και της λέω:"πώς γίνεται μια μάνα να ξεχωρίζει τα παιδιά της-όλα σπλάχνα της είναι!" και φυσικά έκανε ότι δεν άκουσε!:mad:

Αυγουστομανούλες καλημέρα και από εμένα. Αν και έχω καιρό να γράψω σας διαβάζω καθημερινά και χαίρομαι που όλα πάνε καλά και που οι περισσότερες εκτός από έμένα έχετε αρχίσει τις αγορές. Μην με ρωτήσετε τι περιμένω, δεν ξέρω. Μάλλον την άλλη Δευτέρα που θα πάμε για τον υπέρηχο θα ξεκινήσουμε και τα πρώτα ψώνια. Η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί με το τι πρέπει να προμηθευτώ γιατί τελικά είναι θέμα προσωπικό του καθενός τι τον βολεύει. Ξεκίνησα να ρωτάω φίλες που είναι ήδη μανούλες και η καθεμία είπε τα δικά της... Τέλος πάντων θα δείξει.

Όσο για το θέμα με τις διακρίσεις ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω πως μια μάνα μπορεί να ξεχωρίσει τα παιδιά της. Τι να πεις όμως.

Από κλωτσιές πως πάτε? Εμένα κάθε μέρα μου επιφυλλάσει και κάτι καινούριο. Έχουμε δύο μέρες τώρα σαν να μου κλωτσάει τον "εσωτερικό μου κόσμο". Εκεί που είχαμε συνηθίσει στα βουναλάκια και την παραμόρφωση της κοιλιάς τώρα τα χάσαμε και χτυπάμε προς τα μέσα.

Συγνώμη για την γλωσσοδιάρροια:tongue:

Φιλιά σε όλες σας!!!

Διαφημίσεις

γεια σου, Γωγω:P Κ εμένα ο μικρός δίνει ρεσιτάλ!Ειδικά όταν ακούω μουσική ή ακούει τη φωνή του μπαμπά, μου ριχνει κλωτσιές σε όλη την κοιλιά..Αφού κάποιες φορές νομίζω ότι γίνεται σεισμός και ρίχνω μια ματιά στο φωτιστικό να δω αν κουνιέται!!:shock:Εσείς επιλέξατε να είναι έκπληξη το φύλο του μωρού σας;

Η αλήθεια είναι πως και να το ήθελα για έκπληξη στην αυχενική διαφάνεια καθόταν ο κύριος με τα πόδια ανοικτά οπότε έπεσε το μάτι μας θέλοντας και μη. Απλά μας το επιβεβαίωσαν στη β' επιπέδου. Ταρακουνιέται ο καναπές ώρες ώρες. Απλά μου έκανε εντύπωση που μάλλον έχει βολευτεί με την πλάτη προς την κοιλιά μου και τα πόδια πάνε και έρχονται προς τα μέσα και πολλές φορές είναι ενοχλητικό. Τι να πω, ας κλωτσάει και ας με πονάει, θα το αντέξω. Απλά ρωτάω γιατί είμαι και φοβιτσιάρα....

Η αλήθεια είναι πως και να το ήθελα για έκπληξη στην αυχενική διαφάνεια καθόταν ο κύριος με τα πόδια ανοικτά οπότε έπεσε το μάτι μας θέλοντας και μη. Απλά μας το επιβεβαίωσαν στη β' επιπέδου. Ταρακουνιέται ο καναπές ώρες ώρες. Απλά μου έκανε εντύπωση που μάλλον έχει βολευτεί με την πλάτη προς την κοιλιά μου και τα πόδια πάνε και έρχονται προς τα μέσα και πολλές φορές είναι ενοχλητικό. Τι να πω, ας κλωτσάει και ας με πονάει, θα το αντέξω. Απλά ρωτάω γιατί είμαι και φοβιτσιάρα....

Μη φοβάσαι καθόλου γιατί η έντονη κινητικότητα του εμβρύου δείχνει ότι είναι καλά..Βασικά ο γιατρός μου, μου έχει πει να ανησυχω αν δεν κλωτσάει για 2 συνεχόμενες ώρες..Μέχρι τώρα δε μου έχει συμβει κάτι τέτοιο...:DΜήπως ξέρεις εσύ ή μήπως ξέρει καμμιά άλλη πόσα μπιμπερό πρέπει να αγοράσω;;θα θηλάσω,πρώτα ο Θεός..αλλά πρέπει να έχω και μπιμπερό.

Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω. Μια συνάδελφος στο γραφείο ξεκίνησε με 3 και μου είπε οτι ήταν υπεραρκετα. Απλά μου επισήμανε να προσέξω τις θηλές των μπιμπερό να έχουν την σωστή ροή για να αποφεύγεται η εισρόφυση αέρα που προκάλεί κολικούς. Ακούστηκε πολύ επιστημονικό αλλά έτσι μου το είπαν έτσι το μεταφέρω.

Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω. Μια συνάδελφος στο γραφείο ξεκίνησε με 3 και μου είπε οτι ήταν υπεραρκετα. Απλά μου επισήμανε να προσέξω τις θηλές των μπιμπερό να έχουν την σωστή ροή για να αποφεύγεται η εισρόφυση αέρα που προκάλεί κολικούς. Ακούστηκε πολύ επιστημονικό αλλά έτσι μου το είπαν έτσι το μεταφέρω.

πωπω, τώρα μ' έστειλες!!:shock: παίζει ρόλο αν θα είναι μικρά ή μεγάλα τα μπιμπερό;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...