Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια, πήγα σήμερα το πρωί στο πρατήριο στο Περιστέρι. Έχει καλά πραγματάκια και πολύ καλές τιμούλες. Πήρα σεντονάκια, πικέ κουβερτούλες, σελτεδάκια, πετσετούλες, κ.ά. Μου έκαναν και δώρο, ένα μαξιλάρι θηλασμού.

qKNGp3.png

9WOGp3.png

Αννουλα εισαι πολυ τυχερη μονο μια φορα ε?Φριγανιες τρωω ετσι και αλλιως καθε βραδυ και δεν κοιμαμαι καθολου ανασκελα γιατι αισθανομαι οτι δεν μπορω να αναπνευσω.εχω απελπιστει:-(

oNg0p3.png

Κοριτσάκι μου, μην απελπίζεσαι! Ξέρω είναι ενοχλητικό και μάλιστα πολύ, αλλά σκέψου ότι σε 12 εβδομάδες το πολύ δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα!!!! Αντ' αυτού θα έχεις ένα πανέμορφο μπεμπέκι!;););), το οποίο βέβαια θα σε σηκώνει με το ζόρι για να το ταΐσεις και να το αλλάξεις!:lol::lol::lol: Άρα, αυτό που κάνεις τώρα είναι προετοιμασία (προπόνηση) για μετά!!!!:P

h0BZp3.png

9WOGp3.png

τι κανετε μανουλες?

αχ πρεπει κι εγω νομιζω σιγα σιγα να αρχισω να ετοιμαζω τα πραγματακια του μπεμπιτο πριν παραβαρυνω...

ενω ο γιατρος λεει απο κιλα παω καλα εχω πολυ πρηξιμο στους αστραγαλους και μια αισθηση οτι τα ποδια μου ζεματανε...οι τελευταιες αναλυσεις παντως για λευκωμα ηταν καθαρες...τωρα απο βδομαδα θα ξανακανω.ανακουφιση παντως δε βλεπω ουτε με παγωμενα ποδολουτρα ουτε με τα ποδια σε μαξιλαρια..

για το πιπι,δεν ξερω πως τα καταφερνω αλλα το βραδυ παω μονο μια φορα...το κακο ειναι οτι μετα απο αυτη τη μια φορα μενω ξυπνια και ξανακοιμαμαι κατα τις 6 το πρωι:(

ασχετο..τι προτιματε καλαθουνα η λικνο?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

σήμερα καναμε υπέρηχο! όλα καλά η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά, 1131gr το βαρος της.. αναφέρει καπου οτι η προβολή είναι κεφαλική. δηλαδή εχει παρει θέση το μωρό???απο τώρα?

εχω κουραστει τις τελευταίες μερες και εχω παλι συσπάσεις..:(

αυριο θα παρω αποτελέσματα και απο τις υπόλοιπες εξετάσεις και την δευτέρα παω στη γιατρό.

απο τουαλέτα και εγω ετσι κι ετσι, παω 2 με 3 φορες τη νυχτα. εχω και τον μικρό με συνάχι οποτε εχω να κοιμηθω σαν άνθρωπος πολύ καιρό..όντως, Άννα, καλή προπόνηση κανουμε!

tingerbell, εμένα το λίκνο μου αρέσει περισσότερο αισθητικά και αν δεν παιρναμε απο την αρχή την κουνια αυτό θα παιρναμε. αν δεν κανω λάθος κρατάει και για λίγο περισσότερο χρόνο. απο την άλλη, μερικοι προτιμουν την καλαθούνα γιατι μεταφέρεται. όμως εγω που είχα και πορτ μπεμπε που μου εκαναν δωρο και το βρεφικό καρεκλάκι του αυτοκινήτου, πιο πολύ τον έβαζα στο καρεκλάκι τελικά οταν ήθελα να τον έχω μαζι μου, στην κουζίνα ή το σαλονι. το πορτ μπεμπε δεν το ήθελε. τελικά μου χρειάστηκε μονο όταν πηγαμε διακοπές γιατι το ξενοδοχειο δεν ειχε κουνια.

Emi μου, υπέροχα τα νέα για τον υπέρηχο!!!:tongue: Πρόσεχε όμως, μην κουράζεσαι! Ξάπλωσε και χαλάρωσε για να μειωθούν οι συσπάσεις! Να φανταστώ ότι ο γιατρός σου αύξησε τα χάπια για τις συσπάσεις?

tingerbell μου, εγώ παρήγγειλα λίκνο για το υπν/τιό μου, γιατί δεν χωράει η κούνια. Είναι σετ με την κούνια και την αλλαξιέρα (τα πήρα απ' τα ΛΗΤΩ). Καλαθούνα δεν πήρα γιατί το καρότσι που παρήγγειλα έχει και πορτ μπεμπε (είναι 3 σε 1: καρότσι κλασικό, καθ. αυτοκ. και πορτ μπεμπέ). Πάντως και 'γω τα ετοιμάζω από τώρα για να μην τρέχω μέσα στη ζέστη με την κοιλιά πέρα! Άσε που τα 'χω στο σπίτι και τα καμαρώνω!!!!!!!! (χαζομαμά τελείως, Ε????:tongue:)

h0BZp3.png

9WOGp3.png

ασχετο..τι προτιματε καλαθουνα η λικνο?

εγω προτιμώ την καλαθούνα ακριβώς επειδή μεταφέρεται κ μπορώ να το έχω όπου κ αν βρίσκομαι μέσα στο σπίτι.μετά την καλαθούνα, θα το βάλω στην κούνια του..το συζήτησα και με τη μαία κ μου είπε ότι θα με βολέψει περισσότερο έτσι. βασικά είναι προσωπικό θέμα για τον καθένα τι τον βολεύει..δεν υπάρχει κανόνας!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

εγώ είχα χθες ραντεβου με το γιατρό και ο μπέμπης μου είναι 1080 gr.βγάλαμε και κάτι τέλειες 4D φωτο..ίδιος ο μπαμπάς του-ακόμα και το πιπίλισμα από εκεί το έχει πάρει!ο άντρας μου πιπίλιζε το δάχτυλο μέχρι την 5η δημοτικού..:tongue::tongue::tongue:να δω πως θα το κόψουμε:rolleyes::rolleyes:..

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημερα κοριτσια πως ειστε σημερα?Με την τουαλετα το βραδυ τι κανετε?εγω δεν κοιμαμαι καθολου τη νυχτα παω για πιπι καθε μια ωρα δεν ξερω τι να κανω και δεν πινω υγρα επιτηδες 2 ωρες πριν κοιμηθω:confused::confused::confused:Εχετε καμια συμβουλη????

αχ! και γω το ιδιο...δεν κανεις τιποτα...εγω εμεινα στο νοσοκομειο δυο μερες με ορο,πηγαινα τουαλετα ανα μια ωρα και ακομα το ιδιο..δεν πειραζει λιγος καιρος εμεινε...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Την καταλαβαίνω τη φίλη σου. Κι εμάς για 3 χρόνια μας έτρωγαν τα αεροπλάντα, ειδικά εμενα μιας και ο δικός μου μονίμως έχει δουλεια! Μωρέ οι μισθοί καλοί είναι αλλά η ξενιτειά είναι ξενιτειά! Να μη μιλήσω για μοναξιά! Εγώ δεν έχω κανεναν δικό μου εδώ, πέρα απο τον άντρα μου ο οποίος δουλεύει μέρα-νύχτα!Τέλεια...

δεν χρειαζεται να εισαι στην ξενιτεια για να εχεις μοναξια! εγω λιγα χιλιομετρα μακρυα ειμαι και νιωθω πολυ μονη, και εμενα λειπει ολη μερα ο ντρας μου....και μου λεει να πηγαινω στην πεθερα μου...δηλαδη διπλη μοναξια .....και θυμωνει που δεν θελω να πηγαινω.

δεν καταλαβαινει οτι δεν θελω να δω τατιανα μετα κισμετ επαναληψη..:mad::mad::mad:

αφου και να παω παλι τηλεοραση θα δω,μονο που στο σπιτι μου βλεπω οτι θελω!! ξαπλωνω ποτε θελω.. και γενικα κανω οτι θελω!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημέρα σας.

Είμαι πολύ καλύτερα και το πήρα απόφαση ότι η μικρή θα είναι τσούχτρα.Ευτυχώς δεν έχω συσπάσεις πλέον αλλά προσπαθώ να μην ζορίζομαι κιόλας και ο διαβητολόγος είπε ότι οι μετρήσεις μου ήταν φυσιολογικές οπότε δεν τίθεται θέμα διαβήτη κύησης.

Παρόλαυτά πρότεινα από μόνη μου να κάνω τα 3ωρα γεύματα και από λίγο για να αισθάνομαι πιο σίγουρη και μετριέμαι κιόλας να βλέπω αν δω ότι ξεφεύγει η κατάσταση θα του πω.Πάντως μέχρι σήμερα πάω τέλεια με τις μετρήσεις.

Εμείς για την μικρή έχουμε πολύ λίγα να αγοράσουμε δηλαδή καμιά πετσέτα δική της και λέω να πάρω μια πιπίλα να βρίσκεται ο γιος μου δεν πήρε καθόλου πιπίλα και έχω μπουκάλια από τον μικρό αλλά επειδή θήλασε δεν τα έχω χρησιμοποιήσει οπότε λέω να να πάρω μόνο καινούριες θηλές.

Το μόνο που έχουμε είναι να φτιάξουμε το δωμάτιο της μπουμπούκας.Βασικά να το βάψουμε και να βρω και ένα φωτιστικό και είμαστε κομπλέ.

Τα ρούχα θα τα πλύνω τον Ιούλιο οπότε είμαι σε αναμονή.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

marroz, τι ωραία που είδατε το μικράκι σας και πήρατε και φωτογραφίες 4D !!!:P Εγώ που μπορώ να βγάλω τέτοιες φωτογραφιούλες τον μπεμπούλη μου??? Ο γιατρός μου δεν έχει τέτοιο μηχάνημα:-(

xanp, μπράβο κοπέλα μου που όλα πάνε καλά! (εκτός από τις συσπάσεις, τι άλλο πρόβλημα είχες??????? )

Και 'γω τα πραγματάκια του μπέμπη θα τα πλύνω (η μαμά μου δηλαδή) τον Ιούλιο! Ανυπομονώ!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

MLNGp3.png

9WOGp3.png

καλημερα!

μαρροζ τι καλα που τον ειδατε το μικρο! κι εμενα ο γιατρος μου δεν εχει τοσο εξελιγμενο υπερηχο..θα ηθελα κι εγω να το δω σε 4D γιατι και στη β επιπεδου δε μας εκανε τη χαρη θα εχει το μουτσουνι του σε ανφας!

ξανθη ευχομαι να συνεχισεις την καλη σου πορεια!πολυ βασικο που ο μικρος σου δεν εμαθε στην πιπιλα!κι εγω νομιζω θα ηθελα να το αποφυγω.θηλασες καιρο?

ρε κοριτσια εχω ερωτευτει ενα λικνο απο τα λητω,για το οποιο η μαμα μου λεει να το παρουμε αλλα εμενα μου φαινεται πολυ ακριβο...ειναι κοντα 450ευρω...

οσο για τα ρουχακια..θ'αρχισω κι εγω σε λιγες μερες σιγα σιγα να παιρνω τα πρωτα και θα τα πλυνω κι εγω τονιουλιο για να εινια οσο πιο φρεσκοπλυμμενα και αφρατουλικα γινεται!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

δεν χρειαζεται να εισαι στην ξενιτεια για να εχεις μοναξια! εγω λιγα χιλιομετρα μακρυα ειμαι και νιωθω πολυ μονη, και εμενα λειπει ολη μερα ο ντρας μου....και μου λεει να πηγαινω στην πεθερα μου...δηλαδη διπλη μοναξια .....και θυμωνει που δεν θελω να πηγαινω.

δεν καταλαβαινει οτι δεν θελω να δω τατιανα μετα κισμετ επαναληψη..:mad::mad::mad:

αφου και να παω παλι τηλεοραση θα δω,μονο που στο σπιτι μου βλεπω οτι θελω!! ξαπλωνω ποτε θελω.. και γενικα κανω οτι θελω!

Aπαπα, αυτό που περιγράφεις είναι χειρότερο... Εγώ είμαι μακριά και από γονείς και φίλους (δυστυχώς) αλλά και από πεθερικά (ευτυχώς)!! Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι παρέα με κανέναν άνθρωπο από δω.

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...