-
Από την διαχείριση / Admin news
-
@MK2012κορίτσι μου λυπάμαι, τώρα είδα ότι έκανες χοριακη. Μην το βάζεις κάτω! Είσαι νέα κοπέλα, θα τα καταφέρεις, είναι απλά θέμα χρόνου! Η ΑΜΗ είναι ενδεικτικη της ποσότητας και όχι της ποιότητας. Γνωστή μου έμεινε μόνη της έγκυος λίγο πριν ξεκινήσει εξωσωματική στα 42 με ΑΜΗ=0,2. Επειδή η ηλικία σου είναι σημαντικό ατού, μην κάνεις βεβιασμενες κινήσεις. Δείτε έναν ανδρολόγο για να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να ελεγχθεί στον αντρικό παράγοντα. Πήγαινε στην Οικονομοπουλου στο Έλενα να σε ξετιναξει στις εξετάσεις. Μπορω να σου στείλω και το mail της αν θες. Δες ένα καλό ενδοκρινολογο. Έχω 2 στην Αθήνα να σου προτείνω. Επίσης μια φίλη έκανα prp ωοθηκών και είδε μεγάλη διαφορά στους φυσικούς κύκλους. Έπαιρνα 2,3 ωάρια κάθε φορά που δεν έβγαζε ούτε με φάρμακα. Βέβαια ίσως είναι και θέμα οργανισμού αν θα ανταποκριθεί. Είναι γιατροί που δεν το πιστεύουν. Κάνε μια κουβέντα με το γιατρό σου να σου λύσει τις απορίες που έχεις αλλά και μια κουβέντα με κάποιο άλλο γιατρό δε θα ήταν κακή. Εγώ κορίτσια είχα μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη από την ομάδα του Μαντουδη. Όμως ήταν πανάκριβος για να πάω εκεί. Έκανα ένα ραντεβού μαζί του και πραγματικά μου είπε πολύ αξιόλογα πράγματα.
Επίσης να προσπαθείτε και μόνοι σας όταν δεν κάνετε ωοληψίες, μην το ξεχνάς αυτό!
- 1
-
Test ωορρηξίας
-
Θέματα
-
- 7.042 απαντήσεις
- 886.439 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 122.790 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.148.303 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 35.950 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 209.196 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.042 απαντήσεις
- 886.439 εμφανίσεις
-
- 448 απαντήσεις
- 20.632 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 193 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 61
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 909 απαντήσεις
- 44.542 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 749 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 226 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 147 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 392 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 265 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 152 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα