Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 934
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, lola196 είπε:

ειχα 27/9 και η τελευταια 3/11 μεχρι σημερα τιποτα 

θεωρω οτι κατι αλλο ειναι που πρεπει να το δεις..αν ηταν εγκυμοσυνη η χοριακη θα ηταν πανω απο 5 σιγουρα μετα απο τοσο καιρο... βεβγαια επειδη δεν εχεις σταθερο κυκλο δεν μπορεις να ξερεις και ποτε εγινε η ωορρηξια..σου ευχομαι παντως να γινεις γρηγορα μανουλα και να λυσεις το θεμα του κυκλου σου

mfzgp3.png4QgMp3.png

Just now, lola196 είπε:

ε

εχω πολυ αστατο κυκλο μπορει να μου ερθει περιοδος στον 1 μηνα μπορει στους 3 μηνες.. γι αυτο δεν ξερω   σημερα ποναει και λιγο το στηθος αρα ειναι να δω περιοδο αυτες της μερες λογικα πριν την καθυστερηση ειμαι 

Με αρνητική χοριακη δ νομιζω να δείξει θετικο το τεστ

Αναγκαστικά θα κανεις υπομονη ως την δευτερα να σε δει κ ο γιατρος, αν  είσαι εγκυος ισως δει παχυ ενδομητριο

Προς το παρόν με αυτην την χοριακη είναι αρνητικό, αλλα αν κάνει κ 3μηνες να ερθει περίοδος ποτέ δ ξερεις

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχες ελεύθερες επαφές; 

Επίσης νομίζω αν είστε στις προσπάθειες θελει η να φτιάξεις πρώτα τον κύκλο, η να παρακολουθείς ωορρηξια για να μην μπαίνεις μετά σε διλημμα είναι νωρίς η οχι

• Μου αρέσει 1

Just now, vikib είπε:

Με αρνητική χοριακη δ νομιζω να δείξει θετικο το τεστ

Αναγκαστικά θα κανεις υπομονη ως την δευτερα να σε δει κ ο γιατρος, αν  είσαι εγκυος ισως δει παχυ ενδομητριο

Προς το παρόν με αυτην την χοριακη είναι αρνητικό, αλλα αν κάνει κ 3μηνες να ερθει περίοδος ποτέ δ ξερεις

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχες ελεύθερες επαφές; 

Επίσης νομίζω αν είστε στις προσπάθειες θελει η να φτιάξεις πρώτα τον κύκλο, η να παρακολουθείς ωορρηξια για να μην μπαίνεις μετά σε διλημμα είναι νωρίς η οχι

ναι εδω και μηνες εχω ελευθερες επαφες δεν το προσπαθουμε ειπαμε αν ερθει καλοδεχουμενο απλα εκανα χοριακη τυχαια γιατι πρεπει να πιω κατι χαπια και δεν πρεπει να ειμαι εγκυος για τα συγκεκριμενα χαπια και παραξενευτικα που δεν ηταν 0 και ρωτισα και την μικροβιολογο και μου ειπε 50-50 και τωρα μεχρι την δευτερα που θα παω στον γιατρο εχω αγωνια 

3 ώρες πρίν, lola196 είπε:

ναι εδω και μηνες εχω ελευθερες επαφες δεν το προσπαθουμε ειπαμε αν ερθει καλοδεχουμενο απλα εκανα χοριακη τυχαια γιατι πρεπει να πιω κατι χαπια και δεν πρεπει να ειμαι εγκυος για τα συγκεκριμενα χαπια και παραξενευτικα που δεν ηταν 0 και ρωτισα και την μικροβιολογο και μου ειπε 50-50 και τωρα μεχρι την δευτερα που θα παω στον γιατρο εχω αγωνια 

Εχω κανει χοριακη μόνο εγκυος αλλα νομιζω οτι δ εχει σημασια αν είναι 0 η 3,ειναι αρνητικο

Καταλαβαίνω για τα χάπια, γι αυτό κ είπα για παρακολούθηση. Αλλα αν σε αγχώνει φυσικα μπορείς κ χωρις

Ευχομαι συντομα να έχεις μια θετική χοριακη! 

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Just now, Vasia123 είπε:

Κοριτσια να ρωτησω κατι?εκανα χοριακη και ειναι 300..ποσο εβδομαδων ειμαι?γιατι η μκροβιολογος ειπε οτι ειμαι 2η με 3η εβδομαδα

Οι εβδομάδες Στην εγκυμοσύνη μετράνε από την πρώτη μέρα περιόδου.  Με αυτό το νούμερο χοριακης είσαι περίπου  Χοντρικά όπως είπε κ η μικροβιολογος είσαι μόλις που Εμφυτευτηκε στην μήτρα.  

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Vasia123 είπε:

Κοριτσια να ρωτησω κατι?εκανα χοριακη και ειναι 300..ποσο εβδομαδων ειμαι?γιατι η μκροβιολογος ειπε οτι ειμαι 2η με 3η εβδομαδα

με αυτη τη χοριακη εγω ημουν 4

2 ώρες πρίν, Vasia123 είπε:

Η ηλικια της εγκυμοσυνης μετριεται απο τηβ 1η μερα της τελευταιας περιοδου. Να υποθεσω πως γνωριζεις ποτε ξεκινησε η τελευταια περιοδος σου ?

Αν θυμαμαι καλα στις 300 μοναδες πρεπει να σαι κοντα στις 30ημερες από την τελευταία περίοδο και κοντα στις 16 μέρες από την σύλληψη? Δηλαδη 3η-4η βδομαδα ?

Βεβαια παίζει ρολο κ ο κύκλος σου αλλά και το ενδοχομενο της καθυστερημένης σύλληψης.  

lpatp2.png

7 ώρες πρίν, Vasia123 είπε:

Εγώ ήμουν στην τέταρτη εβδομάδα με 250!!!

Διαφημίσεις

Μου ειπε η μικροβιολογος οτι επειδη γενικα εχει μια μικρη αποκλιση ..μπορει να ειμαι κ παραπανω 28-30 ο κυκλος περιοδου μου..αλλα δεν μου ειπε να την επαναλαβω...μπορω να κανω υπερηχο?

Just now, Vasia123 είπε:

Μου ειπε η μικροβιολογος οτι επειδη γενικα εχει μια μικρη αποκλιση ..μπορει να ειμαι κ παραπανω 28-30 ο κυκλος περιοδου μου..αλλα δεν μου ειπε να την επαναλαβω...μπορω να κανω υπερηχο?

Επανέλαβε την χοριακη σου 48 ώρες μετά την πρώτη και μίλησε με τον γιατρό σού! Αυτός θα σου πει ποτέ θα πας για υπέρηχο! Τώρα δεν μπορείς να κάνεις ακόμη γιατί δεν θα φαίνεται κάτι!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...