Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, LioPh79 είπε:

Ναι, στο ίδιο την έκανα. Αργότερα το μεσημέρι την έβαλαν επανάληψη κ έδειξε 47. Το ίδιο σχεδόν. Αύριο θα πάω σε άλλο μικρόβιολογικό. Δύσκολες στιγμές, οι πιο δύσκολες που έχω περάσει. Πονάει πολύ 

Σε καταλαβαίνουμε όλες. Κάνε υπομονή μήπως αυξηθεί απότομα. Καλά αποτελέσματα αύριο! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 981
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

21 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

@Hopefully_soonτις ovamax τις παίρνεις καιρό;ρωτάω γιατί τις έπαιρνα κι εγώ 

Καλημέρα....τελειώνω το 4ο κουτάκι..άρα περίπου 4 μήνες....2 το πρωί κ 2 το βράδυ....εσύ??

Καλημέρα ,ααα πήρες αρκετό καιρό σε ρώτησα γιατί εγώ στον 1,5 μήνα τα σταμάτησα ,εκτός από την τραγική υπνηλία που δεν την άντεχα καθόλου μου έφεραν φαγούρα σε όλο το σώμα και δεν ξέρω αν ευθύνονται σα να μου επηρέασαν την περίοδο ,από την ώρα που τα σταμάτησα και γύρισα ξανά στα βότανα μου δεν έχω κανένα σύμπτωμα 

• 2 εβδομάδες μετά...
On 15/2/2025 at 12:21 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Καλημέρα ,ααα πήρες αρκετό καιρό σε ρώτησα γιατί εγώ στον 1,5 μήνα τα σταμάτησα ,εκτός από την τραγική υπνηλία που δεν την άντεχα καθόλου μου έφεραν φαγούρα σε όλο το σώμα και δεν ξέρω αν ευθύνονται σα να μου επηρέασαν την περίοδο ,από την ώρα που τα σταμάτησα και γύρισα ξανά στα βότανα μου δεν έχω κανένα σύμπτωμα 

Συγνώμη καθυστέρησα να δω την απάντηση σου . Τι βότανα παίρνεις? Δεν εχω υπνηλία...ούτε μου πέφτουν βαριά...απλώς τα ουρα μου την 1η φορά που θα πάω μετά τη λήψη τους έχουν πάντα περίεργη οσμή ...επίσης κ ο κύκλος μου έχει αλλαγές...έχει γίνει άστατος...ως προς το πότε ξεκινα,τη διάρκεια του και την ποσότητα αιματος 🤔

πρίν από 35 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Συγνώμη καθυστέρησα να δω την απάντηση σου . Τι βότανα παίρνεις? Δεν εχω υπνηλία...ούτε μου πέφτουν βαριά...απλώς τα ουρα μου την 1η φορά που θα πάω μετά τη λήψη τους έχουν πάντα περίεργη οσμή ...επίσης κ ο κύκλος μου έχει αλλαγές...έχει γίνει άστατος...ως προς το πότε ξεκινα,τη διάρκεια του και την ποσότητα αιματος 🤔

Καλησπέρα δεν πειράζει....εγω απλά το συνδύασα εκτός από αυτα που σου ανέφερα από τότε που τις ξεκίνησα είδα ότι ο κύκλος μου έγινε ότι να ναι ενώ ήταν πάντα ρολόι κι ας μην είμαι πιτσιρίκα,γενικά με ανησυχησαν και έτσι τις έκοψα.Απο βότανα γενικά πίνω αφεψηματα διάφορα ,παίρνω λυγαριά , μάκα,ένα ελιξίριο βασιλικού πολτού με γύρη ...γενικά προσπαθώ να παίρνω πιο φυσικά συμπληρώματα ....με τα ούρα δεν παρατήρησα κάτι εγώ στον κάθε οργανισμό ίσως έχουν και διαφορετική επίδραση.Αυτο με τον κύκλο της περιόδου όμως ήταν το κομβικό για να τα σταματήσω,με ανησύχησε.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Καλησπέρα δεν πειράζει....εγω απλά το συνδύασα εκτός από αυτα που σου ανέφερα από τότε που τις ξεκίνησα είδα ότι ο κύκλος μου έγινε ότι να ναι ενώ ήταν πάντα ρολόι κι ας μην είμαι πιτσιρίκα,γενικά με ανησυχησαν και έτσι τις έκοψα.Απο βότανα γενικά πίνω αφεψηματα διάφορα ,παίρνω λυγαριά , μάκα,ένα ελιξίριο βασιλικού πολτού με γύρη ...γενικά προσπαθώ να παίρνω πιο φυσικά συμπληρώματα ....με τα ούρα δεν παρατήρησα κάτι εγώ στον κάθε οργανισμό ίσως έχουν και διαφορετική επίδραση.Αυτο με τον κύκλο της περιόδου όμως ήταν το κομβικό για να τα σταματήσω,με ανησύχησε.

Άρα πας σε μαγαζί με βιολογικά και τα προμηθευεσαι?επίσης τα inofert τα έχεις ακουστά???Αυτά μου τα είχε δώσει η ενδοκρινολόγος και είναι πιο ήπια.....με αυτα δεν είχα παρατηρήσει αλλαγές στον κυκλο....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Άρα πας σε μαγαζί με βιολογικά και τα προμηθευεσαι?επίσης τα inofert τα έχεις ακουστά???Αυτά μου τα είχε δώσει η ενδοκρινολόγος και είναι πιο ήπια.....με αυτα δεν είχα παρατηρήσει αλλαγές στον κυκλο....

Ναι έχω συγκεκριμένο προμηθευτή που μου φέρνει τα βότανα που θα ζητήσω και κάποια τα μαζεύω μόνη μου από βουνά και ύπαιθρο και τα αποξηραινω για να φτιάχνω αφεψηματα ,σιρόπια για βήχα κτλ.

Ναι τα έχω ακούστε τα inofert απλά προσπαθώ να μην παίρνω πολλά σκευάσματα φαρμακευτικού τύπου ,ότι μπορώ αποφεύγω😊

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...