Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , IoannaMas είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη αλλά το πρώτο μου παιδάκι το γέννησα στο αττικό, στο οποίο η μαιευτική δεν εφημερεύει κάθε μέρα. Παρ όλα αυτά αν έχεις εκεί τον γιατρό σου, έρχεται όλες τις ωρες. Ίσα ίσα καλύτερα να μην εφημερεύει γιατί γίνεται κ χαμός από κόσμο κ μπορεί να μην έχει κ αναισθησιολογο διαθεσιμο (Για φυσιολογικό τοκετό) . Θα σου πρότεινα να μιλήσεις με τον γιατρό που λες ότι έχεις γιατί ίσως άδικα ανησυχείς για τις εφημερίες!

Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε ότι αν δεν εφημερεύει δεν μπορώ να κάνω εισαγωγή άρα δεν μπορώ να γεννήσω εκεί. Ο μόνος τρόπος είναι να με βάλει στην εφημερία και να πάμε με πρόκληση αλλά δεν το θέλω αν δεν υπάρχει λόγος. 

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Alzira είπε:

Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε ότι αν δεν εφημερεύει δεν μπορώ να κάνω εισαγωγή άρα δεν μπορώ να γεννήσω εκεί. Ο μόνος τρόπος είναι να με βάλει στην εφημερία και να πάμε με πρόκληση αλλά δεν το θέλω αν δεν υπάρχει λόγος. 

Λογικό να μη θες να μπεις με πρόκληση εκτός τελικά αν χρειαστεί κ αναγκαστείς να το κάνεις. (Όπως έκανα εγώ δυστυχώς αλλά τελικά πήγαν όλα καλά). Ωστόσο σου εύχομαι να έρθουν όλα φυσικά, νομίζω όλες μας αυτό θέλουμε. Μου κάνει λιγο εντύπωση αυτό που σου είπε ο γιατρός σου αλλά για να στο είπε, κάτι παραπάνω ξέρει. Γιατί δεν κοιτάς σε κάποιο άλλο δημόσιο μαιευτήριο που να εφημερεύει 24/7; πολλές γυναίκες πάνε κ στην εφημερία βέβαια αλλά εγώ προσωπικά θα είχα ενδοιασμό μη τυχω σε ειδικευομενο κλπ. Είναι Ρίσκο, ίσως όμως σου βγει κ σε καλό. Παίζει ρόλο κ πόσο γενναία είναι η καθεμία μας! 

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , IoannaMas είπε:

Λογικό να μη θες να μπεις με πρόκληση εκτός τελικά αν χρειαστεί κ αναγκαστείς να το κάνεις. (Όπως έκανα εγώ δυστυχώς αλλά τελικά πήγαν όλα καλά). Ωστόσο σου εύχομαι να έρθουν όλα φυσικά, νομίζω όλες μας αυτό θέλουμε. Μου κάνει λιγο εντύπωση αυτό που σου είπε ο γιατρός σου αλλά για να στο είπε, κάτι παραπάνω ξέρει. Γιατί δεν κοιτάς σε κάποιο άλλο δημόσιο μαιευτήριο που να εφημερεύει 24/7; πολλές γυναίκες πάνε κ ατ

Στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει τέτοιο μαιευτήριο, είναι 3 κλινικές στο Ιπποκράτειο και μια στο Παπαγεωργίου και πάνε κυκλικά οι εφημερίες μια στις τέσσερις δηλαδή να την πετύχω. Προς το παρών δεν θέλω να το σκέφτομαι γιατί έχω δρόμο ακόμη αλλά δεν είναι και εύκολο! 

MugJp2.png 

πρίν από 4 λεπτά , Alzira είπε:

Στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει τέτοιο μαιευτήριο, είναι 3 κλινικές στο Ιπποκράτειο και μια στο Παπαγεωργίου και πάνε κυκλικά οι εφημερίες μια στις τέσσερις δηλαδή να την πετύχω. Προς το παρών δεν θέλω να το σκέφτομαι γιατί έχω δρόμο ακόμη αλλά δεν είναι και εύκολο! 

Και δηλ αν μια κοπέλα έχει γιατρό σε οποιοδήποτε από αυτά τα νοσοκομεία πρέπει να πέσει στην εφημερία του για να γεννήσει με τον γιατρό της; τραγικό το βρίσκω , προφανώς κ δεν σου προσφέρει σιγουριά. Δηλ για να αποφύγεις να τύχεις όποιον να ναι στην εφημερία πρέπει ή να πας σε ιδιωτικό ή να κανονισεις προκληση; μπρος γκρεμός κ πίσω ρεμα, Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, butterfly1986 είπε:

Κι εγώ νόμιζα ότι ήμουνα η μόνη που δεν ξέρουμε φύλο ακόμη!!! Σήμερα είπαμε πάλι στο γιατρό να μας πει αλλά τζίφος! Το ένα είναι σίγουρα αγοράκι το είχαμε δει στην αυχενική και τώρα. Το άλλο μια μας λένε αγόρι μετά κορίτσι μετά πάλι αγόρι αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος! Χαχα!

Μarigula κι εμεις πήγαμε και είδαμε καρότσια για δίδυμα και ψιλοαπογοητεύτηκα. Σε όλα τα μαγαζιά ήταν το στυλ άπειρα μονά καρότσια και το πολύ 1-2 για δίδυμα και όχι τόσο ωραία! Ελπίζω να βρούμε κάτι ωραίο και ευκολοκίνητο!

Εδω τα καροτσια για διδυμα είναι ολα για ενα μωρό κ βάζεις επιπρόσθετο κάτω για το δεύτερο. Δηλαδή το ενα μωρό βλέπει κόσμο κ το άλλο την ραχη απο το κάθισμα από το καροτσι. Και είναι κ πολυ χαμηλά το κατω. Τραγικο. Ενα μονο βρήκα δίπλα δίπλα, και δεν άξιζει για τα λεφτά που ζητουν. Οι τιμές ειναι απο 700-900. Μακάρι να με αφησει ο γιατρός να ταξιδέψω κ σε άλλη πόλη, να δω. 

Να καταλάβετε ενα κρεβάτακι κ το καροτσι 1200 ευρω. Πολλά!!!! 

Αυτό με της εφημερίες που λέτε δεν μπορώ να το καταλάβω. Έτσι είναι δηλαδή τα δημόσια? Εδω ξέρω πως οταν πας και δεν έχει εφημερία ο γιατρός σου, έρχεται. Φυσικα στον ιδιωτικό τομέα. 

Καλημέρα σε όλες και στις νέες κοπέλες της παρέας. 

• Μου αρέσει 2

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλή μέρα παιδιά! 

Marigula Μου ακριβά πολύ μου ακούγονται .. Γιατί δεν παραγγελνειςς από άλλη πόλη ; θα έχει μεγαλύτερη ποικιλία! 

Όσο για αυτό με τις εφημερίες κ εδώ έτσι είναι τα δημόσια τουλάχιστον στην Αθήνα. Είτε εφημερεύει είτε όχι, εφόσον ο γιατρός σου είναι εκεί θα ερθει να σε ξεγεννησει.Στο αττικό που έκανα την κόρη μου έτσι ήταν. Προφανώς κ στη Θεσσαλονίκη έχουν άλλο σύστημα...

Dwroulita έτοιμη για το σεμινάριο; χαχαχα

Εμείς Μόλις γυρίσαμε από παιδίατρο έκανε εμβόλιο η κόρη μου. Πολύ κλάμα αλλά τι να κάνουμε αναγκαίο κακό!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

1 hour ago, Αναστασία33 είπε:

Καλημερα κι απο μενα!!!!

@Marigula να παραγγειλεις απο Ελλαδα δε μπορεις; Βεβαια αν δεν το χεις δει απο κοντα ειναι μεγαλο ρισκο.

Αν και έχουμε συγγενείς στην Ελλάδα. Ο άντρας μου είναι απο το Γύθειο, θέλουν πολλά μεταφορικά γιατί είναι με το κιλό. Πρέπει να βρεις εταιρεία που αν πάνω από ένα ποσό στα στέλνει δωρεάν κι αντε να έχει κάποιο να πάει να το δει. Είναι ρίσκο. 

Είδα στο Internet ενα παρκοκρεβατο για διδυμα. 170 ευρώ κ μου το στέλνουν δωρεάν μεταφορικά. Εδω δεν έχει κάτι ετσι, κι τα μονα ειναι 130-150. Ο αντρας μου λέει να το ρισκάρουμε αλλά δεν ξέρω. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

@Marigula εγω στην θεση σου θα πατουσα στο ίντερνετ κριτικες για καροτσια για δίδυμα...σίγουρα θα υπάρχει γινει καποια συζήτηση για το θεμα...και αφου διαβαζα τι λενε οι αλλες μαμάδες που αγόρασαν θα έκανα παραγγελία αυτο που εβγαζα το καλύτερο συμπέρασμα...ασε που λογικα θα σ παει και πιο οικονομικά

%20url%5D

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Marigula είπε:

Αν και έχουμε συγγενείς στην Ελλάδα. Ο άντρας μου είναι απο το Γύθειο, θέλουν πολλά μεταφορικά γιατί είναι με το κιλό. Πρέπει να βρεις εταιρεία που αν πάνω από ένα ποσό στα στέλνει δωρεάν κι αντε να έχει κάποιο να πάει να το δει. Είναι ρίσκο. 

Είδα στο Internet ενα παρκοκρεβατο για διδυμα. 170 ευρώ κ μου το στέλνουν δωρεάν μεταφορικά. Εδω δεν έχει κάτι ετσι, κι τα μονα ειναι 130-150. Ο αντρας μου λέει να το ρισκάρουμε αλλά δεν ξέρω. 

Ναι καλέ σιγά το Ρίσκο! Όλα τα καρότσια καλά είναι, όλοι τα μωράκια θα κοιτάνε κανείς το καρότσι χαχαχα 

Εσείς κ τα μωράκια σας να είστε καλά κ τώρα για το καρότσι σιγά... Εδώ στην Αθήνα κ καρότσι με 1000 ευρώ να πάρεις δεν έχει πεζοδρόμια να το κάνεις βόλτα επομένως τζάμπα λεφτά από μια άποψη χαχαχα

Την προσωπική μου άποψη λέω, προφα ως κ όσες κοπέλες θέλουν να πάρουν το σούπερ καρότσι καλά κάνουν κ το παίρνουν. Εγώ δεν τα ψάχνω κ τόσο πολύ...

bTQNp3.pngNhzDp2.png

1 ώρα πρίν, IoannaMas είπε:

Καλή μέρα παιδιά! 

Marigula Μου ακριβά πολύ μου ακούγονται .. Γιατί δεν παραγγελνειςς από άλλη πόλη ; θα έχει μεγαλύτερη ποικιλία! 

Όσο για αυτό με τις εφημερίες κ εδώ έτσι είναι τα δημόσια τουλάχιστον στην Αθήνα. Είτε εφημερεύει είτε όχι, εφόσον ο γιατρός σου είναι εκεί θα ερθει να σε ξεγεννησει.Στο αττικό που έκανα την κόρη μου έτσι ήταν. Προφανώς κ στη Θεσσαλονίκη έχουν άλλο σύστημα...

Dwroulita έτοιμη για το σεμινάριο; χαχαχα

Εμείς Μόλις γυρίσαμε από παιδίατρο έκανε εμβόλιο η κόρη μου. Πολύ κλάμα αλλά τι να κάνουμε αναγκαίο κακό!

Ελα βρε Ιωάννα μου έσκασα! Δεν μου άνοιγε!! Καλα δεν ειμαι καλη με την τεχνολογια κ δεν ειναι κ ο ανδρας μου να με βοηθησει. Εμενα με το τετράδιακι στο χερι. Κ ημουν τοσο χαρουμενη!! 

1 hour ago, Marigula είπε:

Η φίλη μου που εχει δίδυμα κοριτσακια εχει καρότσι που ειναι δίπλα δίπλα. Αν πας σε κάποιο κατάστημα στη Λευκωσία, οταν σε αφήσει Βεβαια, κ τους πεις να σου παραγγείλουν οι ίδιοι καρότσι απο τον κατάλογο που σου ταιριάζει; εφόσον δεν εχουν στο κατάστημα; 

ξερω απο τη φίλη μου ολα ειναι πολλα τα έξοδα για τα διδυμάκια. Επίσης παρκοκρεβατο ειχε παρει απο τα τζάμπο. Αλλα νομιζω πως κυπρο δεν εχει. 

1WWgp3.png

17 ώρες πρίν, Alzira είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ! Τώρα μόλις ανακάλυψα το forum και όπως όλα δείχνουν κι εγώ περιμένω το μωράκι μου μέσα στο Δεκέμβριο. Ελπίζω όλες να έχουμε εύκολες και τελειομηνες εγκυμοσύνες! Τώρα είμαι στην φάση που έκλεισα ραντεβού για β επιπέδου και ανυπομονώ :-) όπως όλες μας φαντάζομαι. Το πλάνο για τον τοκετό είναι να πάω στο εφημερεύον στη Θεσσαλονίκη όταν έρθει η ώρα αλλά έχω λίγο ανασφάλεια για αυτό, θα ήθελα να ακούσω καμία άποψη πάνω στο θέμα αν το έχετε σκεφτεί. 

Καλώς ήρθες στην παρέα!!!Όλα να σου πάνε μια χαρά και να έχεις έναν εύκολο τοκετό!

5 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Μαριγουλα σε αυτό το σάιτ που σου γράφω είδα ότι έχει φθηνά καρότσια για δίδυμα βέβαια δεν ξέρω τι ποιότητα θα είναι.https://babyme.gr/product/καρότσι-διδύμων/

Έμεις είχαμε αγορασει από Ιταλία  της  brevi μια χαρά ηταν και πολύ πιο οικονομικό από ότι βρίσκαμε εδώ .και τα chicco τα βρίσκαμε πολυ φθηνότερα εκεί.Γενικά ψωνησαμε πολύ από εξωτερικο

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

@Alzira Καλώς ήρθες! Με το καλο το Χριστουγεννιάτικο μωρό σου!

Σχετικά με τη γεννα σε εφημερία : στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλαξα γιατρό στον 5ο μήνα κ πηγα σε γιατρό που ξεγενναει στο Αλεξάνδρα. Ειχα πολλές επιφυλάξεις γιατι μια φιλη απο Θεσσαλονίκη, λιγους μηνες πριν μου ειχε πει οτι ο γιατρός δεν ηρθε στο Δημόσιο που γέννησε κ ηταν ο γιατρός τγς βάρδιας. Το συζήτησα με το γιατρό μου στο πρωτο ραντεβού κ μου ειπε οτι ίσως δεν ειχαν κανονίσει κάτι τέτοιο κ δεν του ειχε διευκρινίσει οτι "θα του δώσει κατι". Όντως δεν τον πλήρωσε ουτε τοτε ουτε στη δεύτερη κόρη της. Δεν λεω οτι αυτο ειναι το σωστό κ το προβλεπόμενο, αλλα μήπως αυτη ειναι η "συζήτηση-κλειδί" για να εμφανιστεί σε δημόσιο μαιευτήριο ο γιατρός που σε παρακολουθεί;

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...