Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , Marigula είπε:

Φιλεναδες τι κάνετε? 

Πηγα στον γιατρό κάναμε υπερυχο!!!! Τα μικρούλικα μου μεγαλονουν μια χαρά. 11cm το ένα 10 το άλλο. 

Η αποκόλληση έκλεισε εμεινε 1cm!!!! Μπορώ να σηκωθώ λίγο από το κρεβάτι, θα πάρω για ακόμη λιγο κολπικα υπόθετα. Κ ξανά υπερυχο σε 2 εβδομάδες. 

Δεν μας έκαναν την χάρη να μάθουμε το φύλο. 2/8 κλείσαμε για την β επιπέδου. Ελπίζω εκεί να μάθουμε τι είναι. 

Είχαμε λίγο χρόνο κ είχα κ την μικρή μαζί μας, ετσι πήγαινε βόλτα. Επ ευκαιρίας είδαμε κ καρότσι. Για διδυμα. Δεν ξετρελάθηκα αλλά οκ. 

Ευτυχώς διάρροια δεν είχα απο τα χθες το μεσημέρι.

Φιλουθκια

Μπράβο κοριτσάκι μου!!Πολύ ωραία τα νέα σας!φιλιά πολλα

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 38 λεπτά , Marigula είπε:

Φιλεναδες τι κάνετε? 

Πηγα στον γιατρό κάναμε υπερυχο!!!! Τα μικρούλικα μου μεγαλονουν μια χαρά. 11cm το ένα 10 το άλλο. 

Η αποκόλληση έκλεισε εμεινε 1cm!!!! Μπορώ να σηκωθώ λίγο από το κρεβάτι, θα πάρω για ακόμη λιγο κολπικα υπόθετα. Κ ξανά υπερυχο σε 2 εβδομάδες. 

Δεν μας έκαναν την χάρη να μάθουμε το φύλο. 2/8 κλείσαμε για την β επιπέδου. Ελπίζω εκεί να μάθουμε τι είναι. 

Είχαμε λίγο χρόνο κ είχα κ την μικρή μαζί μας, ετσι πήγαινε βόλτα. Επ ευκαιρίας είδαμε κ καρότσι. Για διδυμα. Δεν ξετρελάθηκα αλλά οκ. 

Φιλουθκια

Αχ Μπραβο βρε φίλη!! Ολα καλα απο δω κ πέρα!! Άντε έκανες κ την βολτίτσα σου!! Αχαχα 

• Μου αρέσει 3

1WWgp3.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε??? Μολις βρηκα λιγο χρονο να μπω να σας διαβασω. Χθες ειχα αυχενικη ολα τελεια!!! 

Διαβασα μερικες που γράφετε περι περιποιησης. Τι να πω και εγω που παω στη δουλεια με την ασπρη τριχα μπροστα δυο δαχτυλα και ντρεπομαι τοσο πολυ αλλα ο γιατρος μου δεν με αφηνει να τα βαψω. Χαχαχα δεν πειραζει τα μωρα μας να ειναι καλα. 

Κατα τα αλλα μια χαρα, δουλεια μετα σπιτι δουλειες παλι και μετα πεφτω ξερη για υπνο. Ανυπομονω να τελειωσω να ηρεμισω σπιτακι μου. 

Σας φιλω ολες ματς ματς

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια ! Τώρα μόλις ανακάλυψα το forum και όπως όλα δείχνουν κι εγώ περιμένω το μωράκι μου μέσα στο Δεκέμβριο. Ελπίζω όλες να έχουμε εύκολες και τελειομηνες εγκυμοσύνες! Τώρα είμαι στην φάση που έκλεισα ραντεβού για β επιπέδου και ανυπομονώ :-) όπως όλες μας φαντάζομαι. Το πλάνο για τον τοκετό είναι να πάω στο εφημερεύον στη Θεσσαλονίκη όταν έρθει η ώρα αλλά έχω λίγο ανασφάλεια για αυτό, θα ήθελα να ακούσω καμία άποψη πάνω στο θέμα αν το έχετε σκεφτεί. 

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

Just now, Alzira είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ! Τώρα μόλις ανακάλυψα το forum και όπως όλα δείχνουν κι εγώ περιμένω το μωράκι μου μέσα στο Δεκέμβριο. Ελπίζω όλες να έχουμε εύκολες και τελειομηνες εγκυμοσύνες! Τώρα είμαι στην φάση που έκλεισα ραντεβού για β επιπέδου και ανυπομονώ :-) όπως όλες μας φαντάζομαι. Το πλάνο για τον τοκετό είναι να πάω στο εφημερεύον στη Θεσσαλονίκη όταν έρθει η ώρα αλλά έχω λίγο ανασφάλεια για αυτό, θα ήθελα να ακούσω καμία άποψη πάνω στο θέμα αν το έχετε σκεφτεί. 

Καλως ηρθες!! Εγω ξέρω απο μια φίλη μου βέβαια στο ελενα Αθήνα πηγε στο μηνα της για τιςτελευταίες εξετάσεις και της ειπαν πως ο γιατρός της εφυγε...την συμβουλευσαν λοιπόν μολις δει οτι αρχίζει η διαδικασία της γεννας να περιμένει λιγο σπιτι της ωστε οταν φτάσει στα επείγοντα και σε γιατρο που κάνει καισαρική για να ξεμπερδέψει να πεσει να μην μπορεί να το κανει αφου θα χει κατέβει πολύ το μωρο...ετσι λοιπόν κ εκανε..τις αρπαξε το χέρι μια μαια την βοηθησε πηγαν στα χειρουργεία ηρθε ο γιατρός την ξεγενησε και ολα τελεια!!! Και δεν έδωσε ευρω...βέβαια θέλει κοτσια εγω είμαι φοβιτσιαρα κ θελω την γιατρό μ και ας δωσω κ κατι...

%20url%5D

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Elpidaaa είπε:

Μέχρι τον Σεπτέμβριο είπε ο γιατρός.  Ααα εμείς δεν είχαμε τέτοια . Καλά οι πεθερές... άστο. Η δικιά μου έχει ένα χρόνο να δει τον γιο μου .. εδώ συζητούσαμε αν έχει σκοπό να δει το νέο μέλος. Κ αν ναι , με τι μούτρα θα εμφανιστεί. Εδω το πρώτο εγγόνι δεν αγάπησε, σιγά μην συγκινηθεί τώρα . Δεν το συνεχίζω με πεθερές πφφφφφ 

Την Δευτέρα Επιτέλους έχω υπέρηχο λέτε να φανεί επιτέλους το φύλο? Θα σκάσω . Εντωμεταξύ μου λέει κ η κάθε μία ότι πολύ αργήσαμε να το μάθουμε και σκάω πιο πολύ :cool:

9 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Φιλεναδες τι κάνετε? 

Φιλουθκια

Κι εγώ νόμιζα ότι ήμουνα η μόνη που δεν ξέρουμε φύλο ακόμη!!! Σήμερα είπαμε πάλι στο γιατρό να μας πει αλλά τζίφος! Το ένα είναι σίγουρα αγοράκι το είχαμε δει στην αυχενική και τώρα. Το άλλο μια μας λένε αγόρι μετά κορίτσι μετά πάλι αγόρι αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος! Χαχα!

Μarigula κι εμεις πήγαμε και είδαμε καρότσια για δίδυμα και ψιλοαπογοητεύτηκα. Σε όλα τα μαγαζιά ήταν το στυλ άπειρα μονά καρότσια και το πολύ 1-2 για δίδυμα και όχι τόσο ωραία! Ελπίζω να βρούμε κάτι ωραίο και ευκολοκίνητο!

• Μου αρέσει 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

Εδώ Θεσσαλονίκη είναι λίγο διαφορετικά από ότι κατάλαβα, εμένα ο γιατρός μου είναι στο Παπαγεωργίου πχ αλλά όταν έρθει εκείνη η ώρα το νοσοκομείο έχω 25% να εφημερεύει. Ο γιατρός θα εφημερεύει ? Ας υποθέσω ότι αν εφημερεύει το νοσοκομείο του θα δεχτεί να τον πληρώσω και να έρθει αλλά σε άλλο νοσοκομείο δεν νομίζω ότι επιτρέπεται..

MugJp2.png 

Ούτε εμείς ξέρουμε φύλο ακόμη. Αύριο έχουμε ραντεβού, αλλά δεν περιμένω να δω γιατί με βλέπω να απογοητεύομαι. Πάλι κωλαράκι βλέπω να μας γυρίζει. Ας είναι καλά βέβαια και δεν πειράζει... θέλει φαίνεται να μας κάνει έκπληξη.

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

πρίν από 19 λεπτά , Alzira είπε:

Εδώ Θεσσαλονίκη είναι λίγο διαφορετικά από ότι κατάλαβα, εμένα ο γιατρός μου είναι στο Παπαγεωργίου πχ αλλά όταν έρθει εκείνη η ώρα το νοσοκομείο έχω 25% να εφημερεύει. Ο γιατρός θα εφημερεύει ? Ας υποθέσω ότι αν εφημερεύει το νοσοκομείο του θα δεχτεί να τον πληρώσω και να έρθει αλλά σε άλλο νοσοκομείο δεν νομίζω ότι επιτρέπεται..

Καλώς ηρθε συντοπίτισσα!! Το μονο που ξερω 2 γνωστές γέννησαν στο ιπποκρατειο κ ειχαν να λενε τα χειροτερα. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Το μονο που ξερω 2 γνωστές γέννησαν στο ιπποκρατειο κ ειχαν να λενε τα χειροτερα. 

Από την άλλη όλα τα βαριά περιστατικά και τα μωράκια που κινδυνεύουν τα στέλνουν στο Ιπποκράτειο, μακάρι να ήξερα τι είναι πιο ασφαλές με σιγουριά. 

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Alzira είπε:

Από την άλλη όλα τα βαριά περιστατικά και τα μωράκια που κινδυνεύουν τα στέλνουν στο Ιπποκράτειο, μακάρι να ήξερα τι είναι πιο ασφαλές με σιγουριά. 

Η μια που αναφέρω ειναι κουμπαρά μας. Ταλαιπωρήθηκε πολλες φορες κ δεν της έβαζα επισκληρίδειο. Η αλλη πηγε για το 5ο παιδι της κ δεν θυμαμαι τι έπαθε αλλα ελεγε συνεχεια ουτε απ εξω. Τι να σου πω.. προσωπική άποψη δεν εχω. Μονο ενα θείο μας που ειχα κ ηταν πολυ βρόμικα κ δεν ειχαμε σχεδον καθολου ενημέρωση. 

Ειναι το πρωτο σου παιδάκι; 

1WWgp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Dwroulita85 είπε:

Η μια που αναφέρω ειναι κουμπαρά μας. Ταλαιπωρήθηκε πολλες φορες κ δεν της έβαζα επισκληρίδειο. Η αλλη πηγε για το 5ο παιδι της κ δεν θυμαμαι τι έπαθε αλλα ελεγε συνεχεια ουτε απ εξω. Τι να σου πω.. προσωπική άποψη δεν εχω. Μονο ενα θείο μας που ειχα κ ηταν πολυ βρόμικα κ δεν ειχαμε σχεδον καθολου ενημέρωση. 

Ειναι το πρωτο σου παιδάκι; 

Ναι το πρώτο και γενικά αγχώνομαι πολύ! Μόλις έμαθα ότι είναι και κοριτσάκι 

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

πρίν από 46 λεπτά , Alzira είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη αλλά το πρώτο μου παιδάκι το γέννησα στο αττικό, στο οποίο η μαιευτική δεν εφημερεύει κάθε μέρα. Παρ όλα αυτά αν έχεις εκεί τον γιατρό σου, έρχεται όλες τις ωρες. Ίσα ίσα καλύτερα να μην εφημερεύει γιατί γίνεται κ χαμός από κόσμο κ μπορεί να μην έχει κ αναισθησιολογο διαθεσιμο (Για φυσιολογικό τοκετό) . Θα σου πρότεινα να μιλήσεις με τον γιατρό που λες ότι έχεις γιατί ίσως άδικα ανησυχείς για τις εφημερίες!

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...