Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 51 λεπτά , ERIANTON είπε:

Τι σημασία έχει που άργησες να το δεις?Αν δεν είναι σε καλή θέση τι να κάνεις ?φίλη μου που πήγε για Β επιπέδου και δεν έβλεπαν το στόμα την έβγαλαν έξω να φάει γλυκά και μετά από πόση που ώρα που ξαναεπιχειρησαν το είδαν.έπρεπε λέει να το δουν και αυτο.Άντε μακάρι να το δεις και το φυλο

Αυτό είχε γίνει στον γιόκα μου . Μισή ώρα περπάτημα με σοκολάτες στην β επιπεδου κ με διαβήτη χαχαχα δεν θέλω πάλι να γίνει έτσι 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@Dwroulita85 σε διαβαζω και γελαω!!! Κι εγω ετσι ειμαι!!! Τριχα καγκελο στα ποδια, φρυδι επισης, μαλλι τζιβα. Δε φανταζομουν οτι θα δυσκολευομουν να καμω τοσα πραγμαυα τοσο νωρις. Θαυμαζω οσες δουλευουν. Δε μπορω να φανταστω πως θα το εκανα. Μου φαινεται βουνο. Οταν εχω να παω στη γυναικολογο η να βγω για εξετασεις μου φαινεται μαρτυριο. Με το ζορι να βγαλω μια φορα το μηνα λιγο φρυδι.

Μα ιστορίες καθημερινου κάλλους! Αχαχαχ μονο 5 άνθρωποι με βλεπουν με συνήθισαν. Μονο ο καθρέφτης δεν αντέχει αλλο.. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@Dwroulita85 σε διαβαζω και γελαω!!! Κι εγω ετσι ειμαι!!! Τριχα καγκελο στα ποδια, φρυδι επισης, μαλλι τζιβα. Δε φανταζομουν οτι θα δυσκολευομουν να καμω τοσα πραγμαυα τοσο νωρις. Θαυμαζω οσες δουλευουν. Δε μπορω να φανταστω πως θα το εκανα. Μου φαινεται βουνο. Οταν εχω να παω στη γυναικολογο η να βγω για εξετασεις μου φαινεται μαρτυριο. Με το ζορι να βγαλω μια φορα το μηνα λιγο φρυδι.

Έτσι κ εγώ είμαι χαχαχα μαρτύριό έχει γίνει το μαλλί μου που θέλει πιστολάκι για να μην γίνετε τζιβα . Χρόνος κ δύναμη απλά μηδέν.  Κ όταν πάω στους γιατρούς νομίζω πάω για καφέ στην παραλιακή :-D κ στον γιο μου έτσι ήμουν οκ και λογο υγείας που ήμουν στο κρεβάτι. 

Κορίτσια που να δείτε το μαλλί μου . Ρίζα 5 δάχτυλα, σγουρό . Κ κάτω κίτρινο κ πιο κάτω πλατινε. Κανονικά πάντα πλατινε τα έχω κ ίσιο.  

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

@Dwroulita85 ποιο βιβλιο ειχες παρει;

Για να μη σας πω για τις τριχες στον αφαλο που εχω γεμισει και λεω θα παρω ολοσωμο μαγιο αν βεβαια μου επιτρεψει να κανω κανενα μπανιο και μου λεει η μανουλα μου κουκουβαγια μα τι λες παιδακι μου ουτε που φαινονται.

Τεραστιο πληγμα στον εγωισμο και τη φιλαρεσκεια μας!!!

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Ναι ρε κορίτσια επειδή κ γω μπερδεύτηκα ενα θελω να παρω ειναι σπαταλη να τα παρω ολα...ποιο εχει για ολα τα θέματα μεσα?

@Αναστασία33Αναστασία33μονο στον αφαλο? Εγω μεχρι κ στο λαιμο εχω βγαλει και τα μαλλιά ψιλοπεσαν...εγω οπού μπορώ τις βγαζω...

%20url%5D

Διαφημίσεις

Εγω θα προτιμουσα τη ΝΕΑ ΒΙΒΛΟ γιατι εχει μεσα και εικονες. Βεβαια δε μπορω να ειμαι σιγουρη γιατι δεν την εχω δει απο κοντα να την ξεφυλλισω. Το αλλο που πηρα ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ εχει 770 σελιδες και ειναι ολο κατεβατο κειμενα σα να διαβαζεις βιβλιο κανονικο. Δεν εχω προλαβει να διαβασω πολλα ακομα αλλα απ' οσα εχω ακουσει και δει μεχρι στιγμης απανταει σε πολλα ερωτηματα και αποριες μας.

@Eutuxia25 μη νομιζεις οτι με πολυκοιταζω στον καθρεφτη. Ασε που ετσι κι αλλιως η μειωμενη παρατηρητικοτητα μου εχει πατωσει τελειως. Γενικα σα να εχω χαζεψει. Γραφει στο βιβλιο οτι κατα την εγκυμοσυνη μειωνεται ο ογκος των εγκεφαλικων κυτταρων. 

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 5 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Εγω θα προτιμουσα τη ΝΕΑ ΒΙΒΛΟ γιατι εχει μεσα και εικονες. Βεβαια δε μπορω να ειμαι σιγουρη γιατι δεν την εχω δει απο κοντα να την ξεφυλλισω. Το αλλο που πηρα ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ εχει 770 σελιδες και ειναι ολο κατεβατο κειμενα σα να διαβαζεις βιβλιο κανονικο. Δεν εχω προλαβει να διαβασω πολλα ακομα αλλα απ' οσα εχω ακουσει και δει μεχρι στιγμης απανταει σε πολλα ερωτηματα και αποριες μας.

@Eutuxia25 μη νομιζεις οτι με πολυκοιταζω στον καθρεφτη. Ασε που ετσι κι αλλιως η μειωμενη παρατηρητικοτητα μου εχει πατωσει τελειως. Γενικα σα να εχω χαζεψει. Γραφει στο βιβλιο οτι κατα την εγκυμοσυνη μειωνεται ο ογκος των εγκεφαλικων κυτταρων. 

ΧαχαχΑχα 

%20url%5D

πρίν από 1 λεπτό , Αναστασία33 είπε:

Λοιπόν: 

1. Η εγκυκλοπαίδεια της εγκυμοσυνης, ψυχογιος, εχει διατροφη, προγεννητική φροντίδα, τα παντα για τη νεα ζωή μας, το αναπτυσσόμενο μωρο, πρακτικές προετοιμασίας, ο τοκετός, η περίοδο λοχείας ειδικές περιστάσεις. 350 σελίδες, πολλες φωτογραφίες αλλα βαρυ. 

2. Η εγκυμοσυνη κ πως να την χαρείτε, μινωας, ειναι μικρο κ εχει λίγα πραγματα 

3. Το ημερολογιο εγκυμοσυνης. Γράφεις τα δικα σου 

4. Ημερολόγια εγκυμοσυνης, κέδρος. Σ αυτο εχει την καθε βδομαδα κάποιες πληροφορίες. 

Το 2&4 ηταν δωρο φίλης μου. ❤️

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Φιλεναδες τι κάνετε? 

Πηγα στον γιατρό κάναμε υπερυχο!!!! Τα μικρούλικα μου μεγαλονουν μια χαρά. 11cm το ένα 10 το άλλο. 

Η αποκόλληση έκλεισε εμεινε 1cm!!!! Μπορώ να σηκωθώ λίγο από το κρεβάτι, θα πάρω για ακόμη λιγο κολπικα υπόθετα. Κ ξανά υπερυχο σε 2 εβδομάδες. 

Δεν μας έκαναν την χάρη να μάθουμε το φύλο. 2/8 κλείσαμε για την β επιπέδου. Ελπίζω εκεί να μάθουμε τι είναι. 

Είχαμε λίγο χρόνο κ είχα κ την μικρή μαζί μας, ετσι πήγαινε βόλτα. Επ ευκαιρίας είδαμε κ καρότσι. Για διδυμα. Δεν ξετρελάθηκα αλλά οκ. 

Ευτυχώς διάρροια δεν είχα απο τα χθες το μεσημέρι.

Φιλουθκια

• Μου αρέσει 4

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Αναστασία γιατί δεν πας στο Έλενα για τα σεμινάρια που είναι κοντά στο μετρό; Εγώ θα δυσκολευομουν πολύ να πάω νέα Σμύρνη ...κ για τα σεμινάρια του Έλενα έχω ακούσει τα καλύτερα από άλλες κοπέλες! Εγώ εκεί θα πάω φέτος αλλα μόνο για ανώδυνο, τον θηλασμό λέω να τον κάνω μόνη μου αυτή τη φορά! 

Ευτυχία μου στο αττικό πήγα 1 κ μοναδική φορά σε ένα σεμινάριο κ δεν θα στο πρότεινα, δεν είναι τίποτα βασικά. Εκτός αν έτυχε στη μέρα. Έλα κ εσύ στο Έλενα να γνωριστούμε κιόλας !

Ώρες ώρες ειμαι Πολύ ευτυχισμένη που είναι ξανθιά κ ούτε φρύδια βγάζω ούτε τρίχες ξυρίζω γιατί θες μικροσκόπιο Για να τις δεις. Με λυπήθηκε ο Θεός σου λέει αυτή τόσο που (δεν) φτιάχνεται ας την κάνουμε ξανθιά να ξενοιασει χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

@Dwroulita85 στην εγκυκλοπαιδεια που την ξεφυλλισα λιγο με ενοχλησε ο τροπος γραφης. Παραθυρακια με πληροφοριες παντου γυρω γυρω δεξια αριστερα μου φανηκε χαοτικη. Εγω θελω αρχη μεση τελος δε μπορω την αναρχια. Τρελαθηκα. :-D

@IoannaMas δεν κυκλοφορω ακομη. Ο αντρας μου με πηγαινει οπου χρειαζεται αναγκαστικα. 

tt1db33b

Just now, Αναστασία33 είπε:

@Dwroulita85 στην εγκυκλοπαιδεια που την ξεφυλισσα λιγο με ενοχλησε ο τροπος γραφης. Παραθυρακια με πληροφοριες παντου γυρω γυρω δεξια αριστερα μου φανηκε χαοτικη. Εγω θελω αρχη μεση τελος δε μπορω την αναρχια. Τρελαθηκα. :-D

Αχαχα οντως ειναι με ερωτήσεις κ μετα απάντηση. Αν εχεις χρονο τον περνας ευχαριστα ψάχνοντας.. Σεν ξερω πως ειναι τα αλλα γιατι ιντερνερικα τα πηρα. Τον ανδρα μου ουτε καν σκέφτηκα να τον στειλω.. τους λογους τους ξέρετε.. Αχαχαχα 

μολις τελειωσα την κουβερτούλα για το μωρο της φίλης μου!!! Αυριο γεννάει με καισαρική. Ποσο θα θελα να μουν κοντα της αλλα.. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

@Marigula χαιιρομαι παρά πολύ για σενα περασες παρα πολλά και σου άξιζε να μπει ενα τελος πια... @IoannaMas ποτε εχει Σεμινάρια στο ελενα και σίγουρα μπορώ να ερθω κ γω? Εχει κ απόγευμα ? Η καμια δευτερα?

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

πρίν από 51 λεπτά , gaidaki είπε:

Αυτό το βιβλίο διάβαζα στην πρώτη εγκυμοσύνη! @anastasia33 Ειναι πολυ κατατοπιστικό.

@ERIANTON Σε δημοτικο πάει. Δεν μας παίρνει οικονομικά για κατι άλλο. Ελπίζω σε μια δεύτερη φάση το Σεπτέμβριο...

Εμείς είχαμε περάσει με το ΕΣΠΑ σε ιδιωτικό.Δεν πληρώναμε τίποτα μονο το σχολικό το οποίο ήταν προαιρετικό αν ήθελες να το πηγαινοφερνει σχολικο

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

@Marigula χαιιρομαι παρά πολύ για σενα περασες παρα πολλά και σου άξιζε να μπει ενα τελος πια... @IoannaMas ποτε εχει Σεμινάρια στο ελενα και σίγουρα μπορώ να ερθω κ γω? Εχει κ απόγευμα ? Η καμια δευτερα?

πρίν από 11 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Ναι σίγουρα μπορείς να πας. Δεν ξέρω τι μέρες είναι άλλα όταν μάθω θα σου πω... Εγώ από Σεπτέμβριο θα πάω όμως! Υπάρχουν κ τηλ αν γκουγκλαρισε "ψυχοπροφυλακτικη Έλενα μαιευτήριο" έχει τρόπους επικοινωνίας.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...