Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπες nutricia webinars Κάνε Εγγραφή κ σου στέλνουν μέηλ λογικά θα σε δεχτούν! Έχει κ αύριο στις 12:00 σεμινάριο "οι καθημερινές ανησυχίες μιας Νέας μαμάς"! Πρώτα κάνει η μαία Παρουσίαση με εικόνες κ slides Κ μετά όποιος θέλει κάνει ερωτήσεις κ τις απαντάνε! Είναι χρήσιμο κ ευχάριστο ειδικά για εσάς που είστε όλο ξάπλα, όλο κ κάτι θα σου μείνει ;)

Το σάιτ δεν με αφήνει να δώσω το λινκ, γκουγκλαρισε το μόνη σου!

Επεξεργάστηκαν by IoannaMas

bTQNp3.pngNhzDp2.png

μπες nutricia webinars Κάνε Εγγραφή κ σου στέλνουν μέηλ λογικά θα σε δεχτούν! Έχει κ αύριο στις 12:00 σεμινάριο "οι καθημερινές ανησυχίες μιας Νέας μαμάς"! Πρώτα κάνει η μαία Παρουσίαση με εικόνες κ slides Κ μετά όποιος θέλει κάνει ερωτήσεις κ τις απαντάνε! Είναι χρήσιμο κ ευχάριστο ειδικά για εσάς που είστε όλο ξάπλα, όλο κ κάτι θα σου μείνει ;)

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , IoannaMas είπε:

Σ ευχαριστω παρα πολυ. Απ το να βλεπω χαζό σειρές αυτο ειναι υπεροχο κ πολυ χρήσιμο. Θελω να κανω κ αποκλειστικό θηλασμό. 

Τελεια τελεια!! Μπαινω!! Χιχιχι 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Σ ευχαριστω παρα πολυ. Απ το να βλεπω χαζό σειρές αυτο ειναι υπεροχο κ πολυ χρήσιμο. Θελω να κανω κ αποκλειστικό θηλασμό. 

Τελεια τελεια!! Μπαινω!! Χιχιχι 

Εγώ πέρυσι τα είχα παρακολουθήσει όλα Από 2 φορές να τα μάθω καλά.. Βέβαια ήταν με άλλη μαία τώρα πρέπει να τα ξαναδώ χαχαχ. Θα γραφτω λοιπόν λες κ τι καλύτερο έχω να κάνω, ή τηλεόραση δεν παλεύεται τα μεσημέρια.. Εκεί όλο κ κάτι χρήσιμο μαθαίνεις. Απλά αν έχεις λάπτοπ βάλε ηχειακια να ακούς καλά χαχαχαχα

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , IoannaMas είπε:

Εγώ πέρυσι τα είχα παρακολουθήσει όλα Από 2 φορές να τα μάθω καλά.. Βέβαια ήταν με άλλη μαία τώρα πρέπει να τα ξαναδώ χαχαχ. Θα γραφτω λοιπόν λες κ τι καλύτερο έχω να κάνω, ή τηλεόραση δεν παλεύεται τα μεσημέρια.. Εκεί όλο κ κάτι χρήσιμο μαθαίνεις. Απλά αν έχεις λάπτοπ βάλε ηχειακια να ακούς καλά χαχαχαχα

Γράφτηκα!! Αυριο στις 12 με την μαία Σταυρουλα Αθανασόπουλου. Εχει κ κάμερα να σε βλεπουν; να βγάλω κανενα φρύδι να φτιάξω τα μαλλιά μου,να γίνω ανθρωπος τοτε!! Αχαχαχ το χαλί που εχω μην τρομάξω κανενα. Εχω κ εναν δίσκο απο τα ικεα που μου φέρνουν το φαγητο μου οποτε ειναι μια χαρά για να βαλω εκει το λαπ τοπ. 

Φτιάχτηκε η μερα μου!! Τετραδιακια εχω οποτε βουρ στη σημείωση! 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

2 ώρες πρίν, Elpidaaa είπε:

Μέχρι τον Σεπτέμβριο είπε ο γιατρός.  Ααα εμείς δεν είχαμε τέτοια . Καλά οι πεθερές... άστο. Η δικιά μου έχει ένα χρόνο να δει τον γιο μου .. εδώ συζητούσαμε αν έχει σκοπό να δει το νέο μέλος. Κ αν ναι , με τι μούτρα θα εμφανιστεί. Εδω το πρώτο εγγόνι δεν αγάπησε, σιγά μην συγκινηθεί τώρα . Δεν το συνεχίζω με πεθερές πφφφφφ 

Την Δευτέρα Επιτέλους έχω υπέρηχο λέτε να φανεί επιτέλους το φύλο? Θα σκάσω . Εντωμεταξύ μου λέει κ η κάθε μία ότι πολύ αργήσαμε να το μάθουμε και σκάω πιο πολύ :cool:

Τι σημασία έχει που άργησες να το δεις?Αν δεν είναι σε καλή θέση τι να κάνεις ?φίλη μου που πήγε για Β επιπέδου και δεν έβλεπαν το στόμα την έβγαλαν έξω να φάει γλυκά και μετά από πόση που ώρα που ξαναεπιχειρησαν το είδαν.έπρεπε λέει να το δουν και αυτο.Άντε μακάρι να το δεις και το φυλο

4ywWp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Γράφτηκα!! Αυριο στις 12 με την μαία Σταυρουλα Αθανασόπουλου. Εχει κ κάμερα να σε βλεπουν; να βγάλω κανενα φρύδι να φτιάξω τα μαλλιά μου,να γίνω ανθρωπος τοτε!! Αχαχαχ το χαλί που εχω μην τρομάξω κανενα. Εχω κ εναν δίσκο απο τα ικεα που μου φέρνουν το φαγητο μου οποτε ειναι μια χαρά για να βαλω εκει το λαπ τοπ. 

Φτιάχτηκε η μερα μου!! Τετραδιακια εχω οποτε βουρ στη σημείωση! 

Αχαχαχαχα όχι ευτυχώς ούτε σε βλέπουν ούτε σε ακούνε, μόνο εσύ θα βλέπεις τη μαία μόνο κ αυτά που δείχνει. Μετά έχει ένα chat Κ γράφεις εκεί απορίες !

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 4 λεπτά , IoannaMas είπε:

Αχαχαχαχα όχι ευτυχώς ούτε σε βλέπουν ούτε σε ακούνε, μόνο εσύ θα βλέπεις τη μαία μόνο κ αυτά που δείχνει. Μετά έχει ένα chat Κ γράφεις εκεί απορίες !

Ελα ρε συ Ιωαννα κ φτιάχτηκα! Τωρα σκεφτόμουν τι θα βαλω!!! Καμια σωτηρία με φρύδι μαλλι κλπ.. Αχαχαχαχ μεχρι κ νυχι θα έβαφα με Κορρέ Βεβαια... παει... Αχαχχα (γελάω πολυ!!) 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

@Dwroulita85 πηρα στις εκδοσεις ψυχογιος και οπως το χα φανταστει μου ειπαν οτι ειναι αλλο βιβλιο. Απλα η ΝΕΑ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ εχει εξαντληθει και λογικα θα βγει καποια στιγμη νεα εκδοση. Οποτε το πηγα πισω στο βιβλιοπωλειο και πηρα το ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. Μετανιωνω που δεν το πηρα νωριτερα αλλα με τοσο φοβο που ειχα μηπως παει κατι στραβα ακομη και τωρα το σκεφτομουν.

Για το θηλασμο πηρα τηλεφωνο στη ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ και δηλωσα συμμετοχη. Ελπιζω να με δεχτουν. Με ρωτησαν αν χρειαζομαι και επιπλεον υποστηριξη, γιατι σου κανουν καποιες ερωτησεις πριν και εγω ειπα για το υπερβολικο αγχος που εχω, αλλα δυστυχως δε μας ειναι ευκολο να τρεχουμε Νεα Σμυρνη γιατι απ' οτι ειδα στο σημειο δεν παιζει καθολου παρκινγκ. Οποτε θα παω μονο στα μαθηματα για προετοιμασια θηλασμου αν με ειδοποιησουν. 

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

πρίν από 3 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@Dwroulita85 πηρα στις εκδοσεις ψυχογιος και οπως το χα φανταστει μου ειπαν οτι ειναι αλλο βιβλιο. Απλα η ΝΕΑ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ εχει εξαντληθει και λογικα θα βγει καποια στιγμη νεα εκδοση. Οποτε το πηγα πισω στο βιβλιοπωλειο και πηρα το ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. Μετανιωνω που δεν το πηρα νωριτερα αλλα με τοσο φοβο που ειχα μηπως παει κατι στραβα ακομη και τωρα το σκεφτομουν.

Για το θηλασμο πηρα τηλεφωνο στη ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ και δηλωσα συμμετοχη. Ελπιζω να με δεχτουν. Με ρωτησαν αν χρειαζομαι και επιπλεον υποστηριξη, γιατι σου κανουν καποιες ερωτησεις πριν και εγω ειπα για το υπερβολικο αγχος που εχω, αλλα δυστυχως δε μας ειναι ευκολο να τρεχουμε Νεα Σμυρνη γιατι απ' οτι ειδα στο σημειο δεν παιζει καθολου παρκινγκ. Οποτε θα παω μονο στα μαθηματα για προετοιμασια θηλασμου αν με ειδοποιησουν. 

Τελεια να ανταλλάσουμε γνώσεις μετα!! Αν σηκωθώ απ το κρεβατι θα παω κ εγω για live μαθηματα στο πανόραμα Θεσσαλονίκης που εχει. Μεχρι τοτε μια χαρά ειναι τα on line. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Αυτό το βιβλίο διάβαζα στην πρώτη εγκυμοσύνη! @anastasia33 Ειναι πολυ κατατοπιστικό.

@ERIANTON Σε δημοτικο πάει. Δεν μας παίρνει οικονομικά για κατι άλλο. Ελπίζω σε μια δεύτερη φάση το Σεπτέμβριο...

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

@Dwroulita85 σε διαβαζω και γελαω!!! Κι εγω ετσι ειμαι!!! Τριχα καγκελο στα ποδια, φρυδι επισης, μαλλι τζιβα. Δε φανταζομουν οτι θα δυσκολευομουν να κανω τοσα πραγματα τοσο νωρις. Θαυμαζω οσες δουλευουν. Δε μπορω να φανταστω πως θα το εκανα. Μου φαινεται βουνο. Οταν εχω να παω στη γυναικολογο η να βγω για εξετασεις μου φαινεται μαρτυριο. Με το ζορι να βγαλω μια φορα το μηνα λιγο φρυδι. Ποιο διαβαζες τη νεα βιβλο η αυτο που πηρα τελικα τι να περιμενεις;

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...