Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Γλυκιές μου φιλενάδες! 

Πριν λίγο γύρισα απο την κλινική, απο το πρωί ήμουν εκεί. Πέρασα μια άσχημη νύχτα με διάρροιες. Από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 3 το πρωί κάθε 10 λεπτά. Κατάφερα κ κοιμήθηκα κατα τις 3 μετα που ήπια 7up.

Ξύπνησα κατά τις 8 κι αμέσως παλι τα ίδια. Ο άντρας μου φοβήθηκε γιατι είχα ενα χλωμό χρώμα. Πήρα τον γιατρό κ ετσι πηγα στις Πρώτες Βοηθειες της κλινικής του. Επαθα αφυδάτωση, πήρα 3 όρους, ηλεκτρολύτες κ χαπάκια. Μου έκαναν ολες τις αναλύσεις μέχρι κ καλλιέργεια κοπράνων. Ευτυχώς ολα καλά εκτός η καλλιέργεια που θα την έχω την Παρασκευή. 

Ήθελαν να με κρατήσουν μέχρι αύριο, αλλά επειδή ενιωθα καλά ζήτησα να φύγω. Αλλά θα πάω αύριο πρωί για υπερυχο. 

Τι να πω ρε κορίτσια, δεν ξέρω τι συμβαίνει, μάτι κατά τον γιατρό μου, λόγω ηλικίας? Γιατί να μου συμβαίνουν όλα σε εμένα... 

Περαστικά Μαρία μου! Πως εισαι; ποναει η κοιλιτσα; τι νοιωθεις; 

10 ώρες πρίν, butterfly1986 είπε:

Kαλησπέρα!! Αχ κι εμένα τον τελευταίο καιρό με πιάνουν αρκετά συχνά πονοκέφαλοι. Φαντάζομαι είναι ορμονικό το θέμα. Τώρα που λέτε για την κοιλιά εγω αναρωτιόμουνα πως πρέπει να είναι η κοιλιά. Μαλακή σα να έχεις φάει πολύ ή σκληρή? Εμένα γενικά είναι αρκετά τεντωμένη και σφιχτή και σκεφτόμουνα αν αυτό είναι το φυσιολογικό ή θε έπρεπε να μπορώ να τη ζουλάω πιο εύκολα. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοωω..  :)

Καλημερα πεταλουδακι μου! Δεν ξερω πως πρεπει να ειναι. Οταν ειμαι ξαπλα ειναι μαλακή κ την πιάνω να βρω το μωρακι. Οταν σηκώνομαι ειναι πολυ πιο σκληρή κ τσιτωμενη ειδικά γυρω απο τον αφαλό. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας!!!

Gaidaki μου άκουσα το πρωί που είπαν ότι εμειναν εκτός 40.000 παιδάκια.Ίσως γίνει τίποτα αργότερα όπως  γίνεται συνήθως και καλύπτουν και άλλες θέσεις.Ηταν σε ιδιωτικό μέσω ΕΣΠΑ?

10 ώρες πρίν, butterfly1986 είπε:

Kαλησπέρα!! Αχ κι εμένα τον τελευταίο καιρό με πιάνουν αρκετά συχνά πονοκέφαλοι. Φαντάζομαι είναι ορμονικό το θέμα. Τώρα που λέτε για την κοιλιά εγω αναρωτιόμουνα πως πρέπει να είναι η κοιλιά. Μαλακή σα να έχεις φάει πολύ ή σκληρή? Εμένα γενικά είναι αρκετά τεντωμένη και σφιχτή και σκεφτόμουνα αν αυτό είναι το φυσιολογικό ή θε έπρεπε να μπορώ να τη ζουλάω πιο εύκολα. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοωω..  :)

Η δική μου είναι μαλακιά πιέζεται εύκολα.

Ελπιδακι μου Η μητέρα σου είχε το θέμα με τον σπόνδυλο ή της Μαριγουλας?Για αυτό είναι στο κρεβάτι?Μην στεναχωριέσαι μωρέ.Περνάει ο καιρός.Σχεδόν το μισό το φάγαμε!!Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολα με μικρό παιδάκι.Τώρα βέβαια δεν ξέρω γιατί παροτρύνουν και οι συγγενείς και οι φίλοι τις μανούλες να κάνουν δεύτερο κοντά κοντά αφού είναι τόσο κουραστικο.

Από την μια θα ήθελα να έχουν μικρή διαφορά για να παίζουν και να έχουν κοινά ένδιαφεροντα από την άλλη όμως με αποζημιώνει το ότι  το αγόρι μου με καταλαβαίνει ,είναι πολύ θετικός στην ιδέα του αδερφού και μπορεί και αυτοεξυπηρετείται μόνος του.

4ywWp2.png

πρίν από 34 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλημέρα σας!!!

Gaidaki μου άκουσα το πρωί που είπαν ότι εμειναν εκτός 40.000 παιδάκια.Ίσως γίνει τίποτα αργότερα όπως  γίνεται συνήθως και καλύπτουν και άλλες θέσεις.Ηταν σε ιδιωτικό μέσω ΕΣΠΑ?

Η δική μου είναι μαλακιά πιέζεται εύκολα.

Ελπιδακι μου Η μητέρα σου είχε το θέμα με τον σπόνδυλο ή της Μαριγουλας?Για αυτό είναι στο κρεβάτι?Μην στεναχωριέσαι μωρέ.Περνάει ο καιρός.Σχεδόν το μισό το φάγαμε!!Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολα με μικρό παιδάκι.Τώρα βέβαια δεν ξέρω γιατί παροτρύνουν και οι συγγενείς και οι φίλοι τις μανούλες να κάνουν δεύτερο κοντά κοντά αφού είναι τόσο κουραστικο.

Από την μια θα ήθελα να έχουν μικρή διαφορά για να παίζουν και να έχουν κοινά ένδιαφεροντα από την άλλη όμως με αποζημιώνει το ότι  το αγόρι μου με καταλαβαίνει ,είναι πολύ θετικός στην ιδέα του αδερφού και μπορεί και αυτοεξυπηρετείται μόνος του.

Έκανε χειρουργείο η μαμά , τώρα πονάει, μεγάλη ταλαιπωρία. Κ τρέχω για όλους.

Εμένα κάνεις δεν με παρότρυνε να κάνω κοντά τα  παιδιά μου . Έχω πολλά θέματα υγείας κ μετά μπορεί να μην έκανα κ καθόλου . Ένα μήνα πριν μείνω έγκυος μόλις είχα τελειώσει την θεραπεία κ τσουπ ήρθε το δεύτερο ζουζούνι δόξα το θεό.  Έκλαιγα από χαρά ότι θα έχει αδερφάκι το αγόρι μου. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Έκανε χειρουργείο η μαμά , τώρα πονάει, μεγάλη ταλαιπωρία. Κ τρέχω για όλους.

Εμένα κάνεις δεν με παρότρυνε να κάνω κοντά τα  παιδιά μου . Έχω πολλά θέματα υγείας κ μετά μπορεί να μην έκανα κ καθόλου . Ένα μήνα πριν μείνω έγκυος μόλις είχα τελειώσει την θεραπεία κ τσουπ ήρθε το δεύτερο ζουζούνι δόξα το θεό.  Έκλαιγα από χαρά ότι θα έχει αδερφάκι το αγόρι μου. 

Περαστικά στην μητέρα σου!!!Θα της πάρει χρόνο να επανέλθει στα κανονικά της?Σε εμένα με το που χρονισε μου έλεγαν όλοι όμως άντε να κάνεις άλλο ενα να έχουν παρεα .Επαψαν να το λένε πριν κάνα δυο χρόνια Αφού είδαν και από είδαν.(εκτός της πεθεράς που δεν το είπε ποτέ)

4ywWp2.png

πρίν από 11 λεπτά , ERIANTON είπε:

Περαστικά στην μητέρα σου!!!Θα της πάρει χρόνο να επανέλθει στα κανονικά της?Σε εμένα με το που χρονισε μου έλεγαν όλοι όμως άντε να κάνεις άλλο ενα να έχουν παρεα .Επαψαν να το λένε πριν κάνα δυο χρόνια Αφού είδαν και από είδαν.(εκτός της πεθεράς που δεν το είπε ποτέ)

Μέχρι τον Σεπτέμβριο είπε ο γιατρός.  Ααα εμείς δεν είχαμε τέτοια . Καλά οι πεθερές... άστο. Η δικιά μου έχει ένα χρόνο να δει τον γιο μου .. εδώ συζητούσαμε αν έχει σκοπό να δει το νέο μέλος. Κ αν ναι , με τι μούτρα θα εμφανιστεί. Εδω το πρώτο εγγόνι δεν αγάπησε, σιγά μην συγκινηθεί τώρα . Δεν το συνεχίζω με πεθερές πφφφφφ 

Την Δευτέρα Επιτέλους έχω υπέρηχο λέτε να φανεί επιτέλους το φύλο? Θα σκάσω . Εντωμεταξύ μου λέει κ η κάθε μία ότι πολύ αργήσαμε να το μάθουμε και σκάω πιο πολύ :cool:

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Μέχρι τον Σεπτέμβριο είπε ο γιατρός.  Ααα εμείς δεν είχαμε τέτοια . Καλά οι πεθερές... άστο. Η δικιά μου έχει ένα χρόνο να δει τον γιο μου .. εδώ συζητούσαμε αν έχει σκοπό να δει το νέο μέλος. Κ αν ναι , με τι μούτρα θα εμφανιστεί. Εδω το πρώτο εγγόνι δεν αγάπησε, σιγά μην συγκινηθεί τώρα . Δεν το συνεχίζω με πεθερές πφφφφφ 

Την Δευτέρα Επιτέλους έχω υπέρηχο λέτε να φανεί επιτέλους το φύλο? Θα σκάσω . Εντωμεταξύ μου λέει κ η κάθε μία ότι πολύ αργήσαμε να το μάθουμε και σκάω πιο πολύ :cool:

Σίγουρα θα φανει. Το σαββατο που πηγα να δει το αιμάτωμα κ την αποκόλληση μου ειπε σίγουρα ειναι κοριτσι. Φαινεται καθαρά πια. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Καλημέρα σε ολες!!! Περαστικα στις δυο μαμαδες με τις επιπλοκες και συγχαρητήρια στην μαμα που θα μεγαλωσει μονη της το μωρο της... εκλεισα Ημερομηνία στο δημαρχείο παντρεύομαι στις 1 Σεπτεμβρίου χωρις πολλα πολλα βέβαια... μετα πηγα για εξετάσεις αίματος κ ουρων και ειχα θεμα γτ δεν ηταν τα πρωτα πρωινα γτ δεν ειχα αγορασει κυπελλακι κ με παρακάλια τα πηραν ...μου ειΠαν πως δεν θα ναι σωστες οι μετρήσεις...εγω τυπικα τις εκανα ομως...πια η γνώμη σας?

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

@Eutuxia25 που στο ειπαν αυτο; Εγω που ρωτησα στο Ιασω το Σαββατο πριν παω για γενικη ουρων μου ειπαν δε χρειαζεται να ειναι τα πρωτα πρωινα. Η μικροβιολογος πιο παλια μου ειχε πει για καλλιεργια επισης δε χρειαζεται να ειναι πρωτα πρωινα φτανει να εχουν περασει 3 ωρες απο τα προηγουμενα που εχεις κανει. 

tt1db33b

πρίν από 4 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@Eutuxia25 που στο ειπαν αυτο; Εγω που ρωτησα στο Ιασω το Σαββατο πριν παω για γενικη ουρων μου ειπαν δε χρειαζεται να ειναι τα πρωτα πρωινα. Η μικροβιολογος πιο παλια μου ειχε πει για καλλιεργια επισης δε χρειαζεται να ειναι πρωτα πρωινα φτανει να εχουν περασει 3 ωρες απο τα προηγουμενα που εχεις κανει. 

Στην βιοϊατρική περιστέριου...και στο αττικό μου είχαν πει δεν πειράζει ..τους το ειπα μέχρι τους παρακαλεσα εεε κ μου κανανε κ ουρων...αλλα για να το ξέρεις κ συ σημαίνει οτι χαζομάρες λεγανε

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

Καλή μέρα σας!! Πιστεύω ότι είτε κανείς τα παιδιά κοντά κοντά είτε με μεγάλη διαφορά, το κάθε ένα έχει τα θετικά κ αρνητικά του. Εγώ προτίμησα να τα κάνω κοντά γιατί τώρα έχω την πολυτέλεια να μη δουλεύω πολύ κ έτσι λέμε εκεί που αφιερώνω τόσο χρόνο στην κόρη μου, ας έχω δύο παιδάκια.. Επίσης για τον θηλασμό επειδή πάλι θα θηλάζω για πολύ, προτιμώ τώρα που μπορώ να αφιερώσω χρόνο σ αυτό. Γιατί στο μέλλον αν έχω άλλη δουλειά κ πρέπει να επιστρέψω μετά το εξάμηνο άντε να μαζεύεις γάλα με θήλαστρο κ τρέχα γύρευε... 

Όσο για τις εξετάσεις εγώ το πρωί μαζεύω τα ούρα, να παίρνεις καπελάκι στην προηγούμενη μέρα. Κ μάλιστα μου είπε ο γιατρός να μαζεύεις όχι στην αρχή αρχή, να κανείς λίγο πρώτα κ μετά μαζεύεις.

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Καλημέρα σε ολες!!! Περαστικα στις δυο μαμαδες με τις επιπλοκες και συγχαρητήρια στην μαμα που θα μεγαλωσει μονη της το μωρο της... εκλεισα Ημερομηνία στο δημαρχείο παντρεύομαι στις 1 Σεπτεμβρίου χωρις πολλα πολλα βέβαια... μετα πηγα για εξετάσεις αίματος κ ουρων και ειχα θεμα γτ δεν ηταν τα πρωτα πρωινα γτ δεν ειχα αγορασει κυπελλακι κ με παρακάλια τα πηραν ...μου ειΠαν πως δεν θα ναι σωστες οι μετρήσεις...εγω τυπικα τις εκανα ομως...πια η γνώμη σας?

Η ωρα η καλη ευτυχία! 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

1 hour ago, Αναστασία33 είπε:

Αναστασία μου τι εγινε με τα βιβλία; τελικα το εχω αυτο με την εγκυκλοπαίδεια. Θελεις να σου στειλω φωτο; ειναι καλο. Εχει πολλα. Βεβαια δεν αλλαζω με τιποτα το ημερολογιο. Γράφω καθε μερα τα συναισθήματα μου, γεγονότα κλπ. Μ αρεσει πολυ. 

Μπορω να στειλω φωτο; 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Αναστασία μου τι εγινε με τα βιβλία; τελικα το εχω αυτο με την εγκυκλοπαίδεια. Θελεις να σου στειλω φωτο; ειναι καλο. Εχει πολλα. Βεβαια δεν αλλαζω με τιποτα το ημερολογιο. Γράφω καθε μερα τα συναισθήματα μου, γεγονότα κλπ. Μ αρεσει πολυ. 

Μπορω να στειλω φωτο; 

Τι βιβλία λετε ? Αν αξίζει θελω κ γω να αγορασω ... εχω τοσεεες αποριες κ ανασφαλειες που θα με βοηθήσουν...απλα νόμιζα οτι δεν αξίζει γτ ολα πια τα βρισκει κανείς στο ίντερνετ...

%20url%5D

Κορίτσια για όσες έχουν όρεξη να διαβάσουν βιβλία κ ειδικά οι πρωτομανουλες, θα πρότεινα να διαβάσετε περί θηλασμού όσες θέλετε να θηλασετε. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ενημερωθεί από πριν γιατί πολλές κοπέλες παραπονιούνται ότι όταν γέννησαν δεν τα ήξερα η όσα έπρεπε κ έτσι δε θήλασαν! Εγώ βοηθηθηκα απ το "θηλασμός Μια υπέροχη εμπειρία" της Πατσουρου αλλά γενικά υπάρχουν πολλά βιβλία!

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Τι βιβλία λετε ? Αν αξίζει θελω κ γω να αγορασω ... εχω τοσεεες αποριες κ ανασφαλειες που θα με βοηθήσουν...απλα νόμιζα οτι δεν αξίζει γτ ολα πια τα βρισκει κανείς στο ίντερνετ...

Θελετε να σας πω τα κεφαλαία;

καποια τα γνώριζα αλλα εχει κ λοχεία κ θηλασμό. Λεγεται "η εγκυκλοπαίδεια της εγκυμοσυνης" , εκδόσεις Ψυχογιος. Το πηρα απο το Σκρουτζ.

Επίσης το ημερολογιο λεγεται "Ημερολογιο εγκυμοσυνης" εκδόσεις susaeta. Εχει καθε μερα, γραφει ημερομηνία, μηνα κ βδομαδα. Υπάρχει κενό για να γράψεις. Που κ που αναφέρει κάποιες πληροφορίες. Κολλάω κ τους υπερήχους. 

Just now, IoannaMas είπε:

Κορίτσια για όσες έχουν όρεξη να διαβάσουν βιβλία κ ειδικά οι πρωτομανουλες, θα πρότεινα να διαβάσετε περί θηλασμού όσες θέλετε να θηλασετε. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ενημερωθεί από πριν γιατί πολλές κοπέλες παραπονιούνται ότι όταν γέννησαν δεν τα ήξερα η όσα έπρεπε κ έτσι δε θήλασαν! Εγώ βοηθηθηκα απ το "θηλασμός Μια υπέροχη εμπειρία" της Πατσουρου αλλά γενικά υπάρχουν πολλά βιβλία!

Αχ Ιωάννα μου πες μου το σάιτ που έλεγες. Θελω να το δω λαιβ. Εχω διαβάσει αλλα αλλιως ειναι η εικονα. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...