Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλά κάνεις και απαντάς.. με βοηθάνε πολύ αυτές οι συζητήσεις για να ξέρω τι να περιμένω. Είχα βέβαια κι εγώ την πρώτη φορά 2 σάκους.. αλλά δεν είναι όλες οι εγκυμοσύνες το ίδιο. Περιμένω να δω αύριο αν θα ανέβει αρκετά ή όχι.. αν θα διπλασιαστεί.. αν θα τριπλασιαστεί.. για να έχω την πρώτη ενδειξη. Απλώς δεν ξέρω πότε είναι η σωστή μέρα για να κλείσω τον πρώτο υπέρηχο..!

Εγώ για πρώτο υπέρηχο πήγα  15η ημέρα από την ετ... και μετά από ένα 10ημερο φάνηκαν οι 2 σακοι!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Καλημέρα!!! 

Marigula μήπως κρυώσει από το air condition κ για αυτο οι διαρροιες; ευχομαι να μην ειναι κάτι χειρότερο.

Dwroulita αν κ εχω νιώσει κ τις καλές συσπάσεις, πάλι δεν είναι σίγουρη να σου απαντήσω. Εγω παρατηρώ έναν πόνο σαν να με τρυπάνε με βελόνες στο μπούτι ψηλά απ τη μέσα πλευρά. Αυτό με την κοιλιά που πετρωνει δεν είμαι σίγουρη αν συμβαίνει σε μενα αλλά νομίζω έτσι πρέπει να ειναι! Πόνεσε γενικα; 

Αν κ δεν έχω ιστορικο πρόωρου τοκετού (το αντίθετο μάλιστα) αυτή τη φορα φοβάμαι γιατί δεν προσέχω όσο στην πρωτη μου εγκυμοσύνη. Κ βασικά δεν ξερω κατά πόσο είναι εφικτό να προσέχεις πολύ Όταν έχεις κ αλλο μωρακι να φροντίσεις.. Ίσως αυτή η πολυτέλεια Υπάρχει μόνο στο πρώτο παιδάκι ...

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , IoannaMas είπε:

Καλημέρα!!! 

Marigula μήπως κρυώσει από το air condition κ για αυτο οι διαρροιες; ευχομαι να μην ειναι κάτι χειρότερο.

Dwroulita αν κ εχω νιώσει κ τις καλές συσπάσεις, πάλι δεν είναι σίγουρη να σου απαντήσω. Εγω παρατηρώ έναν πόνο σαν να με τρυπάνε με βελόνες στο μπούτι ψηλά απ τη μέσα πλευρά. Αυτό με την κοιλιά που πετρωνει δεν είμαι σίγουρη αν συμβαίνει σε μενα αλλά νομίζω έτσι πρέπει να ειναι! Πόνεσε γενικα; 

Αν κ δεν έχω ιστορικο πρόωρου τοκετού (το αντίθετο μάλιστα) αυτή τη φορα φοβάμαι γιατί δεν προσέχω όσο στην πρωτη μου εγκυμοσύνη. Κ βασικά δεν ξερω κατά πόσο είναι εφικτό να προσέχεις πολύ Όταν έχεις κ αλλο μωρακι να φροντίσεις.. Ίσως αυτή η πολυτέλεια Υπάρχει μόνο στο πρώτο παιδάκι ...

Δεν πόνεσα, ένωσα να τραβιέται το δέρμα μου κ ξυπνησα. Στον υπνο μου εγινε. Έπιασα την κοιλια κ ηταν σκληρή κ μετα κατευθείαν μαλάκωσε. Αγχώθηκα πολυ, δεν το κρύβω. Ολα το βραδυ γίνονται πια;;; σημερα έφυγε κ ο ανδρας μου κ θα γυρίσει Κυριακή.. τελεια.. 

@IoannaMas εφόσον εχεις ενα καλο ιστορικό μην φοβάσαι. Οταν ομως βλεπεις πως εχει πονάκια ή το εχεις λιγο τερματίσει, ξεκουράσου. Παρε κ τη μικρούλα σου κ διαβάστε παραμυθάκια. Ετσι θα ηρεμήσετε ολοι μαζι. 

1WWgp3.png

Τότε απλά παρακολούθησε το κ αν συμβαίνει που κ που δεν νομιζω Ότι είναι ανησυχητικό. Για να ανησυχήσει πρέπει να συμβαίνει κάτι από τα εξής 3 : πρώτο, να ειναι συνεχείς κ επίπονες οι συσπάσεις , δεύτερον να δεις αίμα κ τρίτον να σπάσουν τα νερά. Έτσι μου έλεγε η γιατρος μου να προσέχω τα 3 Αυτά σημάδια. 

Δυστυχώς η κορη μου δεν καταλαβαίνει παραμύθια είναι ακόμα πολύ μικρή με το ζόρι λέει 4-5 λέξεις κ αυτές μισές. Δεν μπορω να της εξηγήσω ότι κουράστηκα, ότι πρέπει κ εγω να φάω κλπ. Δεν καταλαβαίνει.

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 22 λεπτά , IoannaMas είπε:

Τότε απλά παρακολούθησε το κ αν συμβαίνει που κ που δεν νομιζω Ότι είναι ανησυχητικό. Για να ανησυχήσει πρέπει να συμβαίνει κάτι από τα εξής 3 : πρώτο, να ειναι συνεχείς κ επίπονες οι συσπάσεις , δεύτερον να δεις αίμα κ τρίτον να σπάσουν τα νερά. Έτσι μου έλεγε η γιατρος μου να προσέχω τα 3 Αυτά σημάδια. 

Δυστυχώς η κορη μου δεν καταλαβαίνει παραμύθια είναι ακόμα πολύ μικρή με το ζόρι λέει 4-5 λέξεις κ αυτές μισές. Δεν μπορω να της εξηγήσω ότι κουράστηκα, ότι πρέπει κ εγω να φάω κλπ. Δεν καταλαβαίνει.

Στο δευτερο δεν ειχα τιποτα Ιωάννα μου. Μονο οταν πηγα τουαλέτα ειδα μια φούσκα στον κόλπο. Τετοια βδομαδα, 17 βδομαδων. 21/3/16. Την έπιασα κ γέμισα νερά παντου. Λιγο κίτρινα.  Το μονο που προσπαθώ να θυμηθώ κ νομιζω ειναι οτι την ενοιωσα κ μετα ξαφνικά δεν κουνιόταν την εχασα 2-3 μερες μετα. Επίσης ηταν πιο μαλακή η κοιλια μου. Ισως ειναι ψυχολογικό γιατι ειναι η ιδια βδομαδα. 

Κανω το σταυρο μου, κατι αλλο καλυτερο δεν μπορω να κανω ως προς ξαπλα κ φαρμακευτική αγωγη απο το ντοκ. Τον προεμφυτευτικο γι αυτο τον καναμε. 

***Κοριτσια αν δεν θελετε να τα λεω αυτα που εχω περασει για να μην αγχώνω σας παρακαλώ να μου το πείτε. Το μόνο που δεν θελω ειναι να σας στεναχωρώ. Δεν παρεξηγώ. Σας νοιωθω φίλες μου κ το τελευταιο ειναι να σας κανω να στεναχωριέστε. Αληθεια!! Μου βγαίνουν αυθόρμητα. Συγνωμη. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@Dwroulita85 μην το σκεφτεσαι μαζι θα το περασουμε κι αυτο το σταδιο. Ολα καλα θα πανε θα το δεις. :-D

Σ ευχαριστω Αναστασία μου. Μου κανετε πολυ καλο! 

• Μου αρέσει 4

1WWgp3.png

@Dwroulita85 Αν ηταν.η πρώτη μου εγκυμοσύνη θα σου είχα θυμώσει, δε στο κρύβω... :?Ημουν πολύ φοβισμένη και αρνητική με όλα. Και έκανα το (τραγικό) να διαβάζω ιστορίες στο ίντερνετ. 

Τώρα με ενδιαφέρον τα διαβάζω, αλλά καταλαβαίνω οτι ειναι κατα περίπτωση. Ακόμα και οι εγκυμοσύνες στον ιδιο άνθρωπο διαφέρουν. Δεν ειμαι σούπερ άνετη, αλλά... ειναι διαφορετικά τώρα. Και οταν εστιάζεις στο υπάρχον παιδί, είναι άλλη η θέαση των πραγμάτων! Βέβαια σας είπα, ελπίζω οτι αυτο το σταδιο ειναι μέχρι να γνωρίσω και αυτο το καινούριο τερατακι και να μπει κι αυτο στην "παρέα της αγάπης". 

@IoannaMas Εγώ βγάζω και το καπέλο και τα γυαλιά σε όσους κάνουν τοσο κοντα τα παιδάκια τους!! Είναι δύσκολο πολύ, απ'ο,τι έχουμε δει σε φιλους κ συγγενείς. Κουράγιο , ειναι κι αυτή μωρουδακι ακόμα...

@Dwroulita85 Πάντως εσυ, ειδικά εσυ, θα βρεις ρη δύναμη να νικησεις ο,τι μπορει να σου παίζει το μυαλό σου αυτές τις βδομάδες. Δες βρε παιδί μου μια κουλη σειρα μυστηρίου να σε απορροφήσει αυτο! Και τσουπ ! Θα φτάσουμε παρακάτω... σε μεγαλύτερη εβδομάδα!

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.  Εμένα που ό γιος μου ποτέ δεν παίζει φυσιολογικά κ μόνον σκαρφαλώνει πηδάει πέφτει όλη μέρα από το πρωί απλά τρέχω. Έχω κλάψει κιόλας από αυτήν την πίεση. Που δεν έχω κάτσει 5 λεπτά στον καναπέ . Γενικά όσο μεγαλώνει τόσο ανακαλύπτει πιο πολλά κ είναι πολύ δύσκολα. Αφού λέω ευτυχώς τώρα έμεινα έγκυος κ όχι του χρόνου κτλ.μετα καλύτερα να έχουν καμία 5 χρόνια διάφορα. Έχω παρα πολυ ζωηρό μωρό παντού έχουν να λένε. Πόσο μάλλον χωρίς βοήθεια! Χθες έφτασα λίγο στα όρια μου έχω μεγάλο παράπονο που δεν έχω κάποιον να κάτσει λίγο στο σαλόνι μαζί του να ξαπλώσω! Να κάνω μπάνιο κάτι. Όλα τα κάνω μετά τις 1 την νύχτα Αφού κοιμηθεί με αποτέλεσμα δεν έχω κοιμηθεί ποτέ πάνω από 5 ώρες το 24ωρο. Ο Θεός να μου δίνει δύναμη να γεννήσω κ μετά πιο καλά θα είμαστε. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Γεια σας !!!

Μαριγουλα Όλα Καλά να είναι αύριο!

Δωρουλιτα τα πετρώματα αυτά είναι οι συσπάσεις.Συμβαίνουν σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης γιατί προετοιμαζεται το "κορμί πατριωτη" για την μεγάλη μέρα!Αν είναι επώδυνες τότε θα πρέπει να σε εξετάσει ο γιατρός και να δει την μήτρα.

Ελπιδα καλό είναι να προσπαθήσεις να τα δεις αλλιως τα πράγματα.Αφού είναι έτσι η κατάσταση προσπάθησε να βρεις τρόπους να κάνεις πράγματα.Δεν κοιμάται καθόλου το μεσημεράκι ?να προλάβεις να κάνεις Κάτι.μια φίλη σου που μπορεί να έρθει να σου κάνει έστω λίγη παρέα.Δεν θα ξεκινήσει να βγαίνεις λίγο έξω?

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

1 hour ago, ERIANTON είπε:

Γεια σας !!!

Μαριγουλα Όλα Καλά να είναι αύριο!

Δωρουλιτα τα πετρώματα αυτά είναι οι συσπάσεις.Συμβαίνουν σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης γιατί προετοιμαζεται το "κορμί πατριωτη" για την μεγάλη μέρα!Αν είναι επώδυνες τότε θα πρέπει να σε εξετάσει ο γιατρός και να δει την μήτρα.

Ελπιδα καλό είναι να προσπαθήσεις να τα δεις αλλιως τα πράγματα.Αφού είναι έτσι η κατάσταση προσπάθησε να βρεις τρόπους να κάνεις πράγματα.Δεν κοιμάται καθόλου το μεσημεράκι ?να προλάβεις να κάνεις Κάτι.μια φίλη σου που μπορεί να έρθει να σου κάνει έστω λίγη παρέα.Δεν θα ξεκινήσει να βγαίνεις λίγο έξω?

Φίλη? Έχω αλλά  μένουν μακριά βλεπόμαστε μια στο τόσο κ δουλεύει πολλές ώρες η κολλητή μου .οποτε φίλη μια φορά το μήνα θα δω. Έξω τον βγάζει ο μπαμπάς στο πάρκο κ εγώ φυσικά πλένω τα πατώματα  μαγειρεύω κτλ. Έχω πολλές δούλειες . Εχω και την μητερα μου στο κρεβατι.Έρχονται απο εξω  και ξαναφευγει ο σύζυγός στην δουλειά. Το ζόρι είναι η εγκυμοσύνη με αυτήν την κούραση τίποτα άλλο. Μετράω τις εβδομάδες να περάσει ο καιρός να έρθουν τα Χριστούγεννα :) 

• Μου αρέσει 2

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Γλυκιές μου φιλενάδες! 

Πριν λίγο γύρισα απο την κλινική, απο το πρωί ήμουν εκεί. Πέρασα μια άσχημη νύχτα με διάρροιες. Από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 3 το πρωί κάθε 10 λεπτά. Κατάφερα κ κοιμήθηκα κατα τις 3 μετα που ήπια 7up.

Ξύπνησα κατά τις 8 κι αμέσως παλι τα ίδια. Ο άντρας μου φοβήθηκε γιατι είχα ενα χλωμό χρώμα. Πήρα τον γιατρό κ ετσι πηγα στις Πρώτες Βοηθειες της κλινικής του. Επαθα αφυδάτωση, πήρα 3 όρους, ηλεκτρολύτες κ χαπάκια. Μου έκαναν ολες τις αναλύσεις μέχρι κ καλλιέργεια κοπράνων. Ευτυχώς ολα καλά εκτός η καλλιέργεια που θα την έχω την Παρασκευή. 

Ήθελαν να με κρατήσουν μέχρι αύριο, αλλά επειδή ενιωθα καλά ζήτησα να φύγω. Αλλά θα πάω αύριο πρωί για υπερυχο. 

Τι να πω ρε κορίτσια, δεν ξέρω τι συμβαίνει, μάτι κατά τον γιατρό μου, λόγω ηλικίας? Γιατί να μου συμβαίνουν όλα σε εμένα... 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

13 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε; Ολα να πανε καλα @Marigula μου. 

Εγω 2 μερες υπέφερα απο ημικρανίες. Χτες το βραδυ εκανα 4 φορες εμετο κ ετσι ησύχασα. 

Σημερα ειμαι ετσι κ ετσι. Εντομεταξυ σκλήρυνε η κοιλια μου κ μετα μαλάκωσε ετσι ξαφνικά. Αυτο ειναι σύσπαση; 

Αχ αυτα.. :-(

Kαλησπέρα!! Αχ κι εμένα τον τελευταίο καιρό με πιάνουν αρκετά συχνά πονοκέφαλοι. Φαντάζομαι είναι ορμονικό το θέμα. Τώρα που λέτε για την κοιλιά εγω αναρωτιόμουνα πως πρέπει να είναι η κοιλιά. Μαλακή σα να έχεις φάει πολύ ή σκληρή? Εμένα γενικά είναι αρκετά τεντωμένη και σφιχτή και σκεφτόμουνα αν αυτό είναι το φυσιολογικό ή θε έπρεπε να μπορώ να τη ζουλάω πιο εύκολα. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοωω..  :)

• Μου αρέσει 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

1 hour ago, Marigula είπε:

Γλυκιές μου φιλενάδες! 

Πριν λίγο γύρισα απο την κλινική, απο το πρωί ήμουν εκεί. Πέρασα μια άσχημη νύχτα με διάρροιες. Από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 3 το πρωί κάθε 10 λεπτά. Κατάφερα κ κοιμήθηκα κατα τις 3 μετα που ήπια 7up.

Ξύπνησα κατά τις 8 κι αμέσως παλι τα ίδια. Ο άντρας μου φοβήθηκε γιατι είχα ενα χλωμό χρώμα. Πήρα τον γιατρό κ ετσι πηγα στις Πρώτες Βοηθειες της κλινικής του. Επαθα αφυδάτωση, πήρα 3 όρους, ηλεκτρολύτες κ χαπάκια. Μου έκαναν ολες τις αναλύσεις μέχρι κ καλλιέργεια κοπράνων. Ευτυχώς ολα καλά εκτός η καλλιέργεια που θα την έχω την Παρασκευή. 

Ήθελαν να με κρατήσουν μέχρι αύριο, αλλά επειδή ενιωθα καλά ζήτησα να φύγω. Αλλά θα πάω αύριο πρωί για υπερυχο. 

Τι να πω ρε κορίτσια, δεν ξέρω τι συμβαίνει, μάτι κατά τον γιατρό μου, λόγω ηλικίας? Γιατί να μου συμβαίνουν όλα σε εμένα... 

Αχ ρε μαριγουλα...

Περαστικά να είναι.Καλά έκανες και Πηγές.Για να μην νιώθεις άσχημα από την άγνοια .άντε με το καλό να δεις Αύριο το μικρούλι σου 

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

2 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Γλυκιές μου φιλενάδες! 

Επειδή είχες πει για candida, κ αυτό μπορεί να προκαλέσει διάρροια θα σου πρότεινα να το αναφέρεις στον γιατρό σου . Περαστικουλια

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

@Marigula Περαστικά σου! Να μη χρειαστεί να στι ξαναπουμε, καλη μου, να ηρεμησεις κι εσυ λιγο!

@Dwroulita85 Ειναι δύσκολο αυτο που περιγράφεις, γι αυτο και μετρας αντίστροφα, ε; 

Να σας πω κι εγω τον πόνο μου... Δεν πήραμε το voucher για τους παιδικούς σταθμούς για τον μικρό μας, για λίγα μόρια... Ίσως γίνει κατι μέσω του Δήμου το Σεπτέμβριο που κάναμε κι εκεί αίτηση, αλλα χθες ημουν να σκάσω! Είμαι λιγο χαζορομαντικη και σκέφτομαι πως λες στο μικρό, αν στραβωσουν ολα, δε θα ξαναπας στο "ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ"; Με τις "ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΣΟΥ"; Γιατί δεν υπάρχει συνέχεια;

Για ιδιωτικό δεν υπαρχει δυνατότητα καθως εχουμε κοπέλα καποια απογεύματα τη βδομάδα που δουλεύουμε και οι 2.

Sorry για το πρωινό άσχετο, αλλά με αυτο κοιμήθηκα κ ξύπνησα...

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...