Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, butterfly1986 είπε:

Σ'ευχαριστώ!!!! Δεν μου έχπει πει ακόμη λεπτομέρειε! Κανονικά έχω ΠΗΤ 17/12 αλλα μου είπε ότι σίγουρα θα τα  έχουμε βγάλει νωρίτερα.. Εσένα σου έχει πει στις πόσες βδομάδες?

Εμένα είναι από εξωσωματική και είναι σε διαφορετικό σάκο και διαφορετικά συνεπώς!

Εγώ βλέπω πολλά όνειρα αν ταινία Περιπέτειας!!! Μια με κηνυγάνε κακοποιοί και τρέχω να σωθώ,μια βομβαρδίζουν την πόλη και είμαι σε ομάδα που προσπαθώ να την σώσω! Άσε πολλή κούραση στον ύπνο μου τον τελευταίο καιρό!!

Εγώ πάντως κορίτσια ακόμη δεν τα αισθάνομαι καθόλου τα μωράκια! Και μάλιστα στεναχωριέμαι λίγο γιατί έχουν έρθει πολλές μεγαλύτερες γυναίκες τύπου θείες και τέτοια και μου λένε ότι δεν είναι φυσιολογικό να μην τα έχω ακούσει ακόμη.... :(

Δεν μου ειπε ούτε τόλμησα να ρωτήσω. Επειδή εχω δύσκολη εγκυμοσύνη το μονο που μου ειπε 26 εβδομάδες φτιαξε βαλίτσες να είσαι έτοιμη. Βασικά το είπε στυλ αστείου σοβαρού. Που ρώτησα στην κλινική που θα γεννήσω μου είπαν ως συνήθως 36 εβδομάδες αν είναι όλα καλά. 

2 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

παιδιά σόρυ για το άσχετο αλλά από χτες δεν μου ανοίγουν οι ειδοποιήσεις κ τα Προσωπικά μηνύματα. Το πάθατε κ εσεις ή το κιν μου κόλλησε;

Το ίδιο και σε μένα.! Μετα ανακάλυψα οτι το ανοίγει απλά πρέπει να μετακινήσεις την οθόνη σου στα δεξία σου. 

Καλημέρα σε όλη την παρέα καλή εβδομάδα να έχουμε, με λιγότερο καυσωνα. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά τελικά η marigula το βρήκε, τι επανεκκίνηση εκανα τίποτα... Τελικά πρέπει να συρεις την οθόνη δεξιά κ στα βγάζει εκεί. Πφφφ νιωθω λιγο χαζή χα χα

Αλήθεια στην Κύπρο πως την παλεύετε με τη ζεστή; ξερω ότι γενικα είστε χειρότερα κ απο εμάς ισχύει;

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

1 ώρα πρίν, IoannaMas είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά τελικά η marigula το βρήκε, τι επανεκκίνηση εκανα τίποτα... Τελικά πρέπει να συρεις την οθόνη δεξιά κ στα βγάζει εκεί. Πφφφ νιωθω λιγο χαζή χα χα

Αλήθεια στην Κύπρο πως την παλεύετε με τη ζεστή; ξερω ότι γενικα είστε χειρότερα κ απο εμάς ισχύει;

Ασε φιλενάδα!!! Χθες ακούμπησε 49, βαθμούς. Με το κλιματιστικό αλλά δεν παλεύεται. Το βράδυ είναι χειρότερα που έχει κι υγρασία. Δισπνια, δεν μπορώ να αναπνευσω. Ντουζ 5 φορές την μέρα. Πολλά υγρά. 

Αν μπορούσα να σηκωθώ απι το κρεβάτι θα πήγαινα στο k mall κ θα καθόμουν με τις ώρες. Δωρεάν κλιματιστικό!!!! 

• Μου αρέσει 2

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Marigula είπε:

Ασε φιλενάδα!!! Χθες ακούμπησε 49, βαθμούς. Με το κλιματιστικό αλλά δεν παλεύεται. Το βράδυ είναι χειρότερα που έχει κι υγρασία. Δισπνια, δεν μπορώ να αναπνευσω. Ντουζ 5 φορές την μέρα. Πολλά υγρά. 

Αν μπορούσα να σηκωθώ απι το κρεβάτι θα πήγαινα στο k mall κ θα καθόμουν με τις ώρες. Δωρεάν κλιματιστικό!!!! 

Χαχαχαχα περσυ ημουν ενα μηνα Παφω κ τα ειχα δει ολα! Τρελα! Φαντάζομαι πως θα ναι φετος... αφού κ η θάλασσα καυτή ηταν! Μονο στο τροοδος ειδαμε χαρά! Φιλουθκια!! 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Marigula είπε:

Χεχε και στο Τροοδος χθες ήταν η μαμά μου με την μικρή ειχε 35 βαθμούς. Ούτε εκεί κάτι καλύτερο 

Δεν υπάρχει σωτηρία δηλαδη!! κάτσε σπίτι κ μην βγαίνεις εξω!! Θυμαμαι στον γυρισμό σταματήσαμε σε ενα πολυ γραφικό χωριουδάκι. Λεει ο ανδρας μου ας πιούμε το τοπικό ποτό, τη ζιβανια. Καλα εκει εκτοξευτηκαμε! 80 βαθμούς ανεβάσαμε. Μετα το προσκύνημα ηταν οτι επρεπε.. Αχαχαχα 

1WWgp3.png

4 ώρες πρίν, Maria D είπε:

Καλημερα κοριτσια! εγω πριν δυο εβδομαδες καταλαβα κατι μολις ειχα φαει ενα κομματι σοκολατοπιτα:-D ειχα ακουσει οτι με το γλυκο τα μωρακια γινονται πιο ζωηρα :eek: αλλα μετα απο αυτο δεν εχω καταλαβει παλι τιποτα...

@Maria D Καλησπέρα Μαρία! Πώς ειναι τα πράγματα με την οικογένεια και τους γύρω σου; Μας είχες πει καποια πράγματα στην αρχή, γι' αυτο σε ρωτάω. Και με την εγκυμοσύνη όμως πώς πας; Ναι με τα γλυκα κανουν χαμό! Στο κεντρο που εκανα την αυχενική διαφάνεια ειχαν ζελεδακια καραμέλες, αν δεν βρίσκονται σε θεση για να τα μετρήσουν τα μωρα, να φανε οι μαμάδες γλυκό για να τα ενεργοποιήσουν.:)

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

πρίν από 15 λεπτά , gaidaki είπε:

@Maria D Καλησπέρα Μαρία! Πώς ειναι τα πράγματα με την οικογένεια και τους γύρω σου; Μας είχες πει καποια πράγματα στην αρχή, γι' αυτο σε ρωτάω. Και με την εγκυμοσύνη όμως πώς πας; Ναι με τα γλυκα κανουν χαμό! Στο κεντρο που εκανα την αυχενική διαφάνεια ειχαν ζελεδακια καραμέλες, αν δεν βρίσκονται σε θεση για να τα μετρήσουν τα μωρα, να φανε οι μαμάδες γλυκό για να τα ενεργοποιήσουν.:)

Καλησπερα gaidaki! Η εγκυμοσυνη καλα παει προς το παρον ευτυχως! Σημερα εμαθα και οτι ειναι αγορακι :-D Με τα υπολοιπα δεν αλλαξαν κ πολλα..Περασα κ καποιες ασχημες καταστασεις με κατι τηλεφωνηματα απο την μανα του πρωην συντροφου μου με βρισιες κ απειλες αλλα προσπαθω να μη το βαλω κατω..

• Μου αρέσει 2

q2mZp2.png

YRYsp3.png

Μπράβο! Είναι πολύ δύσκολα, απ'ο,τι μπορω να καταλάβω, αλλα η αναμονή για το μικρό και το πόσο το θέλεις ελπίζω να σου δίνει δύναμη.

Εχεις ενα ακομα παιδάκι, μεγαλύτερο, έτσι ; Αυτο τι λέει για το αδελφάκι που του έρχεται ;

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

πρίν από 5 λεπτά , gaidaki είπε:

Μπράβο! Είναι πολύ δύσκολα, απ'ο,τι μπορω να καταλάβω, αλλα η αναμονή για το μικρό και το πόσο το θέλεις ελπίζω να σου δίνει δύναμη.

Εχεις ενα ακομα παιδάκι, μεγαλύτερο, έτσι ; Αυτο τι λέει για το αδελφάκι που του έρχεται ;

Ναι εχω εναν γιο 11,5 ετων :) Ευτυχως ηταν ο πρωτος που ηταν διπλα σε ολο αυτο....τωρα που εμαθε οτι ειναι κ αυτο αγορακι χαρηκε ακομα πιο πολυ:-D

• Μου αρέσει 3

q2mZp2.png

YRYsp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Maria D είπε:

Ναι εχω εναν γιο 11,5 ετων :) Ευτυχως ηταν ο πρωτος που ηταν διπλα σε ολο αυτο....τωρα που εμαθε οτι ειναι κ αυτο αγορακι χαρηκε ακομα πιο πολυ:-D

Μπράβο Μαρακι!!!!!Τέλεια τα νέα!!αγοράκι!!Σου έχει μείνει τίποτα από τον big brother?Εγώ τα έστειΛα όλα πριν σχεδόν δύο χρόνια.Είπα ξεχνά το Ειρηνουλα,πλαθε όνειρα.Ευτυχώς ξόρκια το κακο.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ERIANTON είπε:

Μπράβο Μαρακι!!!!!Τέλεια τα νέα!!αγοράκι!!Σου έχει μείνει τίποτα από τον big brother?Εγώ τα έστειΛα όλα πριν σχεδόν δύο χρόνια.Είπα ξεχνά το Ειρηνουλα,πλαθε όνειρα.Ευτυχώς ξόρκια το κακο.

Δυστυχως λιγα πραγματα γιατι δεν περιμενα με τιποτα οτι θα εκανα δευτερο παιδι! 

q2mZp2.png

YRYsp3.png

Ειχα παραγγειλει σε ενα βιβλιοπωλειο τη ΝΕΑ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ, περιμενα πεντε μερες να το φερουν, πηγε ο αντρας μου να το παρει σημερα και του εδωσαν την ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ λεγοντας του οτι ειναι το ιδιο βιβλιο σε επανεκδοση. Ειμαι σιγουρη οτι μας δουλευουν. Μια απορια εχω δε ντρεπονται να κοροιδευουν μια εγκυο; Αυριο θα παρω στις εκδοσεις Ψυχογιο που ανηκουν και τα δυο βιβλια και αν εχω δικιο θα γινει χαμος. Εχει καμια σας κανενα απο αυτα τα βιβλια να μου πει εντυπωσεις;

tt1db33b

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε; Ολα να πανε καλα @Marigula μου. 

Εγω 2 μερες υπέφερα απο ημικρανίες. Χτες το βραδυ εκανα 4 φορες εμετο κ ετσι ησύχασα. 

Σημερα ειμαι ετσι κ ετσι. Εντομεταξυ σκλήρυνε η κοιλια μου κ μετα μαλάκωσε ετσι ξαφνικά. Αυτο ειναι σύσπαση; 

Αχ αυτα.. :-(

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...