Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

19 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Κοριτσια χαζευα και πηρε το ματι μου στο parents για μια αγλαϊα συμβουλο θηλασμου που ειναι λενε καταπληκτικη. Βεβαια απ' οτι βλεπω ειναι Θεσσαλονικη. Εσω στην Αθηνα υπαρχει μια λιστα με αλλους συμβουλους. Γνωριζουμε καποια καλη και πως ακριβως ερχομαστε σε επαφη; 

Καλησπέρα!

Εγώ Αναστασία χρειάστηκα σύμβουλο θηλασμού γιατι η κορη μου είχε θέμα με τον χαλινο κ έβγαζα αίμα από τις θηλές κ πονούσα παρά πολύ, ανεξάρτητα με το αν είχα ενημερωθεί. Αν θες μπορω να στην προτείνω, πηγαίνει σε όλη την Αθήνα αλλά πληρώνονται αδρά. Αξίζει όμως τον κόπο αν έχεις πρόβλημα είναι πολύ ενημερωμένες. 

Επίσης για όποια κοπέλα την ενδιαφέρει κ ειδικά για τις "κρεβατωμενες" μπορείτε να μπείτε στη nutricia έχει διαδικτυακά σεμινάρια εννοείται δωρεάν κ είναι πολύ Χρήσιμα μιλάει μια μαία κ της στέλνετε κ μηνύματα με απορίες τα απαντάει όλα. Έχει σεμινάρια θηλασμού, λοχείας, περιποίησης νεογέννητου κλπ. Εγω τα βρήκα Χρήσιμα αν κάποια θέλει παραπάνω πληροφορίες στείλτε μου πμ!

Κάτι άλλο, συσπάσεις έχετε; νιωθω ενα πράγμα σαν να μου κάνουν βελονισμο στο μπούτι, λέτε να κουράζομαι υπερβολικά;

• Μου αρέσει 3

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Αναστασία33 είπε:

Ενα επαναλαμβανομενο τρεμουλο που νιωθω στην κοιλια οταν ειμαι ξαπλωμενη καποιες φορες τι μπορει να ειναι;

Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσε να ήταν.Σε κάνα μήνα πάντως  και λιγότερο θα αρχίσει ο λοξυγγας όπου θα τον νιώθεις κανονικά.πλάκα έχει...

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

On 30/6/2017 at 0:34 ΜΜ, Marigula είπε:

Καλημέρα καλημέρα καλημέρα!!!! Τι ζεστη είναι αυτή ρε κορίτσια!!!!! Έβαλα air-condition κ ξαπλωσα!!!  Έρχεται ενα Σαββατοκύριακο ξεκούραση! Η μικρή θα πάει με τους γονείς μου κ την αδερφή μου στο εξοχικό μας κ εγώ στην ζέστη!!! 

Ειρήνη μου, πεθερό δεν έχω, σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν 35 χρόνια, ουτε ο άντρας μου δεν τον θυμάται!!!  Με την διάρροια ευτυχώς απο χθες καπου ήρεμησα. Ο γιατρός τον πήρα κ μου εδωσε κάτι χαπάκια. Περαστικά στον μικρο 

Butterfly, καλωσόρισες στην παρέουλα μας!!! Κι εγω περιμένω διδιμακια. Με το καλό να τα δεχτούμε τα μωρακια μας, όλες!!!  Σου είπε ποτέ με το καλό, στις ποσες εβδομάδες? 

Σ'ευχαριστώ!!!! Δεν μου έχπει πει ακόμη λεπτομέρειε! Κανονικά έχω ΠΗΤ 17/12 αλλα μου είπε ότι σίγουρα θα τα  έχουμε βγάλει νωρίτερα.. Εσένα σου έχει πει στις πόσες βδομάδες?

On 30/6/2017 at 9:27 ΜΜ, IoannaMas είπε:

Καλησπέρα σας!! 

Να καλωσορίσω κ εγω το νέο μέλος με τα διδυμακια! Να ρωτήσω, τα διδυμακια που έχετε είναι ίδια ή διαφορετικά; των εξωσωματικων εχω την εντύπωση πως είναι διαφορετικά χωρίς να είμαι σίγουρη..

Η καμπύλη ζαχαρου αν θυμάμαι καλά είναι 6 με 7 μήνα επομένως έχουμε ακόμα λίγο. Όσο για τους γιατρούς κ τα φάρμακα ο καθένας είναι διαφορετικός για αυτο ίσως είναι καλύτερα να ακολουθούμε τον γιατρο μας αντί να ανησυχούμε για το τι παίρνει η μια κ η άλλη.. Κ εμενα που μου δίνει τα μισά παιρνω αλλά οι εξετασεις μου είναι πολύ καλές κ αυτο μετράει για την ωρα.

Κατά τα άλλα ζεσταινομαστε όπως όλοι κ την κορη μου μόνο με την πάνα της την εχω κ πάλι ιδρώνει.. Ουφ θα περάσει που θα παει

Εμένα είναι από εξωσωματική και είναι σε διαφορετικό σάκο και διαφορετικά συνεπώς!

On 1/7/2017 at 3:17 ΜΜ, tinkerbell1991 είπε:

Γεια σας κοριτσια...Εγω περιμενω το μωρακι μου τελος νοεμβρη με αρχες δεκεμβρη...θα ηθελα να σας ρωτησω αν βλεπετε ονειρα..

Εγώ βλέπω πολλά όνειρα αν ταινία Περιπέτειας!!! Μια με κηνυγάνε κακοποιοί και τρέχω να σωθώ,μια βομβαρδίζουν την πόλη και είμαι σε ομάδα που προσπαθώ να την σώσω! Άσε πολλή κούραση στον ύπνο μου τον τελευταίο καιρό!!

Εγώ πάντως κορίτσια ακόμη δεν τα αισθάνομαι καθόλου τα μωράκια! Και μάλιστα στεναχωριέμαι λίγο γιατί έχουν έρθει πολλές μεγαλύτερες γυναίκες τύπου θείες και τέτοια και μου λένε ότι δεν είναι φυσιολογικό να μην τα έχω ακούσει ακόμη.... :(

• Μου αρέσει 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , butterfly1986 είπε:

Σ'ευχαριστώ!!!! Δεν μου έχπει πει ακόμη λεπτομέρειε! Κανονικά έχω ΠΗΤ 17/12 αλλα μου είπε ότι σίγουρα θα τα  έχουμε βγάλει νωρίτερα.. Εσένα σου έχει πει στις πόσες βδομάδες?

Εμένα είναι από εξωσωματική και είναι σε διαφορετικό σάκο και διαφορετικά συνεπώς!

Εγώ βλέπω πολλά όνειρα αν ταινία Περιπέτειας!!! Μια με κηνυγάνε κακοποιοί και τρέχω να σωθώ,μια βομβαρδίζουν την πόλη και είμαι σε ομάδα που προσπαθώ να την σώσω! Άσε πολλή κούραση στον ύπνο μου τον τελευταίο καιρό!!

Εγώ πάντως κορίτσια ακόμη δεν τα αισθάνομαι καθόλου τα μωράκια! Και μάλιστα στεναχωριέμαι λίγο γιατί έχουν έρθει πολλές μεγαλύτερες γυναίκες τύπου θείες και τέτοια και μου λένε ότι δεν είναι φυσιολογικό να μην τα έχω ακούσει ακόμη.... :(

Αν ακους οτι σου λενε δεν θα πας καλα...ισα ισα που ειναι νωρίς κ λίγες τα νιώθουν απο τωρα ...απο έρευνα που εκανα κ εδω κ αρθρα γιατρων λενε οτι εξαρτάται την γυναίκα κ αν ειναι πρώτη εγκυμοσύνη αργει πιο πολυ

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

Καλησπέρα κορίτσια χαίρομαι που είστε καλά. Μια εβδομάδα είχα να γράψω ... πολύ τρέξιμο δεν κάθομαι σχεδόν ποτέ. Έξω δεν βγαίνω καθόλου εδώ και καιρό, μόνο στους γιατρούς πάω. Άντε να φύγει το καλοκαίρι. Να καλός ορίσω κ εγώ τις καινούριες μας μανούλες στην παρέα. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Καλή μέρα! Καλή και δροσερή εβδομάδα!!! 

Butterfly μην στεναχωριέσαι!Όλοι έχουν κάτι να σου πουν.Η πεθερά μου έχει φαγωθεί ότι θα κάνω κορίτσι.Το είδα στην αυχενική ότι είναι αγόρι και το είδα και στον επόμενο υπέρηχο της το είπα και εκεί επιμένει.... πες μου εσύ πόση βλακεία μπορεί να χωράει σε έναν ανθρώπινο εγκέφαλο?Μου λέει ότι εκείνη είχε έναν γιατρό που όταν γέννησε δεν τις είπε το φύλο του μωρού και τσαντηστηκε και έφυγε ο γιατρός γιατί έκανε αγόρι.Ότι να ναι!!!!Το γιο μου τον άκουσα 16 εβδομάδες πρώτη φορά .Στα δευτερα λένε νωρίτερα αλλά και πάλι τίποτα.....Μου αρκεί να το βλέπω στους υπέρηχους που είναι με στην τρελή "χαρά".Σκέφτομαι " Κάνε Τώρα μακροβουτια γιατί σε 4 μήνακια δεν θα σε χωράει ο τόπος.

Ελπιδακι κοριτσάκι λόγο ζέστης κλειστηκες?Όλα καλά Γενικά?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

9 ώρες πρίν, butterfly1986 είπε:

Καλημερα!! Μην στεναχωριεσαι καθολου!! Ειναι τα πρωτα σου κ Ισως δεν ξερεις πως ειναι. Η αίσθηση ειναι πολυ απαλή, σε 2 βδομαδες θα τα νοιωθεις κανονικότατα!! Μην αγχωνεσαι για χαζα! Εδω περασαμε αλλα κι αλλα τι θα μας πουν οι θειες κ οι γιαγιάδες θα νοιαστούμε. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

πρίν από 58 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλή μέρα! Καλή και δροσερή εβδομάδα!!! 

Butterfly μην στεναχωριέσαι!Όλοι έχουν κάτι να σου πουν.Η πεθερά μου έχει φαγωθεί ότι θα κάνω κορίτσι.Το είδα στην αυχενική ότι είναι αγόρι και το είδα και στον επόμενο υπέρηχο της το είπα και εκεί επιμένει.... πες μου εσύ πόση βλακεία μπορεί να χωράει σε έναν ανθρώπινο εγκέφαλο?Μου λέει ότι εκείνη είχε έναν γιατρό που όταν γέννησε δεν τις είπε το φύλο του μωρού και τσαντηστηκε και έφυγε ο γιατρός γιατί έκανε αγόρι.Ότι να ναι!!!!Το γιο μου τον άκουσα 16 εβδομάδες πρώτη φορά .Στα δευτερα λένε νωρίτερα αλλά και πάλι τίποτα.....Μου αρκεί να το βλέπω στους υπέρηχους που είναι με στην τρελή "χαρά".Σκέφτομαι " Κάνε Τώρα μακροβουτια γιατί σε 4 μήνακια δεν θα σε χωράει ο τόπος.

Ελπιδακι κοριτσάκι λόγο ζέστης κλειστηκες?Όλα καλά Γενικά?

Ναι και λογο του χειρουργείου που έκανε  η μαμά. 

Καλημέρα καλή εβδομάδα να έχουμε. 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Μην ανησυχείτε όσες δε νιώθετε τα μωράκια σας, εγω την κορη μου την ένιωσα 22 εβδομάδων. Αν έχετε κ πρόσθιο πλακούντα αργειτε πιο πολύ.. Μην ακούτε τι λένε οι παλιές οτι θα έπρεπε να το εχετε νιώσει, αυτές ούτε μηνες δεν μετρούσαν κ ξαφνικά ξέρουν κ πότε ένιωσαν τα δικά τους κ τι είναι φυσιολογικό κ τι Όχι..

• Μου αρέσει 3

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 18 λεπτά , IoannaMas είπε:

παιδιά σόρυ για το άσχετο αλλά από χτες δεν μου ανοίγουν οι ειδοποιήσεις κ τα Προσωπικά μηνύματα. Το πάθατε κ εσεις ή το κιν μου κόλλησε;

Μάλλον το κινητό σ...κανε μια επανεκκίνηση το χω παθει κ γω αλλη φορα κ ετσι έφτιαξε

%20url%5D

πρίν από 56 λεπτά , IoannaMas είπε:

παιδιά σόρυ για το άσχετο αλλά από χτες δεν μου ανοίγουν οι ειδοποιήσεις κ τα Προσωπικά μηνύματα. Το πάθατε κ εσεις ή το κιν μου κόλλησε;

Κ εμενα Ιωάννα κολλάει. Ειναι απο το κινητό.. κ γω δεν το αφήνω απ τα χέρια. Κλειστο κ ξανα άνοιξε το κ το σάιτ κ το κινητό. 

1WWgp3.png

Καλημερα κοριτσια! εγω πριν δυο εβδομαδες καταλαβα κατι μολις ειχα φαει ενα κομματι σοκολατοπιτα:-D ειχα ακουσει οτι με το γλυκο τα μωρακια γινονται πιο ζωηρα :eek: αλλα μετα απο αυτο δεν εχω καταλαβει παλι τιποτα...

• Μου αρέσει 2

q2mZp2.png

YRYsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...