Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , ERIANTON είπε:

Το αιμάτωμα έτσι Δηλαδή βλέπει αν υπάρχει με τον διαστολεα?

Οχι απο εκει είδε τον τραχηλο γιατι του ειπα που ποναω πολυ χαμηλά κ εχω ολο σούβλες κ ειχε να ελέγξει πάχος κ μήκος. Επίσης ειχε τα κολπικά υγρα κ τις κίτρινες βλέννες. 

Στον υπέρηχο φαινεται το αιμάτωμα. Ειναι ανάμεσα σε πλακούντα κ μήτρα. Παει ομως οπως κ η αποκόλληση. Ουφφφ.. Χιχιχι 

τωρα πλέξιμο παλι! 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 55 λεπτά , tinkerbell1991 είπε:

Egw eimai 18 evdomadwn kati akouw alla den eimai.sigourh oti einai ayto..pws akrivws to niwthete?

Οπως το σκουληκάκι κοπέλα μου, που περπατάει στο χέρι σου. Όπως την πεταλουδιτσα που φτερουγιζει. Κατι έτσι! Μην ανησυχείς αν θα το καταλάβεις ή όχι, σε λίγο καιρό θα τρως τόσες κλωτσιές που δεν θα τις χορταίνεις. 

Ειρήνη μου, εγω κρατουσα την σερβιέτα απο το σπίτι και του την πήρα στο γραφείο!!! :oops:

• Μου αρέσει 2

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Marigula είπε:

Οπως το σκουληκάκι κοπέλα μου, που περπατάει στο χέρι σου. Όπως την πεταλουδιτσα που φτερουγιζει. Κατι έτσι! Μην ανησυχείς αν θα το καταλάβεις ή όχι, σε λίγο καιρό θα τρως τόσες κλωτσιές που δεν θα τις χορταίνεις. 

Ειρήνη μου, εγω κρατουσα την σερβιέτα απο το σπίτι και του την πήρα στο γραφείο!!! :oops:

Αχαχαχαχαχ θέα! Βεβαια αν ειναι ωρα εξω σκληραίνουν κ αλλάζουν χρώμα. Το διαπίστωσα ως σαν εν δύναμη μικροβιολόγος! Αχαχαχα το διαπίστωσα γιατι το ειχα πολλες ωρες εκτος για να το δείξω τον ανδρα μου, ο ερμος εχει σιχαθεί τη ζωή του με αυτα που του δείχνω. 

Σεξουαλικη ζωή ουτε καν, ολο ποναω κ τον θελω να με δει, να μου κανει ενέσεις, να δει τις βλέννες. Επισης να με παει τουαλέτα, να με κανει μπανιο.. Πωωωω ολη τη γυναικεία μου υπόσταση παει...θα αλλάξει αυτο μετα την γεννά δεν ξερω.. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Δώρα μου ασε... Μέχρι πεντικιούρ ο καημένος!!! Χαχαχαχα 

Και κάθε 1 λεπτό, αγαααπηηη φερε μου το ένα, αγαααπηηη θελω το άλλο!!! 

Προχθές μου λέει, δεν θα γεννήσεις, θα γεννήσεις, την επόμενη θα παω εσώκλειστος σε μοναστήρι!!!! 

Anyway, πήρε ο γιατρός μου ειπε δεν είναι τίποτα, φυσιολογικό λέει. Ορμόνες εις διπλού. Και επερασα κι μια επιβαρυμενει περιοδο με αντιβίωσης. Αν συνεχίσουν κι αρχίσουν να μυρίζουν θα το δούμε. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 28 λεπτά , Marigula είπε:

Δώρα μου ασε... Μέχρι πεντικιούρ ο καημένος!!! Χαχαχαχα 

Και κάθε 1 λεπτό, αγαααπηηη φερε μου το ένα, αγαααπηηη θελω το άλλο!!! 

Προχθές μου λέει, δεν θα γεννήσεις, θα γεννήσεις, την επόμενη θα παω εσώκλειστος σε μοναστήρι!!!! 

Anyway, πήρε ο γιατρός μου ειπε δεν είναι τίποτα, φυσιολογικό λέει. Ορμόνες εις διπλού. Και επερασα κι μια επιβαρυμενει περιοδο με αντιβίωσης. Αν συνεχίσουν κι αρχίσουν να μυρίζουν θα το δούμε. 

Αχαχαχ εγω ηθελα ξύρισμα αλλα δεν το ζήτησα. Θα με κόψει κομματάκια με το ξυραφάκι.. Αχαχαχ 

μετανοιωνω που δεν εκανα λέιζερ τοτε!!! Πφφφφ 

μπραβο βρε κοριτσακι μου! Ολα καλα!!! 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια χαζευα και πηρε το ματι μου στο parents για μια αγλαϊα συμβουλο θηλασμου που ειναι λενε καταπληκτικη. Βεβαια απ' οτι βλεπω ειναι Θεσσαλονικη. Εσω στην Αθηνα υπαρχει μια λιστα με αλλους συμβουλους. Γνωριζουμε καποια καλη και πως ακριβως ερχομαστε σε επαφη; 

tt1db33b

8 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Κοριτσια χαζευα και πηρε το ματι μου στο parents για μια αγλαϊα συμβουλο θηλασμου που ειναι λενε καταπληκτικη. Βεβαια απ' οτι βλεπω ειναι Θεσσαλονικη. Εσω στην Αθηνα υπαρχει μια λιστα με αλλους συμβουλους. Γνωριζουμε καποια καλη και πως ακριβως ερχομαστε σε επαφη; 

Καλημερα! Αληθεια; για να ψάξω να δω με ποια κλινική συνεργάζεται. Αν κ εκει που λεμε να γεννήσω εκει θελω να κανω μαθηματα κ να εχω σύμβουλο. 

Μποτε ξεκιναμε μαθηματα αποκλειστικού θηλασμού/ τοκετού κλπ; 

1WWgp3.png

Καλημέρα!:)

@Dwroulita85 στη Φαιναρετη που σας ειχα πει οτι πήγαινα το 2014 ειχα δηλώσει συμμετοχή στα μαθήματα νωρίς π.χ. 3-4 ο μηνα , αλλα μας καλούσαν στον 7 ο ή 8ο αναλογα το ιστορικό, πχ αν ειναι δίδυμα ή αν για οποιονδηποτε λόγο προκειται να γεννησεις νωρίτερα απο την ΠΗΤ.

Επίσης, οταν με το καλο γέννησα , παρ'ότι ειχα τη "μαία μου" απο το γιατρό, ρωτουσα ο,τι ηθελα τις μαιες της βαρδιας στο μαιευτήριο. Γι'αυτο ειναι εκεί! Στο Αλεξάνδρα ειναι οι περισσότερες ευγενικές και προθυμες να βοηθήσουν. Και τέλος, το ειχα ξαναγράψει νομίζω, η ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ, εχει 24ωρη γραμμη για το θηλασμό, δωρεάν, ανεξάρτητα του αν θα παρακολουθησεις τα μαθήματα, και ειναι για ολη την Ελλάδα.

@ERIANTON χθες βγήκα γιατι ηθελα κι εγω ενα βιβλίο, αλλα κι ο μικρος.με τον καυσωνα που ειναι σπιτι ήθελε μια ανανέωση στα ερεθίσματα! 

• Μου αρέσει 2

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Καλημέρα φίλες μου!!!Άλλη μια καυτή μέρα!αχχ άντε να φύγει και αυτή!

Αναστασια μου αυτην την Αγλαΐα την θυμάμαι από όταν είχα γεννήσει το αγόρι μου.Να σου πω την αληθεια στην πράξη και όταν τα βλέπεις είναι αλλιώς.Καλύτερα να πας σε κάποιο η καποια δωρεαν σεμινάρια που διοργανώνουν και οι δήμοι και τα δημόσια μαιευτήρια και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις .Βρες κάτι που να είναι κοντά σου.

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Gaidaki  μου Καλά έκανες αλίμονο σε μένα που βλέπω ζέστη και φρικάρω.

Έχεις καμία ιδέα τι να του δώσω σαν κίνητρο εδώ στο σπίτι να κάνει τώρα για λίγες μέρες μέχρι να φύγει.Από την μια του λέω μην παίζει με το Κομπιούτερ μην απασχόλησε ολο με οθόνες και από την άλλη δεν κάνουνε τίποτα.Χτες γεμίσαμε καμία 20ρια νερομπομπες και βγήκε και καλά ο μπαμπάς στο μπαλκόνι να δει τι γίνεται και άρχισε η επίθεση.Το ευχαριστήθηκε πολύ Αφού έλεγε είναι η τρίτη καλύτερη μέρα της ζωής μου.Έχουμε κάνει και άλλα που είχε ξετρελαθει.Όπως βλέπεις μετρημένα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, gaidaki είπε:

Καλημέρα!:)

@Dwroulita85 στη Φαιναρετη που σας ειχα πει οτι πήγαινα το 2014 ειχα δηλώσει συμμετοχή στα μαθήματα νωρίς π.χ. 3-4 ο μηνα , αλλα μας καλούσαν στον 7 ο ή 8ο αναλογα το ιστορικό, πχ αν ειναι δίδυμα ή αν για οποιονδηποτε λόγο προκειται να γεννησεις νωρίτερα απο την ΠΗΤ.

Επίσης, οταν με το καλο γέννησα , παρ'ότι ειχα τη "μαία μου" απο το γιατρό, ρωτουσα ο,τι ηθελα τις μαιες της βαρδιας στο μαιευτήριο. Γι'αυτο ειναι εκεί! Στο Αλεξάνδρα ειναι οι περισσότερες ευγενικές και προθυμες να βοηθήσουν. Και τέλος, το ειχα ξαναγράψει νομίζω, η ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ, εχει 24ωρη γραμμη για το θηλασμό, δωρεάν, ανεξάρτητα του αν θα παρακολουθησεις τα μαθήματα, και ειναι για ολη την Ελλάδα.

@ERIANTON χθες βγήκα γιατι ηθελα κι εγω ενα βιβλίο, αλλα κι ο μικρος.με τον καυσωνα που ειναι σπιτι ήθελε μια ανανέωση στα ερεθίσματα! 

Καλημερα κοριτσακι μου! Ναι το θυμαμαι κ το ειχα δει. Αλλα ειναι Αθήνα κ εμεις μένουμε θεσσαλονικη. Δύσκολο.. Αχαχαχ 

Εδω διαβασα οτι εχει το ιπποκρατειο, αλλα δεν μ αρεσει καθολου σαν νοσοκομείο κ κλινική. Οποίες γνωστές φίλες γέννησαν εκει εφυγαν κατα τρομαγμένες κ με τις χειρότερες εντυπώσεις. Ουτε επισκληρίδειο, ουτε αλλαγή σεντονιών, ουτε συγγενείς μεσα στη διάρκεια του τοκετού, ουτε ενα τσιρότο κλπ.. 

πρίν από 8 λεπτά , ERIANTON είπε:

Gaidaki  μου Καλά έκανες αλίμονο σε μένα που βλέπω ζέστη και φρικάρω.

Έχεις καμία ιδέα τι να του δώσω σαν κίνητρο εδώ στο σπίτι να κάνει τώρα για λίγες μέρες μέχρι να φύγει.Από την μια του λέω μην παίζει με το Κομπιούτερ μην απασχόλησε ολο με οθόνες και από την άλλη δεν κάνουνε τίποτα.Χτες γεμίσαμε καμία 20ρια νερομπομπες και βγήκε και καλά ο μπαμπάς στο μπαλκόνι να δει τι γίνεται και άρχισε η επίθεση.Το ευχαριστήθηκε πολύ Αφού έλεγε είναι η τρίτη καλύτερη μέρα της ζωής μου.Έχουμε κάνει και άλλα που είχε ξετελαθει.Όπως βλέπεις μετρημένα.

Καλημερα ειρηνακι μου!! Λοιπόν μπορειτε να δουλέψετε διαθεματικά! Δηλαδη, να πιάσετε ενα θεμα κ να το αναλύσετε μεσα απο κατασκευές, παιχνίδι, να ενημερωθείτε μεσα απο το διαδίκτυο ή απο βιβλία κ ακομα να κανετε δραματοποίηση ή να γράψετε μια φανταστική ιστορία. 

Πχ

να ψάξετε για τα χρυσόψαρα. 

1. Να διάβασε τε για αυτα. 2. Να βρειτε πληροφορίες κ να κανετε ενα πλάνο με πληροφορίες (να προσπαθήσει να γραψει κ να κολλήσει φωτός) 2. Να κανετε κατασκευές 3. Να δείτε αν υπάρχουν ταινίες ή να διάβασετε ον-λάιν παραθυμια με χρυσόψαρα 4. Χρησιμοποιώντας διαφορα υλικά να κανετε τα ψαράκια αυτα πηλό/ χάρτινα κλπ 5. Να ξεκινήσετε μια φανταστική ιστορία μαζι. Ξεκινας με μια πρόταση συνεχίζει εκείνος κλπ.. 6. Την ιστορία αυτη μπορειτε να την δραματοποιησετε. 

Για κατασκευές εχει παρα πολλες στο Pinterest. Αγαπημενη εφαρμογή.

Αν θελεις μπορω να σου κανω πλάνο κ να στο στειλω στο μαιλ σου!!! Κ οποία αλλη κοπελα θελει! Βεβαια πιο πολυ γνωρίζω  για παιδακια άνω των 5.. Χιχιχι 

1WWgp3.png

πρίν από 41 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου! Ναι το θυμαμαι κ το ειχα δει. Αλλα ειναι Αθήνα κ εμεις μένουμε θεσσαλονικη. Δύσκολο.. Αχαχαχ 

Εδω διαβασα οτι εχει το ιπποκρατειο, αλλα δεν μ αρεσει καθολου σαν νοσοκομείο κ κλινική. Οποίες γνωστές φίλες γέννησαν εκει εφυγαν κατα τρομαγμένες κ με τις χειρότερες εντυπώσεις. Ουτε επισκληρίδειο, ουτε αλλαγή σεντονιών, ουτε συγγενείς μεσα στη διάρκεια του τοκετού, ουτε ενα τσιρότο κλπ.. 

Καλημερα ειρηνακι μου!! Λοιπόν μπορειτε να δουλέψετε διαθεματικά! Δηλαδη, να πιάσετε ενα θεμα κ να το αναλύσετε μεσα απο κατασκευές, παιχνίδι, να ενημερωθείτε μεσα απο το διαδίκτυο ή απο βιβλία κ ακομα να κανετε δραματοποίηση ή να γράψετε μια φανταστική ιστορία. 

Πχ

να ψάξετε για τα χρυσόψαρα. 

1. Να διάβασε τε για αυτα. 2. Να βρειτε πληροφορίες κ να κανετε ενα πλάνο με πληροφορίες (να προσπαθήσει να γραψει κ να κολλήσει φωτός) 2. Να κανετε κατασκευές 3. Να δείτε αν υπάρχουν ταινίες ή να διάβασετε ον-λάιν παραθυμια με χρυσόψαρα 4. Χρησιμοποιώντας διαφορα υλικά να κανετε τα ψαράκια αυτα πηλό/ χάρτινα κλπ 5. Να ξεκινήσετε μια φανταστική ιστορία μαζι. Ξεκινας με μια πρόταση συνεχίζει εκείνος κλπ.. 6. Την ιστορία αυτη μπορειτε να την δραματοποιησετε. 

Για κατασκευές εχει παρα πολλες στο Pinterest. Αγαπημενη εφαρμογή.

Αν θελεις μπορω να σου κανω πλάνο κ να στο στειλω στο μαιλ σου!!! Κ οποία αλλη κοπελα θελει! Βεβαια πιο πολυ γνωρίζω  για παιδακια άνω των 5.. Χιχιχι 

ΣΤΟ   pinterest  δείχνει πως γίνονται οι κατασκευές? Μου φαινεται ότιδειχνει μονο φωτογραφίες.Ναι ναι Θέλω!!!!!οπότε θέλεις και έχει χρόνο!!!!!! Ευχαριστώ!!!!!

Email: [email protected]

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ERIANTON είπε:

ΣΤΟ   pinterest  δείχνει πως γίνονται οι κατασκευές? Μου φαινεται ότιδειχνει μονο φωτογραφίες.Ναι ναι Θέλω!!!!!οπότε θέλεις και έχει χρόνο!!!!!! Ευχαριστώ!!!!!

Email: [email protected]

Τελεια!! Νόημα στη ζωή μου!! Ρωτά τον τι θεμα θελετε να πιάσετε.. θα σας βαλω κ μαγειρική μεσα Χιχιχιχ 

1WWgp3.png

Τι κανετε κοριτσια;; εγω εχω τρελαθει απο τον πονοκεφαλο. Πηρα ντεπον δεν άντεξα. Ειναι απο τον κλιματισμο... σίγουρα 

τωρα ετοιμάζω την καρτελιτσα με το νούμερο 16. Καθε 2 βδομαδες βγαζουμε φωτο με την κοιλιτσα μου. Χάσαμε την 14η βδομαδα..

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...