Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Δωρουλιτα!!!Μπράβο κοριτσάκι μου για το κοριτσάκι σου!!Ωραία κάτσε Τώρα ξάπλα όπως σου είπε για να δούνε πια από της δυο μας θα γεννήσει πρωτη.Πολύ χάρηκα!Κοριτσάκι μαχητικό!Εχω νιώσει και Εγώ κάτι να υπάρχει μέσα Αλλά πώς να το εξηγήσω.σαν να είναι από τα αριστερά κάποιες φορές κοντά στην ωοθηκη.Σαν να έχει πάει σε εκείνο το σημείο και νιώθω μια όμορφη ,σε αίσθηση, πίεση Μετά από λίγο φεύγει.Μάλλον έχει βρει τα πλατιά του και κόβει βόλτες το βατράχι.Εγώ όμως θέλω κλωτσά!!!Αυτό που λένε είσαι για κλωτσιές??αυτο!!!

Για τις εξετάσεις? Τελικά θα τις κανεις?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Dwroulita85 Μπράβο για τη μικρούλα!Με το καλο να περασουν οι 3 εβδομάδες να βγεις κι εσύ!

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: πηγα κεντρο, νωρίς βέβαια, κ εκτος απο βιβλία πηγα απο τα Η&Μ . Έχει εκπτώσεις κ νομίζω τωρα ξεκίνησαν. Εχει κ κάποια maternity σε έκπτωση. Πηρα ενα παντελόνι τυπου σαλβαρι, αλλα φοριέται κ χωρίς μωρο στην κοιλιά κ ενα σορτς. Για το σορτς ξεκίνησε η "εκδρομή" στο κατάστημα. 

Σε βιβλία πήρα μεταξύ αλλων κι ενα παραμύθι για μεγάλο κ μικρο αδελφό...ξέρετε για ποιον... :) "Το μεγάλο πουλόβερ του μικρού αρκουδου" 

• Μου αρέσει 3

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Καλησπέρα τι κάνετε? 

Η μικρούλα μου διακοπές και εγω ξάπλα στην ζέστη. Εντάξει έβαλα air-condition. 

Να σας ρωτήσω, εκεί που ξαπλωνα, ένιωσα βρεγμένη σε ενα σημείο μόνο στο εσώρουχο μου. Πάνω ψηλά. Οταν κοίταξα είχε ενα άσπρο υγρό πάνω ψηλά όχι κατω που είναι ο κόλπος. Πήρα τον γιατρό αλλά μου είπαν οτι είναι σε μεγάλο χειρουργείο κι αν ειναι κάτι επείγον να επικοινωνήσουν. Τους είπα οχι. Έτυχε σε καμία ξέρει κάτι. Μήπως είναι απο την candida γιατι διάβασα οτι συνοδεύεται με τέτοιο υγρό. Συγγνώμη κορίτσια για την περιγραφή αλλά μέχρι να με Πάρει ο γιατρός περνούν διαφορά απο το μυαλό μου. 

πρίν από 45 λεπτά , tinkerbell1991 είπε:

Γεια σας κοριτσια...Εγω περιμενω το μωρακι μου τελος νοεμβρη με αρχες δεκεμβρη...θα ηθελα να σας ρωτησω αν βλεπετε ονειρα..

Κοπέλα μου, με το καλό το μωράκι σου. Απο όνειρά άλλο τίποτα!!!! Εφιάλτες!!! 

Δωρουλιτα μου μπράβο, πάντα τέτοια!!! Ουφου εμας δεν θα μας κανουν την χάρη μα δούμε τι είναι!!! Τώρα να δείτε, ολο ποπο θα βλέπουμε. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

marigula εχω και Εγώ άσπρα υγρά και σε συνδυασμό μυρωδιά που ήταν πριν δύο βδομάΔες μου έγραψε και έμενα κολπική εξέταση αλλά ηταν όλες καθαρές.

tinkerbell με το καλό και εσύ το μωρούλι σου.Πολλά άσχημα όνειρα και εγώ.Μην τα πέρνεις τοις μετρητοίς.

Gaidaki μου δεν μπόρεσες να το αποφύγεις το κέντρο ε?Με γειά τα ψώνια σου

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

1 ώρα πρίν, ERIANTON είπε:

Δωρουλιτα!!!Μπράβο κοριτσάκι μου για το κοριτσάκι σου!!Ωραία κάτσε Τώρα ξάπλα όπως σου είπε για να δούνε πια από της δυο μας θα γεννήσει πρωτη.Πολύ χάρηκα!Κοριτσάκι μαχητικό!Εχω νιώσει και Εγώ κάτι να υπάρχει μέσα Αλλά πώς να το εξηγήσω.σαν να είναι από τα αριστερά κάποιες φορές κοντά στην ωοθηκη.Σαν να έχει πάει σε εκείνο το σημείο και νιώθω μια όμορφη ,σε αίσθηση, πίεση Μετά από λίγο φεύγει.Μάλλον έχει βρει τα πλατιά του και κόβει βόλτες το βατράχι.Εγώ όμως θέλω κλωτσά!!!Αυτό που λένε είσαι για κλωτσιές??αυτο!!!

Για τις εξετάσεις? Τελικά θα τις κανεις?

Αχαχαχαχα αγαπω τις περιγραφές σου! Μου ειπε δεν θελει τιποτα απο εξετασεις. Να καθησω να ξεκουράσω. Δεν επείγει τιποτα. Οποτε... παλιά μου τέχνη κόσκινο. 

1 hour ago, Marigula είπε:

Καλησπέρα τι κάνετε? 

Η μικρούλα μου διακοπές και εγω ξάπλα στην ζέστη. Εντάξει έβαλα air-condition. 

Να σας ρωτήσω, εκεί που ξαπλωνα, ένιωσα βρεγμένη σε ενα σημείο μόνο στο εσώρουχο μου. Πάνω ψηλά. Οταν κοίταξα είχε ενα άσπρο υγρό πάνω ψηλά όχι κατω που είναι ο κόλπος. Πήρα τον γιατρό αλλά μου είπαν οτι είναι σε μεγάλο χειρουργείο κι αν ειναι κάτι επείγον να επικοινωνήσουν. Τους είπα οχι. Έτυχε σε καμία ξέρει κάτι. Μήπως είναι απο την candida γιατι διάβασα οτι συνοδεύεται με τέτοιο υγρό. Συγγνώμη κορίτσια για την περιγραφή αλλά μέχρι να με Πάρει ο γιατρός περνούν διαφορά απο το μυαλό μου. 

Κοπέλα μου, με το καλό το μωράκι σου. Απο όνειρά άλλο τίποτα!!!! Εφιάλτες!!! 

Δωρουλιτα μου μπράβο, πάντα τέτοια!!! Ουφου εμας δεν θα μας κανουν την χάρη μα δούμε τι είναι!!! Τώρα να δείτε, ολο ποπο θα βλέπουμε. 

Αμάν μ αυτα τα υγρα μας εχω τρελαθει. Ανάλυση: ειναι ασπρο υγρό ή πηγματακι; το πιάνεις; εχει φαγούρα ή τσούξιμο κλπ;; 

πρίν από 11 λεπτά , tinkerbell1991 είπε:

Σε ευχαριστω για την απαντηση..Η αληθεια ειναι οτι με αγχωνουν λιγακι..Ποσο εβδομαδων ειστε;Τα εχετε ακουσει τα μωρακια σας?

Καλώς ήρθες! Κ γω βλεπω παραααα πολλούς εφιάλτες. Δεν υπάρχει σωτηρία. Ειναι σίγουρο... εγω ειμαι 16βδ κ μεσα στη βδομαδα το ενοιωσα αρκετές φορες. 

1WWgp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Αχαχαχαχα αγαπω τις περιγραφές σου! Μου ειπε δεν θελει τιποτα απο εξετασεις. Να καθησω να ξεκουράσω. Δεν επείγει τιποτα. Οποτε... παλιά μου τέχνη κόσκινο. 

Αμάν μ αυτα τα υγρα μας εχω τρελαθει. Ανάλυση: ειναι ασπρο υγρό ή πηγματακι; το πιάνεις; εχει φαγούρα ή τσούξιμο κλπ;; 

Καλώς ήρθες! Κ γω βλεπω παραααα πολλούς εφιάλτες. Δεν υπάρχει σωτηρία. Ειναι σίγουρο... εγω ειμαι 16βδ κ μεσα στη βδομαδα το ενοιωσα αρκετές φορες. 

Είναι όπως το γαλα αλλά πιο παχυρευστο, κ ελάχιστο κίτρινο. Φαγούρα εχει λιγο. Μπορω να το πιάσω.  Για πες που πάει το μυαλό σου. 

Ειλικρινά έχουν σπάσει τα νεύρα μου, με τα υγρά τις μυρωδιές κι οτι αλλο θέλετε. Σε μένα ολα... 

Tinkerbell, κι εγώ 16. Εχω νιώσει κάτι να ανακατεύετε εκεί μέσα αλλά αναμένω τις κλωτσιές!!! 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Marigula είπε:

Είναι όπως το γαλα αλλά πιο παχυρευστο, κ ελάχιστο κίτρινο. Φαγούρα εχει λιγο. Μπορω να το πιάσω.  Για πες που πάει το μυαλό σου. 

Ειλικρινά έχουν σπάσει τα νεύρα μου, με τα υγρά τις μυρωδιές κι οτι αλλο θέλετε. Σε μένα ολα... 

Tinkerbell, κι εγώ 16. Εχω νιώσει κάτι να ανακατεύετε εκεί μέσα αλλά αναμένω τις κλωτσιές!!! 

Κ γω τα βαρεθηκα! Οποτε παω τουαλέτα ειναι σαν μικροβιολογικό εργαστήριο. Πιάνω μυρίζω έλεος!! Επειδη εχω κ τετοια μου ειπε ειναι της εγκυμοσυνης.. αν ειναι πολυ πηχτρα κ κίτρινα τοτε ανησυχούμε. Ετσι μου ειπε... 

1WWgp3.png

Μυρίζω εγω, βάζω κ τον άντρα μου, τη ν αδερφή μου, μου λείπει το μικροσκόπιο στην τουαλέτα!!! Χαχαχαχα. 

Πήρα τον γιατρό αλλά χειρουργείο ακόμη.

Τον λυπάμαι κιόλας να τον παίρνω στο κινητό γιατί πανικοβαλλετε. Βλέπει το νούμερο μου κ τον πιάνει καρδιακο. Προχθές για την διάρροια τον περνω κ πριν του πω κατι μου λέει, "Ελα ρε Μαρία είσαι καλά, τι έγινε?"

Του άφησα μυνημα να με πάρει οταν τελειώσει. Ασε που του τόνισα κ 20 φορές οτι δεν είναι σοβαρό κι είμαι καλά. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Marigula είπε:

Μυρίζω εγω, βάζω κ τον άντρα μου, τη ν αδερφή μου, μου λείπει το μικροσκόπιο στην τουαλέτα!!! Χαχαχαχα. 

Πήρα τον γιατρό αλλά χειρουργείο ακόμη.

Τον λυπάμαι κιόλας να τον παίρνω στο κινητό γιατί πανικοβαλλετε. Βλέπει το νούμερο μου κ τον πιάνει καρδιακο. Προχθές για την διάρροια τον περνω κ πριν του πω κατι μου λέει, "Ελα ρε Μαρία είσαι καλά, τι έγινε?"

Του άφησα μυνημα να με πάρει οταν τελειώσει. Ασε που του τόνισα κ 20 φορές οτι δεν είναι σοβαρό κι είμαι καλά. 

Αχαχαχ κ εμενα το ίδιο λεει. Κ σημερα που δεν ηταν τιποτα μου λεει ολη ωρα σε σενα εχω το νου μου κ ειχα σφίξιμο. Τωρα ομως απελευθερωθηκα.. Πωωωω τον τρέλανα μ αυτα τα υγρα κ τον πόνο χαμηλά. Απ την αλλη μου λεει για το παραμικρό θα με παρεις. Εχεις περασει πολλα κ Σ αυτα δεν χωράνε υπομονη κλπ. 

Αφου δεν μυριζουν κ δεν σε τσούζουν/ ή να εχεις φαγούρα δεν θα ναι τιποτα. 

1WWgp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Κ γω τα βαρεθηκα! Οποτε παω τουαλέτα ειναι σαν μικροβιολογικό εργαστήριο. Πιάνω μυρίζω έλεος!! Επειδη εχω κ τετοια μου ειπε ειναι της εγκυμοσυνης.. αν ειναι πολυ πηχτρα κ κίτρινα τοτε ανησυχούμε. Ετσι μου ειπε... 

Όταν πηγα στον γιατρό και του το είπα με ρώταγε να του τα περιγράψω (λέω μέσα  μου ανώμαλος,χαχα) του λέω όλα ,μόνο ειδικό βάρος δεν του είπα.Μετά του λέω μπορώ  πάω τουαλέτΑ γιατί δεν κρατιέμαι ,μου λέει πήγαινε.Φόραγα σερβίετακι και είχε επάνω από αυτό που του περιέγραψα,σκέφτηκα να βγω να του το δείξω μια στιγμουλα  αλλά δεν είχε παράθυρο Εκεί που ήταν για να πηδηχτει από το παράθυρο.Αυτό για την Δωρουλιτα που της αρέσουν οι περιγραφές μου.

πρίν από 8 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Αχαχαχ κ εμενα το ίδιο λεει. Κ σημερα που δεν ηταν τιποτα μου λεει ολη ωρα σε σενα εχω το νου μου κ ειχα σφίξιμο. Τωρα ομως απελευθερωθηκα.. Πωωωω τον τρέλανα μ αυτα τα υγρα κ τον πόνο χαμηλά. Απ την αλλη μου λεει για το παραμικρό θα με παρεις. Εχεις περασει πολλα κ Σ αυτα δεν χωράνε υπομονη κλπ. 

Αφου δεν μυριζουν κ δεν σε τσούζουν/ ή να εχεις φαγούρα δεν θα ναι τιποτα. 

Ευτυχώς που σου τονίζει να του τηλεφωνεις για το ότι σε απασχολει

4ywWp2.png

πρίν από 12 λεπτά , ERIANTON είπε:

Όταν πηγα στον γιατρό και του το είπα με ρώταγε να του τα περιγράψω (λέω μέσα  μου ανώμαλος,χαχα) του λέω όλα ,μόνο ειδικό βάρος δεν του είπα.Μετά του λέω μπορώ  πάω τουαλέτΑ γιατί δεν κρατιέμαι ,μου λέει πήγαινε.Φόραγα σερβίετακι και είχε επάνω από αυτό που του περιέγραψα,σκέφτηκα να βγω να του το δείξω μια στιγμουλα  αλλά δεν είχε παράθυρο Εκεί που ήταν για να πηδηχτει από το παράθυρο.Αυτό για την Δωρουλιτα που της αρέσουν οι περιγραφές μου.

Ευτυχώς που σου τονίζει να του τηλεφωνεις για το ότι σε απασχολει

Πεθαίνω!! Αγαπω περιγραφές ειρήνης! Αχαχαχ 

ναι γιατι δεν μιλάω κ ειμαι υπομονετική. Μ έμαθε αν κ με ανέλαβε οταν ξεκινησα την εξωσωματικη, Φεβρουαρίο δηλαδη. Συνεργάζεται με τον εξωσωματικο μου στην Αθήνα κ εκεινος μου τον πρότεινε . Πολυ καλός ανθρωπος. Σημερα μ εχει με τον κολποδιαστολεα. Μου λεει σε παρακαλώ αν πονέσει πολυ πες το!! Αχαχαχ τραγική ειμαι. Τον αγχώνω. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...