Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , gaidaki είπε:

@Dwroulita85 Εύχομαι να ειναι το οτι το μυαλό σου παρατηρεί οτιδήποτε στο σώμα σου αφου εισαι ξαπλωμένη. Να περασει ομως, όπως κ να χει.

@lizaki1111 Το πρώτο μωρό το ειχα νιωσει στη 17η εβδομάδα στο λεωφορείο μέσα και χαμογελαγα σαν την χαζή! Νομιζω οτι τα δευτερα τα καταλαβαίνουμε πιο νωρίς. Είναι κ πιο μεγάλο το συγκεκριμένο απο τον αδελφό του. Όλα θα τα νιώσεις! ΚΑαι ευχομαι να τα χαρεις! Εγώ 39εβδ.κ 5 ημερών δεν ειχα συσπάσεις η πονους ουτε για δείγμα. Αφού ρωτουσα τη μαία ειμαι τόσο χαζή;;; θα το καταλαβω αμα γενναω;;; Όλα συμβαίνουν και ειναι μαγικό που ο,τι διαβάζεις έρχεται! Π.χ. στα μαθήματα τοκετου μας έλεγαν οτι την 3η μερα μετα τον τοκετο έρχεται το γάλα και τσουουουπ να το στήθος μου 8πλασιο ξαφνικά!

Και με τις ορμόνες, @Dwroulita85 για σενα και παλι η "αφιέρωση" : εγραφα στις σημειώσεις μου απο εκεινα τα μαθήματα οτι το 3ο 24ωρο ειναι το ύπουλο για μεγαλες ψυχολογικές διακυμάνσεις...και (μου δόθηκαν φυσικά κ οι αφορμές) ημουν ΧΑΛΙΑ! :?

Μακαρι κοριτσακι μου!! 

Καλα απο μεταπτώσεις κ διακυμανσεις αλλο τιποτα. Σημερα έβλεπα Μαρία η άσχημη που παντρευόταν κ έκλαιγα. Δεν παμε καλα λεω... μου λεει η μαμά μου η τάδε ειναι εγκυος ή η τάδε παντρεύεται κ γω κλαιω. Μην μιλήσω για κατι διαφημίσεις.. 

καλυτερα να ξεσπάμε παρα να τα κρατάμε. 

Άσχετο ο ανδρας σου ειναι αναπληρωτής;;

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας!! 

Να καλωσορίσω κ εγω το νέο μέλος με τα διδυμακια! Να ρωτήσω, τα διδυμακια που έχετε είναι ίδια ή διαφορετικά; των εξωσωματικων εχω την εντύπωση πως είναι διαφορετικά χωρίς να είμαι σίγουρη..

Η καμπύλη ζαχαρου αν θυμάμαι καλά είναι 6 με 7 μήνα επομένως έχουμε ακόμα λίγο. Όσο για τους γιατρούς κ τα φάρμακα ο καθένας είναι διαφορετικός για αυτο ίσως είναι καλύτερα να ακολουθούμε τον γιατρο μας αντί να ανησυχούμε για το τι παίρνει η μια κ η άλλη.. Κ εμενα που μου δίνει τα μισά παιρνω αλλά οι εξετασεις μου είναι πολύ καλές κ αυτο μετράει για την ωρα.

Κατά τα άλλα ζεσταινομαστε όπως όλοι κ την κορη μου μόνο με την πάνα της την εχω κ πάλι ιδρώνει.. Ουφ θα περάσει που θα παει

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 40 λεπτά , IoannaMas είπε:

Καλησπέρα σας!! 

Να καλωσορίσω κ εγω το νέο μέλος με τα διδυμακια! Να ρωτήσω, τα διδυμακια που έχετε είναι ίδια ή διαφορετικά; των εξωσωματικων εχω την εντύπωση πως είναι διαφορετικά χωρίς να είμαι σίγουρη..

Η καμπύλη ζαχαρου αν θυμάμαι καλά είναι 6 με 7 μήνα επομένως έχουμε ακόμα λίγο. Όσο για τους γιατρούς κ τα φάρμακα ο καθένας είναι διαφορετικός για αυτο ίσως είναι καλύτερα να ακολουθούμε τον γιατρο μας αντί να ανησυχούμε για το τι παίρνει η μια κ η άλλη.. Κ εμενα που μου δίνει τα μισά παιρνω αλλά οι εξετασεις μου είναι πολύ καλές κ αυτο μετράει για την ωρα.

Κατά τα άλλα ζεσταινομαστε όπως όλοι κ την κορη μου μόνο με την πάνα της την εχω κ πάλι ιδρώνει.. Ουφ θα περάσει που θα παει

Ιωάννα μου διαφορετικά. Δυο σακκους, δυο πλακουντες. Απλά συνδέονται στο αν πάθει κατι., χτύπα ξύλο, το ένα παίρνει και το άλλο. Φυσικά εξαρτάται κ σε ποια εβδομάδα είσαι. Αν ειναι μικρή 6-7 εβδομάδες κανένας κυνδινος, αλλά ελα να είναι 12 πχ. 

Υπάρχουν φυσικά κ περιπτώσεις που το ενα γίνεται δυο. Δηλαδή ενας σακκος. Αυτά που μοιάζουν μεταξύ τους. Σπανιος αλλά υπάρχουν πιθανότητες ακόμη κ στην εξωσωματικη. 

Γιατί τόσο νωρίς καμπύλη ζαχαρου? 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

11 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Ιωάννα μου διαφορετικά. Δυο σακκους, δυο πλακουντες. Απλά συνδέονται στο αν πάθει κατι., χτύπα ξύλο, το ένα παίρνει και το άλλο. Φυσικά εξαρτάται κ σε ποια εβδομάδα είσαι. Αν ειναι μικρή 6-7 εβδομάδες κανένας κυνδινος, αλλά ελα να είναι 12 πχ. 

Υπάρχουν φυσικά κ περιπτώσεις που το ενα γίνεται δυο. Δηλαδή ενας σακκος. Αυτά που μοιάζουν μεταξύ τους. Σπανιος αλλά υπάρχουν πιθανότητες ακόμη κ στην εξωσωματικη. 

Γιατί τόσο νωρίς καμπύλη ζαχαρου? 

Καλημερα Μαρία μου! Πως εισαι; τα ζουζούνια; μου ειχε ζήτησε ο εξωσωματικος στην Αθήνα κ τωρα μου ξανα ζήτησε ο γυναικολόγος εδω. Ισως για τα φαρμακα που παιρνω; λόγω αποκόλλησης; γιατι που ειχε πει αφού εισαι συνεχεια ξαπλα 2 θα ναι οι λόγοι ή πίεση ή σάκχαρο. Επίσης ειναι κ θεμα ανατομικό. Αυτο δεν το καταλαβα.. Αχαχαχ 

εγω παλι ειχα κιτρινωπες βλέννες κ 12 το μεσημερι θα παμε στο μισητό γενεσις να με εξετασει. Θελει να δει κ τον τραχηλο μου ειπε. Ολο το βραδυ πονούσα. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλημέρα σας!!

Δωρουλιτα μου Όλα Καλά να είναι!Την πίεση δεν την μετράς κάθε μέρα?

Καλημερα Ειρήνη μου. Την μετράω. Ειναι σταθερή: 8,5/12 κ κανα δυο μερες 7,7/11. 

Εσυ πως εισαι; ο μικρος; 

1WWgp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Dwroulita85 είπε:

Καλημερα Ειρήνη μου. Την μετράω. Ειναι σταθερή: 8,5/12 κ κανα δυο μερες 7,7/11. 

Εσυ πως εισαι; ο μικρος; 

Ωραία τότε γιατί δεν είπες στον γιατρό ότι μέχρι τώρα δεν τίθεται θέμα πίεσης? Το  σάκχαρο δεν μπορείς να το κάνεις όντας ξαπλα?Γιατί εδώ στα μικροβιολογικα στέλνουν άτομο και κάνει την αιμοληψίας κατ οίκον αν χρειάζεται.

Είμαι μια χαρά δόξα τω Θεό.Με την ζέστη λίγο ένα θέμα και αυτό μετα τις 20.00.Όλη μέρα είσασταν μια χαρά το βράδυ είχε βράσει το σπιτι.Τσακώθηκα με την μαμα μου γιατί ήθελε να πάει να μου πάρει κλιματιστικό ντε και καλά.

4ywWp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ERIANTON είπε:

Ωραία τότε γιατί δεν είπες στον γιατρό ότι μέχρι τώρα δεν τίθεται θέμα πίεσης? Το  σάκχαρο δεν μπορείς να το κάνεις όντας ξαπλα?Γιατί εδώ στα μικροβιολογικα στέλνουν άτομο και κάνει την αιμοληψίας κατ οίκον αν χρειάζεται.

Είμαι μια χαρά δόξα τω Θεό.Με την ζέστη λίγο ένα θέμα και αυτό μετα τις 20.00.Όλη μέρα είσασταν μια χαρά το βράδυ είχε βράσει το σπιτι.Τσακώθηκα με την μαμα μου γιατί ήθελε να πάει να μου πάρει κλιματιστικό ντε και καλά.

Δικιο εχεις! Αυτο δεν το σκέφτηκα! Σημερα που θα τον δουμε θα το προτείνω.  Άντε τα δουμε αυτα τα κίτρινα τι ειναι.... παιρνω κ αντιβίωση. 

Καλα κ κλιματισμο να είχες το ανοίγεις το κλείνεις. Ετσι κανω. Αχ τι καλη μανούλα! Αχαχαχα σε σκεφτεται βρε! 

Χτες το βραδυ κοριτσια ξεσπασα. Με έπιασαν τα κλάματα, το παράπονο γιατι ειμαι ολη μερα μονη. Τα τάπερ δίπλα μου, τα νερά κ τα χαπια. Ειδα κ τα κίτρινα κ τρελάθηκα. σημερα ηρέμησα... αλλα... 

1WWgp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Δικιο εχεις! Αυτο δεν το σκέφτηκα! Σημερα που θα τον δουμε θα το προτείνω.  Άντε τα δουμε αυτα τα κίτρινα τι ειναι.... παιρνω κ αντιβίωση. 

Καλα κ κλιματισμο να είχες το ανοίγεις το κλείνεις. Ετσι κανω. Αχ τι καλη μανούλα! Αχαχαχα σε σκεφτεται βρε! 

Χτες το βραδυ κοριτσια ξεσπασα. Με έπιασαν τα κλάματα, το παράπονο γιατι ειμαι ολη μερα μονη. Τα τάπερ δίπλα μου, τα νερά κ τα χαπια. Ειδα κ τα κίτρινα κ τρελάθηκα. σημερα ηρέμησα... αλλα... 

Πολύ Καλή είναι ολο θέλει να μου ψωνίζει και Εγώ δεν θελω και μιλάμε για καβγάδες που στο τέλος βριζομαστε.Τις εξηγώ πως προτιμώ αν έχω ανάγκη να  ζητήσω και να με βοηθήσει παρά Αυτό το συνέχεια.Περηφάνεια άτιμη!

Λογικό είναι να ξεσπάσεις.Έχεις κλειστεί τόσο καιρό και το μυαλό δεν θέλει και πολύ .Λίγη υπομονή θα κάνεις κοριτσάκι μου γλυκό!Έχεις "φαει" το 1/3 και με το παραπάνω.Κάτσε να δεις τι ωραία  θα σου πει σήμερα.Άντε να ετοιμαστεί σιγά σιγά.Φιλιά!Όλα καλά να είναι, ακούς?

Ααααα Και ο μικρός δεν παραπονέθηκε Μέχρι τώρα να δούμε.....

Αχχχχχ τι μου θύμησες με τις διαφημίσεις .....Έκλαιγα  με τη διαφήμιση του Νουνού family στον γιο μου και τώρα με έπιασα πάλι να κλαίω με την διαφήμιση που μια κοπέλα βρίσκει έναν σκύλο τον φροντίζει του ψωνίζει και μετά βρίσκει στο πάρκο το αφεντικό του και κάθετε και τους κοιτάει.Μιλάμε το εχω τερματίσει.Το καλύτερο από Όλα είναι που έκλαιγα με το "παρά Πέντε" Και το είπε ο γιος μου στον μπαμπά του και μου λέει Καλά πας καλά εκλαιγες με το παραπέντε?Δεν χρειάζεται να πω ότι με τις ειδήσεις πλανταζω.Ωωω ναι το εχω "τερματισει"

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , ERIANTON είπε:

Πολύ Καλή είναι ολο θέλει να μου ψωνίζει και Εγώ δεν θελω και μιλάμε για καβγάδες που στο τέλος βριζομαστε.Τις εξηγώ πως προτιμώ αν έχω ανάγκη να  ζητήσω και να με βοηθήσει παρά Αυτό το συνέχεια.Περηφάνεια άτιμη!

Λογικό είναι να ξεσπάσεις.Έχεις κλειστεί τόσο καιρό και το μυαλό δεν θέλει και πολύ .Λίγη υπομονή θα κάνεις κοριτσάκι μου γλυκό!Έχεις "φαει" το 1/3 και με το παραπάνω.Κάτσε να δεις τι ωραία  θα σου πει σήμερα.Άντε να ετοιμαστεί σιγά σιγά.Φιλιά!Όλα καλά να είναι, ακούς?

Ααααα Και ο μικρός δεν παραπονέθηκε Μέχρι τώρα να δούμε.....

Αχχχχχ τι μου θύμησες με τις διαφημίσεις .....Έκλαιγα  με τη διαφήμιση του Νουνού family στον γιο μου και τώρα με έπιασα πάλι να κλαίω με την διαφήμιση που μια κοπέλα βρίσκει έναν σκύλο τον φροντίζει του ψωνίζει και μετά βρίσκει στο πάρκο το αφεντικό του και κάθετε και τους κοιτάει.Μιλάμε το εχω τερματίσει.Το καλύτερο από Όλα είναι που έκλαιγα με το "παρά Πέντε" Και το είπε ο γιος μου στον μπαμπά του και μου λέει Καλά πας καλά εκλαιγες με το παραπέντε?Δεν χρειάζεται να πω ότι με τις ειδήσεις πλανταζω.Ωωω ναι το εχω "τερματισει"

Ευχαριστω Ειρήνη μου για την συμπαράσταση. ❤️ Απο τις 30/3 ειμαι ξαπλα. 4 φορες βγηκα απο το σπίτι για διασκέδαση. Κ δεν ξερω πόσες μονο ομως για αιματολόγο κ γυναικολογο. 

Πολυ κλαμα σε διαφήμιση ρίχνω για εκεινη που ο γιος βοηθάει τον πατέρα στη λαχαναγορά και με εκεινη μιας Μπύρα της άλφα, δεν θυμαμαι που τραγουδάει η Γαλάνη. Είδησεις δεν βλεπω, γιατι νοιωθω οτι το κάψω. 

1WWgp3.png

1 ώρα πρίν, Dwroulita85 είπε:

Ευχαριστω Ειρήνη μου για την συμπαράσταση. ❤️ Απο τις 30/3 ειμαι ξαπλα. 4 φορες βγηκα απο το σπίτι για διασκέδαση. Κ δεν ξερω πόσες μονο ομως για αιματολόγο κ γυναικολογο. 

Πολυ κλαμα σε διαφήμιση ρίχνω για εκεινη που ο γιος βοηθάει τον πατέρα στη λαχαναγορά και με εκεινη μιας Μπύρα της άλφα, δεν θυμαμαι που τραγουδάει η Γαλάνη. Είδησεις δεν βλεπω, γιατι νοιωθω οτι το κάψω. 

Και σε αυτή που λες την διαφήμιση και στην άλλη πάλι με την ίδια μπύρα που τραγουδάει ο Μητροπάνος και χορεύει ο πατέρας την κόρη,εκεί με έπιανε το παράπονο και κλάμα επειδή ο μπαμπάς μου πάντα μου έταζε ότι θα με παντρευε στην Νάξο και θα έριχνε και πυροτεχνήματα και θα έπρεπε έλεγε να του δώσουν πολλά εκατομμύρια για να με δώσει νύφη (για πλάκα το έλεγε αλλά Εγώ στα δεκαπέντε μου το πίστευα) και τον έχασα στα 21 .Και δεν είδε τίποτα Ούτε και την χαρά μου με το αγοράκι μου που θα το λάτρευε επειδή είναι ξυπνοπουλι(και μένα λέω λατρευε περισσότερο από τα άλλα δύο αδέρφια μου γιατί όπως έλεγε ήμουν αετός)αχχ από που αρχίσαμε και πάλι θα κλαιω

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

1 hour ago, ERIANTON είπε:

Και σε αυτή που λες την διαφήμιση και στην άλλη πάλι με την ίδια μπύρα που τραγουδάει ο Μητροπάνος και χορεύει ο πατέρας την κόρη,εκεί με έπιανε το παράπονο και κλάμα επειδή ο μπαμπάς μου πάντα μου έταζε ότι θα με παντρευε στην Νάξο και θα έριχνε και πυροτεχνήματα και θα έπρεπε έλεγε να του δώσουν πολλά εκατομμύρια για να με δώσει νύφη (για πλάκα το έλεγε αλλά Εγώ στα δεκαπέντε μου το πίστευα) και τον έχασα στα 21 .Και δεν είδε τίποτα Ούτε και την χαρά μου με το αγοράκι μου που θα το λάτρευε επειδή είναι ξυπνοπουλι(και μένα λέω λατρευε περισσότερο από τα άλλα δύο αδέρφια μου γιατί όπως έλεγε ήμουν αετός)αχχ από που αρχίσαμε και πάλι θα κλαιω

Ωχ τωρα κλαιω κ γω. Και Σ αυτη τη διαφήμιση πολυ κλαμα. Εχει καιρο να την παιξει. 

Τελικα ολα καλα! Οι κίτρινες βλέννες ειναι το αιμάτωμα που φεύγει. Η αποκόλληση δεν υπάρχει πια. Ολα καλα. Βεβαια αλλες 3 βδομαδες ξαπλα... Οχι που θα με άφηνε.  

Το μωρακι μας ειναι μια χαρά κ ειναι σίγουρα κοριτσακι. Της παναγιτσας ειναι,  το ειχα δει. Του ειπα που το ενοιωσα κ που ειπε εκει ειναι. 2 δάχτυλα κατω απο τον αφαλό. Χιχιχι ζωηρό πολυ κ εχει τη μύτη του ανδρα μου. Γαλλική.

Αχαχα άντε εκανα κ τη βολτα μου. Καλα Ε πολλη ζεστη!! Τωρα καταλαβα τι Εννοειται!! Εδω δείχνει 38 βαθμούς κ ειμαστε παραλιακά.

• Μου αρέσει 4

1WWgp3.png

@Dwroulita85 μπραβο κοριτσι μου πολυ χαρηκα!! Κι εγω πηγα για τις εξετασεις μου πριν λιγο γυρισα. 

Εμενα ακομα τιποτα το δικο μου τι κανει κοιμαται; Δεν εχω νιωσει το παραμικρο. Το καταλαβαινεις συχνα;

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 2 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@Dwroulita85 μπραβο κοριτσι μου πολυ χαρηκα!! Κι εγω πηγα για τις εξετασεις μου πριν λιγο γυρισα. 

Εμενα ακομα τιποτα το δικο μου τι κανει κοιμαται; Δεν εχω νιωσει το παραμικρο. Το καταλαβαινεις συχνα;

Επειδη ειμαι ξαπλωμένη ολη εχω παρατηρήσει οτι κουνιέται μετα το φαγητο το πρωι κ το βραδυ. Κ ειναι σαν να κουνιέται ενα σκουληκάκι. Αλλες φορες ειναι πιο έντονα. Σαν να μπαινει κ να βγαινει το δέρμα. Χαζές περιγραφές αλλα κάπως ετσι νοιωθω. Στην αυχενική κοιμόταν αλλα μετα ξυπνησε κ τρελάθηκε. Πολυ ζωηρό κ σαν να πηδούσε το σωματάκι του. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...