Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Δεν πειράζει Δωρουλιτα μου για την αντιβίωση, για το καλό είναι!! Προληπτικά για καλό!! 

Εγω απο τα χθες γύρισα στα παλιά μου φάρμακα, τέρμα οι αντιβίωσης κ το καλο, μειώθηκε η κορτιζόνη!!! Ακόμα 10 μέρες και τέλος!!!! 

Παραμείνει η φαγούρα όμως κ τα κολπικα υπόθετα. Αντε να τελειώνουμε κι με αυτά 

Λες Ε; ειμαι πολυ κατα των φαρμάκων κ πρωτα φορα κ σε εγκυμοσυνη μάλιστα παιρνω τοσα πολλα. Τι να πω.. αυτοι ξερουν κ εμεις τους εμπιστευόμαστε.  

Τι καλα! Κ γω απο βδομαδα μισο θα παιρνω. Απο 2 που ξεκινησα ειναι σουπερ εξέλιξη. Δεν μου ειπε μεχρι ποτε ομως. 

Πως στην κόβει εσενα; με τι διάστημα; 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Λες Ε; ειμαι πολυ κατα των φαρμάκων κ πρωτα φορα κ σε εγκυμοσυνη μάλιστα παιρνω τοσα πολλα. Τι να πω.. αυτοι ξερουν κ εμεις τους εμπιστευόμαστε.  

Τι καλα! Κ γω απο βδομαδα μισο θα παιρνω. Απο 2 που ξεκινησα ειναι σουπερ εξέλιξη. Δεν μου ειπε μεχρι ποτε ομως. 

Πως στην κόβει εσενα; με τι διάστημα; 

Εγω επερνα 1 Κάθε μέρα. Τώρα περνω 1εναλαξ. Μια όχι μια ναι για 10 μέρες. Μετά θα περνώ 1καθε 2 μερες για 10 μέρες κ τέλος!!!

Απλα την κορτιζόνη δεν κάνει νσ να την κόβεις αμέσως. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 24 λεπτά , Marigula είπε:

Εγω επερνα 1 Κάθε μέρα. Τώρα περνω 1εναλαξ. Μια όχι μια ναι για 10 μέρες. Μετά θα περνώ 1καθε 2 μερες για 10 μέρες κ τέλος!!!

Απλα την κορτιζόνη δεν κάνει νσ να την κόβεις αμέσως. 

Ναι ναι το γνωρίζω. Εγω την παιρνω απο την μερα της ωοληψιας 2 καθε πρωι. Εγινε 1,5 και τωρα 1. Άντε να δουμε μεχρι ποτε.. 

πρίν από 1 λεπτό , butterfly1986 είπε:

Κσλησπέρα!!!! Μπορώ να μπω κι εγώ στην παρεούλα σας??? Περιμένω διδυμάκια στο Δεκέμβριο! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας!

Κοριτσακι μου με θυμασαι;;; ημουν το φραουλακι στο parents, στην πρωτη εξωσωματικη. Εσυ δεν εισαι;; Πως πας;;;; 

1WWgp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Κοριτσακι μου με θυμασαι;;; ημουν το φραουλακι στο parents, στην πρωτη εξωσωματικη. Εσυ δεν εισαι;; Πως πας;;;; 

Φραουλάκι!!!!!!! Φυσικά και σε θυμάμαι!!!!! Μαζί αγωνιούσαμε!!!!!! Μετά την αλλαγή του άλλου φόρουμ έχασα όλο τον κόσμο!!! Μια χαρά είμαι΄. Δόξα το θεό όλα πάνε μια χαρά μέχρι τώρα!! Εσύ πως είσαι???

• Μου αρέσει 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , butterfly1986 είπε:

Φραουλάκι!!!!!!! Φυσικά και σε θυμάμαι!!!!! Μαζί αγωνιούσαμε!!!!!! Μετά την αλλαγή του άλλου φόρουμ έχασα όλο τον κόσμο!!! Μια χαρά είμαι΄. Δόξα το θεό όλα πάνε μια χαρά μέχρι τώρα!! Εσύ πως είσαι???

Αχαχαχ τι καλα!! Λεω την ειναι καμια αλλη κοπελα! Καλα ειμαι, δοξα το θεο. Βεβαια απο τη μερα της εμβρυομεταφορας ειμαι ξαπλα κ τις τελευταίες 3 βδομαδες σε ακινησία γιατι ειχα μικρη αποκόλληση. Αλλα δεν με νοιάζει, εχουμε το στόχο μας!! Αχαχαχ 

εσυ πως εισαι;; τα μικρά πεταλουδακια;; 

1WWgp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Αχαχαχ τι καλα!! Λεω την ειναι καμια αλλη κοπελα! Καλα ειμαι, δοξα το θεο. Βεβαια απο τη μερα της εμβρυομεταφορας ειμαι ξαπλα κ τις τελευταίες 3 βδομαδες σε ακινησία γιατι ειχα μικρη αποκόλληση. Αλλα δεν με νοιάζει, εχουμε το στόχο μας!! Αχαχαχ 

εσυ πως εισαι;; τα μικρά πεταλουδακια;; 

Εννοειται!!! Το αποτέλεσμα μετράει!! Ξεκουράσου τώρα γιατί μετα με τα μωράκια θα έχουμε φουλ τρέξιμο!! Τα πετουλαδάκια είναι μια χαρά!!! Το ένα μας είπαν ότι είναι σίγουρα αγοράκι ενώ το άλλο μας κρύβεται ακόμη. Εσείς έχετε μάθει φύλο???

wVRPp2.pngwTonp3.png

Εννοειται!!! Το αποτέλεσμα μετράει!! Ξεκουράσου τώρα γιατί μετα με τα μωράκια θα έχουμε φουλ τρέξιμο!! Τα πετουλαδάκια είναι μια χαρά!!! Το ένα μας είπαν ότι είναι σίγουρα αγοράκι ενώ το άλλο μας κρύβεται ακόμη. Εσείς έχετε μάθει φύλο???

Σίγουρα δεν μας ειπαν. Μαλλον κοριτσι αλλα ξερεις.. το τελευταιο που με νοιαζει.. τον σφακ εχεις γυναικολογο; απο φαρμακα πως τα πας; 

1WWgp3.png

καλα ναι!!γερα να ναι κι οτι να ναι!! οχι δεν έχω αυτόν! Βασικά σε άλλο κέντρο ήμουνα! :) Αλλά δεν συνέχισα εκεί. Από την 6 εβδομαδα και μετά πήγα στον προσωπικό μου γυναικολόγο. Τα φάρμακα της εξωσωματικής τα σταμάτησα 12 βδομάδα. Τώρα παίρνω salospir, σίδηρο και φυλικό οξύ. Α και το Τ4 μου.

• Μου αρέσει 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

καλα ναι!!γερα να ναι κι οτι να ναι!! οχι δεν έχω αυτόν! Βασικά σε άλλο κέντρο ήμουνα! :) Αλλά δεν συνέχισα εκεί. Από την 6 εβδομαδα και μετά πήγα στον προσωπικό μου γυναικολόγο. Τα φάρμακα της εξωσωματικής τα σταμάτησα 12 βδομάδα. Τώρα παίρνω salospir, σίδηρο και φυλικό οξύ. Α και το Τ4 μου.

Αααα δεν θυμόμουν. Εμενα ακομα που τα δίνουν. Μην χαλασει το ορμονικό σύστημα λόγω αποκόλλησης. Ξερεις.. υπομονη. Σε 2 βδομαδες θα τα σταματησω. Προληπτικά ξεκινησα κ αντιβιωση. 

Με τα κοριτσια μιλάς; ειναι στο καφε εξωσωματικη. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου! πως πατε με τη ζεστη? 

Σημερα ειδαμε την μικρουλα μας και ολα ηταν μια χαρα δοξα τω θεω!!Εγω μονο εχω παρει μερικα κιλακια και πρεπει να προσεχω.Αφου πανε ολα καλα θα αρχισω να κινουμαι, θα κανω και διατροφη και επιζω να τα καταφερω:mad:.

• Μου αρέσει 5

RaMVp2.png

Kαλη μέρα σας!!!Όλη η παρεούλα Καλά?

Μαριγουλα μου λαχείο η πεθερά σου!Τι να κάνεις?Όντως είναι  χοντραδες αυτά.Πεθερό δεν έχεις ?Υπομονή λέμε!για την διάρροια δεν ρώτησες τον γιατρό?Μακάρι να μην είναι τίποτα.Άντε να τελειώνουν τα πολλά φάρμακα.Ωραία!

Δωρουλιτα αυτές τις υποψίες δεν μπορεί να τις διαπιστώσει αν υπάρχουν με κάποιον άλλο τρόπο?Με κάποιον έλεγχο.Άντε τουλάχιστον να τελειώνεις από την καραντίνα.

Εχτες μίλαγα με μια γνωστή μου που γεννάει στις 10/7 στο Ελενα.Η γιατρός που την είχε και στην πρώτη της εγκυμοσυνη δεν τις έδωσε Κ Α Ν Ε Ν Α φάρμακο Ούτε φυλλικο οξύ.Επειδή είχε λέει πολλούς εμετούς.Πώς μπορούν και έχουν τόσο διαφορετική νοοτροπία οι γιατροί?Και τώρα πάλι τίποτα Κανένα παρόλο που έχει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και είναι 37χρ.

@butterfly1986 Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!Να έχεις μια ωραία εγκυμοσύνη και να φτάσουμε Όλες μας Στον προορισμό μας!Μέχρι πότε θα πρέπει να έχεις γεννήσεις?

Λιζακι μπράβο!!Επιτέλους χαλαρά τωρα τι είδες το βλασταρακι σου.Με την ζέστη φροντίζουν να μας πανικοβαλλουν με κάθε τρόπο.Σίγουρα έχει πολύ ζεστη και δεν έχουμε και κλιματιστικό αλλά εχτές το αντέξαμε μια χαρά.Σήμερα βλέπουμε....

4ywWp2.png

πρίν από 33 λεπτά , ERIANTON είπε:

Kαλη μέρα σας!!!Όλη η παρεούλα Καλά?

Μαριγουλα μου λαχείο η πεθερά σου!Τι να κάνεις?Όντως είναι  χοντραδες αυτά.Πεθερό δεν έχεις ?Υπομονή λέμε!για την διάρροια δεν ρώτησες τον γιατρό?Μακάρι να μην είναι τίποτα.Άντε να τελειώνουν τα πολλά φάρμακα.Ωραία!

Δωρουλιτα αυτές τις υποψίες δεν μπορεί να τις διαπιστώσει αν υπάρχουν με κάποιον άλλο τρόπο?Με κάποιον έλεγχο.Άντε τουλάχιστον να τελειώνεις από την καραντίνα.

Εχτες μίλαγα με μια γνωστή μου που γεννάει στις 10/7 στο Ελενα.Η γιατρός που την είχε και στην πρώτη της εγκυμοσυνη δεν τις έδωσε Κ Α Ν Ε Ν Α φάρμακο Ούτε φυλλικο οξύ.Επειδή είχε λέει πολλούς εμετούς.Πώς μπορούν και έχουν τόσο διαφορετική νοοτροπία οι γιατροί?Και τώρα πάλι τίποτα Κανένα παρόλο που έχει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και είναι 37χρ.

@butterfly1986 Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!Να έχεις μια ωραία εγκυμοσύνη και να φτάσουμε Όλες μας Στον προορισμό μας!Μέχρι πότε θα πρέπει να έχεις γεννήσεις?

Λιζακι μπράβο!!Επιτέλους χαλαρά τωρα τι είδες το βλασταρακι σου.Με την ζέστη φροντίζουν να μας πανικοβαλλουν με κάθε τρόπο.Σίγουρα έχει πολύ ζεστη και δεν έχουμε και κλιματιστικό αλλά εχτές το αντέξαμε μια χαρά.Σήμερα βλέπουμε....

Καλημερα Ειρήνη μου!! Σ εχασα χτες! Αχαχαχ Σ ευχαριστω για τις ευχες σου!! 

απο την καλλιέργεια μου ειπε κ αυτόν τον έλεγχο εκανα.. τι να σου πω.. γενικα με μενα φοβούνται κ την σκιά τους κ γι αυτο με χαπακωνουν παντα προληπτικά. Ετσι το σκεφτομαι. 

καθε γυναικα κ καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετική. Οποτε κ οι γυναικολόγοι προσαρμόζονται στις απαιτήσεις εκάστοτε. Κ εμενα μια φίλη μου δεν επαιρνε κανενα συμπλήρωμα. Ομως εκανε διατροφη για να μην χάνει τιποτα. Κ φυσικά ολα βιολογικά. Αχαχα 

1WWgp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Καλημερα Ειρήνη μου!! Σ εχασα χτες! Αχαχαχ Σ ευχαριστω για τις ευχες σου!! 

απο την καλλιέργεια μου ειπε κ αυτόν τον έλεγχο εκανα.. τι να σου πω.. γενικα με μενα φοβούνται κ την σκιά τους κ γι αυτο με χαπακωνουν παντα προληπτικά. Ετσι το σκεφτομαι. 

καθε γυναικα κ καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετική. Οποτε κ οι γυναικολόγοι προσαρμόζονται στις απαιτήσεις εκάστοτε. Κ εμενα μια φίλη μου δεν επαιρνε κανενα συμπλήρωμα. Ομως εκανε διατροφη για να μην χάνει τιποτα. Κ φυσικά ολα βιολογικά. Αχαχα 

Ούτε όμως φυλλικο?Που βοηθάει στον σχηματισμό και ανάπτυξη του εμβρύου?Τι να πω?

Χτες πηγα τον γιο μου στα έκτακτα γιατί είχε δύο μέρες που λέει ότι ζαλιζεται και βουλωνουν τα αυτια του και τον έπιασε φόβος και έτρεμαν τα πόδια του.Τηλεφωνούσα στον παιδίατρο μα προχτές καμία απάντηση .Χτες το πρωί μου λέει μαμα πάλι το ίδιο νιώθω και λέω Καλά σήκω να πάμε στα έκτακτα.Δεν μου είπε τίποτα η γιατρός ,του μέτρησε την πίεση ήταν φυσιολογική τον ρώτησε τι έχει φάει μέχρι εκείνη την ώρα μπερδεύτηκε είπε τίποτα και του φώναζε (εννοώ του μίλησε λίγο έντονα)Καλά δεν έχεις φάει τιποταααααα ?ήπια γάλα λέει.Είναι πολύ αδύνατος και δεν τρώει ,μάλλον τρώει Αλλά ελάχιστα.Ξεκινάει και μετά από τρεις τέσσερις μπουκιές μου λέει έσκασα κοίτα την κοιλιά μου.Μου είπε αν συνεχίσει να παραπονιέται να τον δει νευρολόγος.Και να μην σηκώνεται απότομα μήπως είναι ορθοστατικη υπόταση.Και μετά είχα αγκαλιά τον ανεμιστήρα και έκανα ντουζ τα μπαλκόνια να δροσιστουν

4ywWp2.png

πρίν από 53 λεπτά , ERIANTON είπε:

Ούτε όμως φυλλικο?Που βοηθάει στον σχηματισμό και ανάπτυξη του εμβρύου?Τι να πω?

Χτες πηγα τον γιο μου στα έκτακτα γιατί είχε δύο μέρες που λέει ότι ζαλιζεται και βουλωνουν τα αυτια του και τον έπιασε φόβος και έτρεμαν τα πόδια του.Τηλεφωνούσα στον παιδίατρο μα προχτές καμία απάντηση .Χτες το πρωί μου λέει μαμα πάλι το ίδιο νιώθω και λέω Καλά σήκω να πάμε στα έκτακτα.Δεν μου είπε τίποτα η γιατρός ,του μέτρησε την πίεση ήταν φυσιολογική τον ρώτησε τι έχει φάει μέχρι εκείνη την ώρα μπερδεύτηκε είπε τίποτα και του φώναζε (εννοώ του μίλησε λίγο έντονα)Καλά δεν έχεις φάει τιποταααααα ?ήπια γάλα λέει.Είναι πολύ αδύνατος και δεν τρώει ,μάλλον τρώει Αλλά ελάχιστα.Ξεκινάει και μετά από τρεις τέσσερις μπουκιές μου λέει έσκασα κοίτα την κοιλιά μου.Μου είπε αν συνεχίσει να παραπονιέται να τον δει νευρολόγος.Και να μην σηκώνεται απότομα μήπως είναι ορθοστατικη υπόταση.Και μετά είχα αγκαλιά τον ανεμιστήρα και έκανα ντουζ τα μπαλκόνια να δροσιστουν

Ουτε! Ουτε σίδηρο τιποτα!! Αλλα ολη μερα μαγείρευε. 

Αχ μωρε ο Ψυχούλης μου. Καλα ειναι σημερα; πως νοιωθει; μπορει κ ορθοστατικη μπορει το κλιματιστικό. Μακαρι να ειναι κατι περιστασιακό κ να μην βασανίζεται. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...