Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 59 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Μην μου λες τετοια για το αλατι γτ απο την πρώτη στιγμή ενα πραγμα ευχαριστιέμαι το αλατι παντου ριχνω με το κιλο...πως θα καταλαβω αν φταιει αυτο? Εγω νομιζα οτι ειναι λογο εγκυμοσύνης και ζεστης

Λενε οτι πρήζει το αλάτι, Μακαρι να μην ειναι κ να μην σου χαλαει μετα την διάθεση. Επίσης κανει αρκετή κατακράτηση. Ρωτά τον γιατρο καλυτερα. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Να σαι καλα Ιωάννα. Μακαρι να μην εχω τιποτα κ να μην αναγκαστώ να παρω αντιβίωση. Ολα τα στραβά βρε παιδι μου! 

Γιατί σίγουρα θα σου δώσει αντιβίωση; 

Εγώ, που ειμαι μεγααααααλος καλλιεργητής μυκήτων, στην προηγούμενη εγκυμοσύνη τουλάχιστον, την εβγαζα με κολπικα υποθετα. Έλυνε το πρόβλημα για λιγο καιρό. Μετα τον 5ο μήνα είχα τέτοιες ιστορίες μια φορα στις 5-6 εβδομάδες περίπου...

1 hour ago, Eutuxia25 είπε:

Μην μου λες τετοια για το αλατι γτ απο την πρώτη στιγμή ενα πραγμα ευχαριστιέμαι το αλατι παντου ριχνω με το κιλο...πως θα καταλαβω αν φταιει αυτο? Εγω νομιζα οτι ειναι λογο εγκυμοσύνης και ζεστης

@Eutuxia25 Σε καταλαβαίνω... αλλά...πρηζει! Συν την κατακράτηση που γίνεται ετσι κι αλλιως στις εγκύους. Εγώ, χωρίς να έχω πρόβλημα με πίεση, στην αλλη εγκυμοσύνη τον τελευταίο μήνα το απέφευγα το αλάτι, το έξτρα, ο,τι μπορουσα να μην λαμβάνω, γιατί ειχα γινει σα μπαλόνι με βαριά πόδια. Και δεν ηταν θέμα κιλών, πραγματικού βάρους.

• Μου αρέσει 2

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Να κανω μια ερώτηση μιας και μιλατε για τέτοια...μια γυναίκα μου ειπε πως μια κοπέλα έπαθε Ουρολοίμωξη και εχασε το μωρο και να μην ξαναπαω στη θάλασσα ...μα ειναι δυνατόν να ισχύει κατι τετοιο?

%20url%5D

@Dwroulita85 ελπίζω να μη βρεθεί τίποτα!

@Eutuxia25 Εμένα ο γιατρος μου ειπε το αυτονόητο: να ειναι καθαρή η θάλασσα και ζεστή. Ζεστή για να μην ενοχληθεί... το "σύστημα" και κανω συσπάσεις; Για πείτε...

Πάντως στην Αττική δεν κολυμπάω φέτος

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , gaidaki είπε:

@Eutuxia25 Εμένα ο γιατρος μου ειπε το αυτονόητο: να ειναι καθαρή η θάλασσα και ζεστή. Ζεστή για να μην ενοχληθεί... το "σύστημα" και κανω συσπάσεις; Για πείτε...

Να σαι καλα κοπελα μου!! Εκει που λεω θα μειώσω τα φαρμακα τσουπ βγαίνουν νεα! Ελάτε χαλκιδικη κοριτσουδια!! Εχουμε πολλες καθαρές κ μοναχικές παραλίες. Κ ρηχές για τα μικρά σας. 

πρίν από 33 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Να κανω μια ερώτηση μιας και μιλατε για τέτοια...μια γυναίκα μου ειπε πως μια κοπέλα έπαθε Ουρολοίμωξη και εχασε το μωρο και να μην ξαναπαω στη θάλασσα ...μα ειναι δυνατόν να ισχύει κατι τετοιο?

Κοιτά τοτε που ψάχναμε να δουμε γιατι εχασα το δευτερο (το πρωτο ηταν ανοιχτή καρδια που δεν λειτουργούσε κ θαύμα ηταν που έζησε μεχρι τον 6ο), διάβαζα για πολυ σοβαρές λοιμώξεις κ φλεγμονές οι οποίες προσβάλουν με μικρόβια το έμβρυο κ δεν αφήνουν την τροφοδοσία του απο τον πλακούντα. Έπειτα γίνονται ρήξη υμενων. Το έψαξα παρα πολυ γιατι κ εμενα μου έσπασαν τα νερά. Κ τις δυο φορες. Δεν ηταν αυτο. 

Ειναι ομως πολυ τραβηγμένο κ φέρνει πολλούς πόνους αν ειναι λοίμωξη ή φλεγμονή. Απ τη στιγμη που κανουμε γενική ούρων ειμαστε καλυμμένες.

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

5 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Παν μέτρο άριστο.Σίγουρα κάνει κατακράτηση το αλάτι και πρηξιματα.Γενικα αυτο που λες με τοκιλο μακροπρόθεσμα κάνει κακό,ασχετα με ην εγκυμοσύνη.Για να είσαι όμως σίγουρη κοριτσάκι μου καλύτερα Όλα αυτά που σε απασχολούν να τα σημειώνεις κάπου και όταν πηγαίνεις στο γιατρό να κάνεις τις ερωτήσεις σου.

1 ώρα πρίν, gaidaki είπε:

Και εγώ εδώ αρνούμαι να πάω για μπάνιο.μαζί θα κάνουμε αποχή!

1 ώρα πρίν, Eutuxia25 είπε:

Γενικώς καλό είναι να προσέχουμε να μην κολλήσουμε τίποτα.Η παραλίες της Αττικής είναι πολύ βρώμικες με κολοβακτηριδια και εντεροκοκκο.Αν πατήσεις στο Google  παραλίες με κολοβακτηριδια θα σου βγάλει ποιες είναι οι ακατάλληλες.Τουλάχιστον να πάρεις ιδέα ποιες θα πρέπει να βλέπεις με το κυαλι?

7 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Καλημέρα τι κάνετε? 

Αναστασία μου, είναι άοσμο? Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν ξέρω απο οσμή τι γίνεται. Εγω θα πήγαινα καπου καλού κακού. 

Κοριτσια δυσκολεύομαι αρκετά έχει δυο μέρες. 

Καταρχας, εχω ευκιλιοτητα εδω κ τρις μέρες. Μιλουμε 6-7 φορές τουαλέτα. Σήμερα πήρα τον γιατρό κι μου είπε όσο μεγαλώνουν τα μωρά θατο εχω γιατι θα πιέζουν τα εντερα. Μου έδωσε κάτι να πάρω για προφύλαξη. Ασε που με κοροιδευε κ μου λέει εε δεν θα πάρεις κι κιλά. Ουφου!!!! 

Η μαμά μου είναι στο κρεβάτι γιατί την έπιασε ο σπονδυλος της. Ακινητη!! Η μικρή μου αποφάσισε απο μονη της οτι είναι ζέστη κ δεν θελει πανι αλλά βρακάκι. Σχεδιαζα να της βγαλω αλλά πιο μετά οταν μπορώ μα σηκωθώ. 

Ο άντρας μου έμεινε μόνος του στο γραφείο κι δεν μπορεί να μείνει σπίτι. Η αδερφή μου έρχεται λιγο, αλλά εχει κι αυτή τον μπέμπης της. 

Κι όλα επεσαν σε εμένα. Δεν μπορώ να είμαι συνεχώς στο κρεβάτι. Τρεχω να θυμιζω την μικρη για πιπι στο γιο γιο., είναι κι ζωηρή. Έρχεται ο πατέρας μου λιγο το απόγευμα κι παίζουν... 

Δεν σας το κρυβω πως χθες σκεφτόμουν πως θα τα καταφέρω με τα διδιμα κ την μικρή μου. 

Απο την άλλη λεω, ο Θεός θα με βοηθήσει!!!! 

Ουφ, η αποκόλληση να μην μεγαλώσει κι όλα καλά. 

Κοριτσάκι περαστικά στην μαμα σου!Καλό κουράγιο και υπομονή προς το παρόν.Όλα στο ρελαντί.......

Για το μέλλον θα Όταν θα είστε ολόκληρη παρέα μια χαρά θα τα καταφερεις!

3 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

@gaidaki λιγο τον φοβίζουν οι μικροοργανισμοί κ για μετέπειτα λοίμωξη. Μου ειπε για μια αντιβίωση σικλορ 500 πρωι- βραδυ. Αν μου βρουν κατι αυριο. 

Καλά αποτελέσματα Αύριο!ποτέ θα ξαναπάς για υπέρηχο να δείτε την αποκόλληση και το αιμάτωμα?

@Marigula μου ποτέ θα τα ξαναδείτε και εσείς τα εμβρυακια?

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

πρίν από 18 λεπτά , ERIANTON είπε:

Οπότε 14/7,να μην χρειαστεί να σε δει νωρίτερα.Εγώ 7/7 θα παω μια και καλή να κάνω την αμνιο .

Ναι το θυμαμαι! Ολα θα πατε τελεια, ειμαι σίγουρη. 7/7 ειναι τα γενέθλια του ανδρα μου! Γινεται 35!

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , ERIANTON είπε:

Τέλεια θα σου ευχηθώ εκείνη την μέρα για τον αντρουλη σου.Μικρούλης!

Να σαι καλα!! Αχαχχα αν κ θα τα γιορτάσουμε χωρια. Θα κατέβει Πελοποννήσο για δουλειες.. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Καλημέρα τι κάνετε? 

Θα με πείτε κακία αλλά θα το πω. Το μάτι της πεθεράς μου ξαναχτυπά!!!! 

Και στην μικρή μου, και όταν αρρραβωνιστηκα με τον άντρα μου, γύρισε κι ειπε οτι μπαίνει νεο άτομο στην οικογένεια πρέπει να φύγει ένας.

Στην μικρή μου, λιγο πριν γεννηθεί πέθανε ο θείος μου. Οταν αρρραβωνιστηκα πέθανε η γιαγιά του άντρα μου, δηλαδή η μανα της. Και να μην σας τα πολυλογώ, χθες πέθανε ο θείος μου, αδερφός της γιαγιάς μου. Μεγάλος σε ηλικία αλλά απο τα χτες είμαι κάπως. Τι λόγια είναι αυτά? Ακου επειδή θα έρθουν τα μικρά πρέπει να φύγουν 2. Εεεε το καλο που της θέλω να μην βρεθεί μπροστά μου, αυτές τις μέρες. Να μην βρεθεί!!! 

Η ευκιλιοτητα καλά κρατα κορίτσιακια μου. Αν και ο γιατρός μου, πιστεύει οτι είναι απο την ζέστη. Έχουμε 43 σήμερα, εμένα μου μπήκε η ιδέα μήπως είναι κανένα μικρόβιο κ κολλήσουν τα μικρά. Σήμερα είπα θα κατσω στο air-condition να δω αν είναι οντως ζέστης. 

Υπερυχο εχω σε μια εβδομάδα, αλλά αν μέχρι την Δευτέρα δεν σταματησουν οι ευκιλιοτητες θα του κατεβω. Δευτέρα πρωί!!! 

Κοπέλες μου, συμβουλη, μακριά από το αλάτι. Βάλτε λεμόνι ή αντικαταστατο του αλατιού που έχει πιο λίγο νάτριο. 

Και φωσκονη το αλάτι κατακράτηση υγρών κ ανεβάσει την πίεση. Λεμόνι για γεύση!!!! 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 43 λεπτά , Marigula είπε:

Καλημέρα τι κάνετε? 

Θα με πείτε κακία αλλά θα το πω. Το μάτι της πεθεράς μου ξαναχτυπά!!!! 

Και στην μικρή μου, και όταν αρρραβωνιστηκα με τον άντρα μου, γύρισε κι ειπε οτι μπαίνει νεο άτομο στην οικογένεια πρέπει να φύγει ένας.

Στην μικρή μου, λιγο πριν γεννηθεί πέθανε ο θείος μου. Οταν αρρραβωνιστηκα πέθανε η γιαγιά του άντρα μου, δηλαδή η μανα της. Και να μην σας τα πολυλογώ, χθες πέθανε ο θείος μου, αδερφός της γιαγιάς μου. Μεγάλος σε ηλικία αλλά απο τα χτες είμαι κάπως. Τι λόγια είναι αυτά? Ακου επειδή θα έρθουν τα μικρά πρέπει να φύγουν 2. Εεεε το καλο που της θέλω να μην βρεθεί μπροστά μου, αυτές τις μέρες. Να μην βρεθεί!!! 

Η ευκιλιοτητα καλά κρατα κορίτσιακια μου. Αν και ο γιατρός μου, πιστεύει οτι είναι απο την ζέστη. Έχουμε 43 σήμερα, εμένα μου μπήκε η ιδέα μήπως είναι κανένα μικρόβιο κ κολλήσουν τα μικρά. Σήμερα είπα θα κατσω στο air-condition να δω αν είναι οντως ζέστης. 

Υπερυχο εχω σε μια εβδομάδα, αλλά αν μέχρι την Δευτέρα δεν σταματησουν οι ευκιλιοτητες θα του κατεβω. Δευτέρα πρωί!!! 

Κοπέλες μου, συμβουλη, μακριά από το αλάτι. Βάλτε λεμόνι ή αντικαταστατο του αλατιού που έχει πιο λίγο νάτριο. 

Και φωσκονη το αλάτι κατακράτηση υγρών κ ανεβάσει την πίεση. Λεμόνι για γεύση!!!! 

Καλησπερα!! Πωπω η πεθερα ειναι περίπτωση μελέτης βρε φίλη! Δεν παίζεται!! 

Μην νοιωθεις τυψεις κ οτιδήποτε σε ενοχλεί, κρατά γερα για να μωράκια μας! 

Κ γω λεμονι, ριγανιτσα απο το χωριο, λιγο τυρακι κ ξεχνιέμαι. 

Βγηκαν τα αποτελέσματα μου! Αρνητικά!!! Ο ντοκ ομως θελει να παρω αντιβίωση: 

1. Μπορει να υπάρχουν υποψίες ακομα κ υπολείμματα απο το αιμάτωμα 

2. Θελει να αποφύγει τυχόν φλεγμονή αν! 

3. Αν οργανισμός επαναστατεί φοβάται τις συσπάσεις.. 

..... οποτε αντιβίωση Σεκλορ 500 πρωι- βραδυ. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Δεν πειράζει Δωρουλιτα μου για την αντιβίωση, για το καλό είναι!! Προληπτικά για καλό!! 

Εγω απο τα χθες γύρισα στα παλιά μου φάρμακα, τέρμα οι αντιβίωσης κ το καλο, μειώθηκε η κορτιζόνη!!! Ακόμα 10 μέρες και τέλος!!!! 

Παραμείνει η φαγούρα όμως κ τα κολπικα υπόθετα. Αντε να τελειώνουμε κι με αυτά 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...