Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Με ελεγμένη βλαστοκυστη στον προεμφυτικο ένα τεράστιο ποσοστό χρωμοσωμικων ανωμαλιών αποκλείετε.. εγω όσες κοπέλες έχω ακούσει να έχουν κάνει προεμφυτικο είχαν τελειομηνες εγκυμοσύνες ακόμα Κ με ένα έμβρυο στην εμβρυομεταφορα καμίας δεν παλλινδρομησε . 

Τώρα κατά την διερεση των κυττάρων Κ το σχηματισμό του εμβρύου ίσως συμβούν αστοχίες μεταγενέστερες αλλά Κ αυτό με τον προεμφυτικο είναι σπάνιο γιατί μιλάμε για ένα κύτταρο που έχει  ελενχθει για πολλές αστοχίες οπότε προεμφυτικος σημαίνει κατά ένα τεράστιο ποσοστό επιτυχία . 

Αν έχεις επιβαιβαιωμενες με χαρτιά ιατρικά  3 αποτυχίες ή 3 αποβολές φυσικές μπορείς να κάνεις αίτηση. Θέλει χαρτιά . 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! :) Θα το προτείνω στον γιατρό για την επόμενη ετ! 

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Το κόστος δεν είναι τόσο μεγάλο αν αναλογιστείς το κόστος άστοχων εμβρυομεταφορων. Υπάρχουν γυναίκες που στα 10 έμβρυα έχουν βρει μόνο 2-3 υγιής πχ . 

Ναι και εγώ αυτό σκέφτομαι. Πέρα του οικονομικού για τις ανεπιτυχείς ετ αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Ελα γινεται κ αντράκι τωρα! Του χρονου τριτη;; αρχίζουν κ οι ορμόνες!! Αχαχχα 

Είναι γεννημένος Γενάρη 2010.Δευτέρα θα πάει.ποιού χρόνου σε σε 2,5 μηνακια.Ευτυχώς είναι πολύ καλός μαθητής Γιατί και η δασκαλα στο τέλος είχε  φρικάρει.παραγνωριστηκανε και μάλλον την έγραφε τελείως.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 39 λεπτά , ERIANTON είπε:

Είναι γεννημένος Γενάρη 2010.Δευτέρα θα πάει.ποιού χρόνου σε σε 2,5 μηνακια.Ευτυχώς είναι πολύ καλός μαθητής Γιατί και η δασκαλα στο τέλος είχε  φρικάρει.παραγνωριστηκανε και μάλλον την έγραφε τελείως.

Στο τελος ολα ξεσαλώνουν! Ειναι κ λιγο πιο χαλαρά τα μαθηματα με επαναλήψεις, να κ οι εκδρομουλες κ οι γιορτες λήξης, το καλοκαίρι ερχεται. Τι να κανουν κ αυτα.  Άρα δευτερακι του χρονου!! Δεν θα περασετε καλα με τα μαθηματικά. Κατα τ αλλα ειναι πολυ ωραια ταξη! 

1WWgp3.png

Πηρα τηλ τον ντοκ. Οι βλέννες αυξήθηκαν κ ειναι πιο κιτρινωπες.. μου ειπε αυριο να κανω γενική κ καλλιέργεια ούρων. Επίσης θα εχω πόνο κ με βάση τα αποτελέσματα να παω να με δει κολπικα.

οι κίτρινες βλέννες μπορει να ειναι κ το αιμάτωμα που φεύγει. 

1WWgp3.png

Θ'

3 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Πηρα τηλ τον ντοκ. Οι βλέννες αυξήθηκαν κ ειναι πιο κιτρινωπες.. μου ειπε αυριο να κανω γενική κ καλλιέργεια ούρων. Επίσης θα εχω πόνο κ με βάση τα αποτελέσματα να παω να με δει κολπικα.

οι κίτρινες βλέννες μπορει να ειναι κ το αιμάτωμα που φεύγει. 

Όλα Καλά να είναι κοριτσάκι  μου!

Καλό ξημέρωμα σε όλες μας !

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Καλημέρα σας!!

@Dwroulita85 ευχομαι να ειναι ολα καλα, κανείς πολλές θυσίες κ σου αξίζει! 

@Eutuxia25 εσυ πως πας κοριτσι, σου σταμάτησαν οι εμετοί ; θα πρέπει να σταματάνε σ αυτο το σημείο...

Εγώ νιώθω πολύ καλά ούτε ζαλάδες ούτε ανακατωσούρα.. Νομίζω ειμαι στην πιο χαλαρή φάση της εγκυμοσύνης, ούτε στο πρώτο τρίμηνο ούτε στο τέλος να εμποδίζει η κοιλιά. 

Η κορη μου με κουράζει αρκετά ειμαι ολο με μια σφουγγαριστρα στο χέρι αλλιώς θα γεμίσουμε μυρμήγκια κ κατσαρίδες, όλο φαγητά ρίχνει κάτω , χαμός.. Περπατάει κ ξυπόλητη κυλιέται κ κάτω, βγαίνει κ στην αυλή κ γεμίζει χώματα.. Ουφφφ απορώ πως άλλες γυναίκες και δουλεύουν κ εχω κ παιδιά.. Εγω τώρα δεν δουλεύω λόγω καλοκαιριού Κ παλι καλα!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Καλημερα σας!!! Ηρθαν σημερα για απολυμανση στην πολυκατοικια. Μηπως πρεπει να φυγω απο το σπιτι;;;

Θα ψεκάσουν κ μέσα στο σπίτι; Αν είναι μόνο έξω εγω δεν θα αγχωνομουν, απλα μια στοιχειώδης προφύλαξη το πρώτο 24ωρο. Εμείς πέρυσι κ φέτος δεν ψεκάσαμε μέσα κ λόγω του μωρου, αλλά στην αυλή κανονικά.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

1 ώρα πρίν, IoannaMas είπε:

Καλημέρα σας!!

@Dwroulita85 ευχομαι να ειναι ολα καλα, κανείς πολλές θυσίες κ σου αξίζει! 

@Eutuxia25 εσυ πως πας κοριτσι, σου σταμάτησαν οι εμετοί ; θα πρέπει να σταματάνε σ αυτο το σημείο...

Εγώ νιώθω πολύ καλά ούτε ζαλάδες ούτε ανακατωσούρα.. Νομίζω ειμαι στην πιο χαλαρή φάση της εγκυμοσύνης, ούτε στο πρώτο τρίμηνο ούτε στο τέλος να εμποδίζει η κοιλιά. 

Η κορη μου με κουράζει αρκετά ειμαι ολο με μια σφουγγαριστρα στο χέρι αλλιώς θα γεμίσουμε μυρμήγκια κ κατσαρίδες, όλο φαγητά ρίχνει κάτω , χαμός.. Περπατάει κ ξυπόλητη κυλιέται κ κάτω, βγαίνει κ στην αυλή κ γεμίζει χώματα.. Ουφφφ απορώ πως άλλες γυναίκες και δουλεύουν κ εχω κ παιδιά.. Εγω τώρα δεν δουλεύω λόγω καλοκαιριού Κ παλι καλα!

Να σαι καλα Ιωάννα. Μακαρι να μην εχω τιποτα κ να μην αναγκαστώ να παρω αντιβίωση. Ολα τα στραβά βρε παιδι μου! 

1WWgp3.png

1 ώρα πρίν, Αναστασία33 είπε:

Μέσα στο σπίτι εννοείται πως όχι, αλλά αν έχουν ψεκάσει στις σκάλες έξω απο την πόρτα δεν πειράζει; Δεν ξέρω και που ψεκάζουν ακριβώς.

Στα λουκια απ ότι ξερω ψεκάζουν όχι στις σκάλες. Προσωπικά δεν θα αγχωνομουν αν ήταν για έξω, δεν μυρίζουν καν τα φάρμακα που βάζουν. Εσυ αν έχεις πολύ άγχος πάρε τον γιατρο σου, εδώ γνώμες δινουμε , δεν είμαι γιατρός...

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τι κάνετε? 

Αναστασία μου, είναι άοσμο? Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν ξέρω απο οσμή τι γίνεται. Εγω θα πήγαινα καπου καλού κακού. 

Κοριτσια δυσκολεύομαι αρκετά έχει δυο μέρες. 

Καταρχας, εχω ευκιλιοτητα εδω κ τρις μέρες. Μιλουμε 6-7 φορές τουαλέτα. Σήμερα πήρα τον γιατρό κι μου είπε όσο μεγαλώνουν τα μωρά θατο εχω γιατι θα πιέζουν τα εντερα. Μου έδωσε κάτι να πάρω για προφύλαξη. Ασε που με κοροιδευε κ μου λέει εε δεν θα πάρεις κι κιλά. Ουφου!!!! 

Η μαμά μου είναι στο κρεβάτι γιατί την έπιασε ο σπονδυλος της. Ακινητη!! Η μικρή μου αποφάσισε απο μονη της οτι είναι ζέστη κ δεν θελει πανι αλλά βρακάκι. Σχεδιαζα να της βγαλω αλλά πιο μετά οταν μπορώ μα σηκωθώ. 

Ο άντρας μου έμεινε μόνος του στο γραφείο κι δεν μπορεί να μείνει σπίτι. Η αδερφή μου έρχεται λιγο, αλλά εχει κι αυτή τον μπέμπης της. 

Κι όλα επεσαν σε εμένα. Δεν μπορώ να είμαι συνεχώς στο κρεβάτι. Τρεχω να θυμιζω την μικρη για πιπι στο γιο γιο., είναι κι ζωηρή. Έρχεται ο πατέρας μου λιγο το απόγευμα κι παίζουν... 

Δεν σας το κρυβω πως χθες σκεφτόμουν πως θα τα καταφέρω με τα διδιμα κ την μικρή μου. 

Απο την άλλη λεω, ο Θεός θα με βοηθήσει!!!! 

Ουφ, η αποκόλληση να μην μεγαλώσει κι όλα καλά. 

• Μου αρέσει 3

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 39 λεπτά , Marigula είπε:

Καλημέρα τι κάνετε? 

Αναστασία μου, είναι άοσμο? Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν ξέρω απο οσμή τι γίνεται. Εγω θα πήγαινα καπου καλού κακού. 

Κοριτσια δυσκολεύομαι αρκετά έχει δυο μέρες. 

Καταρχας, εχω ευκιλιοτητα εδω κ τρις μέρες. Μιλουμε 6-7 φορές τουαλέτα. Σήμερα πήρα τον γιατρό κι μου είπε όσο μεγαλώνουν τα μωρά θατο εχω γιατι θα πιέζουν τα εντερα. Μου έδωσε κάτι να πάρω για προφύλαξη. Ασε που με κοροιδευε κ μου λέει εε δεν θα πάρεις κι κιλά. Ουφου!!!! 

Η μαμά μου είναι στο κρεβάτι γιατί την έπιασε ο σπονδυλος της. Ακινητη!! Η μικρή μου αποφάσισε απο μονη της οτι είναι ζέστη κ δεν θελει πανι αλλά βρακάκι. Σχεδιαζα να της βγαλω αλλά πιο μετά οταν μπορώ μα σηκωθώ. 

Ο άντρας μου έμεινε μόνος του στο γραφείο κι δεν μπορεί να μείνει σπίτι. Η αδερφή μου έρχεται λιγο, αλλά εχει κι αυτή τον μπέμπης της. 

Κι όλα επεσαν σε εμένα. Δεν μπορώ να είμαι συνεχώς στο κρεβάτι. Τρεχω να θυμιζω την μικρη για πιπι στο γιο γιο., είναι κι ζωηρή. Έρχεται ο πατέρας μου λιγο το απόγευμα κι παίζουν... 

Δεν σας το κρυβω πως χθες σκεφτόμουν πως θα τα καταφέρω με τα διδιμα κ την μικρή μου. 

Απο την άλλη λεω, ο Θεός θα με βοηθήσει!!!! 

Ουφ, η αποκόλληση να μην μεγαλώσει κι όλα καλά. 

Κουραγιο κοπελα μου! Κανε οσο μπορεις αργές κινήσεις όσον αφορά την αποκόλληση. Οτι κανεις Καν το αργα αργα, σαν γιαγια. Ετσι μου λεει η μαία που ερχεται.

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

@IoannaMas σαν να σταμάτησαν προς το παρόν οι εμετοί αλλα εχω παρα πολλες σουβλιες μεσα στην μερα και απο χτες και πισω στην μεση...και πονο στα ποδια και πρήξιμο...χτες το δεξι μου ποδι εγινε σαν πατατα (παντα ηταν πιο ευαίσθητο)του εβαλα παγο και ψηλά και ο μπαμπάς της μπέμπας του κανε λιγο μασαζ και ξεπρηστηκε ευτυχώς

%20url%5D

πρίν από 4 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

@IoannaMas σαν να σταμάτησαν προς το παρόν οι εμετοί αλλα εχω παρα πολλες σουβλιες μεσα στην μερα και απο χτες και πισω στην μεση...και πονο στα ποδια και πρήξιμο...χτες το δεξι μου ποδι εγινε σαν πατατα (παντα ηταν πιο ευαίσθητο)του εβαλα παγο και ψηλά και ο μπαμπάς της μπέμπας του κανε λιγο μασαζ και ξεπρηστηκε ευτυχώς

Ευτυχία μηπως σε πειραζει το αλάτι; σουβλιες εχω κ γω πολλες αλλα μαλλον απο την πολλη ξαπλα ειναι. 

Βγηκαν τα αποτελέσματα. Ολα φυσιολογικα μου ειπε. 2-3 πυοσφαιρια κ λίγοι μικροοργανισμοί. Ο μπαμπάς μου ζήτησε κ καλλιέργεια.. Ειναι λιγο υπερπροστατευτικος κ υπερβολικός. Θα ειμαστε σίγουροι 100%. 

• Μου αρέσει 3

1WWgp3.png

Μην μου λες τετοια για το αλατι γτ απο την πρώτη στιγμή ενα πραγμα ευχαριστιέμαι το αλατι παντου ριχνω με το κιλο...πως θα καταλαβω αν φταιει αυτο? Εγω νομιζα οτι ειναι λογο εγκυμοσύνης και ζεστης

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...