Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

@IoannaMas Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήθελα κορίτσι.Τώρα ηθελα απλα να μάθω τι είναι! Ναι χάρηκε και μοίρασε και ρολους απο το αγαπημένο του καρτούν! Και, οπως βγήκε και στον προηγούμενο υπέρηχο, είναι λιγο πιο μεγάλο, βγαίνει μια εβδομάδα μεγαλύτερο στις μετρήσεις. Ο πρώτος ηταν μικρούλης. 

@Dwroulita85 Ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάλλον όλα τα παιδάκια ζητάνε αδερφάκια του ίδιου φύλου. Εμένα μου έχουν πει 2 γιατροί για Μάλλον αγορι επομένως αν επιβεβαιωθεί θα έχω ένα κ ενα. Η αλήθεια είναι ότι θέλω κ αγοράκι, αλλά κ κοριτσάκι θα χαιρόμουν πολύ γιατί θα είχε παρέα η μικρη μου...

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 15 λεπτά , IoannaMas είπε:

Γεια σε ολες! 

@Marigula μου όλες λιγο πολυ έχουμε τα θέματα μας με τις πεθερές, είναι καμμενο θέμα άστο! Κοίτα τα παιδάκια σου να ναι καλά... Ενα σκασμό λεφτά πωπω πάλι καλά που τα είχατε κ τα δώσατε κ Θεός φυλαξοι να είναι όλα καλά από δω κ πέρα στην εγκυμοσύνη. Πρέπει να είσαι καλύτερα από Υγεία για να ασχολείσαι με πεθερά! 

@gaidaki ήθελες κοριτσάκι Ε; Καλό είναι όμως θα κάνουν κ παρέα... Έχεις κ τα ρούχα έτοιμα, πρακτικό! Φαντάζομαι ο γιος σου αγοράκι θα ήθελε ε; 

Εγώ κοριτσια αφησα την κορη μου στη μητέρα μου για λίγες ώρες κ έφτιαχνα ρούχα, μάζευα έφτιαχνα ντουλάπες..το 70% των καλοκαιρινών μου δεν τα έβγαλα καν φέτος γιατί δεν θα μου κάνουν είναι κυρίως φούστες στενές στη μέση κ μπλούζες που σιγά μην μου χωράνε. Κ έτσι μόλις συνειδητοποίησα πόσα λίγα καλοκαιρινά εχω. Κ δεν αξίζει να πάρεις κ πολλά εγκυμοσύνης γιατι μετα πάλι άχρηστα είναι. Μάλλον θα τη βγάλω με λίγα κ καλά αυτό το καλοκαίρι.

Κατά τα άλλα με τα σκουπίδια πώς πάτε , έχετε πρόβλημα στα μέρη σας; Εμείς ευτυχώς είμαστε καλά εδώ δεν έχουμε κοντά κάδους αλλά στης μητέρας μου έχει από κάτω κάδο κ έχει όλο κλειστά παράθυρα μέρα νύχτα.. Απελπισία η κατάσταση.. Κ χτες πήγαμε κούνιες με την κορη μου κ γυρίσαμε αρων αρων απ τη βρώμα... Τι να λέμε δηλαδη!

Απο ρουχα ουτε εχω εχω.. απο το extra small πηγα στο medium... χαλια... πολυ πρήξιμο... ελπιζω οταν μου κόψουν την κορτιζόνη να ερθω στα ισια μου καπως. Ευτυχως με τροφοδοτεί με ρουχα η μανούλα μου. Τωρα δε που ειμαι ολη μερα ξαπλα, την βγάζω με νυχτικουλες. 

1WWgp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Απο ρουχα ουτε εχω εχω.. απο το extra small πηγα στο medium... χαλια... πολυ πρήξιμο... ελπιζω οταν μου κόψουν την κορτιζόνη να ερθω στα ισια μου καπως. Ευτυχως με τροφοδοτεί με ρουχα η μανούλα μου. Τωρα δε που ειμαι ολη μερα ξαπλα, την βγάζω με νυχτικουλες. 

Το πρήξιμο σου ευχομαι να φύγει αλλά η κοιλιά θα μεγαλώνει κ δεν κάνει να φοράμε κ στενά ρούχα.. Μέχρι κ τα εσώρουχα ξεδιαλεξα γιατί τα περισσότερα ήταν στενά! Όσο είσαι κρεβάτι είναι καλα, κ εγω πυτζάμες κ νυχτικα εχω πολλα.. Οταν βγεις έξω είναι το θέμα. Προχτές πήγα γιατρο είχα βάλει φούστα κ μου λέει μη φοράς τόσο στενά. Κ φανταστείτε δεν ήταν κ στενή! Κ με τη μητέρα μου ατύχησα κ εκεί γιατί η δική μου είναι ανορεξικα αδύνατη χαχαχαχα

bTQNp3.pngNhzDp2.png

1 hour ago, gaidaki είπε:

Γυρίζω απο γιατρο.Ειναι αγόρι και ειναι καλά!φουλ του σουπερ ήρωα θα χουμε στο σπιτι σε λιγα χρόνια! :shock::-D

Είναι το κάρμα μου που για χρόνια σε κατασκηνώσεις οταν δούλευα και με τους μαθητές μου έλεγα οτι προτιμώ τα κορίτσια! :?:-P

Είμαστε πολύ χαρούμενοι! Καλό απόγευμα σε όλους!

Μπράβο κοριτσάκι μου!!Ομοιοπαθεις είμαστε.Και εγώ φανταζόμουν μόνο κορίτσια στην ζωή μου όμως μετα τον γιο και τόση αγάπη που μου δείχνει άλλαξα γνώμη.πολυ ωραία!!

1 hour ago, Dwroulita85 είπε:

Μπραβο κοριτσακι μου!! Με το καλο ο αντρουκλας σου!! Εγω προτιμώ τα αγοράκια. Ειναι πιο αγαπησιάρικα κ απονήρευτα! Καλα στο δημοτικο ολα τα κοριτσακια πονηρεμενα κ πειραχτήρια τα αγοράκια χαυτες! Εεε μετα ξυπνάνε στο γυμνάσιο- λύκειο μεχρι να βρουν καμια κ παλι ξανακυλανε. Αχαχαχα κοριτσια ειμαστε το δυνατό φύλο! 

Τα κορίτσια είναι πολύ μπροστά σε όλα,όντως, γάτες!

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , IoannaMas είπε:

Το πρήξιμο σου ευχομαι να φύγει αλλά η κοιλιά θα μεγαλώνει κ δεν κάνει να φοράμε κ στενά ρούχα.. Μέχρι κ τα εσώρουχα ξεδιαλεξα γιατί τα περισσότερα ήταν στενά! Όσο είσαι κρεβάτι είναι καλα, κ εγω πυτζάμες κ νυχτικα εχω πολλα.. Οταν βγεις έξω είναι το θέμα. Προχτές πήγα γιατρο είχα βάλει φούστα κ μου λέει μη φοράς τόσο στενά. Κ φανταστείτε δεν ήταν κ στενή! Κ με τη μητέρα μου ατύχησα κ εκεί γιατί η δική μου είναι ανορεξικα αδύνατη χαχαχαχα

Και σίγουρα! Τα εχει μαζέψει ολα η μαμά μου. Μονο κατι φορέματα μακρυα φαρδιά μου εχει αφήσει. Καποια δικα της μεχρι το γόνατο κ ανετα. Δεν ξερω μεχρι ποτε θα ειναι Βεβαια. Οταν με το καλο σηκωθώ θα παραγγείλω απο h&m 2-3. Νομιζω δεν αξίζει να εχεις πολλα. Μετα μενουν. 

Πρηξιμο εχω πόδια, στήθος κ κοιλια. Ξαφνικά εκανα περιφέρεια. κιλα δεν εβαλα. Τι να πεις.. 

1WWgp3.png

1 ώρα πρίν, Dwroulita85 είπε:

Και σίγουρα! Τα εχει μαζέψει ολα η μαμά μου. Μονο κατι φορέματα μακρυα φαρδιά μου εχει αφήσει. Καποια δικα της μεχρι το γόνατο κ ανετα. Δεν ξερω μεχρι ποτε θα ειναι Βεβαια. Οταν με το καλο σηκωθώ θα παραγγείλω απο h&m 2-3. Νομιζω δεν αξίζει να εχεις πολλα. Μετα μενουν. 

Πρηξιμο εχω πόδια, στήθος κ κοιλια. Ξαφνικά εκανα περιφέρεια. κιλα δεν εβαλα. Τι να πεις.. 

Δωρουλιτα Μήπως φταίει η προγεστερόνη για το πρήξιμο?στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που επερνα είχαν φουσκώσει τα μπούτια μου σαν μπαλόνια.έως 4 μηνών τα έπινα.Μετά ξεπρηστηκα μετά αλλά λίγο σκέψου Ούτε κοιλιά μεγάλη είχα ούτε κιλά πολλά είχα και τα μπούτια μου ηταν  σαν τσουρεκαρες φουσκομενες.

4ywWp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ERIANTON είπε:

Δωρουλιτα Μήπως φταίει η προγεστερόνη για το πρήξιμο?στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που επερνα είχαν φουσκώσει τα μπούτια μου σαν μπαλόνια.έως 4 μηνών τα έπινα.Μετά ξεπρηστηκα μετά αλλά λίγο σκέψου Ούτε κοιλιά μεγάλη είχα ούτε κιλά πολλά είχα και τα μπούτια μου ηταν  σαν τσουρεκαρες φουσκομενες.

Ακριβώς αυτο!!! Κιλά πηρα στην διέγερση της εξωσωματικής. Παρόλο που πρόσεχα τρελα. Οπως λες, τσουρέκια!! Κ μπράτσα! Κοιλια μου φαινεται μεγαλη. Φαινεται δηλαδη. Τα μπούτια ενώνονται!! Ειχα να το ζήσω απο μωρο! 

Παιρνω κ σικλακουρ, μια φίλη λεει κ αυτα πρηζουν. 

Ο ντοκ ειπε σε 3 βδομαδες θα μου τα κόψει ολα εκτος απο τις αντιπηκτικες ενέσεις, Σαλοσπίρ κ φολικο- σιδηρο. Κατι ειναι κ αυτο!! Αχαχχα

Τωρα δεν θελει να σταματήσει τιποτα λόγω αποκόλλησης κ για να μην χαλασει το ορμονικο σύστημα. Οτι μου λενε κανω.. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλημέρα σας!!!

Που είστε κοριτσάκια?Όλες καλά?

Καλημερα Ειρήνη μου!! Αν εξαιρέσεις τους εφιάλτες, μια χαρά ειμαι!! Εσυ;; 

1WWgp3.png

Καλημέρα κ απο μένα! 

Γιατί εφιάλτες βρε παιδιά; εγω ξεραίνομαι απ την κούραση δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Για αυτο κ δεν βιάζομαι να γεννηθεί το νέο μέλος γιατί ούτε που το φαντάζομαι τι κούραση έχω να τραβήξω! Η μικρη μου μας τραβάει όλη την ενέργεια ακούραστη είναι..

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Υποσυνείδητα παίζουν οι φόβοι μας.. 

Μάλλον γιατί βλέπω σχεδόν ότι σκέφτομαι!

πρίν από 2 λεπτά , IoannaMas είπε:

Καλημέρα κ απο μένα! 

Γιατί εφιάλτες βρε παιδιά; εγω ξεραίνομαι απ την κούραση δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Για αυτο κ δεν βιάζομαι να γεννηθεί το νέο μέλος γιατί ούτε που το φαντάζομαι τι κούραση έχω να τραβήξω! Η μικρη μου μας τραβάει όλη την ενέργεια ακούραστη είναι..

Και εγώ λιώμα πέφτω για ύπνο αλλά βλέπω τόσα πολλά που νομίζω ότι όλη νύχτα παίζει ο εγκέφαλος σιριαλ

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...