Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Λες να εχω αγορι βρε Ειρήνη;; μια τα ουρα που μου ειπες μια τα όξινα τωρα. Αχαχαχ ολα εκει καταλήγουν. 

Κ γω πηρα σάντουιτς αλλα μου μυρίζει ο γύρος κ εφαγα πατάτα με το ψωμάκι κ την τυροκαυτερή. 

Κανε και το γνωστό κόλπο μαχαίρι ψαλίδι κάτω από το μαξιλάρι.σίγουρα δυο είναι τα ενδεχόμενα,χαχα.Χτες το βράδυ έκανα την Λαδιά μου.Παραγγείλαμε πίτσες.Έχω ποσό καιρό να πάω στο κρεβάτι φουλ χορτατη και το έκανα χτες.Ευτυχώς μια χαρά γωνιασε

Καλημέρα και καλη εβδομάδα φιλαράκια μου!!!!

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 24/6/2017 at 9:50 ΜΜ, Dwroulita85 είπε:

Οχι Οχι μην πας στην επίθεση. Η ερώτηση που σου ειπα να της κανεις κ πες μου. Πολυ μαλακα κ απλα. Ηρεμη εσυ κ ας καίγεσαι. 

Προσωπικα δεν με πρήζεις καθολου!!! Ειμαι εδω 24 ωρες το 24ωρο! Δεν δουλευω ουτε στο σχολείο πια ουτε στο κέντρο κ ετσι με ξυπνάτε λιγο απο το λήθαργο.. Να ενεργοποιηθω λιγάκι. 

Θα το κάνω κι αυτό που μου λες, αλλά δεν νομίζω να βγει κάτι. Σαν να την βλέπω μπροστά μου, να με αγνοα κ να γυρίζει απο την άλλη. 

Χτες πήρε τηλ τον άντρα μου, κ του λέει θα παω να πάρω ψάρια κ θα έρθω πάνω να τα κανεις να φάμε. Εμείς ήδη είχαμε κανονίσει να έρθουν οι δικοί μου. Της λέει γιατί να έρθεις, δεν ήρθες το Σάββατο? Και του λέει εε και ποιος θα μαγειρέψει να φάτε? Της λέει άντρας μου, ότι θα φτιάξει κατι αυτός κι θέλουμε να ηρεμήσουμε κι λίγο, με το μωρό μας. Η απάντηση της ηταν εντάξει δεν θέλετε ψάρια, να φέρω κουνέλι ή κοτόπουλο. Ο άντρας μου θύμωσε και της λέει οχι θα ερθουν τα πεθερικα μου. Και με ενα τονο ειρωνείας γυρίζει και του λέει σιγα που θας φάτε από την πεθερά σου. Θύμωσα αρκετά κι με τον άντρα μου, κι μαζί της. Ο άντρας μου μετά από αυτό της λέει ότι θέλουμε θα κάνουμε κι έκλεισε το τηλέφωνο. Τι να πω!!!! 

Τέλος πάντων, ρε κορίτσια ο σίδηρος δεν προκαλεί δυσκοιλιοτητα? Εγώ γιατί χτες πήγα 5 φορές τουαλέτα? Λέτε να είναι από την ζέστη αφου χτυπαμε 40? Και σήμερα απο το πρωί 2 φορες. Λέτε να αρχίσω να ανησυχώ. 

Καθησα χτες κι εκανα αίτηση στην ασφάλεια υγείας που εχω για να παρω πισω οτι έδωσα τους τελευταίους 3 μηνες. Συγκοπή ρε φιλενάδες, έδωσα 6430. Πωπω!!! Λογικά δικαιούμαι το, 80%, θα μου το στείλουν ή θα βρουν πάλι 1000 δικαιολογίες, κ θα στείλουν ότι θέλουν. 

Καλημέρα σε όλες κ καλή εβδομάδα να έχουμε!!!! 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Μαριγουλα μου Καλημέρα!!

Μην στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου.Τρέχει να καλύψει η καημένη τα κενά μάλλον.Με τον άντρα σου γιατί τσαντιζεσαι?δυσκολο και από ένα παιδί (τον άντρα σου εννοώ) να πρέπει να συνετίσει τον γονιό του και να έρχεται σε σύγκρουση με την σύντροφό και πάντα να μπαίνει στην άσχημη θέση να είναι με το μέρος του ενός.Το έβλεπα από την νύφη μου που έλεγε στον αδερφό μου μάζεψε την μάνα σου.Και δεν είχε και δικιά πάντα.Αφού πήρε θέση και της μίλησε.Οι μεγάλη άνθρωποι λένε ότι να'ναι και μέρα Ίσως να σκεφτούν τι είπαν .Δεν χρειάζεται  να συγχιζεσαι τωρα καλή μου.

Με την τουαλέτα παω δύο φορές την μέρα και Ποτέ δεν είναι σκληρά.

4ywWp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!! Θελει υπομονη κ να μιλάτε ξεκάθαρα @Marigoula μου. Καλο ειναι να κρατάς ουδέτερη στάση κ να ξεκαθαρίζει ο συζυγος.

να σας ρωτήσω.... χτες ειχα έντονες πηχτες άοσμες βλέννες στο σκούπισμα. Λευκες. Τετοιες ειχα στις αρχές.. μαλλον επειδη παιρνω πολυ προγεστερονη. επίσης το πρωι ξυπνησα με σουβλιες στο κόλπο χαμηλά. Να ανησυχώ; να παρω γιατρο;; γενικα ειμαι πολυ υπομονετική κ μαλλον δεν πρεπει. Καθημερινά εχω πονάκια δεξιά αριστερά στο αφαλό πανω κατω αλλα δεν τον ενοχλώ. Τωρα ομως ηταν πολυ έντονη η σουβλιά που ξυπνησα. 

1WWgp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου!! Θελει υπομονη κ να μιλάτε ξεκάθαρα @Marigoula μου. Καλο ειναι να κρατάς ουδέτερη στάση κ να ξεκαθαρίζει ο συζυγος.

να σας ρωτήσω.... χτες ειχα έντονες πηχτες άοσμες βλέννες στο σκούπισμα. Λευκες. Τετοιες ειχα στις αρχές.. μαλλον επειδη παιρνω πολυ προγεστερονη. επίσης το πρωι ξυπνησα με σουβλιες στο κόλπο χαμηλά. Να ανησυχώ; να παρω γιατρο;; γενικα ειμαι πολυ υπομονετική κ μαλλον δεν πρεπει. Καθημερινά εχω πονάκια δεξιά αριστερά στο αφαλό πανω κατω αλλα δεν τον ενοχλώ. Τωρα ομως ηταν πολυ έντονη η σουβλιά που ξυπνησα. 

Εγω ειχα απ την αρχή κ συνεχίζει μεχρι τωρα αυτα τα υγρα και δεν περνω τπτ...σουβλιες κ γω εχω κ ιδικά οταν κουράζομαι αλλα δεν ειναι οτι δεν μπορώ να τις αντεξω...μετριες σε πονο ειναι κ ειναι φυσιολογικο

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

Διαφημίσεις

Καλή σου μέρα Δωρουλιτσα μου.

Οταν είπα στον γιατρό ότι έχω άσπρα υγρα αλλά και λίγο "μυρωδάτα" μου έγραψε καλλιέργεια κολπικό υγρού.Μπορείς να τον πάρεις και νάτο ρωτήσεις και για τα υγρά και για την σουβλάκια.Τίποτα δεν θα είναι αφού οι περισσότερες έχουμε νιώσει τέτοιες σούβλες.

4ywWp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Eutuxia25 είπε:

Εγω ειχα απ την αρχή κ συνεχίζει μεχρι τωρα αυτα τα υγρα και δεν περνω τπτ...σουβλιες κ γω εχω κ ιδικά οταν κουράζομαι αλλα δεν ειναι οτι δεν μπορώ να τις αντεξω...μετριες σε πονο ειναι κ ειναι φυσιολογικο

Σ ευχαριστω ευτυχουλα μου. Με τα λόγια σου ησύχασα τωρα. Βεβαια εγω ειμαι μονίμως ξαπλα, απο την ξεκουραση κουραστηκα. Ισως μεγαλώνουν τα μεσα μας κ γι αυτο πονάμε.. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

1 hour ago, Marigula είπε:

Καθησα χτες κι εκανα αίτηση στην ασφάλεια υγείας που εχω για να παρω πισω οτι έδωσα τους τελευταίους 3 μηνες. Συγκοπή ρε φιλενάδες, έδωσα 6430. Πωπω!!! Λογικά δικαιούμαι το, 80%, θα μου το στείλουν ή θα βρουν πάλι 1000 δικαιολογίες, κ θα στείλουν ότι θέλουν. 

Καλημέρα σε όλες κ καλή εβδομάδα να έχουμε!!!! 

Τώρα το είδα.Πολλά αλλά ευτυχώς που θα πάρεις από την ασφάλεια.Χαλάλι στον μωράκια σου 

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ERIANTON είπε:

Καλή σου μέρα Δωρουλιτσα μου.

Οταν είπα στον γιατρό ότι έχω άσπρα υγρα αλλά και λίγο "μυρωδάτα" μου έγραψε καλλιέργεια κολπικό υγρού.Μπορείς να τον πάρεις και νάτο ρωτήσεις και για τα υγρά και για την σουβλάκια.Τίποτα δεν θα είναι αφού οι περισσότερες έχουμε νιώσει τέτοιες σούβλες.

Για τις βλέννες τον ειχα ρωτησει στις αρχές κ μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικό κ το βγαζει ο οργανισμός απο την προγεστερονη την οποία την παιρνω φουλ!! (3 κολπικά, 3 απο το στόμα κ 1 ενέσιμη την ημέρα!!!) απορώ τι απορροφάται πια;;!! 

1WWgp3.png

Καλημερα ομορφα κοριτσια!!! Καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Απο σημερα σταματησα τα utrogestan. Οσο τα επαιρνα ενιωθα περισσοτερη ασφαλεια.

@Marigula εμας οι κωλοασφαλειες δεν καλυπτουν οτιδηποτε εχει σχεση με εγκυμοσυνη πλεον απ' οτι ξερω. Εισαι τυχερη. Φαντασου οτι η ιδιωτικη μου εχει πακετο που αν βγεις σε αδεια ανευ αποδοχων λογω ασθενειας σου δινει ενα ποσο το μηνα 500€ αν θυμαμαι καλα και εμενα επειδη η ασθενεια ειναι απο εγκυμοσυνη δεν παιρνω τιποτα. Μονο οτι θα παρω καποια στιγμη απο τον ΕΟΠΥΥ.

Ασπρα υγρα βλεπω κι εγω καποιες μερες. Ειδα και χθες βραδυ, αλλα δε μου μυρισε κατι.

tt1db33b

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Για τις βλέννες τον ειχα ρωτησει στις αρχές κ μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικό κ το βγαζει ο οργανισμός απο την προγεστερονη την οποία την παιρνω φουλ!! (3 κολπικά, 3 απο το στόμα κ 1 ενέσιμη την ημέρα!!!) απορώ τι απορροφάται πια;;!! 

Εντάξει τότε Μην αγχώνεσαι.Πήρα τα αποτελέσματα και Εγώ από τις εξετάσεις όλα μια χαρά ευτυχώς!Κανένα πρόβλημα από τα υγρά που έβλεπα και Εγώ . Αιματοκρίτης 37 

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ERIANTON είπε:

Εντάξει τότε Μην αγχώνεσαι.Πήρα τα αποτελέσματα και Εγώ από τις εξετάσεις όλα μια χαρά ευτυχώς!Κανένα πρόβλημα από τα υγρά που έβλεπα και Εγώ . Αιματοκρίτης 37 

Αααα Μπραβο Ειρήνη μου!! Εμενα ο αιματοκρίτης 39 και φερετινη 55,7. Αλλα προσπαθώ να τρωω μοσχάρι 3 φορες τη βδομαδα. Αν κ μισώ το κρεας... εμενα μου συνεχίζει το σίδηρο κ το φυλλικό το οποίο ειναι >20. 

1WWgp3.png

Γυρίζω απο γιατρο.Ειναι αγόρι και ειναι καλά!φουλ του σουπερ ήρωα θα χουμε στο σπιτι σε λιγα χρόνια! :shock::-D

Είναι το κάρμα μου που για χρόνια σε κατασκηνώσεις οταν δούλευα και με τους μαθητές μου έλεγα οτι προτιμώ τα κορίτσια! :?:-P

Είμαστε πολύ χαρούμενοι! Καλό απόγευμα σε όλους!

• Μου αρέσει 4

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

πρίν από 5 λεπτά , gaidaki είπε:

Γυρίζω απο γιατρο.Ειναι αγόρι και ειναι καλά!φουλ του σουπερ ήρωα θα χουμε στο σπιτι σε λιγα χρόνια! :shock::-D

Είναι το κάρμα μου που για χρόνια σε κατασκηνώσεις οταν δούλευα και με τους μαθητές μου έλεγα οτι προτιμώ τα κορίτσια! :?:-P

Είμαστε πολύ χαρούμενοι! Καλό απόγευμα σε όλους!

Μπραβο κοριτσακι μου!! Με το καλο ο αντρουκλας σου!! Εγω προτιμώ τα αγοράκια. Ειναι πιο αγαπησιάρικα κ απονήρευτα! Καλα στο δημοτικο ολα τα κοριτσακια πονηρεμενα κ πειραχτήρια τα αγοράκια χαυτες! Εεε μετα ξυπνάνε στο γυμνάσιο- λύκειο μεχρι να βρουν καμια κ παλι ξανακυλανε. Αχαχαχα κοριτσια ειμαστε το δυνατό φύλο! 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Γεια σε ολες! 

@Marigula μου όλες λιγο πολυ έχουμε τα θέματα μας με τις πεθερές, είναι καμμενο θέμα άστο! Κοίτα τα παιδάκια σου να ναι καλά... Ενα σκασμό λεφτά πωπω πάλι καλά που τα είχατε κ τα δώσατε κ Θεός φυλαξοι να είναι όλα καλά από δω κ πέρα στην εγκυμοσύνη. Πρέπει να είσαι καλύτερα από Υγεία για να ασχολείσαι με πεθερά! 

@gaidaki ήθελες κοριτσάκι Ε; Καλό είναι όμως θα κάνουν κ παρέα... Έχεις κ τα ρούχα έτοιμα, πρακτικό! Φαντάζομαι ο γιος σου αγοράκι θα ήθελε ε; 

Εγώ κοριτσια αφησα την κορη μου στη μητέρα μου για λίγες ώρες κ έφτιαχνα ρούχα, μάζευα έφτιαχνα ντουλάπες..το 70% των καλοκαιρινών μου δεν τα έβγαλα καν φέτος γιατί δεν θα μου κάνουν είναι κυρίως φούστες στενές στη μέση κ μπλούζες που σιγά μην μου χωράνε. Κ έτσι μόλις συνειδητοποίησα πόσα λίγα καλοκαιρινά εχω. Κ δεν αξίζει να πάρεις κ πολλά εγκυμοσύνης γιατι μετα πάλι άχρηστα είναι. Μάλλον θα τη βγάλω με λίγα κ καλά αυτό το καλοκαίρι.

Κατά τα άλλα με τα σκουπίδια πώς πάτε , έχετε πρόβλημα στα μέρη σας; Εμείς ευτυχώς είμαστε καλά εδώ δεν έχουμε κοντά κάδους αλλά στης μητέρας μου έχει από κάτω κάδο κ έχει όλο κλειστά παράθυρα μέρα νύχτα.. Απελπισία η κατάσταση.. Κ χτες πήγαμε κούνιες με την κορη μου κ γυρίσαμε αρων αρων απ τη βρώμα... Τι να λέμε δηλαδη!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...