Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , ERIANTON είπε:

σιγουρα δεν ειναι τυχαιο τοσα χρονια που λενε για τις πεθερες.ολοι εχουμε θεματα μαζι τους.δεν ξερω για πιο λογο.να πεις οτι δεν περναει καλα οι γιοι των οκ να μας κανουν τα χιλιαδυο αλλα οταν βλεπουν πως ολα πανε καλα γιατι θελουν να μπαινουν στην μεση και να τα κανουν σκατα.προτιμουν τον γιο τους γεροντοπαληκαρο να καθετε στο σπιτι?τι να πω δεν ξερω.ελπιζω να μην γινω και εγω ιδια

Μαλλον ειμαι η εξαίρεση βρε κοριτσια. Διακριτική, βοηθητική, με πολλη αγαπη. Εγω παλι ειμαι πολυ ανεξάρτητη κ καμια φορα με πνιγεί απο την πολλη αγαπη. Επίσης θελω να τα κανω ολα μονη μου, κακο αυτο. Προτιμώ να μην πινω νερο για να μην επιβαρύνω τον αλλο. Θεματάκι... Αχαχχα 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ούτε εγώ εχω θέμα με την πεθερά μου. Το αντίθετο μάλιστα! Αλλά...η μαμα μου ηταν αυτή που έφερε τα πάνω κάτω οταν γεννήθηκε ο μικρός μας πριν 3 χρόνια. Για μένα ηταν τεράστιο σοκ, αλλά ενας τρίτος απ έξω, ο άντρας μου , η καλύτερη μου φιλη κ κουμπάρα μας, δεν εξεπλαγησαν κ τόσο. Ήταν η δική μου θέαση του κόσμου που άλλαξε οταν απέκτησα μωρό , που με άφησε να δω τους γονείς μου αλλιώς. 

@Dwroulita85 Με συνάδελφό σου ψυχολόγο, αρκετό ψυχικό κόστος και πολυ κλάμα έχω "ισιωσει" τώρα πια... Θα ' χεις ακούσει ανάλογες περιπτώσεις και παρεμβατικες μητέρες.

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

9 ώρες πρίν, gaidaki είπε:

Ούτε εγώ εχω θέμα με την πεθερά μου. Το αντίθετο μάλιστα! Αλλά...η μαμα μου ηταν αυτή που έφερε τα πάνω κάτω οταν γεννήθηκε ο μικρός μας πριν 3 χρόνια. Για μένα ηταν τεράστιο σοκ, αλλά ενας τρίτος απ έξω, ο άντρας μου , η καλύτερη μου φιλη κ κουμπάρα μας, δεν εξεπλαγησαν κ τόσο. Ήταν η δική μου θέαση του κόσμου που άλλαξε οταν απέκτησα μωρό , που με άφησε να δω τους γονείς μου αλλιώς. 

@Dwroulita85 Με συνάδελφό σου ψυχολόγο, αρκετό ψυχικό κόστος και πολυ κλάμα έχω "ισιωσει" τώρα πια... Θα ' χεις ακούσει ανάλογες περιπτώσεις και παρεμβατικες μητέρες.

Καλημερα. Αυτο κοριτσι μου ειναι πολυ χειρότερο απο μια κακή πεθερα. Αλλάζει ολη η κοσμοθεωρία σου κ πρεπει να περασεις απο πολλα στάδια. Μπραβο σου που το κατάφερες! Σίγουρα μεσα απο τα λάθη αυτα εσυ θα βγεις καλυτερη μητέρα! Να εισαι σίγουρη. 

1WWgp3.png

11 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Μαλλον ειμαι η εξαίρεση βρε κοριτσια. Διακριτική, βοηθητική, με πολλη αγαπη. Εγω παλι ειμαι πολυ ανεξάρτητη κ καμια φορα με πνιγεί απο την πολλη αγαπη. Επίσης θελω να τα κανω ολα μονη μου, κακο αυτο. Προτιμώ να μην πινω νερο για να μην επιβαρύνω τον αλλο. Θεματάκι... Αχαχχα 

Και εγώ έτσι νομιζα είσασταν 8 χρόνια σαν κολλητές.Καφές ,ψωνια,δωραααα τηλέφωνα ,κοιμόμουν σπίτι τους και μου έφτιαχνε τα καλύτερα.Πρωινά Όλα.Μόλις έμαθε ότι είμαι έγκυος στο πρώτο που έχασα τις γύρισαν τα μάτια.Φρικαρε .πολυ κλάμα.....Την ίδια μέρα απεβαλλα.Από τότε άλλαξαν Όλα.Και μετά από 9 μήνες πάλι έγκυος και πάλι μετά στραβωμενη.Πάλι παγωσαμε μεταξύ μας.Στην ουσία δεν έχω πρόβλημα μαζί της όμως δεν μου αρέσει που και αυτή θελει να δίνει.ότι βλακεία στο μικρό και εκεί να της επιμένω ότι δεν θέλω να του δίνει και λέει έλα άσε μας .... Κατά αγόρι μου.Συγκεκριμένα τις είχα απαγορευτεί ει να δίνει τα  kinder αυγά επειδή και όλα τα προγράμματα Προϊόντα της εταιρείας Γιατί τα είχαν βγάλει επικίνδυνα γιατί περιείχαν ορυκτέλαια.Μου έλεγε τα έφτιαξαν τώρα Αφού ξανακυκλοφορησαν.Και της εξήγησα ότι δεν θέλω να τρώει κάτι που το έφτιαχνε μια εταιρεία που έβαλε σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών και μόνο.τίποτα !!!!!Στο τέλος Όταν του έδινε του έλεγα του γιου μου πάρε το παίρνει που έχει μέσα και πέταγα στα σκουπίδια τη σοκολάτα. Aυτη τη φορά που έμαθε για την εγκυμοσύνη ζοριστηκε αλλά το καταπιε

4ywWp2.png

πρίν από 33 λεπτά , ERIANTON είπε:

Και εγώ έτσι νομιζα είσασταν 8 χρόνια σαν κολλητές.Καφές ,ψωνια,δωραααα τηλέφωνα ,κοιμόμουν σπίτι τους και μου έφτιαχνε τα καλύτερα.Πρωινά Όλα.Μόλις έμαθε ότι είμαι έγκυος στο πρώτο που έχασα τις γύρισαν τα μάτια.Φρικαρε .πολυ κλάμα.....Την ίδια μέρα απεβαλλα.Από τότε άλλαξαν Όλα.Και μετά από 9 μήνες πάλι έγκυος και πάλι μετά στραβωμενη.Πάλι παγωσαμε μεταξύ μας.Στην ουσία δεν έχω πρόβλημα μαζί της όμως δεν μου αρέσει που και αυτή θελει να δίνει.ότι βλακεία στο μικρό και εκεί να της επιμένω ότι δεν θέλω να του δίνει και λέει έλα άσε μας .... Κατά αγόρι μου.Συγκεκριμένα τις είχα απαγορευτεί ει να δίνει τα  kinder αυγά επειδή και όλα τα προγράμματα Προϊόντα της εταιρείας Γιατί τα είχαν βγάλει επικίνδυνα γιατί περιείχαν ορυκτέλαια.Μου έλεγε τα έφτιαξαν τώρα Αφού ξανακυκλοφορησαν.Και της εξήγησα ότι δεν θέλω να τρώει κάτι που το έφτιαχνε μια εταιρεία που έβαλε σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών και μόνο.τίποτα !!!!!Στο τέλος Όταν του έδινε του έλεγα του γιου μου πάρε το παίρνει που έχει μέσα και πέταγα στα σκουπίδια τη σοκολάτα. Aυτη τη φορά που έμαθε για την εγκυμοσύνη ζοριστηκε αλλά το καταπιε

Καλημερα βρε Ειρήνη μου! Η μαμά αρχικά θα νόμιζε πως έχασε την παρεα της δεν νομιζω να μην ηθελε ενα εγγονάκι. Η αλλαγή ρόλου σοκάρει πολλες φορες κ αν ηταν σε φαση κλιμακληριου ένας λόγος παρα πανω.. 

Το θεμα φαγητού ειναι οντως θεμα... σ αυτο θα εχω κ γω προβλημα απο τη μερια της πεθεράς μου. Τρώνε ολο απ εξω, τηγανητα, στα κάρβουνα, με πολλα βούτυρα κ τυρια. Νόστιμα πολυ δεν λεω αλλα πολυ βλαβερά. Ευτυχως ειναι καλοβολη και ποντάρω σ αυτο. 

Μενει πολλες ωρες με τη γιαγιά το παιδι;; για να καταλαβω αν τρωει πολλες αηδιουλες.. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω αν το χω αφησει πίσω μου ακόμα. Και η αλήθεια ειναι οτι οταν εμαθα γι αυτη την εγκυμοσύνη πηγε αμεσως το μυαλο μου στις μέρες στο μαιευτήριο και σκεφτομουν πως θα το ξαναπερασω όλο αυτό.Έχουν γίνει πολλα και αν και δεν αλλαζει ο άνθρωπος, αλλάζει ελπιζω η (προσποιητή έστω) συμπεριφορά του.

(Για το μαιευτήριο: λίγες ώρες μετα τη γέννα ήθελε να μου αποσπάσει υπόσχεση οτι θα το βαφτίσει η αδελφή μου, οτι θα πάμε διακοπές σε νησι, σε τροχόσπιτο σε κάμπινγκ εκείνο το καλοκαίρι που ηταν 3-4 μηνών. Να μου λέει για το λίγων ωρών βρέφος να μην το εχω αγκαλιά γιατι θα κακομαθει!)

@Dwroulita85 Δεν το έχω "τερματίσει" με τη δουλειά που πρέπει να κάνω μόνη και με τημ ψυχολόγο, αλλά θελω να πιστευω πως ειμαι αλλιώς. Θεέ μου δε θελω να γινω τόσο κτητική ως μητέρα. Ουφ!Καλή Κυριακή!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , gaidaki είπε:

Δεν ξερω αν το χω αφησει πίσω μου ακόμα. Και η αλήθεια ειναι οτι οταν εμαθα γι αυτη την εγκυμοσύνη πηγε αμεσως το μυαλο μου στις μέρες στο μαιευτήριο και σκεφτομουν πως θα το ξαναπερασω όλο αυτό.Έχουν γίνει πολλα και αν και δεν αλλαζει ο άνθρωπος, αλλάζει ελπιζω η (προσποιητή έστω) συμπεριφορά του.

(Για το μαιευτήριο: λίγες ώρες μετα τη γέννα ήθελε να μου αποσπάσει υπόσχεση οτι θα το βαφτίσει η αδελφή μου, οτι θα πάμε διακοπές σε νησι, σε τροχόσπιτο σε κάμπινγκ εκείνο το καλοκαίρι που ηταν 3-4 μηνών. Να μου λέει για το λίγων ωρών βρέφος να μην το εχω αγκαλιά γιατι θα κακομαθει!)

@Dwroulita85 Δεν το έχω "τερματίσει" με τη δουλειά που πρέπει να κάνω μόνη και με τημ ψυχολόγο, αλλά θελω να πιστευω πως ειμαι αλλιώς. Θεέ μου δε θελω να γινω τόσο κτητική ως μητέρα. Ουφ!Καλή Κυριακή!

Θέα η μαμά!! Σου κανω προγραμμα για το υπόλοιπο της ζωής σου! 

Να εχεις εμπιστοσύνη στο εαυτό σου. Μην σε απασχολεί τι θα πει! Αλίμονο να σκέφτεσαι απο τωρα πραγματα τα οποία δεν εισαι εσυ υπεύθυνη. 

Εισαι κ θα εισαι κ για δεύτερη φορα κ για παντα υπεροχη μανούλα. Να εχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Όσα βιβλία κ να διαβάσεις ή να σου πει ο ανδρας σου που γνωρίζει απο στρατηγικές ή ο οπωσδήποτε εσυ θα εισαι η καλυτερη!! Το ένστικτο που εχεις δεν αντικαθίσταται με τιποτα. Καθαρή και ανιδιοτελής αγαπη προς το παιδι σου. Αυτο ειναι τα παντα. 

Μην δινεις σημασία στη μανούλα σου. Ποιος ξερει τι την βασανίζει ή πως την εχουν μεγαλώσει οι δικοί της. Βεβαια εσυ δεν θα μπεις στη διαδικασία. Εχεις νεα οικογενεια που σε εχει ανάγκη. Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια!! Ματς 

1WWgp3.png

2 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Καλημερα βρε Ειρήνη μου! Η μαμά αρχικά θα νόμιζε πως έχασε την παρεα της δεν νομιζω να μην ηθελε ενα εγγονάκι. Η αλλαγή ρόλου σοκάρει πολλες φορες κ αν ηταν σε φαση κλιμακληριου ένας λόγος παρα πανω.. 

Το θεμα φαγητού ειναι οντως θεμα... σ αυτο θα εχω κ γω προβλημα απο τη μερια της πεθεράς μου. Τρώνε ολο απ εξω, τηγανητα, στα κάρβουνα, με πολλα βούτυρα κ τυρια. Νόστιμα πολυ δεν λεω αλλα πολυ βλαβερά. Ευτυχως ειναι καλοβολη και ποντάρω σ αυτο. 

Μενει πολλες ωρες με τη γιαγιά το παιδι;; για να καταλαβω αν τρωει 

4ywWp2.png

3 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Μενει πολλες ωρες με τη γιαγιά το παιδι;; για να καταλαβω αν τρωει πολλες αηδιουλες.. 

Δεν τον αφήνω εκεί όπου πάω πάμε μαζί.Είναι μεγάλος καταλαβαίνει σαν ενήλικας.(Μόνο στο σπίτι γίνεται χαμός και δεν με ακούει.)

Όταν πηγαίνουμε επίσκεψη τον βομβαρδίζει.τρώει ζελέ και μετά του λέει θέλεις κι άλλο?λέω εγώ Όχι άλλο ,λέει δεν πειράζει νερό είναι.Και εκεί ξεκινάμε και ευτυχώς μερικές φορές φωνάζει και ο γιος της.Μετά από λίγο φάε υποβρύχιο βανίλια μετά περνάει και κάτι σιχαμένα ζουμιά που μπαίνουν στην κατάψυξη και καλά γρανίτα.Της λέω αν θέλει να του δώσει παγωτό να του δίνει κανονικό άσπρο ξε σοκολάτα και όχι ζαχαρονερο με χρώμα.Ότι έχει κόκκινο χρώμα έχει μέσα Ε121.γράψε στο Google χρωστική Ε120 και διαβασε

2 ώρες πρίν, gaidaki είπε:

Εντάξει σε αυτό τα καταφέρνω Καλά.με την μαμα μου σχεδόν πάντα τσακωνόμαστε γιατί δεν έιμαστε εντελώς διαφορετικές Αλλά ποτέ δεν έκανε κανεις κουμάντο στο γιο.Τελικά η αδερφή σου βάφτισε το αγόρι σου?

4ywWp2.png

@Dwroulita85 Να'σαι καλά!Για ολα και για την αγκαλιά! :)

@ERIANTON Ναι, το βάφτισε. Και για κάποιο διάστημα το ειχα μετανιώσει πικρά που συμφώνησα σε αυτό γιατι η (μικρότερη) αδελφή μου για ωφελιμιστικους λόγους τάχθηκε υπέρ των γονιών μου, βγάζοντας με τρελή, που επηρεαζομαι, που "παμορφωνομαι" απο βιβλία κλπ. Μια εξελιξη ειναι οτι τωρα που δε μενει πια στην Ελλάδα, αλλα έρχεται μια φορα το 2μηνο, εχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον μικρό, απ'οτι οταν ηταν εδω.

@Dwroulita85 Και παλι σε εσένα η ερώτηση: δεν ξέρω αν ησουν στο γκρουπ οταν το χα ξαναρώτησει: έχεις να προτείνεις βιβλια η άρθρα για "οδηγίες χρήσης" του πρωτου παιδιου κατα την έλευση του δεύτερου;

Ειδα κάποια σε βιβλιοπωλείο απο κοντά αλλα ηταν λιγο η απεύθυνση "μανούλες".Οχι ακριβώς έτσι στο πολυ εκλαικευμενο και προσιτό στυλ. Δεν είμαι καθόλου γνωστής του χώρου και της ψυχολογίας, αλλα...δε μπορω και τοσο απλοϊκά...

Διαφημίσεις

1 hour ago, gaidaki είπε:

@Dwroulita85 Να'σαι καλά!Για ολα και για την αγκαλιά! :)

@ERIANTON Ναι, το βάφτισε. Και για κάποιο διάστημα το ειχα μετανιώσει πικρά που συμφώνησα σε αυτό γιατι η (μικρότερη) αδελφή μου για ωφελιμιστικους λόγους τάχθηκε υπέρ των γονιών μου, βγάζοντας με τρελή, που επηρεαζομαι, που "παμορφωνομαι" απο βιβλία κλπ. Μια εξελιξη ειναι οτι τωρα που δε μενει πια στην Ελλάδα, αλλα έρχεται μια φορα το 2μηνο, εχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον μικρό, απ'οτι οταν ηταν εδω.

@Dwroulita85 Και παλι σε εσένα η ερώτηση: δεν ξέρω αν ησουν στο γκρουπ οταν το χα ξαναρώτησει: έχεις να προτείνεις βιβλια η άρθρα για "οδηγίες χρήσης" του πρωτου παιδιου κατα την έλευση του δεύτερου;

Ειδα κάποια σε βιβλιοπωλείο απο κοντά αλλα ηταν λιγο η απεύθυνση "μανούλες".Οχι ακριβώς έτσι στο πολυ εκλαικευμενο και προσιτό στυλ. Δεν είμαι καθόλου γνωστής του χώρου και της ψυχολογίας, αλλα...δε μπορω και τοσο απλοϊκά...

Αχ εχω βιβλία κ πολυ καλα αλλα απευθύνονται σε μεγαλύτερα παιδια. Δημοτικού γιατι εκει εχω εξειδίκευση.. ειναι τα θεραπευτικά παραμύθια δεν θυμαμαι εκδόσεις θα τα ψάξω αν θελεις σου στειλω εκδόσεις. Ειναι ψυχολόγου. 

Μπορεις να παίξεις μαζι του με δάχτυλο κούκλες ή μπειμομπιλ. Στο παιχνίδι πολλες φορες τα παιδια εκδηλώνονται κ εκφράζουν συναισθήματα. 

Να επιδιώκεις παρέες που εχουν μωρο κ να τον κανεις να νοιωθει ικανός να διασκεδάσει το μικρο μωρο. Κατι σαν ρόλο. 

Οταν με το καλο θα αρχίζει να κλωτσάει για τον προετοιμάσεις καλυτερα. Θελει μικρά βηματάκια κ παντα να εξετάζει τα στναισθηματα που του δημιουργούνται. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Η χαζη ερώτηση της ημέρας:

απο διατροφη πως πατε;; εγω διαστροφή! Εφαγα 30 ελιές Καλαμών, που πρεπει να τρωω κ ανάλατα, κ ήπια κ το ξύδι τους. Κ στα μακαρονια μου ζήτησα χυμο λεμονι. Κατι δεν παει καλα... σιγουρακι... 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

3 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Η χαζη ερώτηση της ημέρας:

απο διατροφη πως πατε;; εγω διαστροφή! Εφαγα 30 ελιές Καλαμών, που πρεπει να τρωω κ ανάλατα, κ ήπια κ το ξύδι τους. Κ στα μακαρονια μου ζήτησα χυμο λεμονι. Κατι δεν παει καλα... σιγουρακι... 

ΧΜμμμ και στις δύο εγκυμοσύνες ήθελα και εγώ οξινες γεύσεις.Και απέκτησα αγόρι πριν και τώρα πάλι.θα περιμένω να μας πεις..

Στις τηγανητές πατάτες μου αρέσει το λεμόνι.

Από διατροφή  εγώ είμαι σε κανονικά επίπεδα.Χτες τα χτύπησα τα σουβλάκια μου.Πόσο ευτυχισμένη με κάνουν χαχαχα

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

1 hour ago, ERIANTON είπε:

ΧΜμμμ και στις δύο εγκυμοσύνες ήθελα και εγώ οξινες γεύσεις.Και απέκτησα αγόρι πριν και τώρα πάλι.θα περιμένω να μας πεις..

Στις τηγανητές πατάτες μου αρέσει το λεμόνι.

Από διατροφή  εγώ είμαι σε κανονικά επίπεδα.Χτες τα χτύπησα τα σουβλάκια μου.Πόσο ευτυχισμένη με κάνουν χαχαχα

Λες να εχω αγορι βρε Ειρήνη;; μια τα ουρα που μου ειπες μια τα όξινα τωρα. Αχαχαχ ολα εκει καταλήγουν. 

Κ γω πηρα σάντουιτς αλλα μου μυρίζει ο γύρος κ εφαγα πατάτα με το ψωμάκι κ την τυροκαυτερή. 

1WWgp3.png

Εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες 2 και 3 μηνα ετρωγα πολύ. Πολυ...περισσοτερο απο το κανονικό μου, ειμαι 1,60 49-50 kg φυσιολογικά. Και ...ΠΑΤΑΤΕΣ!Οπότε καιννα με ρωτήσεις τι θες να φας η σωστη απάντηση ειναι ΠΑΤΑΤΕΣ! Τηγανιτές, ψητές...Πατάτες να ναι!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...