Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Για τις εξετάσεις σκέφτηκα να παω η σε μια η σε δυο βδομάδες για να τις εχω φρεσκιες κ να τις δείξω στην γιατρό μου και αν εχω καποια έλλειψη εεε θα μου δωσει κατι...αν με ρωτησει γτ τις εκανα θα πω ενα μικρό κ αθωο ψεμματακι οτι μονη μ μου ρθε

Καλημέρα!

Κανε Αυτό που θα σε κάνει να νιώθεις καλά!Αν σε κανει να είσαι ήρεμη μετά μην αγχώνεσαι για τι θα πεις.

11 ώρες πρίν, Elpidaaa είπε:

Κορίτσια μου εσείς πίνετε ακόμη φιλικό? Η ενδοκρινολογος μου είπε να παίρνω ένα χάπι την εβδομάδα επειδή είναι κ μεγάλη η δόση.  Δεν θυμάμαι  τι έκανα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με φιλικό 

Καλημερα!

Ελπίδα μου ,είχα πάει στο ΙΚΑ για να μου γράψει ο γιατρός φυλλικο και ενώ μου τα έγραφε μου έλεγε ότι δεν χρειάζεται να τα συνεχίσω.Μετά πηγα και στον γιατρό στο Έλενα και αφού πρώτα τον ρώτησα μου είπε να τα σταματήσω και να ξεκινήσω δεύτερο  σίδηρο και ασβέστιο.Πέρασε μια εβδομάδα και δεν τα άλλαξα ακόμα.Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη τ ρ περνά μέχρι τέλους.Και όταν γέννησα, βλακωδώς ,τα έκοψα όλα ενώ μου είχε πει να συνεχίσω το ασβέστιο και νομίζω και το σίδηρο.

Τώρα σκέφτηκα να πάρω τί απαντήσεις των εξετάσεων και να πράξω .Γνωρίζεται αν ο σίδηρος  έχει σχέση με τον αιματοκρίτη?Εννοώ ένας πολύ καλός αιματοκρίτης μπορεί να έχει πεσμένο σίδηρο?

4ywWp2.png

Καλημέρα πως είστε? 

Φολικο εγώ παίρνω βασικα εχει χρόνο και που το παίρνω και θα συνεχίσω μέχρι το τέλος. Η μικρή μου έστησε πολύ γρήγορα κεφαλακι κ περπατησε 10 μηνων. Η παιδίατρος μου είπε πως ηταν λογω οτι επερνα αρκετο διάστημα φολικο. Επερνα συνολικά 4 χρόνια 3 πριν κ ενα οταν εμεινα. 

Ο σίδηρος παίζει κάποιο ρολο στον αιματοκρίτη κ συναμα στην αιμοσφαιρινη. Αν θες να ελέγξεις σίδηρο, κανεις ανάλυση σιδηρου, αιμοσφαιρινη και φεριτινη. Τα εχω να τα κανω την εβδομάδα που θα μπει. 

Περιμένω την αγαπημένη μου πεθερουλα. Μου είπε ότι εφτιαξε γεμιστά κι έρχεται να φαμε. Θα με πουν στις ειδήσεις γι αυτό ετοιμάστητε.

Η νύμφη σκοτωσε την πεθερά της. Κοριτσια σοβαρά εχω πρόβλημα. Θέλει να πάρει την μικρη μου σε ενα συγγενικο τους γαμο. Εγω δεν μπορώ να παω, ο αντρας μου κι να πάει δεν του εχω εμπιστοσύνη μονος του. Αυτη 70 χρονων, δεν μπορεί να περπατησει, κ θέλει να πάρει το μωρο 2.5 χρόνων, και είναι κι πολυ ζωηρό. 

Οταν μου το είπε της είπα όχι κ μου λέει οι γονείς σου το παιρνουν. Και εγω της είπα πανω στα νευρα μου ναι το παιρνουν γιατί μπορούν κ το προσέχουν. Κι οι γονείς μου ειναι 56 χρονων και το μυαλό τους είναι στο μωρό κι οχι η επιδηξη ότι κρατουν εγγονι όπως κάνει αυτη. Κι εκτός αυτού η μικρή μου δεν την θέλει αφού δεν την ξέρει. Και δεν τα καταλάβει. 

Ουφ δεν με φτανουν τα δικά μου, εχω και την..... Να με ζαλιζει. Τι να κάνω? 

Ειλικρινά θα γίνει πόλεμος!!! 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλημέρα Μαριγουλα !Όλα καλά !

Αχ μωρέ τι καλά που σε θυμήθηκε,χαχα.Και εγώ δεν τον άφηνα τον γιο μου γιατί είχα άγχος.Ούτε στην μαμα μου ούτε στην πεθερά.Κάποιες φορές που χρειαστηκε ήμουν σε άσχημη κατάσταση με ότι τρομερό πέρναγε από το μυαλό μου.Μήπως να βρεις ένα λόγο του τύπου αν τα κάνει θα την καθαρίσει?Ή αν αρχίσει να τρέχει θα την κυνηγήσει?Ο άντρας σου δεν δυσανασχετεί που σε βλέπει αρνητική?Αν όχι βρείτε ένα μικρούλι ψεματακι ας πούμε έκανε μια διάρροια και η κοιλίτσα της είναι καπως.....Η μικρή είναι καλοβολη?Δηλαδή θα πάει μαζί της εύκολα?

Μετά ξαναδιάβασα ότι έγραψες ότι δεν την πολύ θελει

4ywWp2.png

πρίν από 44 λεπτά , Marigula είπε:

Καλημέρα πως είστε? 

Φολικο εγώ παίρνω βασικα εχει χρόνο και που το παίρνω και θα συνεχίσω μέχρι το τέλος. Η μικρή μου έστησε πολύ γρήγορα κεφαλακι κ περπατησε 10 μηνων. Η παιδίατρος μου είπε πως ηταν λογω οτι επερνα αρκετο διάστημα φολικο. Επερνα συνολικά 4 χρόνια 3 πριν κ ενα οταν εμεινα. 

Ο σίδηρος παίζει κάποιο ρολο στον αιματοκρίτη κ συναμα στην αιμοσφαιρινη. Αν θες να ελέγξεις σίδηρο, κανεις ανάλυση σιδηρου, αιμοσφαιρινη και φεριτινη. Τα εχω να τα κανω την εβδομάδα που θα μπει. 

Περιμένω την αγαπημένη μου πεθερουλα. Μου είπε ότι εφτιαξε γεμιστά κι έρχεται να φαμε. Θα με πουν στις ειδήσεις γι αυτό ετοιμάστητε.

Η νύμφη σκοτωσε την πεθερά της. Κοριτσια σοβαρά εχω πρόβλημα. Θέλει να πάρει την μικρη μου σε ενα συγγενικο τους γαμο. Εγω δεν μπορώ να παω, ο αντρας μου κι να πάει δεν του εχω εμπιστοσύνη μονος του. Αυτη 70 χρονων, δεν μπορεί να περπατησει, κ θέλει να πάρει το μωρο 2.5 χρόνων, και είναι κι πολυ ζωηρό. 

Οταν μου το είπε της είπα όχι κ μου λέει οι γονείς σου το παιρνουν. Και εγω της είπα πανω στα νευρα μου ναι το παιρνουν γιατί μπορούν κ το προσέχουν. Κι οι γονείς μου ειναι 56 χρονων και το μυαλό τους είναι στο μωρό κι οχι η επιδηξη ότι κρατουν εγγονι όπως κάνει αυτη. Κι εκτός αυτού η μικρή μου δεν την θέλει αφού δεν την ξέρει. Και δεν τα καταλάβει. 

Ουφ δεν με φτανουν τα δικά μου, εχω και την..... Να με ζαλιζει. Τι να κάνω? 

Ειλικρινά θα γίνει πόλεμος!!! 

Για μενα η ειλικρίνεια κ η Αληθεια ειναι λύτρωση κ καθαρότητα ψυχής. 

Μπορεις να της εξηγήσεις με πολυ σεβασμό κ ηρεμια: 

μητερα η μικρη ειναι αρκετα ατίθαση κ απρόβλεπτη. Ειδικά σε εξωτερικούς χώρους με πολυ κοσμο -οπως ένας γάμος- μπορει να γινει παράτολμη τοσο λόγω  ηλικίας οσο και ιδιοσυγκρασίας. 

Σας εμπιστεύομαι ομως η μικρη δεν σας γνωρίζει αρκετα κ τα πραγματα θα ειναι πιο δύσκολα. Σκεφτείτε κ την κατάσταση μου κ το αγχος που θα μου προκληθεί. 

Οι γονεις μου ειναι πιο νέοι κ εχουν περισσότερη υπομονη κ αντανακλαστικά. 

Γιατι δεν θελετε να αφιέρωσετε περισσοτερο χρονο με τη μικρη εδω στο σπίτι. Θα το χαρει πολυ κ θα σας γνωρίζει καλυτερα. Θα σας εμπιστευτεί κ δεν θα εχει συμπεριφορές που θα ειναι να ορίζει τα όρια της οσο την παιρνει. 

Ολα αυτα καλο ειναι να τα γνωρίζει ο σύζυγος για να μην μεταφερθούν λάθος εντυπώσεις. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Για μενα η ειλικρίνεια κ η Αληθεια ειναι λύτρωση κ καθαρότητα ψυχής. 

Μπορεις να της εξηγήσεις με πολυ σεβασμό κ ηρεμια: 

μητερα η μικρη ειναι αρκετα ατίθαση κ απρόβλεπτη. Ειδικά σε εξωτερικούς χώρους με πολυ κοσμο -οπως ένας γάμος- μπορει να γινει παράτολμη τοσο λόγω  ηλικίας οσο και ιδιοσυγκρασίας. 

Σας εμπιστεύομαι ομως η μικρη δεν σας γνωρίζει αρκετα κ τα πραγματα θα ειναι πιο δύσκολα. Σκεφτείτε κ την κατάσταση μου κ το αγχος που θα μου προκληθεί. 

Οι γονεις μου ειναι πιο νέοι κ εχουν περισσότερη υπομονη κ αντανακλαστικά. 

Γιατι δεν θελετε να αφιέρωσετε περισσοτερο χρονο με τη μικρη εδω στο σπίτι. Θα το χαρει πολυ κ θα σας γνωρίζει καλυτερα. Θα σας εμπιστευτεί κ δεν θα εχει συμπεριφορές που θα ειναι να ορίζει τα όρια της οσο την παιρνει. 

Ολα αυτα καλο ειναι να τα γνωρίζει ο σύζυγος για να μην μεταφερθούν λάθος εντυπώσεις. 

Πραγματικά πολύ ωραίος τρόπος σκέψης.Δεν χρησιμοποιώ στην ζωή μου ψεματα και για αυτό τις περισσότερες φορές γίνομαι αντιπαθήτικη.Όμως σε  αυτή την περίπτωση δεν θα ήθελα να πληγωσω κάποιον και να τον κάνω να νιώσει ανεπαρκής και μόνο για αυτό θα το έλεγα.Έτσι όπως το έθεσες μου ακούγεται πολύ όμορφο και πολύ ανθρώπινο και μόνο κάποιος πολυ χαζός δεν θα το σεβόταν

4ywWp2.png

πρίν από 13 λεπτά , ERIANTON είπε:

Πραγματικά πολύ ωραίος τρόπος σκέψης.Δεν χρησιμοποιώ στην ζωή μου ψεματα και για αυτό τις περισσότερες φορές γίνομαι αντιπαθήτικη.Όμως σε  αυτή την περίπτωση δεν θα ήθελα να πληγωσω κάποιον και να τον κάνω να νιώσει ανεπαρκής και μόνο για αυτό θα το έλεγα.Έτσι όπως το έθεσες μου ακούγεται πολύ όμορφο και πολύ ανθρώπινο και μόνο κάποιος πολυ χαζός δεν θα το σεβόταν

Εχουμε κ καποια πτυχία κοπέλια!!! Αχαχαχαχα

οτι θελετε να μου λέτε να σας βοηθησω. Βεβαια δεν εχω σίγουρα καλη εικονα αλλα μπορει να δώσω μια αλλη οπτική. 

Δεν προσβάλουμε ουτε μειώνουμε. Σίγουρα μεσα απο την κίνηση αυτη θελει να δειξει ικανή γιαγιά, αρεστή κ αγαπητή μ θελει να το βγάλει κ προς τα εξω. Επιβεβαίωση θελει μεσα απο τα λάθη της. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

1 hour ago, Dwroulita85 είπε:

οτι θελετε να μου λέτε να σας βοηθησω. Βεβαια δεν εχω σίγουρα καλη εικονα αλλα μπορει να δώσω μια αλλη οπτική. 

Δεν προσβάλουμε ουτε μειώνουμε. Σίγουρα μεσα απο την κίνηση αυτη θελει να δειξει ικανή γιαγιά, αρεστή κ αγαπητή μ θελει να το βγάλει κ προς τα εξω. Επιβεβαίωση θελει μεσα απο τα λάθη της. 

Προσωπικά ότι χρειαστώ θα σε συμβουλεύω.Ευχαριστώ!

4ywWp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ERIANTON είπε:

Προσωπικά ότι χρειαστώ θα σε συμβουλεύω.Ευχαριστώ!

❤️

Εδω, ξαφνικά εκει  που έσκαγε ο τζίτζικας τωρα ρίχνει καρέκλες! 

Η κολλητή μου μου λεει οτι εγω τις προκαλώ τις βροχές επειδη ειμαι ξαπλα!! 

Σορυ βρε παιδια!! Αχαχαχαχα

1WWgp3.png

1 ώρα πρίν, Dwroulita85 είπε:

Μακάρι να καταλάμβενε. Δεν ξέρεις πόσες φορές της μίλησα με αυτό τον τρόπο, πόσες φορές την άφησα να την προσέχει ενω ημουν δίπλα της για να δω αν μπορεί, και στο τέλος το μόνο που κατάφερε είναι να κλαίει το μωρό . Δεν μπορεί να καταλάβει ότι κάνει λάθος. 

Κάθεται κι λέει στο μωρό να το πάρει από εδω κι από εκεί, επειδή ξέρει οτι θα πω οχι για να φαίνομαι εγω η κακία. Πχ σήμερα είπε στην μικρή να την πάρει θάλασσα, κ η μικρή λέει μαμα μαγιο. Ξέρετε πόσο άσχημα ένιωσα οταν είπα στην μικρή μου θα της βάλω την πισίνα της. Ο πατέρας της, θύμωσε κι άρχισε να της μιλά αλλά δεν κολλησε τίποτα. 

Δεν λέω είναι εγγονι της, αλλα πρέπει να μάθει οτι θα γίνει αυτό που λέμε εμείς ως γονείς της κι όχι ότι λέει αυτή. Επιμένη στις δικές της αποψεις. 

Την αφησα κι πηγαν δίπλα στο περίπτερο να πάρουν σοκολάτα κι το μωρο ήρθε σπίτι κλαίγοντας γιατί δεν της πήρε αυτό που ήθελε αλλά πήρε αυτό που ήθελε αυτή. 

Τι να πω, χιλιάδες παραδείγματα, που όταν αρχισω να μιλώ δεν θσ τελειωνω. 

Θελει να δείξει ότι ενδιαφέρεται αλλά δεν έρχεται να δει το μωρο. Ενδιαφέρετε αλλά θέλει το μωρό να κάνει ότι θέλει αυτη. Είναι της επειδηξης ααα μου το αφησαν, κοιτατε θα το μεγαλωσω εγω κλείνοντας της μεσα σε ενα δωμάτιο για να μάθει. Θα χτυπήσει το μωρο για να μάθει. Να την ξυπνάμε τρομαζοντας της για να έχει νοημοσύνη το μωρο. Να δινουμε μαχαίρι κ πιρούνι στο μωρό για να μαθει απο την ηλικία των 2 να τρώει σωστά. 

Βαζω τέλεια γιατι αυτά είναι μονο τα απλά που αντιμετωπίζω οπότε έρθει.

Σας ευχαριστω πάρα πολύ όλες.  

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα το σκεύασμα που παίρνω εχει σίδηρο κ φολικό οξύ. Οπότε το συνεχίζω.

Για θάλασσα που σας ρώτησα, ούτε εγω σκοπεύω να παω στην Αττική, μονο στις διακοπές. Κολλουσα ανέκαθεν οοοοο,τι υπήρχε στις παραλίες, πόσο μάλλον τώρα...φοβάμαι.

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

1 ώρα πρίν, Marigula είπε:

Μακάρι να καταλάμβενε. Δεν ξέρεις πόσες φορές της μίλησα με αυτό τον τρόπο, πόσες φορές την άφησα να την προσέχει ενω ημουν δίπλα της για να δω αν μπορεί, και στο τέλος το μόνο που κατάφερε είναι να κλαίει το μωρό . Δεν μπορεί να καταλάβει ότι κάνει λάθος. 

Κάθεται κι λέει στο μωρό να το πάρει από εδω κι από εκεί, επειδή ξέρει οτι θα πω οχι για να φαίνομαι εγω η κακία. Πχ σήμερα είπε στην μικρή να την πάρει θάλασσα, κ η μικρή λέει μαμα μαγιο. Ξέρετε πόσο άσχημα ένιωσα οταν είπα στην μικρή μου θα της βάλω την πισίνα της. Ο πατέρας της, θύμωσε κι άρχισε να της μιλά αλλά δεν κολλησε τίποτα. 

Δεν λέω είναι εγγονι της, αλλα πρέπει να μάθει οτι θα γίνει αυτό που λέμε εμείς ως γονείς της κι όχι ότι λέει αυτή. Επιμένη στις δικές της αποψεις. 

Την αφησα κι πηγαν δίπλα στο περίπτερο να πάρουν σοκολάτα κι το μωρο ήρθε σπίτι κλαίγοντας γιατί δεν της πήρε αυτό που ήθελε αλλά πήρε αυτό που ήθελε αυτή. 

Τι να πω, χιλιάδες παραδείγματα, που όταν αρχισω να μιλώ δεν θσ τελειωνω. 

Θελει να δείξει ότι ενδιαφέρεται αλλά δεν έρχεται να δει το μωρο. Ενδιαφέρετε αλλά θέλει το μωρό να κάνει ότι θέλει αυτη. Είναι της επειδηξης ααα μου το αφησαν, κοιτατε θα το μεγαλωσω εγω κλείνοντας της μεσα σε ενα δωμάτιο για να μάθει. Θα χτυπήσει το μωρο για να μάθει. Να την ξυπνάμε τρομαζοντας της για να έχει νοημοσύνη το μωρο. Να δινουμε μαχαίρι κ πιρούνι στο μωρό για να μαθει απο την ηλικία των 2 να τρώει σωστά. 

Βαζω τέλεια γιατι αυτά είναι μονο τα απλά που αντιμετωπίζω οπότε έρθει.

Σας ευχαριστω πάρα πολύ όλες.  

Την εχεις βαλει ποτε στη διαδικασία να σκεφτεί γιατι κανει τη μικρη να κλαίει; 

δηλαδη: 

κυρια τάδε/ μητέρα γιατι πιστεύετε πως κλαίει η μικρη; τι την εκανε να φτάσει στο να παραπονιέται/κλαρί ενώ την άφησα να  χαρουμενη; 

με το τροπο αυτο την βάζεις να κανει αυτοκριτική.

Αν κατηγορήσει την μικρη τοτε θα της επισημάνεις πως την μεγαλώνετε με συγκεκριμένο τροπο κ οτι εισαι διατεθειμένη να της εξηγήσεις το πως ή καθε φορα να σε ρωτάει για να την βοήθησες με στόχο να ερθει πιο κοντα στην εγγονή της κ παράλληλα να μην χαλαει το προγραμμα που εχετε σχεδιάσει (φαγητού, παιχνιδιού, ρουτίνας, συνεπειών, οριων κλπ)

Αν κανει αυτοκριτική κ πει, εκανα λάθος εγω τοτε ειναι ενα καλο βήμα για να διορθωθεί. Τοτε θα θελει να μαθει πως την μεγαλώνετε και θα σε ρωτάει πριν ενεργήσει. 

Θελει γενικα πολυ ψυχραιμία, σεβασμο, καθοδήγηση και κοινή άποψη με τον σύζυγο. 

*** οσο για την νοημοσύνη ειναι το πιο χαζό πραγμα που εχω ακούσει!! Αχαχαχα εχω κ εχω ακούσει γονεις οταν τους παιρνω συνέντευξη αλλα αυτο ξεφεύγει!!! Αχαχαχα πολυ γέλασα. 

Εχει 1002 αλλα να κανεις που βελτιώνουν ή αυξάνουν την νοημοσύνη πάντως αυτο μονο τρόμο δημιουργεί, αγχος κ Ισως καποια αν γινει συστηματικό φοβία υπνου κ θα δημιουργηθεί προσκόλληση. 

Πλακα εχει η πεθερα πάντως μεταξύ μας!! Αχαχχα 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

2 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Την εχεις βαλει ποτε στη διαδικασία να σκεφτεί γιατι κανει τη μικρη να κλαίει; 

δηλαδη: 

κυρια τάδε/ μητέρα γιατι πιστεύετε πως κλαίει η μικρη; τι την εκανε να φτάσει στο να παραπονιέται/κλαρί ενώ την άφησα να  χαρουμενη; 

με το τροπο αυτο την βάζεις να κανει αυτοκριτική.

Αν κατηγορήσει την μικρη τοτε θα της επισημάνεις πως την μεγαλώνετε με συγκεκριμένο τροπο κ οτι εισαι διατεθειμένη να της εξηγήσεις το πως ή καθε φορα να σε ρωτάει για να την βοήθησες με στόχο να ερθει πιο κοντα στην εγγονή της κ παράλληλα να μην χαλαει το προγραμμα που εχετε σχεδιάσει (φαγητού, παιχνιδιού, ρουτίνας, συνεπειών, οριων κλπ)

Αν κανει αυτοκριτική κ πει, εκανα λάθος εγω τοτε ειναι ενα καλο βήμα για να διορθωθεί. Τοτε θα θελει να μαθει πως την μεγαλώνετε και θα σε ρωτάει πριν ενεργήσει. 

Θελει γενικα πολυ ψυχραιμία, σεβασμο, καθοδήγηση και κοινή άποψη με τον σύζυγο. 

*** οσο για την νοημοσύνη ειναι το πιο χαζό πραγμα που εχω ακούσει!! Αχαχαχα εχω κ εχω ακούσει γονεις οταν τους παιρνω συνέντευξη αλλα αυτο ξεφεύγει!!! Αχαχαχα πολυ γέλασα. 

Εχει 1002 αλλα να κανεις που βελτιώνουν ή αυξάνουν την νοημοσύνη πάντως αυτο μονο τρόμο δημιουργεί, αγχος κ Ισως καποια αν γινει συστηματικό φοβία υπνου κ θα δημιουργηθεί προσκόλληση. 

Πλακα εχει η πεθερα πάντως μεταξύ μας!! Αχαχχα 

Αχ κοπέλα μου, αρκετές φορές, της λέω σου αρέσει που τώρα κλαίει? Δεν κάνουμε ένα μωρό να κλαίει για ασημαντα πράγματα πχ μια σοκολάτα. Εσύ έτσι μεγαλωσες τον αντρα μου? 

Και πάντα φιλεναδα η απάντηση η ιδια. "εσεις φταιτε γι αυτό" δεν της θυμωνετε κτλ κτλ. Κατηγορει την μαμα μου που την μεγαλώνει κ της μαθαίνει του κόσμου τα πράγματα αλλα δεν λεει να την μεγαλώνει αυτη, αλλά να την παμε στο νηπιαγωγείο. 

Όσες φορές προσπαθησα να την προσέγγισω πάντα εκλεγα και τσακωνωμουν με τον σύζυγό μου. Ετσι πήραμε απόφαση τόσο λιγότερη επαφη μαζί της, τόσο το καλύτερο.  Δεν μου αρέσει αυτό αλλά έπρεπε να γίνει. 

Ασε μεγαλο θέμα πεθερα. Αφου ότι περιμένουμε διδιμα της το κρυψαμε για αρκετό καιρό. Όταν το έμαθε αρχισε πως θα τα καταφερετε κ το οικονομικό κτλ κτλ.  Δεν κατάφερε να με στείλει κλινική οπως έκανε την άλλη φορά. 

Δεν στο κρύβω πως φοβαμαι το μάτι της. 

Σας πριζω κι εσας, κι σας ευχαριστώ που με ακουτε. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

1 ώρα πρίν, Marigula είπε:

Αχ κοπέλα μου, αρκετές φορές, της λέω σου αρέσει που τώρα κλαίει? Δεν κάνουμε ένα μωρό να κλαίει για ασημαντα πράγματα πχ μια σοκολάτα. Εσύ έτσι μεγαλωσες τον αντρα μου? 

Και πάντα φιλεναδα η απάντηση η ιδια. "εσεις φταιτε γι αυτό" δεν της θυμωνετε κτλ κτλ. Κατηγορει την μαμα μου που την μεγαλώνει κ της μαθαίνει του κόσμου τα πράγματα αλλα δεν λεει να την μεγαλώνει αυτη, αλλά να την παμε στο νηπιαγωγείο. 

Όσες φορές προσπαθησα να την προσέγγισω πάντα εκλεγα και τσακωνωμουν με τον σύζυγό μου. Ετσι πήραμε απόφαση τόσο λιγότερη επαφη μαζί της, τόσο το καλύτερο.  Δεν μου αρέσει αυτό αλλά έπρεπε να γίνει. 

Ασε μεγαλο θέμα πεθερα. Αφου ότι περιμένουμε διδιμα της το κρυψαμε για αρκετό καιρό. Όταν το έμαθε αρχισε πως θα τα καταφερετε κ το οικονομικό κτλ κτλ.  Δεν κατάφερε να με στείλει κλινική οπως έκανε την άλλη φορά. 

Οχι Οχι μην πας στην επίθεση. Η ερώτηση που σου ειπα να της κανεις κ πες μου. Πολυ μαλακα κ απλα. Ηρεμη εσυ κ ας καίγεσαι. 

Προσωπικα δεν με πρήζεις καθολου!!! Ειμαι εδω 24 ωρες το 24ωρο! Δεν δουλευω ουτε στο σχολείο πια ουτε στο κέντρο κ ετσι με ξυπνάτε λιγο απο το λήθαργο.. Να ενεργοποιηθω λιγάκι. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

2 ώρες πρίν, Marigula είπε:

σιγουρα δεν ειναι τυχαιο τοσα χρονια που λενε για τις πεθερες.ολοι εχουμε θεματα μαζι τους.δεν ξερω για πιο λογο.να πεις οτι δεν περναει καλα οι γιοι των οκ να μας κανουν τα χιλιαδυο αλλα οταν βλεπουν πως ολα πανε καλα γιατι θελουν να μπαινουν στην μεση και να τα κανουν σκατα.προτιμουν τον γιο τους γεροντοπαληκαρο να καθετε στο σπιτι?τι να πω δεν ξερω.ελπιζω να μην γινω και εγω ιδια

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...