Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , Marigula είπε:

Κοπέλες καλησπέρα. 

Αμνιοπαρακεντηση θα εκανα κι εγω αν η σύλληψη ηταν με φυσικό τρόπο. Λόγω ηλικίας. Όπως μου είπε ο γιατρός παίζει ρόλο η ηλικία των έμβρυων που έκανα μεταφορά. 

Πιστεύω πως δεν παίζει ρόλο αν θα κάνεις Αμνιοπαρακεντηση ή όχι. Αλλά τι απόφαση θα πάρεις μετά από το αποτέλεσμα. 

Γνωρίζω περίπτωση που μόνο απο την αυχενική χωρίς papp χωρίς τίποτα φάνηκε ότι το μωρό είχε μεγάλο πρόβλημα. Ο γιατρός τους είπε ξεκάθαρα δεν χρειάζεται να κανετε αμνιο κτλ το μωρό έχει αυτό κι αυτό. 

Απόφαση είναι της καθε μίας μας. 

Anyway!!! Έκανα υπερυχο!!!!! 

Τα ζουζούνια μου είναι καλά!!!! Πάλι δεν ξέρουμε φύλο. Αποκόλληση εκεί!!! Παραμένει άρα κι εγω ξάπλα. 

Του είπα για τα πονακια κτλ κι μου είπε φυσιολογικά όλα. Το πακέτο των διδιμων τα έχει όλα. 

Μου εδωσε σίδηρο!!!! Μου είπε εχει σε χάπι, αναμασομενο, διαλυομενο κι ποσιμο. Έτσι διαλεξα το πόσιμο. Ενα μπουκαλακι το απόγευμα με την βιταμίνη μου. 

Ξανα υπερυχο σε 2 εβδομάδες!!! 

Αααα είδα κ τι έδειξε η καλλιέργεια κολπικου υγρού, που μου μυριζε ψάρια.  Candida spp. Τον ρώτησα τι είναι αυτό κι γελαν. Ξέρει καμία τι είναι? 

Παντως αντιβίωση καλά κρατα ακόμα. 

Υπομονη μαρακι μου. Κ εμενα εκει η σκασμενη η αποκόλληση! Σε 3 βδομαδες θα με δει.. 

αφου δεν εχεις αιμα φρέσκο ειναι πολυ καλο. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλωσηρθες @Maria D Να εχεις μια καλη εγκυμοσύνη και με το καλό το μπεμπιδι σου!

Κορίτσια παρακολούθησα λιγο τη συζήτηση για την αμνιοπαρακεντηση.Τωρα είμαι 33, στην προηγούμενη εγκυμοσύνη 29 στα 30. Ο άντρας μου είναι ειδικός παιδαγωγός και βλέπει...τι βλέπει απο σύνδρομα μέχρι λάθη γιατρών στη γέννα ή πράγματα που ξέφυγαν στην παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ευτυχώς δε μου τα μεταφέρει τώρα που περιμένουμε μωρό! Το περνάει μόνος του το...ο,τι σκέφτεται...

Αλλα μου λεει οτι αντίστοιχα οι γυναίκες συνάδελφοί του έκαναν αμνιοπαρακεντηση ανεξαρτήτως ποσοστών και ηλικίας, σκεπτομενες οτι δε θα ήθελαν με τίποτα ένα παιδακι με πρόβλημα. Προφανώς θα ηταν με απλη σύλληψη, αλλά οπως και να χει, ακόμα κι αν προσωπικά θα μου ηταν δύσκολο να υιοθετήσω αυτή τη σταση, τη δέχομαι.Την καταλαβαίνω. Το αναφέρω απλα για τη συζήτηση που ξεκίνησε.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες! Θα πάει καμία θάλασσα;

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@Marigula λογικα απο την πολλη αντιβιωση εκανες μυκητες καημενο. Σου εδωσε καποια θεραπεια;

Υπόθετο κολπικα για 10 μέρες κ βλέπουμε είπε. 

MariaD καλωςορισες στην παρέα μας. Μς το καλο το νινακι σου. Το πρώτο είναι? 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , gaidaki είπε:

Καλωσηρθες @Maria D Να εχεις μια καλη εγκυμοσύνη και με το καλό το μπεμπιδι σου!

Κορίτσια παρακολούθησα λιγο τη συζήτηση για την αμνιοπαρακεντηση.Τωρα είμαι 33, στην προηγούμενη εγκυμοσύνη 29 στα 30. Ο άντρας μου είναι ειδικός παιδαγωγός και βλέπει...τι βλέπει απο σύνδρομα μέχρι λάθη γιατρών στη γέννα ή πράγματα που ξέφυγαν στην παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ευτυχώς δε μου τα μεταφέρει τώρα που περιμένουμε μωρό! Το περνάει μόνος του το...ο,τι σκέφτεται...

Αλλα μου λεει οτι αντίστοιχα οι γυναίκες συνάδελφοί του έκαναν αμνιοπαρακεντηση ανεξαρτήτως ποσοστών και ηλικίας, σκεπτομενες οτι δε θα ήθελαν με τίποτα ένα παιδακι με πρόβλημα. Προφανώς θα ηταν με απλη σύλληψη, αλλά οπως και να χει, ακόμα κι αν προσωπικά θα μου ηταν δύσκολο να υιοθετήσω αυτή τη σταση, τη δέχομαι.Την καταλαβαίνω. Το αναφέρω απλα για τη συζήτηση που ξεκίνησε.

Κ γω ειμαι ειδική παιδαγωγός κ εκπαιδευτική ψυχολογος. Δεν κανεις την αμνιοπαρακέντηση επειδη φοβασαι για να μην κανεις παιδάκι ΑΜΕΑ. Εχω δει στα 11 χρονια που δουλευω πολλα. Σου την προτείνουν για στγκεκριμενους λογους. Ειναι μια ακριβή εξεταση κ η αναμονή για τα αποτελέσματα ειναι πολυ ψυχοφθόρα. Καμια κοπελα δεν θελει να μπει στην διαδικασία. Πίστεψε με. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Marigula είπε:

Κοπέλες καλησπέρα. 

Αμνιοπαρακεντηση θα εκανα κι εγω αν η σύλληψη ηταν με φυσικό τρόπο. Λόγω ηλικίας. Όπως μου είπε ο γιατρός παίζει ρόλο η ηλικία των έμβρυων που έκανα μεταφορά. 

Πιστεύω πως δεν παίζει ρόλο αν θα κάνεις Αμνιοπαρακεντηση ή όχι. Αλλά τι απόφαση θα πάρεις μετά από το αποτέλεσμα. 

Γνωρίζω περίπτωση που μόνο απο την αυχενική χωρίς papp χωρίς τίποτα φάνηκε ότι το μωρό είχε μεγάλο πρόβλημα. Ο γιατρός τους είπε ξεκάθαρα δεν χρειάζεται να κανετε αμνιο κτλ το μωρό έχει αυτό κι αυτό. 

Απόφαση είναι της καθε μίας μας. 

Anyway!!! Έκανα υπερυχο!!!!! 

Τα ζουζούνια μου είναι καλά!!!! Πάλι δεν ξέρουμε φύλο. Αποκόλληση εκεί!!! Παραμένει άρα κι εγω ξάπλα. 

Του είπα για τα πονακια κτλ κι μου είπε φυσιολογικά όλα. Το πακέτο των διδιμων τα έχει όλα. 

Μου εδωσε σίδηρο!!!! Μου είπε εχει σε χάπι, αναμασομενο, διαλυομενο κι ποσιμο. Έτσι διαλεξα το πόσιμο. Ενα μπουκαλακι το απόγευμα με την βιταμίνη μου. 

Ξανα υπερυχο σε 2 εβδομάδες!!! 

Αααα είδα κ τι έδειξε η καλλιέργεια κολπικου υγρού, που μου μυριζε ψάρια.  Candida spp. Τον ρώτησα τι είναι αυτό κι γελαν. Ξέρει καμία τι είναι? 

Παντως αντιβίωση καλά κρατα ακόμα. 

Γεια σου κοριτσάκι μας!!!Όπως λέει η ελπίδα απλοί μύκητες .Μπορεί να έγιναν και από την αντιβίωση ,λένε πρέπει να τρώμε γιαούρτια (ένζυμα κτλ) για να μην κάνουμε μύκητες.Μπράβο στα ζευγαράκια εμβρυακια,άστα εκεί να παίζουν μέχρι τον Δεκέμβρη !!!Όλα μια χαρα

πρίν από 46 λεπτά , gaidaki είπε:

Γεια σου gaidaki!Πώς είσαι? 

Θάλασσα δεν θα πάω εδώ στην Αθήνα δεν μου αρέσει .Αν πάμε κανα διήμερο σε κάνα κοντινό νησάκι Ίσως αλλά και πάλι δεν πολύ Θέλω μου είπε ο γιατρός δεν πρέπει κρύα θαλασσα

4ywWp2.png

πρίν από 29 λεπτά , gaidaki είπε:

@Dwroulita85 Εγώ μαζί σου είμαι... Δε θα θελα και για την ψυχολογική πίεση και για την ιδια τη διαδικασία. Απλά λεω τι αλλες απόψεις υπάρχουν. 

Μονο απο γυναίκες άνω των 35 το λενε αυτο. Για επιβεβαίωση δεν το κανει καμια..θελω να πιστεύω. 

Καλα οταν τελείωναμε την σχολή ολες λέγαμε θα υιοθετησουμε. Φανταστείτε τι υπάρχει κ ποσα δεν διαγνωσκονται περιγεννετικα. Τεσπα ας μην πουμε αλλα και αγχωνόμαστε τσάμπα. 

Το σταυρο μας, εμπιστοσύνη στο γιατρο μας εφόσον τον επιλέξαμε κ παμε ολες μαζι με χαρά να διανυσουμε την περίοδο αυτη. 

Αν θελει καποια να με ρωτησει κατι ας μου στειλει προσωπικό μηνυμα. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

1 ώρα πρίν, gaidaki είπε:

Σ ευχαριστω :) κ εσυ με το καλο το δικο σου μωρακι..

1 hour ago, Marigula είπε:

MariaD καλωςορισες στην παρέα μας. Μς το καλο το νινακι σου. Το πρώτο είναι? 

Σ ευχαριστω MarigulaΤο δευτερο ειναι..:-)

• Μου αρέσει 1

q2mZp2.png

YRYsp3.png

Καλησπέρα σε ολες ...γύρισα...νιώθω καλα που πηγα αν και ήταν δύσκολο αλλα το ήξερα... την μπέμπα μου καλα την νιώθω ...της υποσχέθηκα πως θα κανω οτι περνα απ το χέρι μ να μην την στεναχωρήσω( εχω τρελαθει το ξέρω) οσο για την συζήτηση για την αμνιοπαρακεντηση χιλιες φορες να την κανεις αν ξερεις πως υπάρχει περίπτωση να εχει το μωρο θεμα παρα οπως ειπατε κ πιο πανω να το πεταξεις στο ίδρυμα ...θέλει μεγαλα κοτσια να κρατήσεις ενα άρρωστο μωρο κ λιγες τα χουν...φοβάμαι πως εγω δεν είμαι απ αυτες θα διαλεγα την γνωστη λυση θα έκανα λοιπον αμνιοπαρακεντηση αν με συμβουλευε ο γιατρος μ και αν έβρισκα προβλημα που αν το παλέψεις διορθώνεται οπως θεμα στην καρδια θα το παλευα αν ηταν κατι πιο σοβαρό θα τερματιζα την εγκυμοσύνη οσο κ αν με πονουσε ... είναι η αλήθεια μου κ ειναι δικαίωμα μ πιστευω...

• Μου αρέσει 4

%20url%5D

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Καλησπέρα σε ολες ...γύρισα...νιώθω καλα που πηγα αν και ήταν δύσκολο αλλα το ήξερα... την μπέμπα μου καλα την νιώθω ...της υποσχέθηκα πως θα κανω οτι περνα απ το χέρι μ να μην την στεναχωρήσω( εχω τρελαθει το ξέρω) οσο για την συζήτηση για την αμνιοπαρακεντηση χιλιες φορες να την κανεις αν ξερεις πως υπάρχει περίπτωση να εχει το μωρο θεμα παρα οπως ειπατε κ πιο πανω να το πεταξεις στο ίδρυμα ...θέλει μεγαλα κοτσια να κρατήσεις ενα άρρωστο μωρο κ λιγες τα χουν...φοβάμαι πως εγω δεν είμαι απ αυτες θα διαλεγα την γνωστη λυση θα έκανα λοιπον αμνιοπαρακεντηση αν με συμβουλευε ο γιατρος μ και αν έβρισκα προβλημα που αν το παλέψεις διορθώνεται οπως θεμα στην καρδια θα το παλευα αν ηταν κατι πιο σοβαρό θα τερματιζα την εγκυμοσύνη οσο κ αν με πονουσε ... είναι η αλήθεια μου κ ειναι δικαίωμα μ πιστευω...

Μπράβο κορίτσι καλά έκανες αφού έτσι ένιωθες. Με τις εξετασεις τι έκανες τελικα;(αν πήγες κιόλας).

Για την αμνιο δε νομιζω οτι είπε κάποια κοπέλα ότι δεν θα την έκανε αν υπήρχε ανάγκη, η ιατρική εχει εξελιχθεί κ είναι εδώ για να μας βοηθήσει. Όσο για το αν θα αναλαμβαναμε παιδί με πρόβλημα, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα είναι δύσκολο θέμα. Ελπίζω από καρδιάς Όλες μας να έχουμε υγιέστατο μωρακια.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Για τις εξετάσεις σκέφτηκα να παω η σε μια η σε δυο βδομάδες για να τις εχω φρεσκιες κ να τις δείξω στην γιατρό μου και αν εχω καποια έλλειψη εεε θα μου δωσει κατι...αν με ρωτησει γτ τις εκανα θα πω ενα μικρό κ αθωο ψεμματακι οτι μονη μ μου ρθε

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

Κορίτσια μου εσείς πίνετε ακόμη φιλικό? Η ενδοκρινολογος μου είπε να παίρνω ένα χάπι την εβδομάδα επειδή είναι κ μεγάλη η δόση.  Δεν θυμάμαι  τι έκανα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με φιλικό 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Just now, Elpidaaa είπε:

Κορίτσια μου εσείς πίνετε ακόμη φιλικό? Η ενδοκρινολογος μου είπε να παίρνω ένα χάπι την εβδομάδα επειδή είναι κ μεγάλη η δόση.  Δεν θυμάμαι  τι έκανα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με φιλικό 

Εγω ναι δεν μ είπε κανείς να το σταματησω επίσης νόμιζα οτι δεν κανει κακο

%20url%5D

πρίν από 56 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου. Θα είσαι πιο καλά αφου πήγες. Άτιμο πράγμα η τύψεις. Όσο μπορείς να είσαι ήρεμη τώρα. Ήταν δυνατό σοκ 

Just now, Eutuxia25 είπε:

Εγω ναι δεν μ είπε κανείς να το σταματησω επίσης νόμιζα οτι δεν κανει κακο

Έκανα εξέταση για φιλικό κ είναι φουλ μάλλον γι'αυτό 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...