Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , IoannaMas είπε:

Και την έκανες τόσο αργά την αμνιο; πωπω πέρασες πολλά..

Οταν εχεις αγνοια, μικρη σχετικά ηλικία, ειναι το πρωτο σου κ ολα σου λενε ειναι καλα... κ μερα απο 3 βδομαδες, 26βδ το εχασα. Οχι οτι μπορούσαμε να κανουμε κατι. 

Παρεπιπτόντως πήγανε στη δουλεια, κ ηταν απαιτητική κ επικίνδυνη. Σε δεύτερη δουλεια απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ, γυμναστήριο οταν ειχα κενό, ψωνια, μαγείρεμα, κλπ. Τι να πεις.... 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , ERIANTON είπε:

Πάνω από τα 35 είναι καλύτερα να γίνεται.Η καθεμία μας ζυγίζει τα πράγματα όπως νομίζει σωστά.Για μένα αυτό είναι το σωστό.Μιλάω μόνο για τον εαυτό μου και το έγραψα και παραπάνω.Αν υπάρχει κάτι άσχημο  Θα προτιμούσα να το ξερω και να πράξω αναλογως.Και εγώ δόξα το Θεό δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας .παρά μόνο άγχος  ,άγχος ,αγχος

Πριν δε μίλησες για τον εαυτό σου είπες ότι τα παιδιά δεν είναι παπούτσια να τα αλλάζουμε αν δεν τα θέλουμε , αυτό σημαίνει ότι μιλάς γενικά.. Αλλα Τέλος πάντων όπως νομίζεις ευχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας, είτε με αμνιο είτε χωρίς..

πρίν από 1 λεπτό , Dwroulita85 είπε:

Οταν εχεις αγνοια, μικρη σχετικά ηλικία, ειναι το πρωτο σου κ ολα σου λενε ειναι καλα... κ μερα απο 3 βδομαδες, 26βδ το εχασα. Οχι οτι μπορούσαμε να κανουμε κατι. 

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κ θα ανταμειφθεις συντομα!

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 3 λεπτά , IoannaMas είπε:

Πριν δε μίλησες για τον εαυτό σου είπες ότι τα παιδιά δεν είναι παπούτσια να τα αλλάζουμε αν δεν τα θέλουμε , αυτό σημαίνει ότι μιλάς γενικά.. Αλλα Τέλος πάντων όπως νομίζεις ευχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας, είτε με αμνιο είτε χωρίς..

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κ θα ανταμειφθεις συντομα!

Να σαι καλα Ιωάννα κ εσυ οτι επιθυμεις! 

Παντως κοριτσια δεν ειναι ουτε κακο ουτε πια επικίνδυνη ή δαιμονική η αμνιοπαρακέντηση. Ειναι μια επιβεβαίωση οταν εχεις είτε ιστορικό είτε μετα απο εξετασεις σε παραπέμπουν. Κ σε μενα δεν φάνηκε με απλο καριοτυπο αλλα με μοριακό. 

Δυστυχως η δουλεια μου εχει να κανει με το ευαίσθητο θεμα αυτο. Θελει προσοχή κ σύνεση. 

1WWgp3.png

πρίν από 44 λεπτά , ERIANTON είπε:

Εγώ θα κάνω γιατί λόγο ηλικίας επιβάλλεται.Το θεωρώ σημαντικό για μένα αυτήν την στιγμή.Στην ηλικία σου όταν ήμουν έγκυος και με ένα πολύ χειρότερο ποσοστό (1:758 )από το τωρινο (Τώρα 1:3300 στον τοκετο) Ούτε καν το σκέφτηκα ποτέ.Όμως τα παιδιά δεν είναι "παπούτσια" αχ είναι ελαττωματικό δεν πειράζει θα το αλλάξω.Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.Άσε που ποιο ψυχοφθόρο μου φαίνεται να περιμένω 5+ μήνες  για να δω ότι όλα είναι καλά ή....

@IoannaMas το γράφω καθαρά ότι είναι η προσωπική μου άποψη.Δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλλω ούτε εσένα ούτε  κανέναν.Και δεν με ενδιαφέρει τι κάνει και ο καθένας.Κάνω αυτό που νομίζω για μένα .Όπως σου είπα και πριν και εγώ στη. Ηλικία σου ούτε το είχα  σκεφτει.Τώρα έχουν μεσολαβήσει τόσα χρόνια το άγχος και οι φοβίες για το τι ξημερώνει έχουν μεγαλώσει.Μην πέρνεις την απάντηση μου σαν επιθεση.Γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα.

4ywWp2.png

2 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

@ERIANTON οχι στιγμιαια την ωρα που φτερνιστηκα.

Σαν να σκίζεται κάποιο όργανο? Εγώ έτσι νιώθω κάθε φορά  . Κ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη 

1 ώρα πρίν, Maria D είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειμαι 15 εβδομαδων κ στις 10/7 εχω κλεισει ραντεβου για αμνιοπαρακεντηση στο νοσοκομειο Ελενα.. Ειναι η πρωτη φορα που θα κανω αμνιοπαρακεντηση :? κ εχω πολυ αγχος.. Εχει καποια αλλη κοπελα κανει αμνιοπαρακεντηση στο νοσοκομειο Ελενα? 

Γεια σου κορίτσι μου με το καλό το μωράκι σου . 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , IoannaMas είπε:

Επίσης κοριτσάκι,ότι επιθυμείς! :)

4ywWp2.png

πρίν από 17 λεπτά , ERIANTON είπε:

@IoannaMas το γράφω καθαρά ότι είναι η προσωπική μου άποψη.Δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλλω ούτε εσένα ούτε  κανέναν.Και δεν με ενδιαφέρει τι κάνει και ο καθένας.Κάνω αυτό που νομίζω για μένα .Όπως σου είπα και πριν και εγώ στη. Ηλικία σου ούτε το είχα  σκεφτει.Τώρα έχουν μεσολαβήσει τόσα χρόνια το άγχος και οι φοβίες για το τι ξημερώνει έχουν μεγαλώσει.Μην πέρνεις την απάντηση μου σαν επιθεση.Γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα.

Ναι είπες ότι η προσωπική σου άποψη είναι ότι τα παιδιά δεν είναι παπούτσια να τα αλλάζουμε όταν δεν τα θέλουμε, ότι δηλαδή των αλλονων η άποψη μπορεί να είναι αυτή. Εγω δε θεωρώ ότι όσες γυναίκες δεν κάνουν αμνιο (έστω κ άνω των 35) , ότι δεν νοιάζονται για τα μωρά τους. Αν μου το έλεγε ο γιατρος δεν ξερω βέβαια τι θα εκανα αλλα ας μην μπούμε τώρα σ αυτη τη διαδικασία.. Προφανώς κ η καθεμία μας παίρνει τις δικές της αποφάσεις αλλά εδώ δεν είμαστε για να μετρήσουμε ποιά νοιάζεται περισσότερο για το μωρο κ ποιά λιγότερο. Όλες τον ίδιο σκοπό έχουμε ανεξάρτητα ηλικίας, ιστορικού ή Πως συλλαβαμε τα μωρά μας.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Σίγουρα η κάθε μία κάνει όπως αυτή θεωρεί σωστά. Κ επίσης κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Εγώ το 15 ήμουν 28 χρονών κ από την Αυχενική μέχρι την Β επιπεδου όλο κάτι δεν πήγαινε καλά με τους υπέρηχους . Πήρα 3 γνώμες με τα αποτελέσματα ευτυχώς ούτε λεφτά δεν μου πήραν Αλλά όλοι ήταν σύμφωνοι πως πρέπει να γίνει η αμνιοπαρακεντηση και λογο ποσοστών κ λογο υπέρηχού. Έτσι στο τέλος ο πιστοποιημένος εμβρυολογος μας ανακοινώνει τα ποσοστά 30προς μια για σύνδρομο! Με είχαν γονατίσει ψυχολογικά έκλαιγα μήνες! Κάνεις δεν μπορούσε να με ηρεμήσει από τι στιγμή που οι γιατροί κάτι έβλεπαν. Ποιος τότε τολμούσε να μου πει να μην κάνω αμνιοπαρακεντηση?? Τέλος πάντων κ πόνεσα κ έκλαψα κατά την εξέταση κ πέρασα δύσκολα μέχρι να μάθω ότι είναι καλά ο γιος μου .Κ έδωσα λόγο στον εαυτό μου ότι στην επόμενη εγκυμοσύνη θα είμαι πιο δυνατή κ δεν είχα σκοπό να ξανακάνω αυτήν την εξέταση. Είναι μια κατάσταση μοναδική κάθε φορά κ μόνο η μητέρα ξέρει τι τραβάει κ τι πρέπει να κάνει. 

πρίν από 10 λεπτά , Maria D είπε:

Σ ευχαριστω πολυ Elpidaaa :-) κ εσυ με το καλο να ερθει το μωρακι σου..

Θα είσαι στην παρέα μας ? Να σε βάλω στον πίνακα μας? 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Όλα αυτά συνέβησαν στον γιο σου Ελπίδα; κ αυτο που βλεπαν Τελικά δεν ήταν τίποτα; (αν επιτρέπεται κ θες να μας πεις).. Είδες που καμία φορά όσο το ψάχνεις πιο πολύ αγχώνεσαι κ μπορεί κ να είναι κ χωρις λόγο τόσο άγχος.. Αλλά εντάξει δεν μπορούμε να το φτάσουμε κ στο αλλο άκρο.. Όλα είναι θέμα τύχης Τελικά.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Σίγουρα η κάθε μία κάνει όπως αυτή θεωρεί σωστά. Κ επίσης κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Εγώ το 15 ήμουν 28 χρονών κ από την Αυχενική μέχρι την Β επιπεδου όλο κάτι δεν πήγαινε καλά με τους υπέρηχους . Πήρα 3 γνώμες με τα αποτελέσματα ευτυχώς ούτε λεφτά δεν μου πήραν Αλλά όλοι ήταν σύμφωνοι πως πρέπει να γίνει η αμνιοπαρακεντηση και λογο ποσοστών κ λογο υπέρηχού. Έτσι στο τέλος ο πιστοποιημένος εμβρυολογος μας ανακοινώνει τα ποσοστά 30προς μια για σύνδρομο! Με είχαν γονατίσει ψυχολογικά έκλαιγα μήνες! Κάνεις δεν μπορούσε να με ηρεμήσει από τι στιγμή που οι γιατροί κάτι έβλεπαν. Ποιος τότε τολμούσε να μου πει να μην κάνω αμνιοπαρακεντηση?? Τέλος πάντων κ πόνεσα κ έκλαψα κατά την εξέταση κ πέρασα δύσκολα μέχρι να μάθω ότι είναι καλά ο γιος μου .Κ έδωσα λόγο στον εαυτό μου ότι στην επόμενη εγκυμοσύνη θα είμαι πιο δυνατή κ δεν είχα σκοπό να ξανακάνω αυτήν την εξέταση. Είναι μια κατάσταση μοναδική κάθε φορά κ μόνο η μητέρα ξέρει τι τραβάει κ τι πρέπει να κάνει. 

Σε καταλαβαινω απόλυτα. Κ εμενα τα ιδια μονο που δεν ημουν τυχερη. 

Μετα απο ολα αυτα οταν εχεις μια ευτυχή έκβαση δεν θυμασαι τιποτα. 

1WWgp3.png

πρίν από 14 λεπτά , IoannaMas είπε:

Όλα αυτά συνέβησαν στον γιο σου Ελπίδα; κ αυτο που βλεπαν Τελικά δεν ήταν τίποτα; (αν επιτρέπεται κ θες να μας πεις).. Είδες που καμία φορά όσο το ψάχνεις πιο πολύ αγχώνεσαι κ μπορεί κ να είναι κ χωρις λόγο τόσο άγχος.. Αλλά εντάξει δεν μπορούμε να το φτάσουμε κ στο αλλο άκρο.. Όλα είναι θέμα τύχης Τελικά.

Όλα ήταν εναντίον μας . Απουσία ρυνικου ιστού. Το ότι έχουμε στο σόι άρρωστο άτομο.  Κ χάλια ποσοστά στις αιματολογικές. Ήταν κ αλα που ούτε θυμάμαι.  Όσο κ να ήθελαν να με ηρεμήσουν μου είπε ο γιατρός "εαν μια στο 1000000 γεννηθεί άρρωστο μωρό εσύ μετά θα έρθεις με μήνυση στο γραφειο μου " Δλδ ήθελαν όλα νόμιμα να είναι. Ψυχολογικός πόλεμος. Έπρεπε να το περάσω.  Κ δεν το έψαχνα εγώ προσωπικά ούτε ειχα αγχος. Ουτε ήξερα ότι υπάρχουν όλα αυτά! Ένα παιδί ήθελα να γεννήσω κ βρήκα μπελά στο κεφάλι.  Οι γιατροί  είναι υποχρεωμένοι ότι βλέπουν  να το λένε . Μόνον από τα ποσοστά δεν θα έκανα αυτήν την εξέταση 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 49 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Ναι! τι πινακα?

q2mZp2.png

YRYsp3.png

Κοπέλες καλησπέρα. 

Αμνιοπαρακεντηση θα εκανα κι εγω αν η σύλληψη ηταν με φυσικό τρόπο. Λόγω ηλικίας. Όπως μου είπε ο γιατρός παίζει ρόλο η ηλικία των έμβρυων που έκανα μεταφορά. 

Πιστεύω πως δεν παίζει ρόλο αν θα κάνεις Αμνιοπαρακεντηση ή όχι. Αλλά τι απόφαση θα πάρεις μετά από το αποτέλεσμα. 

Γνωρίζω περίπτωση που μόνο απο την αυχενική χωρίς papp χωρίς τίποτα φάνηκε ότι το μωρό είχε μεγάλο πρόβλημα. Ο γιατρός τους είπε ξεκάθαρα δεν χρειάζεται να κανετε αμνιο κτλ το μωρό έχει αυτό κι αυτό. 

Απόφαση είναι της καθε μίας μας. 

Anyway!!! Έκανα υπερυχο!!!!! 

Τα ζουζούνια μου είναι καλά!!!! Πάλι δεν ξέρουμε φύλο. Αποκόλληση εκεί!!! Παραμένει άρα κι εγω ξάπλα. 

Του είπα για τα πονακια κτλ κι μου είπε φυσιολογικά όλα. Το πακέτο των διδιμων τα έχει όλα. 

Μου εδωσε σίδηρο!!!! Μου είπε εχει σε χάπι, αναμασομενο, διαλυομενο κι ποσιμο. Έτσι διαλεξα το πόσιμο. Ενα μπουκαλακι το απόγευμα με την βιταμίνη μου. 

Ξανα υπερυχο σε 2 εβδομάδες!!! 

Αααα είδα κ τι έδειξε η καλλιέργεια κολπικου υγρού, που μου μυριζε ψάρια.  Candida spp. Τον ρώτησα τι είναι αυτό κι γελαν. Ξέρει καμία τι είναι? 

Παντως αντιβίωση καλά κρατα ακόμα. 

• Μου αρέσει 2

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Marigula είπε:

Κοπέλες καλησπέρα. 

Αμνιοπαρακεντηση θα εκανα κι εγω αν η σύλληψη ηταν με φυσικό τρόπο. Λόγω ηλικίας. Όπως μου είπε ο γιατρός παίζει ρόλο η ηλικία των έμβρυων που έκανα μεταφορά. 

Πιστεύω πως δεν παίζει ρόλο αν θα κάνεις Αμνιοπαρακεντηση ή όχι. Αλλά τι απόφαση θα πάρεις μετά από το αποτέλεσμα. 

Γνωρίζω περίπτωση που μόνο απο την αυχενική χωρίς papp χωρίς τίποτα φάνηκε ότι το μωρό είχε μεγάλο πρόβλημα. Ο γιατρός τους είπε ξεκάθαρα δεν χρειάζεται να κανετε αμνιο κτλ το μωρό έχει αυτό κι αυτό. 

Απόφαση είναι της καθε μίας μας. 

Anyway!!! Έκανα υπερυχο!!!!! 

Τα ζουζούνια μου είναι καλά!!!! Πάλι δεν ξέρουμε φύλο. Αποκόλληση εκεί!!! Παραμένει άρα κι εγω ξάπλα. 

Του είπα για τα πονακια κτλ κι μου είπε φυσιολογικά όλα. Το πακέτο των διδιμων τα έχει όλα. 

Μου εδωσε σίδηρο!!!! Μου είπε εχει σε χάπι, αναμασομενο, διαλυομενο κι ποσιμο. Έτσι διαλεξα το πόσιμο. Ενα μπουκαλακι το απόγευμα με την βιταμίνη μου. 

Ξανα υπερυχο σε 2 εβδομάδες!!! 

Αααα είδα κ τι έδειξε η καλλιέργεια κολπικου υγρού, που μου μυριζε ψάρια.  Candida spp. Τον ρώτησα τι είναι αυτό κι γελαν. Ξέρει καμία τι είναι? 

Παντως αντιβίωση καλά κρατα ακόμα. 

Μύκητες είναι κορίτσι μου τπτ σοβαρό όμως. Είχα κάποτε με τα την θάλασσα.  Πολύ χαίρομαι που όλα είναι καλά. Μπράβο σας !

Α κ επίσης από την αντιβίωση είχα βγάλει candida  κ έπινα πρόβεια 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...