Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Εντάξει μπορεί να έτυχε αλλά μου είχε φανεί άκομψο. Ημουν 26-27 χρονών τότε και λέω τι μου λέει τώρα αυτός. Η μητέρα μου είναι πάρα πολυ ευχαριστημένη αλλά κάπως μου είχε κάτσει άσχημα η σύγκριση.

Προς το παρόν σκοπεύω να μην με παραπέμψουν κατευθείαν σε δότρια χωρίς να προσπαθήσω ακόμα. Καλά εγώ έχω ξεγράψει πάνω από ένα παιδί πλέον 😂 Λέω ας κάνω ένα και είμαι υπέρευχαριστημένη, αλήθεια.

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια! Ειμαι 15 εβδομαδων κ στις 10/7 εχω κλεισει ραντεβου για αμνιοπαρακεντηση στο νοσοκομειο Ελενα.. Ειναι η πρωτη φορα που θα κανω αμνιοπαρακεντηση :? κ εχω πολυ αγχος.. Εχει καποια αλλη κοπελα κανει αμνιοπαρακεντηση στο νοσοκομειο Ελενα? 

q2mZp2.png

YRYsp3.png

2 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Καλημερα κι απο μενα!!!! Πριν λιγο με ειχε πιασει φτερνισμα και ενιωσα ενα πονο δεξια χαμηλα τοσο δυνατο... ελπιζω να ειναι καλα το μπεμπακι μου.

Καλημερα!! 

Κ γω το παθαίνω. Κ προσπαθώ  να μην φτερνίζομαι γιατι ποναω περισσοτερο. Πως εισαι τωρα; 

πρίν από 28 λεπτά , Maria D είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειμαι 15 εβδομαδων κ στις 10/7 εχω κλεισει ραντεβου για αμνιοπαρακεντηση στο νοσοκομειο Ελενα.. Ειναι η πρωτη φορα που θα κανω αμνιοπαρακεντηση :? κ εχω πολυ αγχος.. Εχει καποια αλλη κοπελα κανει αμνιοπαρακεντηση στο νοσοκομειο Ελενα? 

Καλημερα! Εχω κανει αμνιοπαρακέντηση αλλα σε ιδιωτικό κέντρο. 

1WWgp3.png

πρίν από 43 λεπτά , Maria D είπε:

Καλημέρα !!Εγώ έχω στις 7/7

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλή μέρα Σας! Τους παλμούς της καρδιάς αν δεν κάνω λάθος Τους λέει κ στον υπέρηχο, εμένα λέει 130.. Ελπίζω να είναι φυσιολογική τιμή...

Αναστασία κ εμένα με πιάνει δυνατός πόνος κάτω δεξιά κοντά στο κόκκαλο αλλά είναι πολύ γρήγορος πόνος. Αν καμία φορά τεντωθω απότομα με πιάνει αλλά δε δίνω σημασία. Επειδή είχα κ Στην κόρη μου τα ίδια κ γεννήθηκε υγιεστατη, πλέον δε δίνω σημασία. 

Κορίτσια αν επιτρέπεται γιατί θα κάνετε αμνιοπαρακεντηση; πρέπει να ειναι ψυχοφθόρο δεν ξερω αν θα το επέλεγα, εύχομαι να πάνε όλα καλά.

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 8 λεπτά , IoannaMas είπε:

Καλή μέρα Σας! Τους παλμούς της καρδιάς αν δεν κάνω λάθος Τους λέει κ στον υπέρηχο, εμένα λέει 130.. Ελπίζω να είναι φυσιολογική τιμή...

Αναστασία κ εμένα με πιάνει δυνατός πόνος κάτω δεξιά κοντά στο κόκκαλο αλλά είναι πολύ γρήγορος πόνος. Αν καμία φορά τεντωθω απότομα με πιάνει αλλά δε δίνω σημασία. Επειδή είχα κ Στην κόρη μου τα ίδια κ γεννήθηκε υγιεστατη, πλέον δε δίνω σημασία. 

Κορίτσια αν επιτρέπεται γιατί θα κάνετε αμνιοπαρακεντηση; πρέπει να ειναι ψυχοφθόρο δεν ξερω αν θα το επέλεγα, εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Εγώ θα κάνω γιατί λόγο ηλικίας επιβάλλεται.Το θεωρώ σημαντικό για μένα αυτήν την στιγμή.Στην ηλικία σου όταν ήμουν έγκυος και με ένα πολύ χειρότερο ποσοστό (1:758 )από το τωρινο (Τώρα 1:3300 στον τοκετο) Ούτε καν το σκέφτηκα ποτέ.Όμως τα παιδιά δεν είναι "παπούτσια" αχ είναι ελαττωματικό δεν πειράζει θα το αλλάξω.Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.Άσε που ποιο ψυχοφθόρο μου φαίνεται να περιμένω 5+ μήνες  για να δω ότι όλα είναι καλά ή....

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 13 λεπτά , IoannaMas είπε:

Λογω ηλικιας κ εγω!

q2mZp2.png

YRYsp3.png

πρίν από 14 λεπτά , ERIANTON είπε:

Εγώ θα κάνω γιατί λόγο ηλικίας επιβάλλεται.Το θεωρώ σημαντικό για μένα αυτήν την στιγμή.Στην ηλικία σου όταν ήμουν έγκυος και με ένα πολύ χειρότερο ποσοστό (1:758 )από το τωρινο (Τώρα 1:3300 στον τοκετο) Ούτε καν το σκέφτηκα ποτέ.Όμως τα παιδιά δεν είναι "παπούτσια" αχ είναι ελαττωματικό δεν πειράζει θα το αλλάξω.Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.Άσε που ποιο ψυχοφθόρο μου φαίνεται να περιμένω 5+ μήνες  για να δω ότι όλα είναι καλά ή....

Το εννοείς ότι όσες δεν κάνουν αμνιοπαρακεντηση άνω των 30 Είναι γιατί θεωρούν τα παιδιά παπούτσια; σορυ δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου! 

Κ άνω των 30 να ήμουν, εφόσον είχα καλές εξετάσεις νομίζω ότι θα επέλεγα να μην κάνω αμνιοπαρακεντηση. Δεν θεωρώ ότι αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζω το μωρο μου, απλα δεν βλέπω τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν γυναίκες υγιεστατες στα 35 Γιατί δεν καπνίζουν, δεν πίνουν, προσέχουν τη διατροφή τους κ γυμνάζονται, κ άλλες στα 25 κ κάνουν όλα τα αντίθετα. Δεν παίζει ρόλο μόνο η ηλικία...

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 26 λεπτά , IoannaMas είπε:

Εγω ειχα προβλημα κ επρεπε. Φυσικά κ ειναι κ δεν το κανεις με χαρά. Στα 28 μου εκανα κ δεν εχει σχεση η ηλικία αλλα αν βρίσκουν κατι στον υπέρηχο.

πρίν από 22 λεπτά , ERIANTON είπε:

Σαν διαδικασία Ειρήνη μου δεν ειναι τιποτα. Η αναμονή σε Κουράζει. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Εγω ειχα προβλημα κ επρεπε. Φυσικά κ ειναι κ δεν το κανεις με χαρά. Στα 28 μου εκανα κ δεν εχει σχεση η ηλικία αλλα αν βρίσκουν κατι στον υπέρηχο.

Συμφωνώ απολύτως! Κ μενα (χτυπά ξύλο) αν μου βρισκαν κανένα ανησυχητικό ποσοστό εννοείται θα έτρεχα να κάνω..(πιστεύω όλες μας). Αλλα αν όλα είναι καλά, εγώ ή ίδια ξερω ότι είμαι υγιής κ δεν κάνω καταχρήσεις, τότε δε θεωρώ ότι είναι υποχρεωμένη να παω να κάνω αμνιοπαρακεντηση κ ούτε αυτό σημαίνει ότι δε νοιάζομαι Για το μωρο μου...

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Επίσης ο γενετιστής κ εμβρυολογος μου μου ειπε πως τα περισσότερα προβλήματα τα εχουν η κατω των 30 γιατι νοιωθουν σίγουρες πως δεν εχουν τιποτα κ δεν κανουν τις απαραίτητες εξετασεις σε σχεση με μεγαλύτερες ηλικίες που ψάχνονται κ θέλουν το καλυτερο. 

πρίν από 1 λεπτό , IoannaMas είπε:

Συμφωνώ απολύτως! Κ μενα (χτυπά ξύλο) αν μου βρισκαν κανένα ανησυχητικό ποσοστό εννοείται θα έτρεχα να κάνω..(πιστεύω όλες μας). Αλλα αν όλα είναι καλά, εγώ ή ίδια ξερω ότι είμαι υγιής κ δεν κάνω καταχρήσεις, τότε δε θεωρώ ότι είναι υποχρεωμένη να παω να κάνω αμνιοπαρακεντηση κ ούτε αυτό σημαίνει ότι δε νοιάζομαι Για το μωρο μου...

Εμενα το ποσοστό μου ηταν σουπερ! Στο υπέρηχο της β επιπέδου φάνηκε το σοβαρό θεμα του μωρού μου. 

1WWgp3.png

πρίν από 16 λεπτά , IoannaMas είπε:

Το εννοείς ότι όσες δεν κάνουν αμνιοπαρακεντηση άνω των 30 Είναι γιατί θεωρούν τα παιδιά παπούτσια; σορυ δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου! 

Κ άνω των 30 να ήμουν, εφόσον είχα καλές εξετάσεις νομίζω ότι θα επέλεγα να μην κάνω αμνιοπαρακεντηση. Δεν θεωρώ ότι αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζω το μωρο μου, απλα δεν βλέπω τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν γυναίκες υγιεστατες στα 35 Γιατί δεν καπνίζουν, δεν πίνουν, προσέχουν τη διατροφή τους κ γυμνάζονται, κ άλλες στα 25 κ κάνουν όλα τα αντίθετα. Δεν παίζει ρόλο μόνο η ηλικία...

Πάνω από τα 35 είναι καλύτερα να γίνεται.Η καθεμία μας ζυγίζει τα πράγματα όπως νομίζει σωστά.Για μένα αυτό είναι το σωστό.Μιλάω μόνο για τον εαυτό μου και το έγραψα και παραπάνω.Αν υπάρχει κάτι άσχημο  Θα προτιμούσα να το ξερω και να πράξω αναλογως.Και εγώ δόξα το Θεό δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας .παρά μόνο άγχος  ,άγχος ,αγχος

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 1 λεπτό , IoannaMas είπε:

Κανενας γιατρος δεν μπορει να σε υποχρεωσει να κανεις αμνιοπαρακεντηση απλα σου το προτεινει νομιζω για να ειναι κ αυτος κατοχυρωμενος σε περιπτωση που δεν παει κατι καλα.. 

q2mZp2.png

YRYsp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Επίσης ο γενετιστής κ εμβρυολογος μου μου ειπε πως τα περισσότερα προβλήματα τα εχουν η κατω των 30 γιατι νοιωθουν σίγουρες πως δεν εχουν τιποτα κ δεν κανουν τις απαραίτητες εξετασεις σε σχεση με μεγαλύτερες ηλικίες που ψάχνονται κ θέλουν το καλυτερο. 

Εμενα το ποσοστό μου ηταν σουπερ! Στο υπέρηχο της β επιπέδου φάνηκε το σοβαρό θεμα του μωρού μου. 

Και την έκανες τόσο αργά την αμνιο; πωπω πέρασες πολλά..

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...