Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@ERIANTON λογικα μεσα στο σαββατοκυριακο γιατι εχει μονο 20 μπουκαλακια το κουτι που μου εγραψε και θα υπολογισω να τελειωσει τοτε που θα ειναι να ξαναπαω στη γιατρο. Οποτε παιρνω ακομα τα χαπια που μου εχουν μεινει αρκετα. Απο μια προχειρη ματια το μπουκαλακι ειναι διπλασια δοση του μεγαλου χαπιου.

Πόσα mg είναι?το trofocard που μου έδωσε έχει 121.56mg

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσωπικά δεν έχω ψάξει τίποτα για το μαγνήσιο, γιατί δεν.πηρα ποτέ.Ούτε τωρα ουτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που τη μιση την έβγαλα με αλλο γιατρό. Νομίζω, μονο νομίζω, δεν εχω ιδέα, οτι το παίρνεις κατά περίπτωση, αν έχεις κράμπες. Όχι έτσι κι αλλιώς.

Έχω τη Δευτέρα γιατρό. Φυσικά ανυπομονούμε οικογενειακώς!

• Μου αρέσει 3

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

πρίν από 17 λεπτά , gaidaki είπε:

Προσωπικά δεν έχω ψάξει τίποτα για το μαγνήσιο, γιατί δεν.πηρα ποτέ.Ούτε τωρα ουτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που τη μιση την έβγαλα με αλλο γιατρό. Νομίζω, μονο νομίζω, δεν εχω ιδέα, οτι το παίρνεις κατά περίπτωση, αν έχεις κράμπες. Όχι έτσι κι αλλιώς.

Έχω τη Δευτέρα γιατρό. Φυσικά ανυπομονούμε οικογενειακώς!

Με το καλο κοριτσακι μου!! 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε???. Εγω μολις καθησα λιγακι.Δυστυχως δεν εχω χρονο να σας παρακολουθω αλλα σε λιγο καιρο θα ειμαι free ολη μερα. Την Τριτη ειχα γιατρο ολα καλα την πρωτη εβδομαδα του Ιουλιου εχω αυχενικη. Να σας ρωτησω κατι ισχυει αυτο με τους παλμους και το φυλο?? Καθε φορα εχω 168-170. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 24 λεπτά , tina26 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε???. Εγω μολις καθησα λιγακι.Δυστυχως δεν εχω χρονο να σας παρακολουθω αλλα σε λιγο καιρο θα ειμαι free ολη μερα. Την Τριτη ειχα γιατρο ολα καλα την πρωτη εβδομαδα του Ιουλιου εχω αυχενικη. Να σας ρωτησω κατι ισχυει αυτο με τους παλμους και το φυλο?? Καθε φορα εχω 168-170. 

Γεια σου κορίτσι μου. Εμένα ο γιόκας μου είχε πάντα 170 180 παλμούς. Κ τώρα το μωρούλι έχει 150 160 δεν ξέρω το φύλο. Αλλά όποιον έχω ρωτήσει από ειδικούς λένε δεν παίζει ρόλο . Θα σκάσουμε μέχρι να μάθουμε το φύλο χαχαχα εγώ σήμερα πάλι είδα όνειρο...μου ανακοίνωσαν ότι έχω γιο ! Κ αν θέλω κόρη να πάω για τρίτο . Που δεν υπάρχει περίπτωση για 3ο :-D

• Μου αρέσει 2

V9dDp3.pngw6VRp3.png

1 ώρα πρίν, tina26 είπε:

Εμένα ποτέ δεν μου είπαν πόσους παλμούς έχει το έμβρυο το γραφεί πάνω στον υπέρηχο? Με το καλό και εσύ την Αυχενική σου

4ywWp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ERIANTON είπε:

Εμένα ποτέ δεν μου είπαν πόσους παλμούς έχει το έμβρυο το γραφεί πάνω στον υπέρηχο? Με το καλό και εσύ την Αυχενική σου

Καθε φορα που παω και ακουμε την καρδουλα μου λεει π.χ 168 παλμους εχουμε, αλλα παντα με ενημερωνει.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, ERIANTON είπε:

Τώρα που είχα πάρει ένα χαρτί έγραφε αλλά συνήθως το λέει ο γιατρός όταν ακούει καρδούλα. Για ρώτα τον να δούμε το αγοράκι σου τι παλμούς έχει. 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Αναστασία33 είπε:

Καλημερα κι απο μενα!!!! Πριν λιγο με ειχε πιασει φτερνισμα και ενιωσα ενα πονο δεξια χαμηλα τοσο δυνατο... ελπιζω να ειναι καλα το μπεμπακι μου.

Μια χαρά θα είναι!!Κάθε μέρα φταρνιζομαι δύο τρεις φορες.Αν και κάποιες φορές είμαι με τα πόδια κοντά στην.κοιλιά νιώθω ότι η κοιλιά δεν "τσιτωνει" παρά πολυ.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...