Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Μην χάσεις τον χρόνο σου Κ τα λεφτά σου να δεις όλους τους γιατρούς που έχουν ακουστεί κατά καιρούς . Νομίζω ότι ήδη έχεις κλείσει ραντεβού με αρκετούς από αυτούς . Δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρουν κάτι τρομερο σε αυτά που ήδη έχεις ακούσει Κ ξέρεις. Το θέμα είναι να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους μήπως κάνετε καμία βλαστοκυστη παραπάνω Κ ίσως αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το έμβρυολογικό Κ όχι με τον γιατρό γιατί από ότι φαίνετε ωάρια παράγεις στους φυσικούς. Πιο πολύ εστίασε να κάνεις εξετάσεις που δεν έχεις κάνει Κ να βελτιώσεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που ίσως βοηθήσουν .

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Θα παω...αν δεν νιωσω καλα θα παω στ αμαξι να περιμενω ...

Όπως νιώθει η ψυχούλα σου για να μην νιώθεις τύψεις μετά κιόλας. Καλό κουράγιο :-( να σκέφτεσαι όλη την ώρα το μωράκι μέσα σου 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 45 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Αχαχαχαχ μην!!! Αχαχααχ σας εχω συνδεδεμένες!! 

Αχχααχ 

να σας ρωτήσω, μαγνήσιο ξεκινήσατε; ασβέστιο; εμενα μου ειπε Οχι ακομα. Για το μαγνήσιο δεν εχω ακούσει κ τα καλυτερα. Τι αποψή εχετε; 

Ασβέστιο μου είπε από την ΠαρΑσκευή που πέρασα να το αρχίσω και να διπλασίασε το σίδηρο.Ακόμα δεν το ξεκίνησα .Μαγνήσιο μου είπε από την 1καλο9 εβδομάδα.από όσα έχω ακούσει και από φίλη μου φαρμακοποιό είναι καλο,δεν ξέρω όμως στην πραγματικοτητα.Εμένα μου έγραψε και το ποιο δυνατό trofocard και είναι και ολόκληρα παλούκια .Την πρώτη φορά που τα ήπια ,στο πρώτο μου αγορι για να πιω ένα πέταγα 3.Πνιγομουν και τα έφτυνα σχεδόν κάνοντας εμετο

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

@ERIANTON κι εμενα αυτα τα τεραστια TROFOCARD μου εχει δωσει κι ενω στο ματι δε φαινονται μεγαλα καποιες φορες πνιγομαι και αλλες νιωθω σαν κατι να μου εχει σταθει στον οισοφαγο και με πιανει πονος. Τωρα μου εγραψε μαγνησιο σε μπουκαλακι, αλλα δεν το εχω ξεκινησει ακομα. Ελπιζω να μην ειναι χειροτερα.

tt1db33b

πρίν από 27 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Ο γιατρός μου δεν έχει σκοπό να μου δώσει μαγνήσιο και ούτε στον γιο μου έχω πάρει. 7 μηνών ξεκινάω ασβέστιο.  Είναι καθηγητής Πανεπιστημίου κ επειδή τον ρώτησα μου έκανε μάθημα για πιο λόγο να μην πάρω εγώ συγκεκριμένα . 

Καλησπέρα κορίτσια μου . Σας διαβάζω κ δεν προλαβαίνω να γράψω. Την Δευτέρα μπαίνει η μητέρα μου για χειρουργείο κ έχουμε αναστατωθει. Ποιος ποιον θα φροντίζει τώρα. Ανάρρωση θα πάρει 3 μήνες περίπου είπε. Φυσικά εγώ θα τα κάνω όλα μόνη μου κ με ένα μωρό στα χέρια. Έχω συνηθίσει στα δύσκολα. Αρκεί μην βγάλω κάποιο θέμα με την εγκυμοσύνη μου . Όλη μέρα κ νύχτα τρέχω μέχρι αργά. 

Περαστικά στην μανούλα σου !Και καλό κουραγιο Στα τρεξίματα.

πρίν από 3 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@ERIANTON κι εμενα αυτα τα τεραστια TROFOCARD μου εχει δωσει κι ενω στο ματι δε φαινονται μεγαλα καποιες φορες πνιγομαι και αλλες νιωθω σαν κατι να μου εχει σταθει στον οισοφαγο και με πιανει πονος. Τωρα μου εγραψε μαγνησιο σε μπουκαλακι, αλλα δεν το εχω ξεκινησει ακομα. Ελπιζω να μην ειναι χειροτερα.

Και με ρώτησε θελεις πόσιμο? Και του είπα όχι Δεν θυμόμουν ότι ήταν τόσο τεράστια

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ERIANTON είπε:

Περαστικά στην μανούλα σου !Και καλό κουραγιο Στα τρεξίματα.

Ευχαριστώ Ειρήνη μου.  Χωρίς βοήθεια πολύ δύσκολα όλα μαζί μου πέσαν όπως πάντα. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως όπου και να εχω διαβάσει για το μαγνήσιο γραφεί ότι είναι απαραίτητο και ότι το ασβέστιο "κλεβει" από τα αποθέματα μαγνησίου.Για μένα είναι σημαντικό.

Ξ@Elpidaaa μου ρωτά και έναν άλλο γιατρο για το μαγνήσιο.Οκ καλό να έχουνε εμπιστοσύνη αλλά αν κάτι είναι τέλειος διαφορετικό από τους άλλους Εγώ το ψάχνω.Και τώρα που το κοίταζα πάλι διάβασα ότι μπορεί να πάθει μια εγκυος προεκλαμψια.

http://www.onmed.gr/ygeia/story/326670/magnisio--egkymosyni-pote-pairnoume-sympliroma

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 12 λεπτά , ERIANTON είπε:

Πάντως όπου και να εχω διαβάσει για το μαγνήσιο γραφεί ότι είναι απαραίτητο και ότι το ασβέστιο "κλεβει" από τα αποθέματα μαγνησίου.Για μένα είναι σημαντικό.

Ξ@Elpidaaa μου ρωτά και έναν άλλο γιατρο για το μαγνήσιο.Οκ καλό να έχουνε εμπιστοσύνη αλλά αν κάτι είναι τέλειος διαφορετικό από τους άλλους Εγώ το ψάχνω.Και τώρα που το κοίταζα πάλι διάβασα ότι μπορεί να πάθει μια εγκυος προεκλαμψια.

http://www.onmed.gr/ygeia/story/326670/magnisio--egkymosyni-pote-pairnoume-sympliroma

Κι γω τα διαβασα αλλα κ εμενα μου το αναβάλει. Μπορει να θελει να νοιωθω τα πονάκια τι να πω.. αλλα κ αλλες φίλες μου δεν το πηραν δεν ξερω γιατι. Τωρα εστειλε μηνύματα για να μαθω 

1WWgp3.png

πρίν από 42 λεπτά , ERIANTON είπε:

Συγκεκριμένα για προεκλαμψια τον ρώτησα κ ήταν κάθετος. Ίσα ίσα το ασβέστιο θα με βοηθήσει τους δύσκολους μήνες είπε . Εγώ του έχω εμπιστοσύνη γιατί έχουμε περάσει πολλά κ ήταν σε όλα μέσα. Ρώτησα την ενδοκρινολογο μου που ξέρει όλες τις εξετάσεις μου κ αυτή είπε δεν το χρειάζομαι ίσα ίσα τζάμπα θα επιβάρυνω τον οργανισμό μου . Το δινουν όταν χρειάζεται. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Καλησπέρα πώς είστε? 

Ελπίδα μου, περαστικά στην μαμά σου. Όλα καλά να πάνε. Ευτυχία, καλή δύναμη κοπέλα μου. Ότι κι να πούμε μόνο εσύ ξέρεις. 

Μαγνήσιο ξέρω πως σταματα τις συσπάσεις. Στην πρωτη μου επερνα. 

Απο εψες κοπέλες εχω ενα πονο σε όλη την αριστερη κοιλιακη πλευρά. Πάντα εκεί εβρισκε το πάνω το μπουμπούκι μου. Ελπίζω να είναι καλά. Αύριο έχω υπερυχο. Αντε να δούμε. 

• Μου αρέσει 2

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 49 λεπτά , ERIANTON είπε:

Σου έχω απαντήσει πάνω κ λέει ότι το σχόλιο είναι σε απόκρυψη.  Τι είναι αυτό? Έλεγα ότι κ εγώ για προεκλαμψια τον ρώτησα για το μαγνήσιο. Κ με κάλυψε πλήρης. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Marigula είπε:

Καλησπέρα πώς είστε? 

Ελπίδα μου, περαστικά στην μαμά σου. Όλα καλά να πάνε. Ευτυχία, καλή δύναμη κοπέλα μου. Ότι κι να πούμε μόνο εσύ ξέρεις. 

Απο εψες κοπέλες εχω ενα πονο σε όλη την αριστερη κοιλιακη πλευρά. Πάντα εκεί εβρισκε το πάνω το μπουμπούκι μου. Ελπίζω να είναι καλά. Αύριο έχω υπερυχο. Αντε να δούμε. 

Ευχαριστώ κορίτσι μου . Κ εγώ έχω έναν πόνο 3 μέρες πάει έρχεται στην περιοχή της ωοθηκης . Μετά τον γιατρό ξεκίνησε αλλιώς θα τον Ρωτούσα. Καλό υπέρηχο αύριο!!!!!!!!!!!! Επιτέλους έφτασε. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@ERIANTON καλα κατσε να το δοκιμασω μην ειναι και χειροτερο το ποσιμο φανταζεσαι; :-P

Θα περιμένω να μου πεις εντυπώσεις.Ποτέ θα το ξεκινήσεις?

πρίν από 15 λεπτά , Marigula είπε:

Καλησπέρα πώς είστε? 

Όλα Καλά να είναι αύριο Μαριγουλα μου.

4ywWp2.png

πρίν από 31 λεπτά , Marigula είπε:

Καλησπέρα πώς είστε? 

Καλο υπέρηχο αυριο κοριτσακι!! Θα περιμενουμε νεα σου 

1WWgp3.png

@ERIANTON λογικα μεσα στο σαββατοκυριακο γιατι εχει μονο 20 μπουκαλακια το κουτι που μου εγραψε και θα υπολογισω να τελειωσει τοτε που θα ειναι να ξαναπαω στη γιατρο. Οποτε παιρνω ακομα τα χαπια που μου εχουν μεινει αρκετα. Απο μια προχειρη ματια το μπουκαλακι ειναι διπλασια δοση του μεγαλου χαπιου.

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...