Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Ναι εγινα πολυ ανασφαλής ισχύει και οσες φορες ήμουν σε καλο δρόμο κατι γινόταν...οσο για τα οικονομικά(οπως με ειχες διαβεβαιώσει ) μια χαρα τα καταφέρνουμε ως τωρα ... θα παω στην κηδεία γτ όντως θα το μετανιωσω...οσο για τον γάμο...μάλλον θα παω στο δημαρχείο για μια υπογραφή και τπτ αλλο...ετσι κ αλλιως έχουμε τις άδειες γαμου που ισχύουν για 6 μήνες τοσο κοπο εκανα να μαζεψω τα χαρτια που χρειάζονται...οσο για την μπέμπα με ολα αυτα τα αρνητικά συναισθήματα που τις εχω μεταφέρει πραγματικά νιώθω παρααα πολυ άσχημα αλλα τουλάχιστον ποτε δεν σκέφτηκα πως Δεν την θελω...

Ενταξει αν τα εχετε κανει τα χαρτια κ ισχυουν για 6 μηνες, αφηστε το λιγο κ ξανασκεφτειτε το. Δεν χαθηκε ο κοσμος παντως γινει-δε γινει ενας γαμος, υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα... Κανεις δεν ειπε πως δε θελεις το μωρακι σου, είναι το καλυτερο δωρο που μπορεις να εχεις σε τοσο δυσκολες στιγμες. Θα σου δωσει δυναμη να τα ξεπερασεις ολα. Για αυτο αυτο να προσπαθεις, να κρατησεις την αισιοδοξια σου κ μη σκεφτεσαι ολο τα πρεπει. Να εισαι δυνατη κ συντομα θα εισαι πολυ ευτυχισμενη, μην πεφτεις γιατι η επιλοχειος καταθλιψη παραμονευει κ δεν στο ευχομαι καθολου! 

Τα οικονομικα δεν ειναι τιποτα, απο κει που τρωτε κ εσεις θα τρωει κ αυτο κ θα γινει μεγαλο κ γερο. Υπαρχου πολυ πιο σημαντικα πραγματα απο τα οικονομικα (που πλεον ολοι εχουν ετσι οπως βλεπω).

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , IoannaMas είπε:

Ενταξει αν τα εχετε κανει τα χαρτια κ ισχυουν για 6 μηνες, αφηστε το λιγο κ ξανασκεφτειτε το. Δεν χαθηκε ο κοσμος παντως γινει-δε γινει ενας γαμος, υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα... Κανεις δεν ειπε πως δε θελεις το μωρακι σου, είναι το καλυτερο δωρο που μπορεις να εχεις σε τοσο δυσκολες στιγμες. Θα σου δωσει δυναμη να τα ξεπερασεις ολα. Για αυτο αυτο να προσπαθεις, να κρατησεις την αισιοδοξια σου κ μη σκεφτεσαι ολο τα πρεπει. Να εισαι δυνατη κ συντομα θα εισαι πολυ ευτυχισμενη, μην πεφτεις γιατι η επιλοχειος καταθλιψη παραμονευει κ δεν στο ευχομαι καθολου! 

Τα οικονομικα δεν ειναι τιποτα, απο κει που τρωτε κ εσεις θα τρωει κ αυτο κ θα γινει μεγαλο κ γερο. Υπαρχου πολυ πιο σημαντικα πραγματα απο τα οικονομικα (που πλεον ολοι εχουν ετσι οπως βλεπω).

Καπου ειχα διαβασει πως οσες περνάνε δύσκολα ψυχολογικα στην εγκυμοσύνη περνουν πιο χαλαρά την γεννα και την φροντίδα του μωρού...τι να πω μακαρι ...

%20url%5D

πρίν από 2 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Καπου ειχα διαβασει πως οσες περνάνε δύσκολα ψυχολογικα στην εγκυμοσύνη περνουν πιο χαλαρά την γεννα και την φροντίδα του μωρού...τι να πω μακαρι ...

Ενταξει αυτο δεν το ξερω κ σιγουρα το τελευταιο που επικρατει στο σπιτι σας τωρα ειναι χαρα και αισιοδοξια, αλλα οσο λιγοτερο σκεφτεσαι αρνητικα, τοσο καλυτερο ειναι απ ολες τις αποψεις...

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

1 ώρα πρίν, Eutuxia25 είπε:

Ναι εγινα πολυ ανασφαλής ισχύει και οσες φορες ήμουν σε καλο δρόμο κατι γινόταν...οσο για τα οικονομικά(οπως με ειχες διαβεβαιώσει ) μια χαρα τα καταφέρνουμε ως τωρα ... θα παω στην κηδεία γτ όντως θα το μετανιωσω...οσο για τον γάμο...μάλλον θα παω στο δημαρχείο για μια υπογραφή και τπτ αλλο...ετσι κ αλλιως έχουμε τις άδειες γαμου που ισχύουν για 6 μήνες τοσο κοπο εκανα να μαζεψω τα χαρτια που χρειάζονται...οσο για την μπέμπα με ολα αυτα τα αρνητικά συναισθήματα που τις εχω μεταφέρει πραγματικά νιώθω παρααα πολυ άσχημα αλλα τουλάχιστον ποτε δεν σκέφτηκα πως Δεν την θελω...

Ευτυχία μου όντως πολύ δυνατό το χτύπημα..κρίμα για τόσο νέο άνθρωπο.. 

Εγω θα σου ξανά πω... όλα τα πράγματα γίνονται και ξέρεις πως; βήμα βημα... ένα ένα τη φορά..  χαλάρωσε το μυαλουδακι από τις πολλές σκέψεις σου κ βόλτα σε μια σειρά... 

Πήγαινε στην κηδεία αφού το νιώθεις.. αν δε νιώσεις καλά..φεύγεις.. δε θα σε παρεξηγησουν  (αλλά δε σε νοιάζει κιόλας..εσύ ξέρεις τι νιωθεις).. κάνε το γάμο σου στο δημαρχείο για τα τυπικά να νιώσεις κ εμείς καλυμμενη για το μωρό σου αφού το σκέφτεσαι έτσι κ έχεις καιρό για κανονικό γάμο μετά... 

Το μήνυμα ειναι: υγεία πάνω απο ολα! Και ολα γίνονται!

4 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Αλλες 3 βδομαδες ξαπλα... πφφφφφ

το αιμάτωμα δεν έφυγε, η αποκόλληση εκει ιδια... το μωρο ζωηρό. 

Αχαχαχαχχα 

Ευτυχία μου συλλυπητήρια. Ο θεος να τον αναπαύσει. Τοσο νέος τοσο άδικα. Να ο Άγγελος της μικρούλας σου. 

Μην το σκέφτεσαι ακομα. Ασε να περασει ο καιρος να σκεφτείτε λογικά. Τωρα εχετε πενθος κ ολα φαινονται αλλιως. 

Αν θελεις τη γνώμη μου ενα πολιτικό χωρις πολλα πολλα αφού ειναι τοσο κοντινό σας πρόσωπο. Κ του χρονου με το καλο γαμοβαφτιση. 

Σημασία έχει που το ζωηρουλη σου είναι καλά!!! Αντε ..βοηθάει κ ο καιρός για να κάνεις λίγο ακόμα υπομονή μέσα...   όλα καλά θα πάνε!

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

πρίν από 53 λεπτά , Rena87 είπε:

Ευτυχία μου όντως πολύ δυνατό το χτύπημα..κρίμα για τόσο νέο άνθρωπο.. 

Εγω θα σου ξανά πω... όλα τα πράγματα γίνονται και ξέρεις πως; βήμα βημα... ένα ένα τη φορά..  χαλάρωσε το μυαλουδακι από τις πολλές σκέψεις σου κ βόλτα σε μια σειρά... 

Πήγαινε στην κηδεία αφού το νιώθεις.. αν δε νιώσεις καλά..φεύγεις.. δε θα σε παρεξηγησουν  (αλλά δε σε νοιάζει κιόλας..εσύ ξέρεις τι νιωθεις).. κάνε το γάμο σου στο δημαρχείο για τα τυπικά να νιώσεις κ εμείς καλυμμενη για το μωρό σου αφού το σκέφτεσαι έτσι κ έχεις καιρό για κανονικό γάμο μετά... 

Το μήνυμα ειναι: υγεία πάνω απο ολα! Και ολα γίνονται!

Σημασία έχει που το ζωηρουλη σου είναι καλά!!! Αντε ..βοηθάει κ ο καιρός για να κάνεις λίγο ακόμα υπομονή μέσα...   όλα καλά θα πάνε!

Σ ευχαριστω Ρενα μου. Απλα μου κανει εντύπωση πως δεν εχω ουτε καφε ουτε τιποτα κ το αιμάτωμα εκει. Έλεγα θα απορροφηθεί.. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Καλή σας μέρα !!!

Δωρουλιτα ο γιατρός σου είπε ότι θα πρέπει να φύγει το αιματωμα,ενοχλεί το

εμβρυο με κάποιο τρόπο?

Σήμερα με πονάει λίγο ο λαιμός μου ,σκατα.

Ελπίζω να μην εξελιχτεί και κάνω καμία φαρυγγίτιδα.Κάνω γαργάρες αλάτι με σόδα μπας και την γλιτώσω.

4ywWp2.png

πρίν από 45 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλή σας μέρα !!!

Δωρουλιτα ο γιατρός σου είπε ότι θα πρέπει να φύγει το αιματωμα,ενοχλεί το

εμβρυο με κάποιο τρόπο?

Σήμερα με πονάει λίγο ο λαιμός μου ,σκατα.

Ελπίζω να μην εξελιχτεί και κάνω καμία φαρυγγίτιδα.Κάνω γαργάρες αλάτι με σόδα μπας και την γλιτώσω.

Καλημερα Ειρήνη μου!! Το αιμάτωμα ειναι πανω απο τον πλακούντα. Δεν ενοχλεί. Μου ειπε οτι μπορει να μην φυγει μεχρι το τελος. Πιο πολυ τον ενδιαφέρει η αποκόλληση. Μηπως ξανακολησει. Τι να κανουμε, ξερω να κανω υπομονη οποτε... υπομονη!! 

Περαστικα σου!  Πραγματικα ας μην ειναι τιποτα κ παιδεύεσαι. Μην πιεις πορτοκαλαδα ή οτιδήποτε όξινο. Για σου κανει ζημιά. Να πω οτι το πάθες καλοκαιριάτικα κολλάει;;; δεν ξερω.. Αχαχαχα 

εμας εδω εχει ήλιο σημερα αλλα απο αυριο παλι χαλαει.. πλάκα ειχα χτες που μιλούσα με τον αδελφό μου στο Λονδίνο. Εκει σκάνε κ εμεις εχουμε βροχές κ κρυο. Για κλάματα.. 

1WWgp3.png

2 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Καλημερα Ειρήνη μου!! Το αιμάτωμα ειναι πανω απο τον πλακούντα. Δεν ενοχλεί. Μου ειπε οτι μπορει να μην φυγει μεχρι το τελος. Πιο πολυ τον ενδιαφέρει η αποκόλληση. Μηπως ξανακολησει. Τι να κανουμε, ξερω να κανω υπομονη οποτε... υπομονη!! 

Περαστικα σου!  Πραγματικα ας μην ειναι τιποτα κ παιδεύεσαι. Μην πιεις πορτοκαλαδα ή οτιδήποτε όξινο. Για σου κανει ζημιά. Να πω οτι το πάθες καλοκαιριάτικα κολλάει;;; δεν ξερω.. Αχαχαχα 

εμας εδω εχει ήλιο σημερα αλλα απο αυριο παλι χαλαει.. πλάκα ειχα χτες που μιλούσα με τον αδελφό μου στο Λονδίνο. Εκει σκάνε κ εμεις εχουμε βροχές κ κρυο. Για κλάματα.. 

Αν δεν πειράζει το εμβρυακι μια χαρά.

Μόλις εστιψα  χυμό και πήρα ένα κουλουράκι με γαλοπούλα κάθομαι στον καναπέ μπαίνω εδώ και λες μην πιω πορτοκαλάδα ???ΧαχΑ πες να κερδίσουμε κάνα τζόκερ.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 22 λεπτά , ERIANTON είπε:

Αν δεν πειράζει το εμβρυακι μια χαρά.

Μόλις εστιψα  χυμό και πήρα ένα κουλουράκι με γαλοπούλα κάθομαι στον καναπέ μπαίνω εδώ και λες μην πιω πορτοκαλάδα ???ΧαχΑ πες να κερδίσουμε κάνα τζόκερ.

Για να μην σου ερεθίσει το λαιμό. Φυσικό χυμο Ε;; εμενα μου φέρνει έξτρα βήχα αν ηδη εχω θεμα.. 

1WWgp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Για να μην σου ερεθίσει το λαιμό. Φυσικό χυμο Ε;; εμενα μου φέρνει έξτρα βήχα αν ηδη εχω θεμα.. 

Ναι το κατάλαβα γιατί το είπες αλλά ήταν αστείο γιατί πίνω μια γουλιά και μπαίνω και διαβάζω μην πιεις(πχεις ) ,λέω εδώ είναι και με βλέπει?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , ERIANTON είπε:

Ναι το κατάλαβα γιατί το είπες αλλά ήταν αστείο γιατί πίνω μια γουλιά και μπαίνω και διαβάζω μην πιεις(πχεις ) ,λέω εδώ είναι και με βλέπει?

Αχαχαχαχ μην!!! Αχαχααχ σας εχω συνδεδεμένες!! 

Αχχααχ 

να σας ρωτήσω, μαγνήσιο ξεκινήσατε; ασβέστιο; εμενα μου ειπε Οχι ακομα. Για το μαγνήσιο δεν εχω ακούσει κ τα καλυτερα. Τι αποψή εχετε; 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

πρίν από 26 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Αχαχαχαχ μην!!! Αχαχααχ σας εχω συνδεδεμένες!! 

Αχχααχ 

να σας ρωτήσω, μαγνήσιο ξεκινήσατε; ασβέστιο; εμενα μου ειπε Οχι ακομα. Για το μαγνήσιο δεν εχω ακούσει κ τα καλυτερα. Τι αποψή εχετε; 

Ο γιατρός μου δεν έχει σκοπό να μου δώσει μαγνήσιο και ούτε στον γιο μου έχω πάρει. 7 μηνών ξεκινάω ασβέστιο.  Είναι καθηγητής Πανεπιστημίου κ επειδή τον ρώτησα μου έκανε μάθημα για πιο λόγο να μην πάρω εγώ συγκεκριμένα . 

Καλησπέρα κορίτσια μου . Σας διαβάζω κ δεν προλαβαίνω να γράψω. Την Δευτέρα μπαίνει η μητέρα μου για χειρουργείο κ έχουμε αναστατωθει. Ποιος ποιον θα φροντίζει τώρα. Ανάρρωση θα πάρει 3 μήνες περίπου είπε. Φυσικά εγώ θα τα κάνω όλα μόνη μου κ με ένα μωρό στα χέρια. Έχω συνηθίσει στα δύσκολα. Αρκεί μην βγάλω κάποιο θέμα με την εγκυμοσύνη μου . Όλη μέρα κ νύχτα τρέχω μέχρι αργά. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Ο γιατρός μου δεν έχει σκοπό να μου δώσει μαγνήσιο και ούτε στον γιο μου έχω πάρει. 7 μηνών ξεκινάω ασβέστιο.  Είναι καθηγητής Πανεπιστημίου κ επειδή τον ρώτησα μου έκανε μάθημα για πιο λόγο να μην πάρω εγώ συγκεκριμένα . 

Καλησπέρα κορίτσια μου . Σας διαβάζω κ δεν προλαβαίνω να γράψω. Την Δευτέρα μπαίνει η μητέρα μου για χειρουργείο κ έχουμε αναστατωθει. Ποιος ποιον θα φροντίζει τώρα. Ανάρρωση θα πάρει 3 μήνες περίπου είπε. Φυσικά εγώ θα τα κάνω όλα μόνη μου κ με ένα μωρό στα χέρια. Έχω συνηθίσει στα δύσκολα. Αρκεί μην βγάλω κάποιο θέμα με την εγκυμοσύνη μου . Όλη μέρα κ νύχτα τρέχω μέχρι αργά. 

Κ εμενα ειναι αρνητικός αλλα σαν σαστισμένη που παω καθε φορα δεν τον ρώτησα. Κ αλλες φίλες μου δεν πηραν. 

Περαστικά στη μαμά σου κ κουραγιο σε σενα ευτυχία μου. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Dwroulita85 είπε:

Κ εμενα ειναι αρνητικός αλλα σαν σαστισμένη που παω καθε φορα δεν τον ρώτησα. Κ αλλες φίλες μου δεν πηραν. 

Περαστικά στη μαμά σου κ κουραγιο σε σενα ευτυχία μου. 

Ευχαριστώ κοπέλα μου.

Εμένα σχεδόν όλες οι γνωστές μου έχουν πάρει για αυτό τον ρώτησα. Εμπιστεψου τον γιατρό σου. 

Το κορίτσι μας τι έκανε τελικά θα πάει στην κηδεία? Συλλυπητήρια πολύ δύσκολη κατάσταση. 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Ευχαριστώ κοπέλα μου.

Εμένα σχεδόν όλες οι γνωστές μου έχουν πάρει για αυτό τον ρώτησα. Εμπιστεψου τον γιατρό σου. 

Το κορίτσι μας τι έκανε τελικά θα πάει στην κηδεία? Συλλυπητήρια πολύ δύσκολη κατάσταση. 

Θα παω...αν δεν νιωσω καλα θα παω στ αμαξι να περιμενω ...

%20url%5D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...