Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , ERIANTON είπε:

Τελεια υπεροχα (που λεει και η Σαρα) εγω ειμαι απο Ναξο και πολυ θα ηθελα να παω το αγορι μου που μονο σε φωτογραφιες του το εχω δειξει το νησι.Η διαμονη εκει δεν ειναι πολυ ακριβη αλλα τα εισητηρια κοστιζουν πολλα και δυστυχως δεν περισσευουν αυτον τον καιρο.Τουλαχιστον θα παει κατασκηνωση το γλυκουλι μου και θα ευχαριστηθει καθως θα ειναι με τεσσερα ξαδερφια του εκει.

Που θα πατε εσεις με το καλο?

ασχημα πραγματα!συλληπητηρια ρε κοριτσακι.

το τελευταιο για το αν ειναι ανυπαντροι οι γονεις δεν ειναι τιποτα ,κανε εναν πολιτικο γαμο για να μην τρεχεις σε συμβολαιογραφους για αναγνωρισεις κτλ και αργοτερα κανετε τον θρησκευτικο.Ελπιζω οτι δεν εννοεις οτι δεν θελεις να παντρευτεις καθολου λογο του συμβαντος.προσωπικα δεν θα ηθελα να παω ειναι πολυ βαρυ το κλιμα σε αυτες τις περιπτωσεις.

Κ εγω απο ναξο ειμαι ειδες μικρος που ειναι ο κοσμος; καστρακι μενουμε κ εχουμε παει με τον αντρα μου ηδη αρκετες φορες στο εξοχικο!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , ERIANTON είπε:

Τελεια υπεροχα (που λεει και η Σαρα) εγω ειμαι απο Ναξο και πολυ θα ηθελα να παω το αγορι μου που μονο σε φωτογραφιες του το εχω δειξει το νησι.Η διαμονη εκει δεν ειναι πολυ ακριβη αλλα τα εισητηρια κοστιζουν πολλα και δυστυχως δεν περισσευουν αυτον τον καιρο.Τουλαχιστον θα παει κατασκηνωση το γλυκουλι μου και θα ευχαριστηθει καθως θα ειναι με τεσσερα ξαδερφια του εκει.

Που θα πατε εσεις με το καλο?

ασχημα πραγματα!συλληπητηρια ρε κοριτσακι.

το τελευταιο για το αν ειναι ανυπαντροι οι γονεις δεν ειναι τιποτα ,κανε εναν πολιτικο γαμο για να μην τρεχεις σε συμβολαιογραφους για αναγνωρισεις κτλ και αργοτερα κανετε τον θρησκευτικο.Ελπιζω οτι δεν εννοεις οτι δεν θελεις να παντρευτεις καθολου λογο του συμβαντος.

Ετσι κ αλλιώς για πολιτικό πήγαινα και μετα φαγητό ...σε ολα τα σχέδια ηταν κ Αυτός τωρα με τι καρδιά να χω χαρα εγω τωρα?

%20url%5D

πρίν από 22 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Ετσι κ αλλιώς για πολιτικό πήγαινα και μετα φαγητό ...σε ολα τα σχέδια ηταν κ Αυτός τωρα με τι καρδιά να χω χαρα εγω τωρα?

Κανε το συμφωνο αν σε νοιαζει τοσο να φαινεσαι παντρεμενη αλλιως αστο κ κανονιζετε γαμο οταν ειστε ετοιμοι! Η αναγνωριση ειναι πανευκολη..

Εχει κ τα καλα του να παντρευτεις αργοτερα, το οργανωνεις χωρις βιασυνη κ εγω θα κανω κ παρανυφακι την κορη μου.(πρωτα ο Θεος). 

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 24 λεπτά , IoannaMas είπε:

Κ εγω απο ναξο ειμαι ειδες μικρος που ειναι ο κοσμος; καστρακι μενουμε κ εχουμε παει με τον αντρα μου ηδη αρκετες φορες στο εξοχικο!

ηηηηηηηη θελω να κλαψωωωωωωωωωω.εγω απο Φιλωτι εχουμε σπιτι εκει αλλα εχει ερημωσει και για να πεις οτι μενεις θελει δουλεια και λεφτα.αχ τι ωραια!ειναι λεει ηδη φουλ το νησι,πολυ κοσμος

4ywWp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ERIANTON είπε:

ηηηηηηηη θελω να κλαψωωωωωωωωωω.εγω απο Φιλωτι εχουμε σπιτι εκει αλλα εχει ερημωσει και για να πεις οτι μενεις θελει δουλεια και λεφτα.αχ τι ωραια!

Α νταξει εμας στεκει ακομα χχαχαχχα. Εχει ωραια βιολια στο φιλοτι παντως δεν λεω.. Εγω σε ενα μηνα θα κατεβω πρωτα ο θεος 

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , IoannaMas είπε:

Α νταξει εμας στεκει ακομα χχαχαχχα. Εχει ωραια βιολια στο φιλοτι παντως δεν λεω.. Εγω σε ενα μηνα θα κατεβω πρωτα ο θεος

μπραβο θα ευχαριστηθει θαλασσα το κουκλακι σου.και εσεις φυσικα!

4ywWp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ERIANTON είπε:

μπραβο θα ευχαριστηθει θαλασσα το κουκλακι σου.και εσεις φυσικα!

Ναι ανευ απροοπτου! Αρα εσεις δεν θα πατε διακοπες; στη Ναξο παντως ειναι 350 τα εισητηρια πηγαινε ελα με το αυτοκινητο, δεν τα λες λιγα αλλα εμεις εκει δε χαλαμε πολλα κ έτσι τη βγάζουμε.. Μαγειρευουμε σπιτι κλπ 

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 31 λεπτά , IoannaMas είπε:

Ναι ανευ απροοπτου! Αρα εσεις δεν θα πατε διακοπες; στη Ναξο παντως ειναι 350 τα εισητηρια πηγαινε ελα με το αυτοκινητο, δεν τα λες λιγα αλλα εμεις εκει δε χαλαμε πολλα κ έτσι τη βγάζουμε.. Μαγειρευουμε σπιτι κλπ

δεν θα παμε :(

4ywWp2.png

Εγω δεν πηγα πέρυσι επειδη ηταν βρεφος η κορη μου κ ηταν η πρωτη μου φορα με μωρο κ φοβομουν πολυ αλλα φετος θελω πολυ να παω κ εκτος αυτου χρειαζομαι κ διακοπες, τον αερα μου ν αλλαξω ενα πραγμα! 

bTQNp3.pngNhzDp2.png

1 hour ago, IoannaMas είπε:

Εγω δεν πηγα πέρυσι επειδη ηταν βρεφος η κορη μου κ ηταν η πρωτη μου φορα με μωρο κ φοβομουν πολυ αλλα φετος θελω πολυ να παω κ εκτος αυτου χρειαζομαι κ διακοπες, τον αερα μου ν αλλαξω ενα πραγμα!

κυριολεκτικα να αλλαξεις τον αερα σου,στην Παρο και στηνΝαξο

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Αλλες 3 βδομαδες ξαπλα... πφφφφφ

το αιμάτωμα δεν έφυγε, η αποκόλληση εκει ιδια... το μωρο ζωηρό. 

Αχαχαχαχχα 

3 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Ευτυχία μου συλλυπητήρια. Ο θεος να τον αναπαύσει. Τοσο νέος τοσο άδικα. Να ο Άγγελος της μικρούλας σου. 

Μην το σκέφτεσαι ακομα. Ασε να περασει ο καιρος να σκεφτείτε λογικά. Τωρα εχετε πενθος κ ολα φαινονται αλλιως. 

Αν θελεις τη γνώμη μου ενα πολιτικό χωρις πολλα πολλα αφού ειναι τοσο κοντινό σας πρόσωπο. Κ του χρονου με το καλο γαμοβαφτιση. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

@Eutuxia25 δεν εχω λογια κοριτσακι μου. Λυπαμαι πολυ. Εγω πιστευω οτι ο κουμπαρος σας θα ηθελε να γινει αυτος ο γαμος. Βεβαια τιποτα δε θα ειναι οπως πριν, αλλα η ζωη μας παιζει περιεργα παιχνιδια καποιες φορες.:-(

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Ευτυχια μου επειδή περνας δυσκολες στιγμες κ ακομα κ πριν απο αυτο το συμβαν, παλι ησουν ανασφαλης... Βρες το με τον εαυτο σου τι πραγματικα θελεις -θες να πας στην κηδεια; πηγαινε με προσοχη.. Αν ειναι να το μετανιωνεις που δεν πηγες, καλυτερα να πας. -θες να παντρευτεις; καντο επειδη το θελεις οχι επειδη "το μωρο πρεπει να γεννηθει με παντρεμενους γονεις". Το μωρο να σας εχει εκει θελει, να σας βλεπει να το φροντιζετε, να μη μαλωνετε, να του προσφερετε ενα υγιες οικογενειακο περιβαλλον. Ουτε τη φορολογικη σας δηλωση θα κοιταξει (εχεις κανει αναφορα σε οικονομικα προβληματακια), ουτε την πραξη γαμου σας. Για αυτο να εχεις την καλυτερη δυνατη ψυχολογια κ να εισαι εκει για το μωρο σου κ παραμερησε ολα αυτα τα "πρεπει" αφου αυτη τη στιγμη σε πιεζουν.

Ακομα κ οταν θα γεννηθει το μωρο θα ακους πολλα απο το σοι, ακομα κ απο αγνωστους. Εσυ θα κάνεις αυτα που νιωθεις σωστα, ξερεις περισσοτερο απο τον καθενα τι ειναι καλο για το μωρακι σου.

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 22 λεπτά , IoannaMas είπε:

Ευτυχια μου επειδή περνας δυσκολες στιγμες κ ακομα κ πριν απο αυτο το συμβαν, παλι ησουν ανασφαλης... Βρες το με τον εαυτο σου τι πραγματικα θελεις -θες να πας στην κηδεια; πηγαινε με προσοχη.. Αν ειναι να το μετανιωνεις που δεν πηγες, καλυτερα να πας. -θες να παντρευτεις; καντο επειδη το θελεις οχι επειδη "το μωρο πρεπει να γεννηθει με παντρεμενους γονεις". Το μωρο να σας εχει εκει θελει, να σας βλεπει να το φροντιζετε, να μη μαλωνετε, να του προσφερετε ενα υγιες οικογενειακο περιβαλλον. Ουτε τη φορολογικη σας δηλωση θα κοιταξει (εχεις κανει αναφορα σε οικονομικα προβληματακια), ουτε την πραξη γαμου σας. Για αυτο να εχεις την καλυτερη δυνατη ψυχολογια κ να εισαι εκει για το μωρο σου κ παραμερησε ολα αυτα τα "πρεπει" αφου αυτη τη στιγμη σε πιεζουν.

Ακομα κ οταν θα γεννηθει το μωρο θα ακους πολλα απο το σοι, ακομα κ απο αγνωστους. Εσυ θα κάνεις αυτα που νιωθεις σωστα, ξερεις περισσοτερο απο τον καθενα τι ειναι καλο για το μωρακι σου.

Ναι εγινα πολυ ανασφαλής ισχύει και οσες φορες ήμουν σε καλο δρόμο κατι γινόταν...οσο για τα οικονομικά(οπως με ειχες διαβεβαιώσει ) μια χαρα τα καταφέρνουμε ως τωρα ... θα παω στην κηδεία γτ όντως θα το μετανιωσω...οσο για τον γάμο...μάλλον θα παω στο δημαρχείο για μια υπογραφή και τπτ αλλο...ετσι κ αλλιως έχουμε τις άδειες γαμου που ισχύουν για 6 μήνες τοσο κοπο εκανα να μαζεψω τα χαρτια που χρειάζονται...οσο για την μπέμπα με ολα αυτα τα αρνητικά συναισθήματα που τις εχω μεταφέρει πραγματικά νιώθω παρααα πολυ άσχημα αλλα τουλάχιστον ποτε δεν σκέφτηκα πως Δεν την θελω...

• Μου αρέσει 2

%20url%5D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...