Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Marigula είπε:

Και Εγώ το ίδιο είμαι. Απλά πήρα σταντ, και το έχω δίπλα στο τραπεζάκι ή στο κρεβάτι. 

Κοριτσια έχασα 10 χρόνια από την ζωή μου. Έβαλα υπόθετο κολπικα, και παντα βαζω κ σερβιέτα γιατί οσο κι αν είναι βγαίνει έξω. Φαίνεται η κακουργα, δεν έβαλα καλά την σερβιέτα και γέμισα ενα άσπρο υγρό. Πω πω λέω τι στο καλό έγινε πάλι,? Αρχισα κ φωναζα του άντρα μου οτι πάλι σπασαν τα νερά. Μετά οταν ειδαμε τι έγινε έφαγα γερή κατσαδα. 

Ευτυχώς που δεν πήρα τον γιατρό. 

Αχ καθε μερα βαζω κολπικά. Ετσι κανουν καλη μου.. εγω δεν βαζω σερβιερακι γιατι τα θεωρώ ανθυγιεινά κ επειδη τα κολπικά τα βαζω απο την εμβρυομεταφορα. 4 μήνες τωρα. Απλα αλλαζω 3-4 εσώρουχα τη μερα.. μην ανησυχείς.. 

εγω το ακουμπάω σε μαξιλάρια στα βιβλία μου όπου με βολευει. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

@ElpidaaaΜε έχει πιάσει πόνος κάτω απ την ωοθηκη. Κάθε μέρα σχεδόν αλλά σαν σουβλάκια στιγμιαία.αν σηκωθώ απότομα και όταν κάθομαι με τα πόδια πανω στον καναπέ κοντά στην κοιλιά μου.

Σήμερα πάλι με έπιασε και κάθομαι. Είναι σαν κολικος. Ε γμτ 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Εγω παιδια ολο με κινητα, τηλ ταμπλετ υπολογιστές ειμαι.. Πολυ κακο το ξερω αλλα δεν μπορω αλλιως νιωθω θα τρελαθω! Ολο σειρες βλεπω , παιζω παιχνιδια... Το μονο που κανω, βγαζω το βραδυ απο την πριζα το ιντερνετ. Ολα κακο κανουν εννοειτε αλλα αντεχετε κ χωρις αυτα; αντε κ πες αντεχεις στην εγκυμοσύνη, μετα κ να γεννηθει παλι δεν πρεπει να τα εχουμε στα μωρακια μας... Αφηστε το ειναι πονεμενο θεμα!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

1 hour ago, Dwroulita85 είπε:

Αχ καθε μερα βαζω κολπικά. Ετσι κανουν καλη μου.. εγω δεν βαζω σερβιερακι γιατι τα θεωρώ ανθυγιεινά κ επειδη τα κολπικά τα βαζω απο την εμβρυομεταφορα. 4 μήνες τωρα. Απλα αλλαζω 3-4 εσώρουχα τη μερα.. μην ανησυχείς.. 

εγω το ακουμπάω σε μαξιλάρια στα βιβλία μου όπου με βολευει. 

Τα cyclogest βάζεις? Προγεστερονη. Βάζω 3 την ημέρα αλλά εγώ τα βάζω πίσω. Κολπικα τα έβαζα πριν την εμβριομεταφορα, 2 μερες πριν πίσω μετα για 10 μέρες κολπικα. Μετά το  θετικο, πισω. Ο λόγος είναι οτι πίσω δεν έχεις διαρροή. Ούτε εμένα μου αρέσουν οι σερβιέτες αλλά στην κλινική μου φωναζαν να εχω πάντα μικρή καθημερινή. Δήθεν στην αιμορραγία φαίνεται καλύτερα το χρώμα του αίματος. Τώρα σπίτι δεν έχω. Σιγά μην έχω,  κι αν εχω αίμα - χτυπα ξύλο - δεν φαίνεται το χρώμα στο χαρτί. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 36 λεπτά , Marigula είπε:

Τα cyclogest βάζεις? Προγεστερονη. Βάζω 3 την ημέρα αλλά εγώ τα βάζω πίσω. Κολπικα τα έβαζα πριν την εμβριομεταφορα, 2 μερες πριν πίσω μετα για 10 μέρες κολπικα. Μετά το  θετικο, πισω. Ο λόγος είναι οτι πίσω δεν έχεις διαρροή. Ούτε εμένα μου αρέσουν οι σερβιέτες αλλά στην κλινική μου φωναζαν να εχω πάντα μικρή καθημερινή. Δήθεν στην αιμορραγία φαίνεται καλύτερα το χρώμα του αίματος. Τώρα σπίτι δεν έχω. Σιγά μην έχω,  κι αν εχω αίμα - χτυπα ξύλο - δεν φαίνεται το χρώμα στο χαρτί. 

Εμενα απο την εμβρυομεταφορα μεχρι κ τωρα: 3 κολπικά ουτροτζεσταν και 3 απο το στόμα κ ενα ενέσιμο. Έλεος δηλαδη.. τωρα με την αποκόλληση μια ένεση στο κωλο που λέγε λεντοτζεστ. 

Επισης παιρνω ακομα τα σικλακουρ.. δεν επρεπε να τα κοψω;; αυριο αν ολα πανε καλα θα του πω να τα κοψω. Δεν μπορω αλλα χαπια. 

πρίν από 49 λεπτά , IoannaMas είπε:

Εγω παιδια ολο με κινητα, τηλ ταμπλετ υπολογιστές ειμαι.. Πολυ κακο το ξερω αλλα δεν μπορω αλλιως νιωθω θα τρελαθω! Ολο σειρες βλεπω , παιζω παιχνιδια... Το μονο που κανω, βγαζω το βραδυ απο την πριζα το ιντερνετ. Ολα κακο κανουν εννοειτε αλλα αντεχετε κ χωρις αυτα; αντε κ πες αντεχεις στην εγκυμοσύνη, μετα κ να γεννηθει παλι δεν πρεπει να τα εχουμε στα μωρακια μας... Αφηστε το ειναι πονεμενο θεμα!

Το μετα δεν το σκεφτομαι οπως επίσης αν σηκωθώ απ το κρεβατι επιτελους. Εχω να κανω πολλα κ δουλεια κλπ. 

Το τωρα το ξαπλα ειναι που δεν μπορω κ εχω πέσει στην ανάγκη της τεχνολογίας 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Εμενα απο την εμβρυομεταφορα μεχρι κ τωρα: 3 κολπικά ουτροτζεσταν και 3 απο το στόμα κ ενα ενέσιμο. Έλεος δηλαδη.. τωρα με την αποκόλληση μια ένεση στο κωλο που λέγε λεντοτζεστ. 

Επισης παιρνω ακομα τα σικλακουρ.. δεν επρεπε να τα κοψω;; αυριο αν ολα πανε καλα θα του πω να τα κοψω. Δεν μπορω αλλα χαπια. 

Το μετα δεν το σκεφτομαι οπως επίσης αν σηκωθώ απ το κρεβατι επιτελους. Εχω να κανω πολλα κ δουλεια κλπ. 

Το τωρα το ξαπλα ειναι που δεν μπορω κ εχω πέσει στην ανάγκη της τεχνολογίας 

Όλα μαζι, 3 υποθετα, 3 από το στόμα, κ3 σικλακουρ την ημέρα. Συν ενα χαπάκι κορτιζόνη το πρωι.  Λεντοτζετ 2 την εβδομάδα. Να μην αναφέρω controloc για προστασία του στομαχιου. Αυτό της πίεσης, συν 3 αντιβίωσης τις τελευταίες μέρες. 

Λογικά μετα την 15η εβδομάδα τα μειώνει. 

Μερικές φορές σκέφτομαι, τόσο χαπολοι δεν βλάπτει το έμβρυο 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλημερα!!Όλα καλά?

@Marigula μου ποτέ έχεις πητ με βάση τα δίδυμα?Δεν θα είναι λίγο νωρίτερα από αυτό που γράφεις στο πινακακι?

Θέλω να πιστεύω ότι δεν επηρεάζονται τα έμβρυα με τα χάπια.Μην ανησυχείς για αυτό.

Έχουμε περάσει παραπάνω από το 1/3 της εγκυμοσύνης μας.Πέρασε πολύ γρήγορα και εδώ με το παρεακι μας περνάει και πιο ευχάριστα.Καλή συνέχεια να έχουμε!! :):)

• Μου αρέσει 4

4ywWp2.png

10 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Όλα μαζι, 3 υποθετα, 3 από το στόμα, κ3 σικλακουρ την ημέρα. Συν ενα χαπάκι κορτιζόνη το πρωι.  Λεντοτζετ 2 την εβδομάδα. Να μην αναφέρω controloc για προστασία του στομαχιου. Αυτό της πίεσης, συν 3 αντιβίωσης τις τελευταίες μέρες. 

Λογικά μετα την 15η εβδομάδα τα μειώνει. 

Μερικές φορές σκέφτομαι, τόσο χαπολοι δεν βλάπτει το έμβρυο 

Ακριβώς Μαρία! Σημερα που θα παω θα τον πω γιατι τοσο πια! 

Την κορτιζόνη μου την μείωσαν απο 2 σε 1,5 μ τωρα 1. Τις αντιπηκτικες κ το Σαλοσπίρ δεν βλεπω να τα κόβω ποτε. Αλλα προγεστερονες κλπ γιατι τοσο;  

3 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Καλημερα!!Όλα καλά?

@Marigula μου ποτέ έχεις πητ με βάση τα δίδυμα?Δεν θα είναι λίγο νωρίτερα από αυτό που γράφεις στο πινακακι?

Θέλω να πιστεύω ότι δεν επηρεάζονται τα έμβρυα με τα χάπια.Μην ανησυχείς για αυτό.

Έχουμε περάσει παραπάνω από το 1/3 της εγκυμοσύνης μας.Πέρασε πολύ γρήγορα και εδώ με το παρεακι μας περνάει και πιο ευχάριστα.Καλή συνέχεια να έχουμε!! :):)

Οπως τα λες! Τι καλα που εχω εσας! Η καλυτερη παρεα!!! Άντε κοριτσια κ αν ολα πανε καλα του χρονου τετοιο καιρο να κανουμε reunion κ σας καλώ χαλκιδικη! 

Μου δίνετε πολυ κουραγιο! Σας ευχαριστω μια μια ξεχωριστά!

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Καλημερα κ απο μας! Γιατι βρε κοριτσια τοσα φαρμακα; εγω κ με αυτα τα λιγα που εχω ειμαι τοσο αμελης...

Να ρωτησω ασχετο, διακοπες θα πατε; εμεις ναι , κ ο γιατρος μου ειπε φυσικα κ να παμε!! Σε ενα μηνα φευγουμε κ μετραω τις μερες χαχαχα . Η κορη μου δεν εχει ξαναπαει μωρέ σε νησι....

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , IoannaMas είπε:

Καλημερα κ απο μας! Γιατι βρε κοριτσια τοσα φαρμακα; εγω κ με αυτα τα λιγα που εχω ειμαι τοσο αμελης...

Να ρωτησω ασχετο, διακοπες θα πατε; εμεις ναι , κ ο γιατρος μου ειπε φυσικα κ να παμε!! Σε ενα μηνα φευγουμε κ μετραω τις μερες χαχαχα . Η κορη μου δεν εχει ξαναπαει μωρέ σε νησι....

Καλημερα Ιωάννα μου! Να πατε κ να περασετε τελεια!!! Κ εμεις θα πηγαίναμε αλλα τωρα...με βλεπω το πολυ στο εξοχικό κ σε ακινησία! Αχαχαχα 

γιατι ειμαι απο εξωσωματικη κ αυτα δίνουν.. μην ρωτας γιατι τοσα πολλα.Απλα νοιωθω οτι τα τράβηξαν για πολυ διάστημα. Βεβαια αλλη εμπειρία δεν εχω.. 

1WWgp3.png

Καλημέρα ...δεν θελω να σας ψυχοπλακωσω αλλα χτες πεθανε ο κολλητός του μέλλοντα άντρα μου και παρολίγον μάρτυρας στο πολιτικό και νονος της μπεμπας μου...ηταν ο πρώτος που μου χε πει θα χεις κορίτσι και οταν πηγα στον αλλο γυναικολόγο και μου πε ειναι κορίτσι ηταν σπίτι μ οταν γυρισα  πανηγύριζε ...χτες το πρωι πέθανε απο έμφραγμα 30 χρονών ο δικος μου χτυπιοταν έκλαιγε ηταν απαρηγόρητος...η κηδεία θα γινει στην Κόρινθο την Παρασκευή ετσι θέλει η οικογένεια του...θελω να παω αλλα ολοι μου λενε οτι θα βλαψω το μωρο ...ειμαι σε αδιέξοδο για ακόμη μια φορα...εσείς τι πιστεύετε? Τι θα κάνατε στην θεση μ? Ανακοίνωσα πως δεν παντρεύομαι αφου εχασα τον κουμπάρο μου απ την αλλη η μπέμπα μ δεν ειναι καλύτερα να χει παντρεμένους γονείς οταν γεννηθεί? Ουφ κουράστηκα αλλιώς νομιζα πως θα μαι οταν θα μαι εγκυος...οχι μες την στεναχώρια...

%20url%5D

πρίν από 26 λεπτά , IoannaMas είπε:

Τελεια υπεροχα (που λεει και η Σαρα) εγω ειμαι απο Ναξο και πολυ θα ηθελα να παω το αγορι μου που μονο σε φωτογραφιες του το εχω δειξει το νησι.Η διαμονη εκει δεν ειναι πολυ ακριβη αλλα τα εισητηρια κοστιζουν πολλα και δυστυχως δεν περισσευουν αυτον τον καιρο.Τουλαχιστον θα παει κατασκηνωση το γλυκουλι μου και θα ευχαριστηθει καθως θα ειναι με τεσσερα ξαδερφια του εκει.

Που θα πατε εσεις με το καλο?

πρίν από 12 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Καλημέρα ...δεν θελω να σας ψυχοπλακωσω αλλα χτες πεθανε ο κολλητός του μέλλοντα άντρα μου και παρολίγον μάρτυρας στο πολιτικό και νονος της μπεμπας μου...ηταν ο πρώτος που μου χε πει θα χεις κορίτσι και οταν πηγα στον αλλο γυναικολόγο και μου πε ειναι κορίτσι ηταν σπίτι μ οταν γυρισα  πανηγύριζε ...χτες το πρωι πέθανε απο έμφραγμα 30 χρονών ο δικος μου χτυπιοταν έκλαιγε ηταν απαρηγόρητος...η κηδεία θα γινει στην Κόρινθο την Παρασκευή ετσι θέλει η οικογένεια του...θελω να παω αλλα ολοι μου λενε οτι θα βλαψω το μωρο ...ειμαι σε αδιέξοδο για ακόμη μια φορα...εσείς τι πιστεύετε? Τι θα κάνατε στην θεση μ? Ανακοίνωσα πως δεν παντρεύομαι αφου εχασα τον κουμπάρο μου απ την αλλη η μπέμπα μ δεν ειναι καλύτερα να χει παντρεμένους γονείς οταν γεννηθεί? Ουφ κουράστηκα αλλιώς νομιζα πως θα μαι οταν θα μαι εγκυος...οχι μες την στεναχώρια...

ασχημα πραγματα!συλληπητηρια ρε κοριτσακι.

το τελευταιο για το αν ειναι ανυπαντροι οι γονεις δεν ειναι τιποτα ,κανε εναν πολιτικο γαμο για να μην τρεχεις σε συμβολαιογραφους για αναγνωρισεις κτλ και αργοτερα κανετε τον θρησκευτικο.Ελπιζω οτι δεν εννοεις οτι δεν θελεις να παντρευτεις καθολου λογο του συμβαντος.προσωπικα δεν θα ηθελα να παω ειναι πολυ βαρυ το κλιμα σε αυτες τις περιπτωσεις.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

@Dwroulita85 υπομονη κοριτσι μονο αυτο μπορω να πω! Αυτη η εξωσωματικη θαυματουργη δε λεω αλλα παραλληλα τοση ταλαιπωρια.. Φανταζομαι οτι τα χαπια δε βλαπτουν τα μωρακια εφοσον ουτε καμια νεα μεθοδος ειναι η εξωσωματικη, τοσα κ τοσα υγιεστατα παιδια εχουν γεννηθει! Να πας στο εξοχικο να αλλαξεις τον αερα σου, εστω κ κρεβατωμενη η ψυχολογια αλλαζει!!

@Eutuxia25 αυτα ειναι τα ασχημα κοπελα μου. Ετσι στα καλα καθουμενα απο εμφραγμα χωρις θέμα τα υγειας; κριμα στον ανθρωπο κ την οικογενεια του. Στη θεση σου θα πηγαινα στην κηδεια εφοσον ειναι σημαντικο προσωπο για σας απλα θα καθομουν πισω οσο γινεται για να ψυχοπλακωθω οσο γινεται λιγοτερο ( δεν νομιζω οτι μπορεις να μην επηρεαστεις)

Για το γαμο θεωρω οτι ειναι το τελευταιο που πρεπει να σε νοιαζει σ αυτη τη φαση, το οτι δεν ειναι παντρεμενοι οι γονεις δε σημαινει οτι ο πατερας δεν θα αναγνωρισει το παιδι ουτε κ θα στιγματιστει το μωρο οπως 100 χρονια πριν, προς θεου. Φαντασου ουτε εγω εχω παντρευτει ακομα δεν ηθελα να το κανω βιαστικα, θελω να το κανω οπως το θελω κ το χω φανταστει χαχα. Αν θες πληροφοριες για την αναγνωριση στειλε μου πμ. Αλλιως υπαρχει κ το συμφωνο συμβιωσης κοστιζει 100 ευρω κ εισαι σαν παντρεμενη στα χαρτια κ το μωρο αναγνωριζεται αυτοματα απο τον πατερα του.

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

3 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Καλημερα!!Όλα καλά?

Καλημέρα πως είστε? 

ERIANTON μου, πητ εχω 12/12, αλλά αυτό το μεγάλο αλλά, μου είπε μόλις κάνω την β επιπέδου να ετοιμάσω βαλίτσες, για κάθε ενδεχόμενο.

Θέλω κι θέλει τουλάχιστον να παμε 36 εβδομάδες. Βασικά εχω βάλει στόχο 3/12, αλλά πιστεύω θα είναι πιο νωρίς. 

3/12 γεννησα την κόρη μου. 

Ευτυχία μου, συλλυπητήρια!!! Επειδή εχω περάσει κάτι παρόμοιο στην πρώτη μου. Δεκέμβριο γεννούσα, η θεια μου, αδερφή της μαμάς μου, έπαθε εγκεφαλικό από τις χημειοθεραπειες Νοέμβριο. Όταν γεννησα ηταν σε κωμα. Ξύπνησε κ ζήτησε να δει την κορη μου, πέθανε μετα απο 6 μηνες. 

Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να είσαι δυνατή. Ξέρω οτι δεν κάνει να πας την κηδεία. Λένε πως το μωρο παίρνει το χρωμα του νεκρού. Δεν πιστεύω όμως να είναι αυτό το θέμα. Βασικά η ψυχολογία σου θα μεταφερθεί στο εμβρυο. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...