Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Dwroulita85 είπε:

Να σας ρωτήσω βρε κοριτσια τωρα που το θυμήθηκα. Οπως ξέρετε εμενα το μωρακι μου ειναι απο εξωσωματικη που σημαινει στανταρ μερα γονημοποιησης. Οταν εκανα την αυχενική μου ειπε οτι ειναι 10μερες μεγαλύτερο. Απίστευτο αλλα τι εννοούσε; οτι ειναι αρκετα ανεπτυγμένο; (ο ανδρας μου ειναι 1,98) ετσι για τη συζήτηση.. 

Ναι γιατι το μηχανημα υπολογιζει ποσο εισαι με βαση τις μετρησεις του μωρου κ οχι την ημερομηνια περιοδου (στην περιπτωση σου την μερα γονιμοποιησης). Μια φιλη γεννησε αγορακι 4100 κ ενω ηταν 38 εβδομαδων, ο υπερηχος την εβγαζε 42 λογω που ηταν τοσο αναπτυγμενο μωρο. Κ την εβαλαν αρων αρων για προκληση!

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@ElpidaaaΜε έχει πιάσει πόνος κάτω απ την ωοθηκη. Κάθε μέρα σχεδόν αλλά σαν σουβλάκια στιγμιαία.αν σηκωθώ απότομα και όταν κάθομαι με τα πόδια πανω στον καναπέ κοντά στην κοιλιά μου.

4ywWp2.png

3 φορες, αυχενική, β και την ντόπλερ πως τι λενε αυτη. Επίσης σου δίνει τρισδιάστατη εικονα, φωτο βίντεο κ αν θες κ αγαλματάκι. Το θεώρησα χαζούλη.. Αχαχαχαχ 

Τι αγαλματακι ακριβως; γλυπτο με τη μορφη του εμβρυου; χαχαχαχα τι αλλο θα ακουσουμε! Ενταξει παντως στις μηνιαιες επισκεψεις δεν πληρωνεις, παλι καλα...

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , IoannaMas είπε:

Ναι γιατι το μηχανημα υπολογιζει ποσο εισαι με βαση τις μετρησεις του μωρου κ οχι την ημερομηνια περιοδου (στην περιπτωση σου την μερα γονιμοποιησης). Μια φιλη γεννησε αγορακι 4100 κ ενω ηταν 38 εβδομαδων, ο υπερηχος την εβγαζε 42 λογω που ηταν τοσο αναπτυγμενο μωρο. Κ την εβαλαν αρων αρων για προκληση!

Αληθεια;; πωωω  να σου πω καλυτερα. Αν μπορούσα με το αγχος που εχω ας ειναι νωρίτερα. Δεν το ρώτησα τοτε, αλλα αυτο που λες ειναι πολυ λογικό. 

Just now, IoannaMas είπε:

Τι αγαλματακι ακριβως; γλυπτο με τη μορφη του εμβρυου; χαχαχαχα τι αλλο θα ακουσουμε! Ενταξει παντως στις μηνιαιες επισκεψεις δεν πληρωνεις, παλι καλα...

Στις μηνιαίες παω στον γυναικολογο μου με 40€. Εκει ειναι εκειδικευμενοι. Ολοι Βεβαια + τους Αθηναίους εξωσωματικους μιλανε. Πωωω ποιος τη χαρη του!! 

πρίν από 3 λεπτά , ERIANTON είπε:

Με έχει πιάσει πόνος κάτω απ την ωοθηκη. Κάθε μέρα σχεδόν αλλά σαν σουβλάκια στιγμιαία.αν σηκωθώ απότομα και όταν κάθομαι με τα πόδια πανω στον καναπέ κοντά στην κοιλιά μου.

Ειρήνη μου επειδη εχω κ γω πόνους χτες η μαία που μου κανει τις ενέσεις στον κωλαρακο μου ειπε για ζεστά πανακια εκει που πονάμε. Δεν ξερω αν ειναι καλο, δεν το εκανα απλα το αναφερω. Επίσης μου ειπε για ντουζακια. Ολα λεει ειναι φυσιολογικα. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Αληθεια;; πωωω  να σου πω καλυτερα. Αν μπορούσα με το αγχος που εχω ας ειναι νωρίτερα. Δεν το ρώτησα τοτε, αλλα αυτο που λες ειναι πολυ λογικό. 

Καλυτερα που στο βγαζει μεγαλυτερο, ρωτα κ μενα που στη β επιπεδου την κορη μου την εβγαλαν ελλιποβαρες τι αγχος περασα.. Παντως καθε μωρακι εχει τον δικο του ρυθμο αναπτυξης δε σημαινει οτι επειδη τωρα ειναι λιγο μεγαλυτερο, οτι αναγκαστικα θα ειναι ενα μεγαλο μωρο...η κορη μου ηταν μικροσκοπικη κ στο τελος (επειδη γεννησα κ 42εβδ) πηρε αποτομα βαρος κ γεννηθηκε 3230, παρα πολυ καλο βαρος γεννησης.

πρίν από 10 λεπτά , ERIANTON είπε:

@ElpidaaaΜε έχει πιάσει πόνος κάτω απ την ωοθηκη. Κάθε μέρα σχεδόν αλλά σαν σουβλάκια στιγμιαία.αν σηκωθώ απότομα και όταν κάθομαι με τα πόδια πανω στον καναπέ κοντά στην κοιλιά μου.

Σουβλακια στιγμιαια; καποια πειναει νομιζω! 

Περα απ την πλακα, περαστικα ευχομαι να μην ειναι τιποτα. Αν εισαι ξαπλωμενη δε φευγει ο πονος;

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

@IoannaMas δεν ξέρω τι να σου πω.πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο.αν δω ότι μπορώ να το κάνω στο Έλενα έτσι όπως το λες θα το προτιμήσω.Μπράβο για τα αποτελέσματα!Εμένα πάντα άλλος μου κάνει τους υπέρηχους.Στα απογευματινά κάνει ο ιδιος

πρίν από 26 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Να σας ρωτήσω βρε κοριτσια τωρα που το θυμήθηκα. Οπως ξέρετε εμενα το μωρακι μου ειναι απο εξωσωματικη που σημαινει στανταρ μερα γονημοποιησης. Οταν εκανα την αυχενική μου ειπε οτι ειναι 10μερες μεγαλύτερο. Απίστευτο αλλα τι εννοούσε; οτι ειναι αρκετα ανεπτυγμένο; (ο ανδρας μου ειναι 1,98) ετσι για τη συζήτηση.. 

Και εγώ έλεγα στον γιατρό μου ότι η σύλληψη έγινε 15/3 σίγουρα δεν είχαμε άλλη επαφή.Δεν το δεχόταν μετράνε την τελευταία περίοδο μου είπε.εμένα την Παρασκευή που πηγα με έβγαλε 15 +2  Και με την μέρα σύλληψης ειμαι13+2

πρίν από 23 λεπτά , IoannaMas είπε:

Ούτε για τον υπέρηχο πληρώνεις?

πρίν από 22 λεπτά , IoannaMas είπε:

Καλυτερα που στο βγαζει μεγαλυτερο, ρωτα κ μενα που στη β επιπεδου την κορη μου την εβγαλαν ελλιποβαρες τι αγχος περασα.. Παντως καθε μωρακι εχει τον δικο του ρυθμο αναπτυξης δε σημαινει οτι επειδη τωρα ειναι λιγο μεγαλυτερο, οτι αναγκαστικα θα ειναι ενα μεγαλο μωρο...η κορη μου ηταν μικροσκοπικη κ στο τελος (επειδη γεννησα κ 42εβδ) πηρε αποτομα βαρος κ γεννηθηκε 3230, παρα πολυ καλο βαρος γεννησης.

Σουβλακια στιγμιαια; καποια πειναει νομιζω! 

Περα απ την πλακα, περαστικα ευχομαι να μην ειναι τιποτα. Αν εισαι ξαπλωμενη δε φευγει ο πονος;

ΧΑχαχαχα τα λατρεύω τα σουβλάκια!!!!

Το κινητό όμως την έκανε.σουβλιες ήθελα να γράψω το κινητό θεώρησε καλύτερα να γράψω ή και να φάω ένα σουβλάκι.αχχχχ μπορώ να τρώω σουβλάκια κάθε μερα

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Πώς τα κατάφερες Έτσι με την πίεση?τα αποτελέσματα την άλλη εβδομάδα μου ειπε.

Φταίω, φταίω,!!! Κάθε πρωί την μετρώ και περνώ χαπάκι πίεσης. Οταν την μέτρησα ηταν 10/7.5. Και εγω ασηνεσθητα, ήπια το χάπι. Ούτε που σκέφτηκα να πάρω τον γιατρό. Εεε έπρεπε να το περιμένω. 

πρίν από 34 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Παίζει ρόλο και τι έκανες μεταφορά. Στις ποσες μερες? Αν έκανες βλαστοκυστες δλαδη 5 ημερων κύτταρα ήδη εισαι σχεδον 2 εβδομάδες  πανω. Εγω εκανα βλαστοκυστες και στην αυχενική μου έβγαζε 14 εβδομάδες και μου είπε μεγαλα μωρα. 

Αν έβαλες των 3 ημερων τότε αμεσως μια εβδομάδα  πανω. 

Είναι κάπως περίπλοκο. 

Ρε κορίτσια, σας διαβάζω για κάτι τιμές συχνά πυκνά και τραβω τα μαλλιά μου. Η αυχενική σε εμας κυμαίνεται από 200-300 ευρώ, και η β επιπέδου απο 250-500.

Να μην πω για γέννες. Φυσιολογική απο 3200. Καισαρικη απο 3800. Όλα μαζί ακόμη κι ο παιδίατρος. 

Δημοσια, οπως είπα παλιά, θα πας κ δεν ξέρεις αν θα βγεις απο εκεί γερη. 

• Μου αρέσει 2

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Marigula είπε:

Φταίω, φταίω,!!! Κάθε πρωί την μετρώ και περνώ χαπάκι πίεσης. Οταν την μέτρησα ηταν 10/7.5. Και εγω ασηνεσθητα, ήπια το χάπι. Ούτε που σκέφτηκα να πάρω τον γιατρό. Εεε έπρεπε να το περιμένω. 

Παίζει ρόλο και τι έκανες μεταφορά. Στις ποσες μερες? Αν έκανες βλαστοκυστες δλαδη 5 ημερων κύτταρα ήδη εισαι σχεδον 2 εβδομάδες  πανω. Εγω εκανα βλαστοκυστες και στην αυχενική μου έβγαζε 14 εβδομάδες και μου είπε μεγαλα μωρα. 

Είναι κάπως περίπλοκο. 

Ρε κορίτσια, σας διαβάζω για κάτι τιμές συχνά πυκνά και τραβω τα μαλλιά μου. Η αυχενική σε εμας κυμαίνεται από 200-300 ευρώ, και η β επιπέδου απο 250-500.

Να μην πω για γέννες. Φυσιολογική απο 3200. Καισαρικη απο 3800. Όλα μαζί ακόμη κι ο παιδίατρος. 

Ειναι 6 ημερών γιατι καναμε προεμφυτευτικο. 24/3 ηταν η ωοληψια και 30/3 η εμβρυομεταφορα. 

Πολλα δεν λες, ετσι που κοιτάω, για αγιο λουκα πανόραμα με βλεπω, το δίκλινο  1200 + παιδίατρο. Έξτρα 250 ο αναισθησιολόγος. 

1WWgp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Marigula είπε:

Είναι κάπως περίπλοκο. 

Πολλά !!!!Σε εμάς το δημόσιο είναι καλό.Εχτές πήρα το αρεταιειο μιας και εψαχνα που θα βρω ραντεβού σε δημόσιο.Το σηκώνει ένας γιατρός γιατί κάποια τον προσφώνησε την ώρα που μίλαγα μου λέει δεν έχει υπέρηχο χάλασε

Του λέω τον Αύγουστο θα είναι φτιαγμένο?

Τον Αύγουστο λέει κλείνουμε.Ότι μα ότι να'ναι σε κάποια νοσοκομεια

4ywWp2.png

Και καποια ιδιωτικα ομως (μη λεμε ονοματα) πολυ καπως την εχουν δει κ σου χρεωνουν το ντεπον κ τις σερβιετες. Τους δινεις 1000+ κ ζητανε κ 0,50 για το ντεπον.. Νταξει κ τετοια ξεφτιλικια δεν τα μπορω... Τουλαχιστον στο δημόσιο θα ηξερες οτι δεν θα χουν κ θα χες φερει απ το σπιτι χαχαχαχα

Επισης μην ξεχναμε οτι οι γιατροι μετρανε κ τα δημοσια μαιευτηρια εχουν καποιους που πολυ θα ηθελαν να ειχαν τα ιδιωτικα. Ολα εχουν τα υπερ κ τα κατα τους...

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Elpidaaa είπε:

:)Μανουλες Δεκεμβρίου 2017:)

1)@IoannaMas -ΠΗΤ-02.12.17

2)@Rena87 -  ΠΗΤ-12.12.17

3)@Marigula- ΠΗΤ-12.12.17

4)@lizaki1111-  ΠΗΤ-13.12.17

5)@ERIANTON - αγορι:-D ΠΗΤ- 15.12.17

6)@Elpidaaa - ΠΗΤ-15.12.17 

7)@Dwroulita85 -κοριτσάκι:-D Β επιπέδου-10.08.17  ΠΗΤ-15.12.17

8 )@gaidakiΠΗΤ-16.12.17

9)@Eutuxia25- κοριτσάκι:-D ΠΗΤ-17.12.17

10)@Martha15- ΠΗΤ-19.12.17

11)@Αναστασία33ΠΗΤ -21.12.17

12)@sofaki887- ΠΗΤ-24.11.17

13) @tina26 -  ΠΗΤ-30.12.2017

Ιωάννα μπράβο... όλα καλά!!

Για την πίεση που λέτε εμένα ειανι υκ φυσιολογικό μου 9 με 6... 

Εγω εχω β επιπεδου 31/07 ... την άλλη τεταρτη  έχω ραντεβού με τον ντοκ οπότε θα σας πω και σίγουρα για το αν είναι κορίτσι...

πρίν από 57 λεπτά , Marigula είπε:

Είναι κάπως περίπλοκο. 

Κ εγώ σε ε ιδιωτικό πήγα για την αυχενικη κ ήταν 150 ... ευτυχως ο άντρας μου είναι γιατρός κ το είδαν συνάδελφικα κ μας πήραν μόνο 50 την Papp-A.  Ελπίζω να κάνουν το ίδιο κ στη β...

Στο γαια που θα γεννήσω μας ειπαν 1500 κ ο ντοκ μου 1000....  

Lilypie - (Lzpn)

2 ώρες πρίν, Rena87 είπε:

Ιωάννα μπράβο... όλα καλά!!

Για την πίεση που λέτε εμένα ειανι υκ φυσιολογικό μου 9 με 6... 

Εγω εχω β επιπεδου 31/07 ... την άλλη τεταρτη  έχω ραντεβού με τον ντοκ οπότε θα σας πω και σίγουρα για το αν είναι κορίτσι...

Κ εγώ σε ε ιδιωτικό πήγα για την αυχενικη κ ήταν 150 ... ευτυχως ο άντρας μου είναι γιατρός κ το είδαν συνάδελφικα κ μας πήραν μόνο 50 την Papp-A.  Ελπίζω να κάνουν το ίδιο κ στη β...

Στο γαια που θα γεννήσω μας ειπαν 1500 κ ο ντοκ μου 1000....  

Αχ τυχερουλα έχεις τον γιατρουλη σου κατ οίκον!Αυτό που νιώθεις ασφάλεια ....

4ywWp2.png

Ανοίγω παλι νεο θεματάκι συζήτησης.... 

τωρα που ειμαι ξαπλα ολη τη μερα, περνάω αρκετές ωρες με το ταμπλετ. Βαζω ταινίες για να περνάει η ωρα μου οταν δεν διαβαζω ή δεν πλέκω. 

Πιστευετε πως επηρεάζει το έμβρυο; το βαζω μακρυα μου..

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Ανοίγω παλι νεο θεματάκι συζήτησης.... 

τωρα που ειμαι ξαπλα ολη τη μερα, περνάω αρκετές ωρες με το ταμπλετ. Βαζω ταινίες για να περνάει η ωρα μου οταν δεν διαβαζω ή δεν πλέκω. 

Πιστευετε πως επηρεάζει το έμβρυο; το βαζω μακρυα μου..

Καθε μερα το σκεφτομαι...

tt1db33b

Και Εγώ το ίδιο είμαι. Απλά πήρα σταντ, και το έχω δίπλα στο τραπεζάκι ή στο κρεβάτι. 

Κοριτσια έχασα 10 χρόνια από την ζωή μου. Έβαλα υπόθετο κολπικα, και παντα βαζω κ σερβιέτα γιατί οσο κι αν είναι βγαίνει έξω. Φαίνεται η κακουργα, δεν έβαλα καλά την σερβιέτα και γέμισα ενα άσπρο υγρό. Πω πω λέω τι στο καλό έγινε πάλι,? Αρχισα κ φωναζα του άντρα μου οτι πάλι σπασαν τα νερά. Μετά οταν ειδαμε τι έγινε έφαγα γερή κατσαδα. 

Ευτυχώς που δεν πήρα τον γιατρό. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...