Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

@IoannaMas

@Marigula ήταν ενοχλητική η λήψη του κολπικου υγρού?ρώτησες αν μπορεί να ενοχλήσει την εγκυμοσύνη.Και εχω ξανακάνει ρε γαμάτο αλλά ήταν πριν γεννήσω.Ούτε που θυμάμαι τίποτα.

Όχι καλέ μια μακριά πατονεττα είναι. Όπως το τεστ Παπανικολάου. Τα αποτελέσματα βγαίνουν την επόμενη. 

Δεν πήρα τον γιατρό για τα πονακια κάτω χαμηλά. Βασικά οταν πέφτω αριστερά δεν πονω. Θα δω πως θα παω κ αν δεν αντέχω μέχρι Παρασκευή που έχω ραντεβού θα τον πάρω. 

13 ώρες πρίν, tina26 είπε:

Ααα ξεχασα να σας πω γενναω παλι με καισαρικη :?:?. Υπαρχει αλλη κοπελα που εχει γεννησει με καισαρικη??

Εγω!!!! Κ και την πρώτη μου με καισαρικη και τώρα αναγκαστικά με καισαρικη.  Θα κανείς καισαρική γιατί ξαναεκανες? 

Ουφ ρε κορίτσια αρχισαν σιγά σιγά να τελειώνουν τα φάρμακα κ περνω ανάσες. Μακάρι την Παρασκευή να είναι όλα καλά. 

Εχτές είχα πίεση 8/5 κ ευτυχως ήταν η αδερφή μου εκεί κ πρόλαβε κ με έπιασε. Πρώτη φορά είχα έτσι πίεση. Μου έδωσε αλμυρό κι έφαγα. Πωπω τέτοιο πράγμα. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Marigula είπε:

Όχι καλέ μια μακριά πατονεττα είναι. Όπως το τεστ Παπανικολάου. Τα αποτελέσματα βγαίνουν την επόμενη. 

Δεν πήρα τον γιατρό για τα πονακια κάτω χαμηλά. Βασικά οταν πέφτω αριστερά δεν πονω. Θα δω πως θα παω κ αν δεν αντέχω μέχρι Παρασκευή που έχω ραντεβού θα τον πάρω. 

Εγω!!!! Κ και την πρώτη μου με καισαρικη και τώρα αναγκαστικά με καισαρικη.  Θα κανείς καισαρική γιατί ξαναεκανες? 

Ουφ ρε κορίτσια αρχισαν σιγά σιγά να τελειώνουν τα φάρμακα κ περνω ανάσες. Μακάρι την Παρασκευή να είναι όλα καλά. 

Εχτές είχα πίεση 8/5 κ ευτυχως ήταν η αδερφή μου εκεί κ πρόλαβε κ με έπιασε. Πρώτη φορά είχα έτσι πίεση. Μου έδωσε αλμυρό κι έφαγα. Πωπω τέτοιο πράγμα. 

Αμάν βρε παιδι μου! Πολυ χαμηλή! 

1WWgp3.png

Άσχετο: Εχθές  μίλησα με τον γιατρό μου για τους πολύ έντονους πονοκεφάλους που κάνω καμία φορά. Μου είπε να πάρω ένα Ντεπόν κ εάν δεν υποχωρεί ο πόνος θα με στείλει για εξετάσεις. Γιατί όταν με πιάνει ούτε στο μαξιλάρι δεν μπορώ να ακουμπήσω κ κρατάει κοντά 20 ώρες.  Μου είπε αν είναι κάτι φυσιολογικό περνάει με Ντεπόν. Για να δούμε βρε κορίτσια. Ποτέ μου δεν είχα πονοκεφάλους ειδικά τέτοιους.

Ερώτηση: κάτω δεξιά εκεί που είναι η ωοθηκη χθες την νύχτα με έπιασε οξύς πόνος κολικος ευτυχώς με άφησε μετά από ώρα . Το έχει πάθει καμία κορίτσια? Τί μπορεί να είναι .

Καλός μας ήρθες @tina26 με το καλό κ το δεύτερο μωράκι σου !!! Είμαστε πολλές που έχουμε είδη παιδάκια εδώ :) 

@Marigula πως πάνε τα πράγματα κορίτσι μου ? Άντε να έρθει η μέρα του υπέρηχού να χαλαρώσεις κ εσύ. 

Εγώ τώρα θα έχω κάθε 3 εβδομάδες υπέρηχο πρώτα ο Θεός. Ελπίζω την άλλη φορά να δούμε το φύλο Επιτέλους χαχα

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σε ολες κ καλως ηρθε κ το νέο μας μελος, με το καλο! Κ εγω περιμενω το δευτερο παιδακι μου αλλα δεν εχω κανει καισαρικη. 

@ERIANTON γιατι να πας στο ρεα με 60 κ οχι με 6 στη βιοιατρικη; στο ελενας γινεται σιγουρα μαυρα, 50 ευρω μου είπαν ειναι αν σε ενδιαφερει ρωτα τον γιατρο σου, γενικα το χουν συστημα απ οτι καταλαβα... Εγω μαλλον δεν ενδιαφερομαι για το συγκεκριμένο συστημα! 

Πηγα κ εγω σημερα στο ελενα αναμονη οπως παντα. Δεν ξερω γιατι σας αρεσει τοσο να πηγαινετε στον γιατρο, εχω δεν τα χω καθολου καλα με την υπομονη . Τεσπα πηρα το παπ Α σε ολα λεει πιθανοτητα μικροτερη απο 1 στις 50.000 αρα εννοειται ουτε αμνιοπαρακεντηση ουτε τιποτα (οχι οτι το χα σκοπο αλλα ντάξει). Υπερηχο μου εκανε μια κοπελα γιατι ο γιατρος μου ήταν χειρουργειο αλλα δεν μου ειπε το φυλο δυστυχώς! Ε και μετα βαριομουν να τον περιμενω κ αλλο κ εφυγα.. Ο υπερηχος καλος μου ειπε, ειναι 200 γρ κινητικοτατο. Αυτα, τωρα ισως ξαναπαω σε καμια 20άρια μερες να μου πει για τη β επιπεδου γιατι σημερα δε μιλησαμε. Ουφφ αγανάκτηση ειναι τα νοσοκομεία, κ τα ιδιωτικα ετσι ειναι αραγε;

Αα κ η ΠΗΤ μου τελικα εγινε 2/12 χαχαχα. Ολο πιο μετα παει.. Σας τα λεγα οτι για Δεκεμβρη ειμαι!

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 19 λεπτά , IoannaMas είπε:

Γεια σε ολες κ καλως ηρθε κ το νέο μας μελος, με το καλο! Κ εγω περιμενω το δευτερο παιδακι μου αλλα δεν εχω κανει καισαρικη. 

@ERIANTON γιατι να πας στο ρεα με 60 κ οχι με 6 στη βιοιατρικη; στο ελενας γινεται σιγουρα μαυρα, 50 ευρω μου είπαν ειναι αν σε ενδιαφερει ρωτα τον γιατρο σου, γενικα το χουν συστημα απ οτι καταλαβα... Εγω μαλλον δεν ενδιαφερομαι για το συγκεκριμένο συστημα! 

Πηγα κ εγω σημερα στο ελενα αναμονη οπως παντα. Δεν ξερω γιατι σας αρεσει τοσο να πηγαινετε στον γιατρο, εχω δεν τα χω καθολου καλα με την υπομονη . Τεσπα πηρα το παπ Α σε ολα λεει πιθανοτητα μικροτερη απο 1 στις 50.000 αρα εννοειται ουτε αμνιοπαρακεντηση ουτε τιποτα (οχι οτι το χα σκοπο αλλα ντάξει). Υπερηχο μου εκανε μια κοπελα γιατι ο γιατρος μου ήταν χειρουργειο αλλα δεν μου ειπε το φυλο δυστυχώς! Ε και μετα βαριομουν να τον περιμενω κ αλλο κ εφυγα.. Ο υπερηχος καλος μου ειπε, ειναι 200 γρ κινητικοτατο. Αυτα, τωρα ισως ξαναπαω σε καμια 20άρια μερες να μου πει για τη β επιπεδου γιατι σημερα δε μιλησαμε. Ουφφ αγανάκτηση ειναι τα νοσοκομεία, κ τα ιδιωτικα ετσι ειναι αραγε;

Αα κ η ΠΗΤ μου τελικα εγινε 2/12 χαχαχα. Ολο πιο μετα παει.. Σας τα λεγα οτι για Δεκεμβρη ειμαι!

Όχι τα ιδιωτικά είναι σαν να πηγαίνεις για καφέ κ μπλα μπλα . Εμείς περνάμε ωραία εκεί με τις κοπέλες τους ρωτάω τα πάντα μέχρι να έρθει ο γιατρός. Αλλά όταν παθαίνεις κάτι κ τρέχεις στα νοσοκομεία εκεί δεν υποφέρετε η κατάσταση! Από κει κ εγώ σαν τη τρελή Θέλω να φύγω. Μπράβο για το αποτέλεσμα!!! Τέλειο.  Άντε να αλλάξουμε τον πίνακα μας έχουμε 2 αλλαγές 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , IoannaMas είπε:

Μπραβο βρε κοριτσι μου! Δεν πειραζει για το φύλο, αρκεί που ειναι γερο το μικρούλι!! 

Εγω που παω σε ιδιωτικό δεν ειναι ετσι. 100€ μου πηρε, δεν καθυστέρησα καθολου, μια ωρα μου εκανε υπέρηχο κ αλλο τοσο συζητούσαμε για τις αποβολές μου κ για την πιθανή αμνιοπαρακέντηση που μου την απέκλεισαν λόγω πολυ καλών εξετάσεων, ηλικίας κ προεμφυτευτικου ελέγχου. 

Κλεισαμε κ για β επιπέδου στις 10/8.

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

:)Μανουλες Δεκεμβρίου 2017:)

1)@IoannaMas -ΠΗΤ-02.12.17

2)@Rena87 -  ΠΗΤ-12.12.17

3)@Marigula- ΠΗΤ-12.12.17

4)@lizaki1111-  ΠΗΤ-13.12.17

5)@ERIANTON - αγορι:-D ΠΗΤ- 15.12.17

6)@Elpidaaa - ΠΗΤ-15.12.17 

7)@Dwroulita85 -κοριτσάκι:-D Β επιπέδου-10.08.17  ΠΗΤ-15.12.17

8 )@gaidakiΠΗΤ-16.12.17

9)@Eutuxia25- κοριτσάκι:-D ΠΗΤ-17.12.17

10)@Martha15- ΠΗΤ-19.12.17

11)@Αναστασία33ΠΗΤ -21.12.17

12)@sofaki887- ΠΗΤ-24.11.17

13) @tina26 -  ΠΗΤ-30.12.2017

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Να σας ρωτήσω βρε κοριτσια τωρα που το θυμήθηκα. Οπως ξέρετε εμενα το μωρακι μου ειναι απο εξωσωματικη που σημαινει στανταρ μερα γονημοποιησης. Οταν εκανα την αυχενική μου ειπε οτι ειναι 10μερες μεγαλύτερο. Απίστευτο αλλα τι εννοούσε; οτι ειναι αρκετα ανεπτυγμένο; (ο ανδρας μου ειναι 1,98) ετσι για τη συζήτηση.. 

1WWgp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Μπραβο βρε κοριτσι μου! Δεν πειραζει για το φύλο, αρκεί που ειναι γερο το μικρούλι!! 

Εγω που παω σε ιδιωτικό δεν ειναι ετσι. 100€ μου πηρε, δεν καθυστέρησα καθολου, μια ωρα μου εκανε υπέρηχο κ αλλο τοσο συζητούσαμε για τις αποβολές μου κ για την πιθανή αμνιοπαρακέντηση που μου την απέκλεισαν λόγω πολυ καλών εξετάσεων, ηλικίας κ προεμφυτευτικου ελέγχου. 

Κλεισαμε κ για β επιπέδου στις 10/8.

Ευχαριστω! Μια χαρα ειναι , καλυτερα που δεν κανεις αμνιο , εγω δεν ειμαι κ πολυ υπερ γενικα. Σε καποιες περιπτωσεις βεβαια χρειαζεται, παω πασο.

Καλο ακουγεται κ το κλιμα στο μαιευτηριο αλλα 100 ευρω τη φορα; ουφφ με βλεπω να πηγαινω στο ελενα ανα διμηνο ομως χαχαχαχα

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 2 λεπτά , IoannaMas είπε:

Ευχαριστω! Μια χαρα ειναι , καλυτερα που δεν κανεις αμνιο , εγω δεν ειμαι κ πολυ υπερ γενικα. Σε καποιες περιπτωσεις βεβαια χρειαζεται, παω πασο.

Καλο ακουγεται κ το κλιμα στο μαιευτηριο αλλα 100 ευρω τη φορα; ουφφ με βλεπω να πηγαινω στο ελενα ανα διμηνο ομως χαχαχαχα

3 φορες, αυχενική, β και την ντόπλερ πως τι λενε αυτη. Επίσης σου δίνει τρισδιάστατη εικονα, φωτο βίντεο κ αν θες κ αγαλματάκι. Το θεώρησα χαζούλη.. Αχαχαχαχ 

επισης επειδη εχω τον πόνο μου, θελω πολυ καλο ψάξιμο.. Ασε Ιωάννα μου.. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...