Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , ERIANTON είπε:

Με το καλό να αγκαλιάσεις και το δεύτερο μωράκι σου!!έχεις καλή εγκυμοσύνη?

Σς ευχαριστω πολυ. Εχω πολυ καλη εγκυμοσυνη  σε σχεση με καποιες φιλες μου. Οπως και στο πρωτο δεν ειχα ουτε ναυτιες ουτε τιποτα. Ειχα παρει ομως 28 κιλα τα οποια τα περισσοτερα μου εμειναν. Μεχρι τωρα αντιθετα εχω χασει 1 κιλο γιατι δουλευω παρα πολυ 10 ωρες ορθοστασια και μαλλον θα σταματησω γιατι μου πριζονται τα ποδια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, ERIANTON είπε:

Έκανες καλλιέργεια κολπικό  υγρού ή ούρων?η αλήθεια είναι ότι μου μύριζαν συνέχεια και ΜΙΑ μέρα πολύ έντονα σαν   ψαριλα όντως. για τοξόπλασμα μεγαλοκυτταροιο μου είχε βάλει στις πρώτες (26/4) και τώρα πάλι για δεύτερη φορα.Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου έβαζε κάθε μήνα (άλλος γιατρός)

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά άμα έρθεις σε επαφη με ηλικιωμένο που έχει έρπη ζωστήρα την πάτησες.Νεογέννητο έπαθε ανεμοβλογια από παππού που είχε έρπη ζωστηρ.Αυτός ο έρπης είναι λανθάνουσα μορφή ανεμοβλογιας και αν δεν έχεις περάσει απλά κολλάς.Έπαθε η μαμα μου πριν δύο χρόνια και είχα πάθει σοκ με όλα αυτά που μου είπε ο γιατρός.ευτυχώς Έχω περάσει ανεμοβλογια και ο μικρός είχε κάνει εμβόλιο ήδη στα 5 του χρόνια.Και όχι μόνο ηλικιωμένο, με οποιονδήποτε που έχει έρπη ζωστηρα

Καλά αποτελέσματα!θυμήσου να κλείσεις και ντοπλερ αν πρόκειται να την κανείς στο Έλενα Γιατί το έχουν ξεφτιλίσει με τα ραντεβού.

Έκανα καλλιέργεια κολπικου υγρού γιατί μου μυριζε έντονα ψάρια. Φυσικά δεν περίμενε τα αποτελέσματα, από την ίδια ώρα που του το είπα ενδοφλέβια αντιβίωση κ κολπικό υπόθετο. Τώρα το συνεχίσω ως χάπι κ μου έδωσε κ αντισιπτικο σαπούνι. 

Για τα ουρά με ρώτησε αν νιοθω κάψιμο του είπα όχι, τότε δεν έδωσε σημασία. 

Τοξοπλασμα, μου είπε κάθε μήνα μέχρι να μπω στο τρίτο τρίμηνο να το κάνω. Και δεν έχω όρεξη. Δρν με φτάνουν όλα τ άλλα... 

Τινα, καλωσόρισες στην παρέουλα μας. Εσύ η τελευταία που θα γεννήσεις εγώ θα είμαι η πρώτη. Καλή εγκυμοσύνη να έχεις. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 9 λεπτά , tina26 είπε:

Σς ευχαριστω πολυ. Εχω πολυ καλη εγκυμοσυνη  σε σχεση με καποιες φιλες μου. Οπως και στο πρωτο δεν ειχα ουτε ναυτιες ουτε τιποτα. Ειχα παρει ομως 28 κιλα τα οποια τα περισσοτερα μου εμειναν. Μεχρι τωρα αντιθετα εχω χασει 1 κιλο γιατι δουλευω παρα πολυ 10 ωρες ορθοστασια και μαλλον θα σταματησω γιατι μου πριζονται τα ποδια.

Καλό είναι αν γίνεται να σου αλλάξουν πόστο αν υπάρχει κάποιο πιο ξεκούραστο αλλιώς Καλά θα ήταν να ξεκουραστείς.Πολλά κιλά.Θέλω να πιστεύω ότι ξεκίνησες πολύ αδύνατη και σου χρειαζοντουσαν

πρίν από 12 λεπτά , Marigula είπε:

Έκανα καλλιέργεια κολπικου υγρού γιατί μου μυριζε έντονα ψάρια. Φυσικά δεν περίμενε τα αποτελέσματα, από την ίδια ώρα που του το είπα ενδοφλέβια αντιβίωση κ κολπικό υπόθετο. Τώρα το συνεχίσω ως χάπι κ μου έδωσε κ αντισιπτικο σαπούνι. 

Για τα ουρά με ρώτησε αν νιοθω κάψιμο του είπα όχι, τότε δεν έδωσε σημασία. 

Τοξοπλασμα, μου είπε κάθε μήνα μέχρι να μπω στο τρίτο τρίμηνο να το κάνω. Και δεν έχω όρεξη. Δρν με φτάνουν όλα τ άλλα... 

Τινα, καλωσόρισες στην παρέουλα μας. Εσύ η τελευταία που θα γεννήσεις εγώ θα είμαι η πρώτη. Καλή εγκυμοσύνη να έχεις. 

Πώς Είσαι? Μίλησες με τον γιατρό που ένιωθες πόνο χαμηλά?εσυ δεν το έλεγες ή κάνω λάθος?

4ywWp2.png

πρίν από 40 λεπτά , tina26 είπε:

Καλώς ήρθες στην παρεα μας Τίνα! Καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι! 

πρίν από 29 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλό είναι αν γίνεται να σου αλλάξουν πόστο αν υπάρχει κάποιο πιο ξεκούραστο αλλιώς Καλά θα ήταν να ξεκουραστείς.Πολλά κιλά.Θέλω να πιστεύω ότι ξεκίνησες πολύ αδύνατη και σου χρειαζοντουσαν

Πώς Είσαι? Μίλησες με τον γιατρό που ένιωθες πόνο χαμηλά?εσυ δεν το έλεγες ή κάνω λάθος?

Ελα ειρηνακι μου εγω το έλεγα. Μου ειπε να μην ανησυχώ, μαλλον ειναι το εντερακι το πρησμένο κ γενικα πιέζονται τα όργανα. Την τεταρτη που θα παω θα το δουμε κ στον υπέρηχο. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Καλώς ήρθες στην παρεα μας Τίνα! Καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι! 

Ελα ειρηνακι μου εγω το έλεγα. Μου ειπε να μην ανησυχώ, μαλλον ειναι το εντερακι το πρησμένο κ γενικα πιέζονται τα όργανα. Την τεταρτη που θα παω θα το δουμε κ στον υπέρηχο. 

Εντάξει Όλα μια χαρά!!

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 55 λεπτά , tina26 είπε:

Ααα ξεχασα να σας πω γενναω παλι με καισαρικη :?:?. Υπαρχει αλλη κοπελα που εχει γεννησει με καισαρικη??

Μι χαρα είναι και η καισαρική.Υγιή μωράκια να γεννιούνται και ας είναι όπως χρειάζεται.Μην σε χαλάει αυτό

4ywWp2.png

Καλημέρα σας!!!

Ελπιδακι μπράβο σας!!!Όλα θα είναι καλύτερα αυτή τη φορά  κορίτσι μου.Να προσπαθήσουμε να αποβάλλουμε τα άγχη μας και θα είμαστε μια χαρά!

Αναστασία & Ελπιδα γιατί το ξενυχτησατε ?Πώς θα παρκάρουμε σημερα

?

ΧαχΑ παρλαρουμε ήθελα να γράψω αλλά και το άλλο Μια χαρά ταιριαζει

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

@ERIANTON δε νυσταζα ισως γιατι ειχα κοιμηθει λιγο το απογευμα και χαζευαμε στην τηλεοραση με τον αντρα μου. Εχω ξυπνησει απο τις 6.10 γιατι κατουριομουν και μεχρι τις 8 που ειχα την ενεση δεν καταφερα να ξανακοιμηθω. Μονο εγω εχω γινει δυσκολη με τον υπνο τωρα με την εγκυμοσυνη;

tt1db33b

πρίν από 25 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Καλημερα!!!

@ERIANTON δε νυσταζα ισως γιατι ειχα κοιμηθει λιγο το απογευμα και χαζευαμε στην τηλεοραση με τον αντρα μου. Εχω ξυπνησει απο τις 6.10 γιατι κατουριομουν και μεχρι τις 8 που ειχα την ενεση δεν καταφερα να ξανακοιμηθω. Μονο εγω εχω γινει δυσκολη με τον υπνο τωρα με την εγκυμοσυνη;

Και Εγώ έχω κάποιες ωραίες νύχτες που κοίταω Ταβανι.Κάποιες μέρες κοιμόμουν από τις21.00 και ξυπναγα για τουαλέτα κατά τις 3 και μέρα τελος.Μετά κάθε 20 λεπτά ξύπνημα .6.30 ξυπνάω έτσι και αλλιώς επειδή ξυπνάει και ο άντρας μου .

@IoannaMas μίλησα με έναν γνωστό μου χτες που δουλεύει στο Ρέα και θα την κάνω εκεί την β επιπέδου.60 ευρώ με την κάρτα ανεργίας.Αλλιώς 120 ,και με συνταγή 90.

@Marigula ήταν ενοχλητική η λήψη του κολπικου υγρού?ρώτησες αν μπορεί να ενοχλήσει την εγκυμοσύνη.Και εχω ξανακάνει ρε γαμάτο αλλά ήταν πριν γεννήσω.Ούτε που θυμάμαι τίποτα.

4ywWp2.png

1 ώρα πρίν, ERIANTON είπε:

Και Εγώ έχω κάποιες ωραίες νύχτες που κοίταω Ταβανι.Κάποιες μέρες κοιμόμουν από τις21.00 και ξυπναγα για τουαλέτα κατά τις 3 και μέρα τελος.Μετά κάθε 20 λεπτά ξύπνημα .6.30 ξυπνάω έτσι και αλλιώς επειδή ξυπνάει και ο άντρας μου .

@IoannaMas μίλησα με έναν γνωστό μου χτες που δουλεύει στο Ρέα και θα την κάνω εκεί την β επιπέδου.60 ευρώ με την κάρτα ανεργίας.Αλλιώς 120 ,και με συνταγή 90.

@Marigula ήταν ενοχλητική η λήψη του κολπικου υγρού?ρώτησες αν μπορεί να ενοχλήσει την εγκυμοσύνη.Και εχω ξανακάνει ρε γαμάτο αλλά ήταν πριν γεννήσω.Ούτε που θυμάμαι τίποτα.

Καλημέρα :)

Εγώ που έκανα λήψη κολπίκου υγρού δεν ήταν ενοχλητική. Μια μακριά μπατονετα ήταν. 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 56 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Καλημέρα :)

Εγώ που έκανα λήψη κολπίκου υγρού δεν ήταν ενοχλητική. Μια μακριά μπατονετα ήταν. 

Ωχ το έκανα και αυτό!!!Ωραία ήταν αυτή η μακριά μαριονέτα,χαχα.Δεν με ενόχλησε καθόλου αλλά την ρώτησα δύο φορές αν μπορεί να ενοχλήσει το έμβρυο και στράβωσε.Τι ναι Αυτά που λες μου ειπε

4ywWp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ERIANTON είπε:

Ωχ το έκανα και αυτό!!!Ωραία ήταν αυτή η μακριά μαριονέτα,χαχα.Δεν με ενόχλησε καθόλου αλλά την ρώτησα δύο φορές αν μπορεί να ενοχλήσει το έμβρυο και στράβωσε.Τι ναι Αυτά που λες μου ειπε

Ναι δεν ενοχλεί δεν πιέζουν κάπου :)

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...