Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Έχω να τα βάψω από το 2011 από τα βαφτίσια του γιου μου που είχα κάνει ανταύγειες.Βαρέθηκα και Αφού δεν έχω λευκές τρίχες καθόλου δεν το σκέφτομαι για βαφή.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , ERIANTON είπε:

Έχω να τα βάψω από το 2011 από τα βαφτίσια του γιου μου που είχα κάνει ανταύγειες.Βαρέθηκα και Αφού δεν έχω λευκές τρίχες καθόλου δεν το σκέφτομαι για βαφή.

Μακάριοι οι μη έχοντες λευκές τρίχες! :-P Εγώ εχω λευκές τρίχες απο τα 26,και η μαμά μου ειχε απο νωρίς... Έχω άσπρες τρίχες και μαύρους κύκλους...Απ' όταν γεννήθηκα! :?

Αυτά!Τα πα και ξέσπασα :mad:

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Μαι εγώ θέλω βαφή αλλά που να σηκωθώ!!!!! Γενικά θέλω γενική ανανέωση!!! 

Κοριτσάκια μου, κάπου είδα για οσμή στα ουρά. Επειδή σε εμένα ολα συμβαίνουν... Λοιπόν, θα το πω οσο πιο απλά γίνεται. 

Στην εγκυμοσύνη γενικά τα ουρά μας μυρίζουν καπως. Φτάνει μόνο το χαρτάκι που έχουμε σκουπιστει, να μην μυρίζει ψάρια!!!!

Ψάρια = μυκητες=μικρόβια.  

Το επαθα κι αυτό κι κάτι έδειξε η καλλιέργεια και μου έδωσε και γι αυτό αντιβίωση και κολπικα υπόθετα, ο γιατρουλης μου. Όταν τον ρώτησα 3 φορες να μου πει τι έδειξε, μου λέει εεε καλά μην αγχώνεσαι για όλα. 

Παρασκευή έχω υπερυχο και νομίζω θα σκάσω μέχρι την Παρασκευή. 

Να σας ρωτήσω κάτι ρε κοπέλες, για το τοξοπλασμα, όσες βγηκατε αρνητικές, πατε κάθε μήνα για αναληση? 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Στην περίπτωση μου ένας λόγος που σκεφτόμουν από την αρχή ότι έχω αγόρι ηταν τα ουρά μου.Ήταν λαμπερά χρυσα.Ποτέ δεν τα είχα δει έτσι .Πάντα Όταν πήγαινα για εξετάσεις ήταν πιο σκούρα.Εγώ πίνω πολύ νερό .Πάντα έπινα αλλά τώρα το εχω αυξήσει.Κάνει καλό .και χορταίνει.

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!

Εμενα τωρα εχει που εγιναν μετα την αποκόλληση. Θα το ρωτήσω κ αυτο. Μέσο όρο ενα μπουκάλι εμφιαλωμένο πινω μαζι με 15 χαπάκια... Χιχιχιχι 

οσο για μαλλιά, εκανα ανταύγειες ξανθιές- άσπρες. Εχω να τις ανανεώσω απο το Δεκέμβριο. Δεν φαινονται άσχημες γιατι ειμαι ξανθιά. Ο γιατρος μου πάντως μου το απαγορεύει για ολη τη διάρκεια της εγκυμοσυνης οπως κ για μα νύχια. 

Ειχα πάντως φίλη που μετα το πρωτο τρίμηνο εκανε κανονικα νύχια κ μαλλι. Βαφή κανονική κ ολο το μαλλι. Κάποιες λενε για φυτικές ή για ανταύγειες που δεν ακουμπάνε τη ρίζα. 

1WWgp3.png

Καλησπερα κοριτσια! Αυριο θα παω κ εγω στον γιατρο να παρω κ τις εξετασεις του παπΑ κ να μάθω κ οριστικα το φυλο ελπιζω...

Βαφη μαλλιων εμενα μου ειπε ο γιατρος μονο φυτικη κ ετσι τα αφησα κ εχω τη ριζα λιγο χαλια αλλα τι να κανουμε..η φυτικη δε μου γεμιζει το ματι.. Για νυχια δεν εχω ρωτησει αλλα τα κανω κανονικα οταν θελω κ οταν προλαβαινω, δεν σκεφτηκα ποτε οτι δεν πρέπει! Κ μαλιστα τα κανω κ ημιμονιμο.. Απλα τη μερα που γεννας ξερω οτι πρεπει να ειναι αβαφτα!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Marigula είπε:

Κοριτσάκια μου, κάπου είδα για οσμή στα ουρά. Επειδή σε εμένα ολα συμβαίνουν... Λοιπόν, θα το πω οσο πιο απλά γίνεται. 

Στην εγκυμοσύνη γενικά τα ουρά μας μυρίζουν καπως. Φτάνει μόνο το χαρτάκι που έχουμε σκουπιστει, να μην μυρίζει ψάρια!!!!

Το επαθα κι αυτό κι κάτι έδειξε η καλλιέργεια και μου έδωσε και γι αυτό αντιβίωση και κολπικα υπόθετα, ο γιατρουλης μου. Όταν τον ρώτησα 3 φορες να μου πει τι έδειξε, μου λέει εεε καλά μην αγχώνεσαι για όλα. 

Να σας ρωτήσω κάτι ρε κοπέλες, για το τοξοπλασμα, όσες βγηκατε αρνητικές, πατε κάθε μήνα για αναληση? 

Εγω ειχα απο μικρη γατα και πιστευα πως θα χω περασει τοξόπλασμα αλλα βγηκα αρνητικη ...για καλη μου τυχη μετακομισα απο το πατρικο που ειναι η γατα σε δικο μ και τωρα απλα προσεχω...η γιατρος μ δεν μου ειπε τπτ γι αυτο το θεμα...καλα βέβαια ουτε ερυθρα ουτε ανεμοβλογια εχω περασει αρα...εγω πιστευω πως ειναι πολυ σπανιο να κολλήσει κανείς ιδικά αν προσεχει...

Νυχια εγω βαζω κορε δεν εχει ολα αυτα τα τοξικά του κανονικού ...μαλλιά τα αφησα ευτυχώς δεν φαίνονται ασχημα ακομα αφου ηταν καστανοκκοκινα και τα φυσικα μ καστανα...

%20url%5D

1 ώρα πρίν, Marigula είπε:

Έκανες καλλιέργεια κολπικό  υγρού ή ούρων?η αλήθεια είναι ότι μου μύριζαν συνέχεια και ΜΙΑ μέρα πολύ έντονα σαν   ψαριλα όντως. για τοξόπλασμα μεγαλοκυτταροιο μου είχε βάλει στις πρώτες (26/4) και τώρα πάλι για δεύτερη φορα.Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου έβαζε κάθε μήνα (άλλος γιατρός)

πρίν από 28 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Εγω ειχα απο μικρη γατα και πιστευα πως θα χω περασει τοξόπλασμα αλλα βγηκα αρνητικη ...για καλη μου τυχη μετακομισα απο το πατρικο που ειναι η γατα σε δικο μ και τωρα απλα προσεχω...η γιατρος μ δεν μου ειπε τπτ γι αυτο το θεμα...καλα βέβαια ουτε ερυθρα ουτε ανεμοβλογια εχω περασει αρα...εγω πιστευω πως ειναι πολυ σπανιο να κολλήσει κανείς ιδικά αν προσεχει...

Νυχια εγω βαζω κορε δεν εχει ολα αυτα τα τοξικά του κανονικού ...μαλλιά τα αφησα ευτυχώς δεν φαίνονται ασχημα ακομα αφου ηταν καστανοκκοκινα και τα φυσικα μ καστανα...

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά άμα έρθεις σε επαφη με ηλικιωμένο που έχει έρπη ζωστήρα την πάτησες.Νεογέννητο έπαθε ανεμοβλογια από παππού που είχε έρπη ζωστηρ.Αυτός ο έρπης είναι λανθάνουσα μορφή ανεμοβλογιας και αν δεν έχεις περάσει απλά κολλάς.Έπαθε η μαμα μου πριν δύο χρόνια και είχα πάθει σοκ με όλα αυτά που μου είπε ο γιατρός.ευτυχώς Έχω περάσει ανεμοβλογια και ο μικρός είχε κάνει εμβόλιο ήδη στα 5 του χρόνια.Και όχι μόνο ηλικιωμένο, με οποιονδήποτε που έχει έρπη ζωστηρα

πρίν από 39 λεπτά , IoannaMas είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Αυριο θα παω κ εγω στον γιατρο να παρω κ τις εξετασεις του παπΑ κ να μάθω κ οριστικα το φυλο ελπιζω...

Βαφη μαλλιων εμενα μου ειπε ο γιατρος μονο φυτικη κ ετσι τα αφησα κ εχω τη ριζα λιγο χαλια αλλα τι να κανουμε..η φυτικη δε μου γεμιζει το ματι.. Για νυχια δεν εχω ρωτησει αλλα τα κανω κανονικα οταν θελω κ οταν προλαβαινω, δεν σκεφτηκα ποτε οτι δεν πρέπει! Κ μαλιστα τα κανω κ ημιμονιμο.. Απλα τη μερα που γεννας ξερω οτι πρεπει να ειναι αβαφτα!

Καλά αποτελέσματα!θυμήσου να κλείσεις και ντοπλερ αν πρόκειται να την κανείς στο Έλενα Γιατί το έχουν ξεφτιλίσει με τα ραντεβού.

4ywWp2.png

@Marigula μου ειχε γραψει εξεταση για τοξοπλασμα και κυτταρομεγαλοϊο με τις πρωτες εξετασεις που καναμε οταν μαθαμε οτι ειμαι εγκυος. Βγηκα αρνητικη και τωρα μου ξαναγραψε για τοξοπλασμα και κυτταρομεγαλοϊο σε αυτες που ειναι να κανω πριν παω στο επομενο ραντεβου μεσα Ιουλιου.

@ERIANTON τρομαξα τωρα. Οταν καποιος ηλικιωμενος εχει ερπη ζωστηρ φαινεται; το ξερει ο ιδιος δηλαδη; Τρεμω που τρεμω τη σκια μου ηδη, με βλεπω να μην πλησιαζω ανθρωπο στο τελος. Ουτε εγω εχω περασει καμια παιδικη ασθενεια. Και το κακο ειναι ειναι το ανοσοποιητικο μας τωρα εχει πατωσει.

tt1db33b

πρίν από 12 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@Marigula μου ειχε γραψει εξεταση για τοξοπλασμα και κυτταρομεγαλοϊο με τις πρωτες εξετασεις που καναμε οταν μαθαμε οτι ειμαι εγκυος. Βγηκα αρνητικη και τωρα μου ξαναγραψε για τοξοπλασμα και κυτταρομεγαλοϊο σε αυτες που ειναι να κανω πριν παω στο επομενο ραντεβου μεσα Ιουλιου.

@ERIANTON τρομαξα τωρα. Οταν καποιος ηλικιωμενος εχει ερπη ζωστηρ φαινεται; το ξερει ο ιδιος δηλαδη; Τρεμω που τρεμω τη σκια μου ηδη, με βλεπω να μην πλησιαζω ανθρωπο στο τελος. Ουτε εγω εχω περασει καμια παιδικη ασθενεια. Και το κακο ειναι ειναι το ανοσοποιητικο μας τωρα εχει πατωσει.

Εννοείται ότι το ξέρει.υποφέρει από τον πόνο.Η μαμά μου έβγαλε στο πρόσωπο και κόντευε να τρελαθεί από τον πόνο.σκέψου ότι ό πόνος ακολουθεί ένα νεύρο στην περίπτωση της μαμά μου ξεκίναγε από το κούτελο έπιανε το μάτι μάγουλό και αυτί .πέρασε μαύρες ώρες (εβδομαδες)κυριολεκτικα.Εγώ το 2010 είχα φρικάρει με την Η1Ν1 Ο γιατρός είχε φαγωθεί να κάνω το εμβόλιο ώντας έγκυος Εγώ δεν ήθελα.όπου και να πήγαινα με σε χώρους κλειστούς με κόσμο ήμουν με μάσκα.ένιωθα σαν ουφο αλλά είχα τέτοιο φόβο ...

Καλό είναι να προσέχουμε πιο πολυ στους κοινόχρηστους χώρους και Καλή υγιεινή χεριών.κατά τα άλλα οποιοσδήποτε συγγενής μας που έχει κάτι εύχομαι να είναι συνειδητοποιημένος και να ξέρει να μένει μακριά αν πρέπει.

4ywWp2.png

@ERIANTON τα χω παρει αγρια με τα ραντεβου στο ελενα γιατι ολο κατι κουλα μου λενε (δεν ανοιγει το συστημα κλπ) τα οποια δεν με πειθουν πολυ οτι δεν εχουν οντως ραντεβου. Με βλεπω κ εγω στη βιοιατρικη να παω, σιγα μην παω να δινω 50ευρα μαυρα  στο Έλενα λες κ δεν υπάρχουν αλλοι γιατροι. Ειναι αντιδεοντολογικο εκτος απο σπαταλη χρηματων. Στη β επιπεδου που θα πας; 

Εγω εχω περασει ανεμοβλογια και οι εξετασεις μου κ τις 2 φορες εδειξαν αντισωματα ερυθρας, αρα μαλλον την περασα κ αυτη. Με τα ζωα εχω πολυ καλη σχεση δεν τα απεφευγα ποτε ουτε τωρα τα αποφευγω κ ετσι εχω μαθει κ την κορη μου , αγκαλιαζει κ φιλαει ολα τα σκυλια κ δεν εχει αρρωστησει ποτέ.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, IoannaMas είπε:

@ERIANTON τα χω παρει αγρια με τα ραντεβου στο ελενα γιατι ολο κατι κουλα μου λενε (δεν ανοιγει το συστημα κλπ) τα οποια δεν με πειθουν πολυ οτι δεν εχουν οντως ραντεβου. Με βλεπω κ εγω στη βιοιατρικη να παω, σιγα μην παω να δινω 50ευρα μαυρα  στο Έλενα λες κ δεν υπάρχουν αλλοι γιατροι. Ειναι αντιδεοντολογικο εκτος απο σπαταλη χρηματων. Στη β επιπεδου που θα πας; 

Εγω εχω περασει ανεμοβλογια και οι εξετασεις μου κ τις 2 φορες εδειξαν αντισωματα ερυθρας, αρα μαλλον την περασα κ αυτη. Με τα ζωα εχω πολυ καλη σχεση δεν τα απεφευγα ποτε ουτε τωρα τα αποφευγω κ ετσι εχω μαθει κ την κορη μου , αγκαλιαζει κ φιλαει ολα τα σκυλια κ δεν εχει αρρωστησει ποτέ.

Σήμερα πήρα τηλέφωνο σε όλα και δεν βρήκα.Στο αττικό τσακώθηκα γιατί μου λέει σύμφωνα με την ημερομηνία μου μου βγάζει να το κάνω 10 Αυγούστου και δεν έχει τότε ραντεβού.Της είπα ότι ο γιατρός μου είπε μέχρι 25 Αυγούστου και δεν ήθελε με τίποτα να μου το κλείσει.Δηλαδή της λέω αν σας  πάρω Αύριο τηλέφωνο και σας πω ότι είχα τελευταία περίοδο στις 15/3 θα είναι καλύτερα που θα κοροϊδευόμαστε?Τις είπα και λίγα ακόμα λόγια και "χαιρετίστηκαμε".Γιατί μπορούμε να κάνουμε Β επιπέδου μαύρα?πως μπορώ?.Έχω ραντεβού για 28/8 όμως ο γιατρός μου είπε ότι την ήθελε νωρίτερα μια βδομαδα.Ο γιατρός σου δεν μπορεί να τσεκάρει αν υπαρχουν διαθέσιμα ραντεβού?Ρε Μήπως να πάμε να πιάσουμε κάνα διευθυντή κανέναν προϊστάμενο ?

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσια!!!! Ειμαι η Τινα 30 χρονων και περιμενω το δευτερο παιδακι. Το πρωτο μου ειναι 3 και ημουν ξανα ενεργο μελος στο parentscafe εχοντας ακομα επαφη με καποιες κοπελες που γεννησαμε μαζι δινοντας μου υποστηριξη αλλα και πολλες ωρες συντροφιας. Ημουν η τελευταια απο την ομαδα που γεννησα και νομιζω οτι παλι θα ειμαι. Ο γιατρος μου εχει δωσει ΠΗΤ 30/12 . Ευχομαι σε ολες μας να εχουμε μια υπεροχη εγκυμοσυνη. 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 12 λεπτά , tina26 είπε:

Γεια σας κοριτσια!!!! Ειμαι η Τινα 30 χρονων και περιμενω το δευτερο παιδακι. Το πρωτο μου ειναι 3 και ημουν ξανα ενεργο μελος στο parentscafe εχοντας ακομα επαφη με καποιες κοπελες που γεννησαμε μαζι δινοντας μου υποστηριξη αλλα και πολλες ωρες συντροφιας. Ημουν η τελευταια απο την ομαδα που γεννησα και νομιζω οτι παλι θα ειμαι. Ο γιατρος μου εχει δωσει ΠΗΤ 30/12 . Ευχομαι σε ολες μας να εχουμε μια υπεροχη εγκυμοσυνη. 

Με το καλό να αγκαλιάσεις και το δεύτερο μωράκι σου!!έχεις καλή εγκυμοσύνη?

4ywWp2.png

1 hour ago, ERIANTON είπε:

Σήμερα πήρα τηλέφωνο σε όλα και δεν βρήκα.Στο αττικό τσακώθηκαν γιατί μου λέει σύμφωνα με την ημερομηνία μου μου βγάζει να το κάνω 10 Αυγούστου και δεν έχει τότε ραντεβού.Της είπα ότι ο γιατρός μου είπε μέχρι 25 Αυγούστου και δεν ήθελε με τίποτα να μου το κλείσει.Δηλαδή της λέω αν σας  πάρω Αύριο τηλέφωνο και σας πω ότι είχα τελευταία περίοδο στις 15/3 θα είναι καλύτερα που θα κοροϊδευόμαστε?Τις είπα και λίγα ακόμα λόγια και "χαιρετίστηκαμε".Γιατί μπορούμε να κάνουμε Β επιπέδου μαύρα?πως μπορώ?.Έχω ραντεβού για 28/8 όμως ο γιατρός μου είπε ότι την ήθελε νωρίτερα μια βδομαδα.Ο γιατρός σου δεν μπορεί να τσεκάρει αν υπαρχουν διαθέσιμα ραντεβού?Ρε Μήπως να πάμε να πιάσουμε κάνα διευθυντή κανέναν προϊστάμενο ?

Εγω εχω β επιπέδου στο αττικο στις 22 Αυγούστου μου την κλεισανε μονοι τους χωρίς καν να προλάβω να μιλησω οταν πηγα γιΑ την Αυχενική...αν και απο οτι εχω κΑταλΆβει κ κει γίνεται χαος εγω περιμενα απο τις 11 μέχρι τις 2 για την Αυχενική κ μια αλλη κακόμοιρα για νομιζω ντομπλερ μια άλλη μερα που πηγα απο 11 εως πεντε και τις ειπαν θα περίμενε αλλα 45 λεπτά...φρικη...

Ααα και Κάτι ακομα ακουσα οτι οπου κανεις Αυχενική πρέπει να κανεις κ β επιπέδου ετσι λενε τουλάχιστον στο αττικό...

πρίν από 42 λεπτά , tina26 είπε:

Πρωτοχρονιάτικο μωρο δλδ...νομίζω οτι αυτο ειναι πολυ καλο σημάδι εχω ακουσει οτι ειναι μεγαλο γουρι αυτο!!! Και το πιο όμορφο δωροοο...

Με αφορμή την τινα δεν ξέρω για σας αλλα για μενα θα ειναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα ...θα χω φροντίσει να στολισω το σπιτι και θα χω ενα νεογέννητο στην αγκαλιά μου !!! Αναγκαστικά δεν θα χουμε καλεσματα αλλα κ ούτε θα παμε πουθενά και θα ναι τοσοο βγαλμένο απο ταινία !!! Ανυπομονώ!!!!

• Μου αρέσει 5

%20url%5D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...