Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Dwroulita85 είπε:

Βρε κοριτσια νοιωθω ενα βάρος χαμηλά απο τον αφαλό μου 3 δάχτυλα κατω. Τι ειναι; το εχετε νοιώσει; 

Πολλές φορές...   και κάποιες φορές με πιέζει και νιωθω συχνοουρια..  

Αχ όλα μας τα πιέζει το μωράκι μας!!

Lilypie - (Lzpn)

πρίν από 51 λεπτά , Rena87 είπε:

Πολλές φορές...   και κάποιες φορές με πιέζει και νιωθω συχνοουρια..  

Αχ όλα μας τα πιέζει το μωράκι μας!!

Ανησύχησα γι αυτο. Καινούριο πραγμα παλι.. 

1WWgp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@Dwroulita85 κι εγω το εχω μολις παω να σηκωθω απ' το κρεβατι και καποιες φορες μαλιστα αρκετα εντονα. Λογικα ειναι φυσιολογικο κι αυτο.

Εγω το νοιωθω Αναστασία μου κ ξαπλα που ειμαι. Θα παρω τον γιατρο αυριο να μου λυθεί η απορία. Ειναι σκληρό κ το νοιωθω βαρυ. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω κοριτσια μ' επιασαν κατι σουβλιες πριν λιγο που σηκωθηκα απ' το κρεβατι, τα χρειαστηκα... Ευτυχως σταματησαν. Λετε ολα αυτα να ειναι απλα η μητρα που μεγαλωνει; Τρομαξα...

tt1db33b

πρίν από 46 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Πωπω κοριτσια μ' επιασαν κατι σουβλιες πριν λιγο που σηκωθηκα απ' το κρεβατι, τα χρειαστηκα... Ευτυχως σταματησαν. Λετε ολα αυτα να ειναι απλα η μητρα που μεγαλωνει; Τρομαξα...

Ναι κ γω τις εχω κ μου πε η γιατρός οτι είναι φυσιολογικες γτ σπρώχνει το μωρο τα αλλα όργανα

%20url%5D

5 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Βρε κοριτσια νοιωθω ενα βάρος χαμηλά απο τον αφαλό μου 3 δάχτυλα κατω. Τι ειναι; το εχετε νοιώσει; 

Εγώ το λέω κ πίεση. Σαν να με πιέζει προς τα κάτω . Έτσι ήμουν μέχρι να γεννήσω. Το ιδιο κ σε αυτην την εγκυμοσύνη. Οπότε κ τώρα χαλαρά το παίρνω. Γενικα οσα γραψατε ολα αυτα νιώθω ειδικά όταν κουραστώ με τον γιο μου. 

Επιτέλους έφτασε η Δευτέρα να δούμε τα αποτελέσματα μας .

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!

μια πολυ ταλαιπωρη μερα!μου εγραψε ο γιατρος εξετασεις και στην βιοιατρικη δεν μου τις εκαναν επειδη δεν ελεγε συγκεκριμενα οτι ειναι κολπικη εξεταση και καλλιεργεια.Αφου ειδα και απο ειδα πηγα σε μικροβιολογικο εργαστηριο μικρο και μου τις εκανε χωρις δευτερη κουβεντα οπως ακριβως μου τις εγραψε.μου εγραψε τοσες πολλες για καλλιεργεια κολπικου υγρου πο δεν μπορεσε να μου γραψει τις βασικες.δεν μου εγραψε ουτε σακχαρου ουτε γενικες ουρων.πηγα στο ικα να μου τις γραψει αλλα και το εκανε αλλα μου ειπε οτι δεν εχω δικαιωμα για αλλες εξετασεις.οποτε τζαμπα μου τις εγραψε.με λιγα λογια εδωσα αιμα για γενικες και αφησα ουρα οπου θα τα πληρωσω κανονικα και αυριο το πρωι θα παω να κανω και κολπικου υγρου.Μου εγραψε αυτες γιατι του ειπα οτι τα ουρα μου μυριζουν πολυ εντονα.

@Elpidaaa πηρες τα δικα σου αποτελεσματα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!

μια πολυ ταλαιπωρη μερα!μου εγραψε ο γιατρος εξετασεις και στην βιοιατρικη δεν μου τις εκαναν επειδη δεν ελεγε συγκεκριμενα οτι ειναι κολπικη εξεταση και καλλιεργεια.Αφου ειδα και απο ειδα πηγα σε μικροβιολογικο εργαστηριο μικρο και μου τις εκανε χωρις δευτερη κουβεντα οπως ακριβως μου τις εγραψε.μου εγραψε τοσες πολλες για καλλιεργεια κολπικου υγρου πο δεν μπορεσε να μου γραψει τις βασικες.δεν μου εγραψε ουτε σακχαρου ουτε γενικες ουρων.πηγα στο ικα να μου τις γραψει αλλα και το εκανε αλλα μου ειπε οτι δεν εχω δικαιωμα για αλλες εξετασεις.οποτε τζαμπα μου τις εγραψε.με λιγα λογια εδωσα αιμα για γενικες και αφησα ουρα οπου θα τα πληρωσω κανονικα και αυριο το πρωι θα παω να κανω και κολπικου υγρου.Μου εγραψε αυτες γιατι του ειπα οτι τα ουρα μου μυριζουν πολυ εντονα.

@Elpidaaa πηρες τα δικα σου αποτελεσματα?

Καλή εβδομάδα να έχουμε.  Έχω ραντεβού στις 20:00 . Περιμένω  να περάσουν οι ώρες. Μόνο ούρα δεν έχω κάνει κ εγώ. Έχω πολύ σκούρο χρώμα από τότε που είμαι έγκυος 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Εμενα ειναι λιγο περισσοτερο κιτρινωπά. Ισως απ τα φαρμακα μπορει κ επειδη δεν πινω πολυ νερο τωρα που ειμαι ξαπλα. Με ανακατεύει. Την τεταρτη εχουμε ραντεβου να δουμε πως παει η αποκόλληση κ αν έφυγε το αιμάτωμα. Εχω κανει κ μια λίστα με ερωτήσεις. Τον λυπάμαι... 

1WWgp3.png

1 ώρα πρίν, Dwroulita85 είπε:

Εμενα ειναι λιγο περισσοτερο κιτρινωπά. Ισως απ τα φαρμακα μπορει κ επειδη δεν πινω πολυ νερο τωρα που ειμαι ξαπλα. Με ανακατεύει. Την τεταρτη εχουμε ραντεβου να δουμε πως παει η αποκόλληση κ αν έφυγε το αιμάτωμα. Εχω κανει κ μια λίστα με ερωτήσεις. Τον λυπάμαι... 

Στην περίπτωση μου ένας λόγος που σκεφτόμουν από την αρχή ότι έχω αγόρι ηταν τα ουρά μου.Ήταν λαμπερά χρυσα.Ποτέ δεν τα είχα δει έτσι .Πάντα Όταν πήγαινα για εξετάσεις ήταν πιο σκούρα.Εγώ πίνω πολύ νερό .Πάντα έπινα αλλά τώρα το εχω αυξήσει.Κάνει καλό .και χορταίνει.

3 ώρες πρίν, Elpidaaa είπε:

Καλή εβδομάδα να έχουμε.  Έχω ραντεβού στις 20:00 . Περιμένω  να περάσουν οι ώρες. Μόνο ούρα δεν έχω κάνει κ εγώ. Έχω πολύ σκούρο χρώμα από τότε που είμαι έγκυος 

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

@Elpidaaa καλά αποτελέσματα!

Έχουμε το μικρό με 39,1 χθες επειδη πηγε 4/5 παιδικό την προηγούμενη εβδομάδα!! Και τώρα για ενα μήνα θα δουλεύω πρωί με καλοκαιρινά μαθήματα και έχουμε σκοτωθεί ποιος θα τον κρατάει... Όταν περάσει λίγο ο καιρός και μεγαλώσουν τα μπεμπιδια μας θα θεσω θέμα προς συζήτηση:το μετά τον τοκετό.Πώς θα κινηθείτε με βοήθειες, δουλειές, άδειες ... ειδικά εσεις με τα προσχολικής ηλικίας μικρά. Εν καιρώ όμως...

Κάποια ρωτησε για βαφη μαλλιών: την προηγούμενη εγκυμοσύνη ειχα αλλαξει γιατρο στον 5ο μήνα. Η πρωτη λοιπον γιατρός μου ειχε δωσει οδηγίες να μη βαχω μαλλια το πρωτο τρίμηνο. Ο τωρινός γιατρός, αν και σε πολλα του πολυ πιο αυστηρός, μου είπε να κανω ο,τι θελω με μαλλια και νύχια οποτε θελω, αρκει να αεριζεται ο χώρος που θα ...βαφτω για να μην το εισπνεω κατα το δυνατον. Έκανα ανταύγειες την προηγούμενη εβδομάδα λοιπον. Αυτή η εμπειρία μου λοιπον με τις...τρίχες!

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...