Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , ERIANTON είπε:

Δεν είναι περίεργο μπορεί να το ένιωσες.Στην αυχενική το έβλεπα να χοροπηδάει και να κάνει τούμπες και λέω μα να μην νιωθωΤίποτα?

Εσυ κοριτσάκι θα κάνεις αμνιοπαρακεντηση?

Το συζητήσαμε με τον γυναικολογο, τον γενετιστή κ τον εμβρυολογο μας κ μας ειπαν να κανουμε την β επιπέδου λιγο πιο νωρις στις 20βδ κ αν δουν κατι να κανουμε.

στο πρωτο που εχασα ειχα κανει αμνιοπαρακέντηση  γιατι το ειχαν βρει προβλημα στην καρδουλα του(ειχε φανει πεντακάθαρα στον υπέρηχο) κ φοβήθηκαν κ για κάποιο σύνδρομο. Τοτε ειχαμε τρέξει σε παιδοκαρδιολογους κλπ αλλα τελικα μας άφησε. Λόγω λοιπόν του ιστορικού τους ειπα πως ειμαι θετική αν πρεπει να γινει. Που ειπαν πως οι εξετασεις κ το έμβρυο κ η καρδια του ειναι σε τέλειο σχηματισμό κ δεν υπάρχει ανησυχία. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!!! Οταν δεν πρεπει να παω στη δουλεια και να πηξω στην κινηση, τρελαινομαι για τη βροχη!!! Μακαρι να μπορουσε να βρεχει ολη μερα σημερα!!! :-D

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 44 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Το συζητήσαμε με τον γυναικολογο, τον γενετιστή κ τον εμβρυολογο μας κ μας ειπαν να κανουμε την β επιπέδου λιγο πιο νωρις στις 20βδ κ αν δουν κατι να κανουμε.

στο πρωτο που εχασα ειχα κανει αμνιοπαρακέντηση  γιατι το ειχαν βρει προβλημα στην καρδουλα του(ειχε φανει πεντακάθαρα στον υπέρηχο) κ φοβήθηκαν κ για κάποιο σύνδρομο. Τοτε ειχαμε τρέξει σε παιδοκαρδιολογους κλπ αλλα τελικα μας άφησε. Λόγω λοιπόν του ιστορικού τους ειπα πως ειμαι θετική αν πρεπει να γινει. Που ειπαν πως οι εξετασεις κ το έμβρυο κ η καρδια του ειναι σε τέλειο σχηματισμό κ δεν υπάρχει ανησυχία. 

Ωραία!θυμάσαι σε ποια εβδομάδα είχε φανεί το προβλημα?

4ywWp2.png

πρίν από 12 λεπτά , ERIANTON είπε:

Ωραία!θυμάσαι σε ποια εβδομάδα είχε φανεί το προβλημα?

Ειχα κανει 23βδ β επιπέδου. Ομως κ τωρα που εκανα αυχενική, μας ειπε ο γενετιστής πως φαινεται. Απλα τοτε ημουν μικρη, δεν έδωσα σημασία, δεν μου ειχαν κανει καλο υπέρηχο κ να! 

1WWgp3.png

1 hour ago, ERIANTON είπε:

Μπράβο !!!Τι έφαγες χτες?Δες Μήπως από αυτά που έφαγες βοηθάει λίγο .

Εδώ στα νότια που μένω βρέχει από τις 7 το πρωί.Όταν δεν υπάρχει ζέστη είναι όλα υπέροχα.Είσαι ξάπλα εσυ?Σήμερα με έπιασε και ήπια γάλα το πρωί με λίγο καφέ 3 λεπτές φέτες ψωμί με μερέντα και ψωμί τυρί γαλοπούλα.Υποτίθεται ότι δεν είχα κόψει τα πολλά πολλά.Ελπίζω να μην συνεχίσω Έτσι την ημέρα μου 

Σαρεσει αυτός ο καιρός ειρηνακι; εμένα με νευριαζει...  στα νότια που μενεις; (αν δεν έχεις θέμα να το γράψεις δημοσια)

Εγω πάλι ξύπνησα με πόνους... αλλά έχω και κολικο δεξιά ψηλά παρόλο που πήγα λίγο τουαλέτα.  Αλλά κ όλη η κοιλιτσα χαμηλά πονάει κ η μέση.  Νομίζω δνε θα αντέξω μέχρι τις 28 π έχω ραντεβού.. μαλλπν θ πάω αυτή την τεταρτη..  4 συνεχόμενες μέρες ποναω σχεδόν όλη μέρα κ έχω φοβηθει... :-(

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Rena87 είπε:

Σαρεσει αυτός ο καιρός ειρηνακι; εμένα με νευριαζει...  στα νότια που μενεις; (αν δεν έχεις θέμα να το γράψεις δημοσια)

Εγω πάλι ξύπνησα με πόνους... αλλά έχω και κολικο δεξιά ψηλά παρόλο που πήγα λίγο τουαλέτα.  Αλλά κ όλη η κοιλιτσα χαμηλά πονάει κ η μέση.  Νομίζω δνε θα αντέξω μέχρι τις 28 π έχω ραντεβού.. μαλλπν θ πάω αυτή την τεταρτη..  4 συνεχόμενες μέρες ποναω σχεδόν όλη μέρα κ έχω φοβηθει... :-(

Καλημερα Ρενα μου. Οι κολικοι εντέρου ειναι συνήθως αριστερά κ κατω. Οταν ειχα παθει κ με πηγαν νοσοκομείο εκει με ψηλαφιζαν. Ειχε πεταχτεί κ το εντερο τοτε. Εκει που λες κατι αλλο ειναι. Μηπως νεφρό επειδη πονάς πισω στην πλάτη; 

1WWgp3.png

Καλημέρα καλή Κυριακή να έχουμε και happy Father's day. 

Βαρέθηκα στο κρεβάτι αλλά κάνω υπομονή. Ρε κορίτσια, εχω και εγώ πόνους, χαμηλά κατω, αριστερά. Σήμερα δεν υποφερονται. Ήμουν έτοιμη να πιάσω τον γιατρό. Στην τουαλέτα πάω κανονικά χωρίς πρόβλημα. Νιώθω σαν να είμαι άρρωστη. Κούραση πάρα πολύ μα πάρα πολύ. 

Να σας πω. Έχει αγριέψει το πρόσωπό σας? Τα μαλλιά? 

Εχω αρχίσει να βγαζω παναδες, τρυχοφιοια. Μαλλιά συνεχώς λαδομενα. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Marigula είπε:

Βαρέθηκα στο κρεβάτι αλλά κάνω υπομονή. Ρε κορίτσια, εχω και εγώ πόνους, χαμηλά κατω, αριστερά. Σήμερα δεν υποφερονται. Ήμουν έτοιμη να πιάσω τον γιατρό. Στην τουαλέτα πάω κανονικά χωρίς πρόβλημα. Νιώθω σαν να είμαι άρρωστη. Κούραση πάρα πολύ μα πάρα πολύ. 

Απο συμπτωματα εχω συνελθει αρκετα. Αλλα απο εμφανιση βραστα. Νομιζω οτι ειμαι πολυ χαλια. Ενω αλλες φορες που δυστυχως δεν ειχαν ευτυχη καταληξη ελαμπα ρε κοριτσια. Πως γινεται αυτο;

tt1db33b

πρίν από 35 λεπτά , Marigula είπε:

Καλημερα μαρακι. 

Τριχοφυΐα εχω εντοπίσει... πολυ χνούδι στα μπουτακια μου. Ειμαι πολυ ξανθιά αλλα φαινονται. Κ στα χέρια μου επίσης. Στο πρόσωπο απλα ειμαι πολυ άτονη κ χλωμή αλλα δεν με βλεπει κ ο ήλιος καθολου.. τα μαλλιά λιγο σκούρυναν και εγιναν πιο σπαστά. Αυτα βλεπω σαν αλλαγές. 

1WWgp3.png

πρίν από 36 λεπτά , Marigula είπε:

Ναι κορίτσι μου έχει αλλάξει το πρόσωπο κ γέμισα τρίχουλες κάτω από το πηγούνι κ μικρές κρεατοελιες πάνω από το στήθος κτλ . Τα ίδια είχα κ στον γιο μου .Κ Επίσης λίγο κάπως το χρώμα σκούρο έγινε στον λαιμό σαν σκόνη φαίνεται. 

Κορίτσια έχουμε  καμία που κάνει ντεκαπαζ στο μαλλί της? Πριν την εγκυμοσύνη εννοώ.  Άντε για τις φυτικές βαφές ξέρω  . Αλλά εμείς που έχουμε πολύ ξανθό με ντεκαπαζ τι κάνουμε. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Dwroulita85 είπε:

Καλημερα Ρενα μου. Οι κολικοι εντέρου ειναι συνήθως αριστερά κ κατω. Οταν ειχα παθει κ με πηγαν νοσοκομείο εκει με ψηλαφιζαν. Ειχε πεταχτεί κ το εντερο τοτε. Εκει που λες κατι αλλο ειναι. Μηπως νεφρό επειδη πονάς πισω στην πλάτη; 

Έχω 5 χρόνια ευερέθιστο εντέρο.. οι κολικοι σε πιάνουν κ δεξιά κ αριστερά κ χτυπάνε κ στη μέση..το εντέρο βρίσκεται και πίσω..   αλλά τώρα στην εγκυμοσύνη τα έχω σχεδόν κάθε μέρα..  όμως πέρα από τον κολικο που τον καταλαβαινω ... εχω κ πονακια και στο κέντρο στην κοιλιά..  φφφ

1 hour ago, Marigula είπε:

Υπομονή κορίτσι μου!! Κ εγώ έχω πόνους συνέχεια...  

Το πρόσωπο χάλια..νιώθω κακάσχημη...χλωμό.. θαμπο.. έβγαλα σπυρια.. ξηροδερμια στο σώμα.. κ πολύ χνουδι σε όλη την κοιλιά..

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

4 ώρες πρίν, Rena87 είπε:

Στην Αργυρούπολη μένω.Ο γιατρός τι σου έχει πει για τον πόνο?

3 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Από την πολύ ξεκούραση νιώθεις έτσι.Ξεσυνηθιζει το σώμα χαλαρώνει.Για τον πόνο δεν θα ήταν κακό να πάρεις τον γιατρό να τον ρωτήσεις.Ποτέ θα σε ξαναδεί?Πανάδες και άγριο πρόσωπο λένε ότι κανείς όταν κυοφορεις κόρη.Αλλά εσύ μάλλον έχεις ένα και από τα δύο είχες πει?Τα μαλλιά μου λαδωνανε και πέφτουν.Στον γιο μου πάλι λαδωναν αλλα είχαν φουντώσει από το σίδηρο και το φυλλικο.Δεν ξέρω τώρα γιατί δεν μου έχει μείνει τρίχα.Δεν βλέπω να  έχει αγριέψει το πρόσωπο μου.Μόνο η πεθερά μου μου είπε ότι έχω γίνει πολύ χάλια και ότι θα κάνω κορίτσι.τις λέω είναι από τα κιλά που έχασα και λέει όχι είσαι χάλια.Την πιο γαμάτη πεθερά Έχω,χαχα.Να τις λέω ότι θα κάνω αγόρι και να επιμένει.Προχτές της λέω ότι μου το επιβεβαίωσε πάλι στον υπέρηχο και μου λέει εντάξει δεν πειράζει....

Της λέω γιατί να πειράζει αφου αγόρι ηθελα,αα καλά μου λέει.Ότι να ναι

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

πρίν από 47 λεπτά , ERIANTON είπε:

Από την πολύ ξεκούραση νιώθεις έτσι.Ξεσυνηθιζει το σώμα χαλαρώνει.Για τον πόνο δεν θα ήταν κακό να πάρεις τον γιατρό να τον ρωτήσεις.Ποτέ θα σε ξαναδεί?Πανάδες και άγριο πρόσωπο λένε ότι κανείς όταν κυοφορεις κόρη.Αλλά εσύ μάλλον έχεις ένα και από τα δύο είχες πει?Τα μαλλιά μου λαδωνανε και πέφτουν.Στον γιο μου πάλι λαδωναν αλλα είχαν φουντώσει από το σίδηρο και το φυλλικο.Δεν ξέρω τώρα γιατί δεν μου έχει μείνει τρίχα.Δεν βλέπω να  έχει αγριέψει το πρόσωπο μου.Μόνο η πεθερά μου μου είπε ότι έχω γίνει πολύ χάλια και ότι θα κάνω κορίτσι.τις λέω είναι από τα κιλά που έχασα και λέει όχι είσαι χάλια.Την πιο γαμάτη πεθερά Έχω,χαχα.Να τις λέω ότι θα κάνω αγόρι και να επιμένει.Προχτές της λέω ότι μου το επιβεβαίωσε πάλι στον υπέρηχο και μου λέει εντάξει δεν πειράζει....

Ο γιατρός επιμένει ότι είναι από το εντερο κ τα τσιμπηματα από τη μητρα που μεγαλώνει..  

Εγω όμως κάθε μέρα ποναω κ δνε μπορώ να ευχαριστηθω τίποτα...

Lilypie - (Lzpn)

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Και ευχάριστος τύπος, ξαι ενθαρρυντική η πεθερά! Και με επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις! :shock::-P

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...