Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Rena87 είπε:

Το έχω νιώσει πολλές φορές ελπίδα μου αυτό το σκισιμο... ασε.. ποια σιρόπια παίρνεις;

Duphalac σίγουρα τα άλλα δεν θυμάμαι το όνομα 

πρίν από 1 λεπτό , Rena87 είπε:

Πωπω ελπίδα αυτό ακριβώς... μένω ακίνητη όπου με πιάσει δεν μπορώ να κούνηθω κ δεν παίρνω ανάσα.  Ευτυχώς για λεπτό κρατάει..άλλες φορές πριν πάω τουαλέτα.. άλλες μόλις καταφέρω και κάνω μένω τούβλο στην τουαλέτα...  τι εννοείς έκανες συσπασεις από κολικους;;;  αμάν αμαν....

Ωχ ωχ να κ δεύτερη με το ίδιο σύμπτωμα απλά εμένα έως κ ώρες κρατάει δυστυχώς! Κ μετά την τουαλέτα. Πρέπει να ξαπλώσω καμία ώρα ακίνητη να φύγει.  Ναι έκανα συσπάσεις από το έντερο κ μας ανησυχούσε αρκετά. Γι'αυτό έπινα τα σιρόπια κάθε μέρα. Γενικά κ χωρίς να έχω δυσκοιλιότητα από το σιρόπι πάλι έπιανε κολικος κ μαζί συσπάσεις. Όλα αυτά μετά τον 7ο. Τώρα μόνο πόνοι 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Duphalac σίγουρα τα άλλα δεν θυμάμαι το όνομα 

Ωχ ωχ να κ δεύτερη με το ίδιο σύμπτωμα απλά εμένα έως κ ώρες κρατάει δυστυχώς! Κ μετά την τουαλέτα. Πρέπει να ξαπλώσω καμία ώρα ακίνητη να φύγει.  Ναι έκανα συσπάσεις από το έντερο κ μας ανησυχούσε αρκετά. Γι'αυτό έπινα τα σιρόπια κάθε μέρα. Γενικά κ χωρίς να έχω δυσκοιλιότητα από το σιρόπι πάλι έπιανε κολικος κ μαζί συσπάσεις. Όλα αυτά μετά τον 7ο. Τώρα μόνο πόνοι 

Ελπίδα μου το θέμα είναι ότι εγώ δεν ξέρω πως είναι οι συσπασεις κ αυτοί οι πονοι που έχω με μπερδεύουν.. δνε μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι από εντέρο η από κάτι άλλο.... κ φοβαμαι.. 

Δλδ εννοείς ότι οι συσπασεις από το εντερο  σου έκαναν συσπασεις ;;;;; Η βλακεια ειπα;

το ντουφαλακ μπορούμε να το παίρνουμε σε όλη την εγκυμοσύνη κάθε μερα; μα δνε αφρανοποιει το εντέρο; κάνει τόσο πολύ μεγάλο διαστημα;

Lilypie - (Lzpn)

πρίν από 3 λεπτά , Rena87 είπε:

Ελπίδα μου το θέμα είναι ότι εγώ δεν ξέρω πως είναι οι συσπασεις κ αυτοί οι πονοι που έχω με μπερδεύουν.. δνε μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι από εντέρο η από κάτι άλλο.... κ φοβαμαι.. 

Δλδ εννοείς ότι οι συσπασεις από το εντερο  σου έκαναν συσπασεις ;;;;; Η βλακεια ειπα;

το ντουφαλακ μπορούμε να το παίρνουμε σε όλη την εγκυμοσύνη κάθε μερα; μα δνε αφρανοποιει το εντέρο; κάνει τόσο πολύ μεγάλο διαστημα;

Πολύ σωστά κατάλαβες! Ακριβώς αυτό 

Όσο για τα σιρόπια κ εγώ ήταν το πρώτο που ρώτησα στον γιατρό. Κ είπε μετά την γέννα θα γίνεις όπως πριν κ έτσι έγινε. Γι'αυτό ξανα θα πίνω. Ίσως ήταν κ αυτός ένας λόγος που άλλαζα τις μάρκες. 

Συζητά το με τον γιατρό σου. Τις συσπάσεις θα τις καταλάβεις εάν κάνεις κιόλας. Αλλά όλα αυτά πιο μετά 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

1 hour ago, Elpidaaa είπε:

Νομίζω έχεις δίκιο για τα φάρμακα κ την κοιλιά! Κ εγώ πίνω πολλά. Συν τα υγρά νερα χυμους πφφφφ 

Φτιάχνεις κουβερτακια ? Πλέξιμο??

Ναι για να περνάει η ωρα μου! Τι να κανω. Ολη μερα σειρές στο ταινίες ον λάιν, βιβλία.. καπου βαριέσαι. Αν πανε ολα καλα θα κανω κ σεντονακια με μαξιλαράκια. Πιάνουν τα χέρια μου λιγο. 

1WWgp3.png

πρίν από 46 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Πολύ σωστά κατάλαβες! Ακριβώς αυτό 

Όσο για τα σιρόπια κ εγώ ήταν το πρώτο που ρώτησα στον γιατρό. Κ είπε μετά την γέννα θα γίνεις όπως πριν κ έτσι έγινε. Γι'αυτό ξανα θα πίνω. Ίσως ήταν κ αυτός ένας λόγος που άλλαζα τις μάρκες. 

Συζητά το με τον γιατρό σου. Τις συσπάσεις θα τις καταλάβεις εάν κάνεις κιόλας. Αλλά όλα αυτά πιο μετά 

Πωπω χριστε μου ...και τι πρέπει να κάνουμε δλδ;;; άρα πρέπει να περνούμε σιρόπι για να μην έχουμε θέμα για να μην πάθουμε συσπασεις..   πωπω πόσο υπουλο είναι το κολοεντερο

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Rena87 είπε:

Πωπω χριστε μου ...και τι πρέπει να κάνουμε δλδ;;; άρα πρέπει να περνούμε σιρόπι για να μην έχουμε θέμα για να μην πάθουμε συσπασεις..   πωπω πόσο υπουλο είναι το κολοεντερο

Κοριτσάκι οι συσπάσεις δεν πονάνε.πάντα έχουμε συσπάσεις σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι φυσιολογικό μέχρι ένα σημείο.πως Θα το καταλάβεις ?Θα νιώσει ένα σφίξιμο στην κοιλιά σου όπου θα σκληρύνει για λίγο και μετά πάλι θα μαλακώσει.Δεν είναι κάποιος πονος.πες στον γιατρό σου να στο εξηγήσει

4ywWp2.png

1 hour ago, ERIANTON είπε:

Κοριτσάκι οι συσπάσεις δεν πονάνε.πάντα έχουμε συσπάσεις σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι φυσιολογικό μέχρι ένα σημείο.πως Θα το καταλάβεις ?Θα νιώσει ένα σφίξιμο στην κοιλιά σου όπου θα σκληρύνει για λίγο και μετά πάλι θα μαλακώσει.Δεν είναι κάποιος πονος.πες στον γιατρό σου να στο εξηγήσει

Ειρήνη μου ο γιατρός όταν του είχα πει αν έχω συσπασεις επειδή πονάω..αλλά τελικά ήταν το εντέρο.  Είχε πει ότι οι συσπασεις είναι πιο δυνατές από πόνους περιόδους κ όταν τις μετράς κρατάνε ίδιο χρόνο... αν το θυμάμαι καλά..  

Χμμμμμ.διορθώνω... οι επικίνδυνες συσπασεις μου είχε πει ότι κάνουν τόσο πονο

Lilypie - (Lzpn)

Όντως όταν υπάρχει πρόβλημα είναι επίπονες που σημαίνει ότι ξεκινάει τοκετός.Αν αυτό γίνει πολύ νωρίτερα Ίσως προτεινει Εισαγωγή σε νοσοκομείο η απλά ξάπλα .Δεν πονάνε γενικα.είναι αυτό που λένε πετρωνει η κοιλια

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

1 hour ago, ERIANTON είπε:

Καλημέρα στην όμορφη παρέα μας!!!

Πόσο τέλεια μέρα?Πόσο πολύ λατρεύω αυτόν τον καιρο?

Πώς είστε κοριτσάκια? 

Καλημερα ειρηνακι μου! Εμεις εχουμε ήλιο αλλα κανει λιγο ψυχρά. Μας έβρεξε το βραδυ. Εβαλα ζακετουλα κ έπιασα να πλέκω.. επίσης πηγα τουαλέτα τωρα το πρωι χωρις να παρω χτες το βραδυ χαπι! Το γιορτάζω! Αχαχα εσυ;; 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Καλημερα ειρηνακι μου! Εμεις εχουμε ήλιο αλλα κανει λιγο ψυχρά. Μας έβρεξε το βραδυ. Εβαλα ζακετουλα κ έπιασα να πλέκω.. επίσης πηγα τουαλέτα τωρα το πρωι χωρις να παρω χτες το βραδυ χαπι! Το γιορτάζω! Αχαχα εσυ;; 

Μπράβο !!!Τι έφαγες χτες?Δες Μήπως από αυτά που έφαγες βοηθάει λίγο .

Εδώ στα νότια που μένω βρέχει από τις 7 το πρωί.Όταν δεν υπάρχει ζέστη είναι όλα υπέροχα.Είσαι ξάπλα εσυ?Σήμερα με έπιασε και ήπια γάλα το πρωί με λίγο καφέ 3 λεπτές φέτες ψωμί με μερέντα και ψωμί τυρί γαλοπούλα.Υποτίθεται ότι δεν είχα κόψει τα πολλά πολλά.Ελπίζω να μην συνεχίσω Έτσι την ημέρα μου 

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ERIANTON είπε:

Μπράβο !!!Τι έφαγες χτες?Δες Μήπως από αυτά που έφαγες βοηθάει λίγο .

Εδώ στα νότια που μένω βρέχει από τις 7 το πρωί.Όταν δεν υπάρχει ζέστη είναι όλα υπέροχα.Είσαι ξάπλα εσυ?Σήμερα με έπιασε και ήπια γάλα το πρωί με λίγο καφέ 3 λεπτές φέτες ψωμί με μερέντα και ψωμί τυρί γαλοπούλα.Υποτίθεται ότι δεν είχα κόψει τα πολλά πολλά.Ελπίζω να μην συνεχίσω Έτσι την ημέρα μου

Τα χειροτερα εφαγα χτες !! Το πρωι ενα Τοστ, μεσημερι κεφτεδάκια με ρυζι κ τηγανητες μελιτζανες κ το απογευματακι ομελέτα με γαλοπούλα. Ουτε σαλατα, ουτε γαλα ουτε Γιαουρτι τιποτα.. Αχαχαχ τι να πεις... δεν μπορω! Σηκώνω τα χέρια ψηλά!! Ναι ξαπλα, με μουσικούλα κ τσιγκελάκι.. σαν τις γιαγιάδες μας... ελπιζω σε λιγο να εμφανιστεί κανενας δικός μου... ο ανδρας που πηγε πρωι πρωι στο εξοχικό για να καθαρίσει τον κήπο. Δεν βλεπω να πατάμε... 

Ειναι κάποιες μερες που θες να φας βρε παιδι μου. Ισως αυτη να ειναι μια μερα. Καλυτερα ομως να τρως καλα το πρωι κ στη συνεχεια να μειώνεις..

Καμια φορα, δεν ξερω αν το εχετε παθει, τρωω κ μετα απο λιγο παλι πειναω ή γεμίζει το στόμα μου σάλια. Περίεργα πραγματα.... 

1WWgp3.png

Αυτό έπαθα σημερα(καλα το εχω ξαναπάρει) έφαγα τα πρώτα και μετά πάλι γαλοπούλα τυρί ψωμί γύρω στις 9 και τωρα που το λέμε σαν κάτι να μου λείπει.

Ξαπλώνω από δω ξαπλώνω από κει προσπαθώ να νιώσω κάτι αλλά τίποτα.Μ'αρέσει που λένε ότι στα Δευτέρα το νιώθουμε νωρίτερα.....

ΑΧ Πόσο θέλω να το νιώσω .Πριν κάνα δυο εβδομάδες ένιωσα σαν τρία συνεχόμενα χτυπήματα κάτω από τον αφαλό  αλλα μάλλον  Ήταν κάνας μυς.Και τα ξημερώματα 4 με 5 νιώθω συνεχόμενα έναν ήχο σαν Όταν πίνουμε πολύ νερό που κουνιομαστε και το ακούμε μέσα να κάνει γκλου γκλου το νερό.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ERIANTON είπε:

Αυτό έπαθα σημερα(καλα το εχω ξαναπάρει) έφαγα τα πρώτα και μετά πάλι γαλοπούλα γυρισμό γύρω στις 9 και τ τα που το λέμε σαν κάτι να μου λείπει.

Ξαπλώνω από δω ξαπλώνω από κει προσπαθώ να νιώσω κάτι αλλά τίποτα.Μ'αρέσει που λένε ότι στα Δευτέρα το νιώθουμε νωρίτερα.....

ΑΧ Πόσο θέλω να το νιώσω .Πριν κάνα δυο εβδομάδες ένιωσα σαν τρία συνεχόμενα χτυπήματα κάτω από τον αφαλό  αλλα μάλλον  Ήταν κάνας μυς.Και τα ξημερώματα 4 με 5 νιώθω συνεχόμενα έναν ήχο σαν Όταν πίνουμε πολύ νερό που κοιμόμαστε και το ακούμε μέσα να κάνει γκλου γκλου το νερό.

Νομιζω σε 3'βδομαδες θα τα νοιωσουμε! Πλάκα θα εχει!! Φοβαμαι να πω τι ενοιωσα γιατι μπορει να ειναι το χαζό εντερο! Αχαχαχαχα 

κραταει καποια κοπελα ημερολογιο; επειδη ειμαι ξαπλα ολη μερα απο την αρχη, αγόρασα ενα ημερολογιο εγκυμοσυνης. Κοριτσια ειναι πολυ καλο. Γράφω καθε μερα τις σκέψεις μου, περιστατικά που γίνονται κ αφορούν την εγκυμοσυνη. Γενικα με βοηθάει στην ψυχολογία. Ειναι σαν να μιλάς με το μικρούλι. 

1WWgp3.png

Δεν είναι περίεργο μπορεί να το ένιωσες.Στην αυχενική το έβλεπα να χοροπηδάει και να κάνει τούμπες και λέω μα να μην νιωθωΤίποτα?

Εσυ κοριτσάκι θα κάνεις αμνιοπαρακεντηση?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...