Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Κ μένα κορίτσια πιάνουν κολικοί εντέρου μια κατάσταση που ούτε να μιλήσω δεν μπορώ γιατί πιάνει πιο πολύ κάθομαι ακίνητη! Σαν να σκίζεται το έντερο . Δεν ξέρω αν το έχει νιώσει καμία. Εγώ κ μια φορά την εβδομάδα πήγαινα. Είχα από μωρό θέμα μεγάλο . Κ φυσικά κανένα δαμάσκηνο δημητριακό δεν μου κάνει τπτ εκτός από κολικούς.  Στις εγκυμοσύνες μόνο με σιρόπια την βγάζω. Τώρα πάω κάθε 2 μέρες στην καλύτερη. Πιο συχνά κάθε 3η μέρα απλά πάντα με κολικούς. 

Αχ βρε ελπιδα μου κ εσυ. Νοιωθεις βάρος χαμηλά κ λιγο αριστερά; εγω εκει το πιάνω. Κουνιέται. Στο πρωτο μωρο με πηγαν στο αγιο λουκα κ μου ειχαν κανει κλισμα. Δεν το ξανακάνω. Προτιμώ αυτα. Προς το παρόν ειμαι καλα. Βρηκα μια λύση. 

κ εμενα σιρόπι μου ειπε αλλα δεν βρήκε ο ανδρας μου πηγε σε 3 φαρμακεία έλεος. Στο τελος μας ειπε ο γιατρος μας πως κανουν κ τα χαπια.  

Λετε να τραβήξει αυτο κι αλλο;; 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δαν σας προλαβαίνω καθόλου Σήμερα!!!

Ρε κορίτσια με τον σίδηρο ανεβαίνει και ο αιματοκρίτης? Γιατί η πεθερά μου μου λέει όχι.Τεσπα,Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,λίγο πολύ τα ίδια περνούμε.

Για το θέμα τις τουαλέτας πιστεύω ότι υπάρχει θέμα που με την εγκυμοσύνη επιδεινώνεται.Εγώ δεν είχα ποτέ δόξα τω Θεό.

Για γάλα που γράφετε εννοείτε το Μαγνησίας?Νομίζω όλα αυτά που τρώμε για να βοηθήσουν Πρέπει να γίνεται συστηματικά Όχι μια μέρα.ας πούμε λέμε φρούτα και λαχανικά.αν φάτε καρότο θα γίνουν πέτρα.Όταν ο μικρός μου είχε διάρροια του έδινα ωμό καρότο και η επόμενη κένωση ήταν "δεμένα" .θέλω να πω με αυτό ότι κάποια τρόφιμα δεν βοηθάνε και αν δεν το ξέρουμε Ίσως επιβαρύνουν την κατάσταση.

@Elpidaaa λογικό είναι να πονάς αν δεν πας τακτικά στην τουαλέτα.

4ywWp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Αχ βρε ελπιδα μου κ εσυ. Νοιωθεις βάρος χαμηλά κ λιγο αριστερά; εγω εκει το πιάνω. Κουνιέται. Στο πρωτο μωρο με πηγαν στο αγιο λουκα κ μου ειχαν κανει κλισμα. Δεν το ξανακάνω. Προτιμώ αυτα. Προς το παρόν ειμαι καλα. Βρηκα μια λύση. 

κ εμενα σιρόπι μου ειπε αλλα δεν βρήκε ο ανδρας μου πηγε σε 3 φαρμακεία έλεος. Στο τελος μας ειπε ο γιατρος μας πως κανουν κ τα χαπια.  

Κ εγώ έχω φτάσει στα επείγοντα από κολικούς. Ψάξε το σιρόπι. Από την αρχή ως το τέλος έτσι ήμουν. Κ τώρα ξέρω έτσι θα είναι. Απλά μετά τον 7ο πλέον γίνεται πιο δύσκολα γιατί έκανα κ συσπάσεις από κολικούς. Εμένα με πιάνει κολικος που κόβει την ανάσα σε όλη την περιοχή εντέρου. Όλη την κοιλιά δλδ κ κάθομαι ακίνητη μέχρι να καταφέρω να παω στην τουαλέτα. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 33 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Γιατί με το κλίσμα τι έγινε.Μια χαρά είναι αλλά δεν πρέπει λένε συχνά γιατί αδρανεί το εντερο

4ywWp2.png

Just now, Elpidaaa είπε:

Κ εγώ έχω φτάσει στα επείγοντα από κολικούς. Ψάξε το σιρόπι. Από την αρχή ως το τέλος έτσι ήμουν. Κ τώρα ξέρω έτσι θα είναι. Απλά μετά τον 7ο πλέον γίνεται πιο δύσκολα γιατί έκανα κ συσπάσεις από κολικούς. Εμένα με πιάνει κολικος που κόβει την ανάσα σε όλη την περιοχή εντέρου. Όλη την κοιλιά δλδ κ κάθομαι ακίνητη μέχρι να καταφέρω να παω στην τουαλέτα. 

Πω ρε παιδι μου! Τι ταλαιπωρία κ φόβος μαζι! 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Just now, ERIANTON είπε:

Γιατί με το κλίμα τι έγινε.Μια χαρά είναι αλλά δεν πρέπει λένε συχνά γιατί αδρανεί το εντερο

Γιατι δεν θελω τιποτα στο κωλαρακι μου. Πείτε το οπως θελετε αλλα δεν θελω. Μισώ τα υποθετα. Απο μωρο ετσι. Αφού η μαμά μου υπέφερε μαζι μου. Ελιωνε στο χερι της κ δεν μπορούσε να το βαλει. Εγω να τσιρίζω. Τι να σας πω.. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Περιμένω  την Δευτέρα να δω τα αποτελέσματα της αυχενικής Επιτέλους κ το μωρούλι μου μπας κ φανεί το φύλο.  @ERIANTON εσύ είχες καλά αποτελέσματα κορίτσι μου.  Οπότε δεν θα κάνεις καμία άλλη εξέταση σωστά?

πρίν από 1 λεπτό , Dwroulita85 είπε:

Γιατι δεν θελω τιποτα στο κωλαρακι μου. Πείτε το οπως θελετε αλλα δεν θελω. Μισώ τα υποθετα. Απο μωρο ετσι. Αφού η μαμά μου υπέφερε μαζι μου. Ελιωνε στο χερι της κ δεν μπορούσε να το βαλει. Εγω να τσιρίζω. Τι να σας πω.. 

Κ εγώ.  

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Elpidaaa είπε:

Περιμένω  την Δευτέρα να δω τα αποτελέσματα της αυχενικής Επιτέλους κ το μωρούλι μου μπας κ φανεί το φύλο.  @ERIANTON εσύ είχες καλά αποτελέσματα κορίτσι μου.  Οπότε δεν θα κάνεις καμία άλλη εξέταση σωστά?

Κ εγώ.  

Αχαχαχαχα κατι εχουμε φίλη μου!! 

Με το καλο να το δεις το βλασταρακι σου. Εμενα μου ειπε μαλλον κοριτσακι αλλα δεν του αρεσουν οι πιθανότητες... Αχαχα εχω τραβήξει τοσα που λεω παναγια μου γερο να ναι κ οτι να ναι! Φαντασου ουτε που ρώτησα! Αχαχαχα 

1WWgp3.png

6 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Ρε κοριτσια οι κοιλιες σας πως ειναι; εγω τη νιωθω τεραστια αλλα ολοι μου λενε δε φαινεται οτι εισαι εγκυος, σαν να παχυνες φαινεται. Τι καλοι!! Εχω παρει 3.5 κιλα αλλα ειμαι ευχαριστημενη γιατι δεν προσεχω καθολου...

Η δική μου κοιλιά είναι φλατ.εΧτες το έλεγα στην κοπέλα που μου έκανε υπέρηχο.Την ρώτησα αν το αμνιακό υγρό είναι φυσιολογικό γιατί δεν φαίνεται ότι είμαι έγκυος.Είναι φυσιολογικό και δεν φαίνεσαι έγκυος μου λέει γιατί είναι πολύ νωρίς.Τι να πω ?Ξεκίνησα με 68  κιλά και έφτασα 63,8.Ευτυχώς γιατί σκεφτόμουν ότι δεν θέλω να φτάσω πάνω από τα 80 κιλά.στην πρώτη εγκυμοσύνη ηταν σουπερ ξεκίνησα 60 τελείωσα 70(71).Μακάρι να καταφέρω να μην τα περάσω.Έχω κόψει γλυκά και αλάτι και όχι φαγητό μετα της 20.30.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Dwroulita85 είπε:

Με το καλο να το δεις το βλασταρακι σου. Εμενα μου ειπε μαλλον κοριτσακι αλλα δεν του αρεσουν οι πιθανότητες... Αχαχα εχω τραβήξει τοσα που λεω παναγια μου γερο να ναι κ οτι να ναι! Φαντασου ουτε που ρώτησα! Αχαχαχα 

Εγώ έχω αγωνία πλέον το δικαιούμαι.  Γιατί στο πρώτο μου παιδάκι με είχαν τρελάνει 6 μηνών 1προς 30 πιθανότητες για down. Στο τέλος έμαθα το φύλο. Ε όχι σε αυτήν την εγκυμοσύνη είμαι πιο δυνατή κ αισιόδοξη. Περιμένω  πως κ πως να μάθω το φυλο κ να κάνω όνειρα .αυτα που στερήθηκα στον γιόκα μου κ έχω τύψεις 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Μια χαρά!!χαχα

4ywWp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ERIANTON είπε:

Η δική μου κοιλιά είναι φλας.Χτες το έλεγα στην κοπέλα που μου έκανε υπέρηχο.Την ρώτησα αν το αμνιακό υγρό είναι φυσιολογικό γιατί δεν φαίνεται ότι είμαι έγκυος.Είναι φυσιολογικό και δεν φαίνεσαι έγκυος μου λέει γιατί είναι πολύ νωρίς.Τι να πω ?Ξεκίνησα με 68  κιλά και έφτασα 63,8.Ευτυχώς γιατί σκεφτόμουν ότι δεν θέλω να φτάσω πάνω από τα 80 κιλά.στην πρώτη εγκυμοσύνη ηταν σουπερ ξεκίνησα 60 τελείωσα 70(71).Μακάρι να καταφέρω να μην τα περάσω.Έχω κόψει γλυκά και αλάτι και όχι φαγητό μετα της 20.30.

Εγώ έχω κοιλίτσα αν και κιλά δεν πήρα γιατί δεν τρώω πολύ. Δεν έχω όρεξη. Αλλά έξω κόσμος κανονικά με βλέπει ότι είμαι έγκυος ρωτάνε πόσο είμαι. 

πρίν από 6 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Να βάλουμε στο πινακακι ότι περιμένετε κοριτσάκι?? Το πολύ πολύ το αλλάζουμε :-P 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Εγώ έχω αγωνία πλέον το δικαιούμαι.  Γιατί στο πρώτο μου παιδάκι με είχαν τρελάνει 6 μηνών 1προς 30 πιθανότητες για down. Στο τέλος έμαθα το φύλο. Ε όχι σε αυτήν την εγκυμοσύνη είμαι πιο δυνατή κ αισιόδοξη. Περιμένω  πως κ πως να μάθω το φυλο κ να κάνω όνειρα .αυτα που στερήθηκα στον γιόκα μου κ έχω τύψεις 

Σίγουρα η καθε μια εχει τραβήξει τα δικα της κ το βασικό ειναι η ψυχολογία μας! Οτι αισθανεσαι κοριτσακι μου. Ξερω ποσο δύσκολο ειναι. Αυτη τη φορα ομως δεν θα ειναι το ίδιο! Άντε κ οταν γίνω καλα, περιμενω παραγγελίες για να σας κανω τα κουβερτάκια σας!! Αχαχααχ ροζ κ μπλε παρακαλώ!! Αχαχαχα 

κ εγω εχω κοιλια αλλα νομιζω πως φαινεται σαν πάχος κ πρήξιμο απο τα χαζό φαρμακα! 

• Μου αρέσει 3

1WWgp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Dwroulita85 είπε:

Σίγουρα η καθε μια εχει τραβήξει τα δικα της κ το βασικό ειναι η ψυχολογία μας! Οτι αισθανεσαι κοριτσακι μου. Ξερω ποσο δύσκολο ειναι. Αυτη τη φορα ομως δεν θα ειναι το ίδιο! Άντε κ οταν γίνω καλα, περιμενω παραγγελίες για να σας κανω τα κουβερτάκια σας!! Αχαχααχ ροζ κ μπλε παρακαλώ!! Αχαχαχα 

κ εγω εχω κοιλια αλλα νομιζω πως φαινεται σαν πάχος κ πρήξιμο απο τα χαζό φαρμακα! 

Νομίζω έχεις δίκιο για τα φάρμακα κ την κοιλιά! Κ εγώ πίνω πολλά. Συν τα υγρά νερα χυμους πφφφφ 

Φτιάχνεις κουβερτακια ? Πλέξιμο??

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...