Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλημέρα σας!!!!

ΠΩΠΩ Ποσά γράψατε ρε κορίτσια?Ρε κορίτσια το φιλισιν το πίνεται όλες?Εμένα μου είπε να το σταματήσω και να ξεκινήσω δεύτερο σίδηρο.Σκέφτομαι από βδομάδα να κάνω εξετάσεις για  και για το  σιδηρο και αν έχει πέσει να ξεκινήσω.Μου έχει γράψει κάτι εξετάσεις για γονοκοκκο και κάτι περίεργες .δεν θα έπρεπε να μου γράψει για χοληστερίνη και άλλες βιοχημικές?

Εγω παιρνω Folidex (φυλλικο οξυ) πριν τη συλληψη. Τωρα το σταματαω γιατι ξεκινησα απο σημερα 1 σιδηρο καθε πρωι που περιεχει και φυλλικο. Εξετασεις χοληστερινης δε μου εχει γραψει. Εκτος απο το πρωτο μεγαλο πακετο που εκανα στην αρχη, τωρα μου εγραψε κατι λιγες να τις κανω πριν παω τον επομενο μηνα. Απο μια γρηγορη ματια που εριξα εχει παλι για τοξοπλασμα και κυτταρομεγαλοϊο για αντισωματα (δεν ειχα αντισωματα), σιδηρο και φεριτινη ορου και γενικη αιματος και ουρων.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα! 

@ERIANTON ενω παιρνω σιδηρο με φυλλικο μεσα, ο τωρινος γιατρος μου λεει να παιρνω κ εξτρα φιλισιν, καμια φορα το παιρνω οταν το θυμαμαι. Η παλια μου γιατρος δεν μου εδινε εξτρα. Πιστευω εισαι οκ κ να το σταματήσεις... 

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Καλημερα κοριτσια μου! Κ εμενα μετα απο εξετασεις μου ειπε να συνεχισω φολιντεξ κ σίδηρο. Ειμαι στα φυσιολογικα όρια ειπε αλλα δεν τα κόβουμε. Πέρα απο αυτα παιρνω κ βιταμίνη D γιατι εχω ανεπάρκεια. Τα αλλα που καταναλωνω ειναι της αιματολόγου κ του εξωσωματικου. Μονο το Σαλοσπίρ έκοψα λόγω αιματώματος. 

1WWgp3.png

Ρε κοριτσια οι κοιλιες σας πως ειναι; εγω τη νιωθω τεραστια αλλα ολοι μου λενε δε φαινεται οτι εισαι εγκυος, σαν να παχυνες φαινεται. Τι καλοι!! Εχω παρει 3.5 κιλα αλλα ειμαι ευχαριστημενη γιατι δεν προσεχω καθολου...

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

@IoannaMas αυτο σκεφτομουν κι εγω χθες βραδυ. Παρολο που εχει φουσκωσει η κοιλιτσα λιγο, οταν ειμαι ξαπλωμενη η ντυμενη δε φαινεται τιποτα ακομα. Απο κιλα επειδη εχω παραπανω και φοβαμαι μην ξεφυγω εχω χασει και 3 για να εχω περιθωριο για μετα. Εννοειται δεν κανω διαιτα αλλα εχω κοψει καφεδες και γλυκα οποτε κατα συνεπεια δεν καταναλωνω την ιδια ζαχαρη με πριν καθως και φαστ φουντ σνακ κλπ και ψωμι ελαχιστο πλεον γιατι μου το απαγορευσε τελειως το λευκο.

tt1db33b

11 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Το έπαιρνα για 3 μερες 3 φορες τη μερα. Χτες το βραδακι εκανα λίγη διαρροια κ σημερα δεν πηρα καθολου. Αλλα δεν πηγα κι ολας! Αχαχα οποτε Ξανα πηρα τωρα το βραδυ για να παω αυριο. Ειναι θεμα οργανισμού. Ο γιατρος μου ειπε απο δω κ πέρα να το ρυθμίσω εγω. Πριν την διαρροια ηταν τελεια. Ξεκούραστα τι να σου πω! Απόλαυση βρε αδερφέ! Αν εχεις τοσο θεμα οπως εγω -4 μερες αποχής με πόνο- στο προτείνω. Ειναι χαπάκια και αρχικά τα έπαιρνα πρωι- μεσημερι- βραδυ. Απο σημερα μονο βραδυ κ αυτο γιατι οπως ειπα δεν πηγα καθολου τουαλέτα σημερα. Μακαρι να βοηθησα. Ειναι πολυ ζόρι. Μεσα μου πιστεύω πως απο το πολυ σφίξιμο κ ζόρι εκανα την μικρη αποκόλληση. Ειχα τρελαθει. Τι να σας πω... κρύος ιδρώτας. 

Αχ βρε Δώρα μου..είναι όντως μεγάλο ζορυ.  Εσύ κάνεις 4 μέρες να πας... εγω πηγαίνω κάθε πρωί και κάνω πολύ λίγο άλλες φορές με ζορυ άλλες λίγο καλύτερα κ όμως πάλι ποναω μες τη μέρα κ πάλι νιώθω ότι θέλω κ άλλο να κάνω αλλά δεν ..μου έρχεται ξανά την άλλη μέρα το πρωί.  Κ επειδή κ εγώ ήξερα ότι αυτό το χάπι το παίρνουν όσες κάνουν πάνω από 3 μέρες να πάνε...δεν τον πήρα...  γιατι έστω κ λιγο πάω το πρωι...  φφφφ

Πάντως μέρα από πόση ώρα σε πιάνει; σε πιάνει όπως το υποθετο; δλδ σε κάνει να τρέξεις αμέσως τουαλετα;

Lilypie - (Lzpn)

πρίν από 5 λεπτά , Rena87 είπε:

Αχ βρε Δώρα μου..είναι όντως μεγάλο ζορυ.  Εσύ κάνεις 4 μέρες να πας... εγω πηγαίνω κάθε πρωί και κάνω πολύ λίγο άλλες φορές με ζορυ άλλες λίγο καλύτερα κ όμως πάλι ποναω μες τη μέρα κ πάλι νιώθω ότι θέλω κ άλλο να κάνω αλλά δεν ..μου έρχεται ξανά την άλλη μέρα το πρωί.  Κ επειδή κ εγώ ήξερα ότι αυτό το χάπι το παίρνουν όσες κάνουν πάνω από 3 μέρες να πάνε...δεν τον πήρα...  γιατι έστω κ λιγο πάω το πρωι...  φφφφ

Πάντως μέρα από πόση ώρα σε πιάνει; σε πιάνει όπως το υποθετο; δλδ σε κάνει να τρέξεις αμέσως τουαλετα;

Ρενα μου να μην ζορίζεσαι καθολου. Μου το τόνισε ο γιατρος. Την πρωτη μερα άρχισε αλλα Φαντασου πως ειχα πολλες μερες κ ηταν πέτρα αυτα. Για κλισμα θα με πήγαιναν στο νοσοκομείο. Ασε. Αφού ενοιωθα το εντερο μου πεταγμενο. Το καλο ειναι οτι δεν σου φέρνει διαρροια αλλα ειναι μαλακα χωρις ζόρι. Πηρα χτες το βραδυ, σημερα το πρωι πηγα κανονικα. Λεω καθε βραδυ να το παιρνω. Βεβαια ειναι κ θεμα οργανισμού. 

Σιγουρα ομως να μην ζορίζεσαι!! Κοιτά τι επαθα εγω με την αποκόλληση. Σου λεω εσπρωχνα πολυ κ με ειχε πιάσει απελπισία. 

Επισης παιρνω πολλα ουτροτζεσταν κ απο το στόμα κ ενέσιμα που αυτα προκαλούν αδρανοποίηση του εντέρου. Ειμαι κ ξαπλα τοσους μηνες.. Ας τα! 

1WWgp3.png

11 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

@Rena87 ασε μια απ' τα ιδια. Ειναι προσφατη η αποβολη κι οπως εχω ξαναπει ειμαι απιστευτα φοβισμενη.

Τωρα μπηκα στον 4ο και μου ξεκινησε συμπληρωματα σιδηρο, ασβεστιο, μαγνησιο. Το μαγνησιο οκ ειναι καλο για να μην κανει συσπασεις η μητρα το επαιρνα με το που ειδα αιμα. Με τον σιδηρο αγχωνομαι λιγο επειδη εχω δει που λετε για δυσκοιλιοτητα. Με το ασβεστιο αγχωνομαι πολυ γιατι εχω διαβασει οτι προκαλει συσπασεις (αυτο μας ελειπε τωρα).

Εμένα μου έδωσε από την αρχή σιδηρο κ φιλισιν  κ μαγνησιο γιατί ειχα πονακια κ κραμπες που μάλλον είναι από το εντερο κ το ασβέστιο τώρα που μπήκα στον 4ο.. δεν έχω ακούσει κάτι τετοιο για το ασβέστιο...κ ούτε θέλω να τα βάζω σου μυαλό μου γιατί θα τρελαθω.. κανω ότι μου λέει ο γιατρός αφού αποφάσισα να τον εμπιστευτω...αυτόν είχε κ η κουνιαδα μου κ στα δύο μωρακια κ ήταν σούπερ σε όλα... και ότι θέλει ο θεός!

Όσο για το σιδηρο.. εμένα όλα μου χειροτερευαν τη δυσκοιλιοτητα... απο όταν μου ξεκίνησε ferrobival πηγαίνω κάθε πρωί... το διάλυω στο νερό κ έχει κ τέλεια γεύση...

πρίν από 8 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Ρενα μου να μην ζορίζεσαι καθολου. Μου το τόνισε ο γιατρος. Την πρωτη μερα άρχισε αλλα Φαντασου πως ειχα πολλες μερες κ ηταν πέτρα αυτα. Για κλισμα θα με πήγαιναν στο νοσοκομείο. Ασε. Αφού ενοιωθα το εντερο μου πεταγμενο. Το καλο ειναι οτι δεν σου φέρνει διαρροια αλλα ειναι μαλακα χωρις ζόρι. Πηρα χτες το βραδυ, σημερα το πρωι πηγα κανονικα. Λεω καθε βραδυ να το παιρνω. Βεβαια ειναι κ θεμα οργανισμού. 

Σιγουρα ομως να μην ζορίζεσαι!! Κοιτά τι επαθα εγω με την αποκόλληση. Σου λεω εσπρωχνα πολυ κ με ειχε πιάσει απελπισία. 

Επισης παιρνω πολλα ουτροτζεσταν κ απο το στόμα κ ενέσιμα που αυτα προκαλούν αδρανοποίηση του εντέρου. Ειμαι κ ξαπλα τοσους μηνες.. Ας τα! 

Δε μπορώ να μη ζοριζομαι... ποναωωωω...αν δνε κάνω πονάει η κοιλια μου ...με πιάνουν κολικοι...κουνιεται το εντέρο πέρα δωθε.. με πιανει δυσφορια κ νεύρα.. κάθομαι στην τουαλέτα κ κλαιω που θέλω κακά κ δεν μπορώ... το νιώθω ότι θέλω κ δεν βγαίνει κ βουρλιζομαι... φφ. άσε...  

Νόμιζα ότι το ντουλκολαξ δεν κάνει για καθημερινή χρήση.. ότι είναι η δόση 3 τη μέρα για να πας κ μετά στοπ.. λαθος;

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

πρίν από 14 λεπτά , Rena87 είπε:

Εμένα μου έδωσε από την αρχή σιδηρο κ φιλισιν  κ μαγνησιο γιατί ειχα πονακια κ κραμπες που μάλλον είναι από το εντερο κ το ασβέστιο τώρα που μπήκα στον 4ο.. δεν έχω ακούσει κάτι τετοιο για το ασβέστιο...κ ούτε θέλω να τα βάζω σου μυαλό μου γιατί θα τρελαθω.. κανω ότι μου λέει ο γιατρός αφού αποφάσισα να τον εμπιστευτω...αυτόν είχε κ η κουνιαδα μου κ στα δύο μωρακια κ ήταν σούπερ σε όλα... και ότι θέλει ο θεός!

Όσο για το σιδηρο.. εμένα όλα μου χειροτερευαν τη δυσκοιλιοτητα... απο όταν μου ξεκίνησε ferrobival πηγαίνω κάθε πρωί... το διάλυω στο νερό κ έχει κ τέλεια γεύση...

Δε μπορώ να μη ζοριζομαι... ποναωωωω...αν δνε κάνω πονάει η κοιλια μου ...με πιάνουν κολικοι...κουνιεται το εντέρο πέρα δωθε.. με πιανει δυσφορια κ νεύρα.. κάθομαι στην τουαλέτα κ κλαιω που θέλω κακά κ δεν μπορώ... το νιώθω ότι θέλω κ δεν βγαίνει κ βουρλιζομαι... φφ. άσε...  

Νόμιζα ότι το ντουλκολαξ δεν κάνει για καθημερινή χρήση.. ότι είναι η δόση 3 τη μέρα για να πας κ μετά στοπ.. λαθος;

Τα ιδια ακριβώς!!! Μονο που εγω σαν χαζη ζορίστηκα παρα παρα πολυ και να τα αποτελέσματα. 

Καλυτερα να παρεις τον γιατρο σου. Εμενα μου ειπε να το ρυθμίσω μονη μου. Ειναι καθαρά θεμα οργανισμού. Απο μικρη ειχα θεμα κ τωρα με ολα αυτα εγινα χειροτερα. Πρεπει μου ειπε καθε μερα να πηγαίνω τουαλέτα κ να μην ζοριζομαι. Οποτε μια μερα παιρνω μια μερα Οχι. Ενοιωθα ενα μόνιμο βάρος χαμηλά κ ολο να πετρώνει, να πετάγεται κ να με ποναει. Δεν αντέχεται. 

Φυσικα η καθεμία μας ειναι μοναδική περίπτωση οπως κ με μοναδική εγκυμοσυνη. Γνώμες κ εμπειρίες λεμε αλλα τον γιατρος μας, αφού τον εχουμε επιλέξει, πρεπει να τον ρωτάμε κ να τον εμπιστευόμαστε. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια δοκιμαστε κ γαλα με βρωμη quaker κ τα δαμασκηνα sunsweet.. Ειναι κριμα να πατε ολο με φαρμακα ενω μπορειτε λιγο να βοηθησετε με τη διατροφη. Κ μια κουταλια σουπας  λαδι ωμο το πρωί..(ειναι αηδια αλλα λειτουργει!) 

Σιγουρα η ξαπλα δεν βοηθαει το εντερο να ενεργοποιηθει αλλα σ αυτο δεν μπορειτε να κανετε κατι...

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 13 λεπτά , IoannaMas είπε:

Κοριτσια δοκιμαστε κ γαλα με βρωμη quaker κ τα δαμασκηνα sunsweet.. Ειναι κριμα να πατε ολο με φαρμακα ενω μπορειτε λιγο να βοηθησετε με τη διατροφη. Κ μια κουταλια σουπας  λαδι ωμο το πρωί..(ειναι αηδια αλλα λειτουργει!) 

Σιγουρα η ξαπλα δεν βοηθαει το εντερο να ενεργοποιηθει αλλα σ αυτο δεν μπορειτε να κανετε κατι...

Και γιαούρτια ειδικά εχει κ γαλα. 

Προσωπικα δεν βοηθηθηκα γιατι εχω απο μικρη προβλημα. Με διατροφη δεν γινεται τιποτα στη φαση που ειμαι.

Εσεις ομως μπορειτε. Κινήστε, χρόνιο προβλημα δεν εχετε οποτε προσπαθήστε διαφορετικά οπως λεει η Ιωάννα. 

1WWgp3.png

πρίν από 49 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Και γιαούρτια ειδικά εχει κ γαλα. 

Προσωπικα δεν βοηθηθηκα γιατι εχω απο μικρη προβλημα. Με διατροφη δεν γινεται τιποτα στη φαση που ειμαι.

Εσεις ομως μπορειτε. Κινήστε, χρόνιο προβλημα δεν εχετε οποτε προσπαθήστε διαφορετικά οπως λεει η Ιωάννα. 

Κ ξερα δαμάσκηνα τρώω...και συκα τρώω....κ φρούτα κ λαχανικα σχεδόν κάθε μέρα τρώω...και βρωμη... το γαλα με τιποτα με πιανει αμεσως κολικος...κ περπατάω κάθε βράδυ μισή ώρα... κ τιποτα!   Εντάξει. Όχι τίποτα... πάω κάθε πρωί έστω λίγο αλλά όλη τη μέρα υποφερω... κ ποναω κ όλο νιώθω ότι θέλω τουαλέτα... φφφφ... ο γιατρός μου λέει ότι πρέπει να αδειασω για αυτό μου δίνει το χάπι όμως εγώ δεν μπορώ να το πάρω...  στην αίσθηση ότι με πιανει κόψιμο λυποθυμω... και του το ειπα.. αλλά επιμένει να το πάρω γιατί πρέπει να αδειασω.. φφφφ δε μπορώ...   

Για αυτο ρωτήσω μήπως το ντουφαλακ σας πιάνει; έστω πιο αργά αλλά δεν πειράζει..

Lilypie - (Lzpn)

πρίν από 4 λεπτά , Rena87 είπε:

Κ ξερα δαμάσκηνα τρώω...και συκα τρώω....κ φρούτα κ λαχανικα σχεδόν κάθε μέρα τρώω...και βρωμη... το γαλα με τιποτα με πιανει αμεσως κολικος...κ περπατάω κάθε βράδυ μισή ώρα... κ τιποτα!   Εντάξει. Όχι τίποτα... πάω κάθε πρωί έστω λίγο αλλά όλη τη μέρα υποφερω... κ ποναω κ όλο νιώθω ότι θέλω τουαλέτα... φφφφ... ο γιατρός μου λέει ότι πρέπει να αδειασω για αυτό μου δίνει το χάπι όμως εγώ δεν μπορώ να το πάρω...  στην αίσθηση ότι με πιανει κόψιμο λυποθυμω... και του το ειπα.. αλλά επιμένει να το πάρω γιατί πρέπει να αδειασω.. φφφφ δε μπορώ...   

Για αυτο ρωτήσω μήπως το ντουφαλακ σας πιάνει; έστω πιο αργά αλλά δεν πειράζει..

Σε καταλαβαινω. Χτες που δεν πηρα δεν  πηγα ολη μερα κ αποφάσισα να το παρω βραδυ. 

Το πρωι που σηκωθηκα εκανα πολλα κ μαλακα. Δεν ζορίστηκα. Δεν ηταν διαρροια. 

Σημερα λεω να μην παρω ουτε το βραδυ για να δω πως θα παει αυριο. Πειραματιζομαι. Φυσικά τρωω φρούτα, σαλατες κλπ παράλληλα. 

1WWgp3.png

Κ μένα κορίτσια πιάνουν κολικοί εντέρου μια κατάσταση που ούτε να μιλήσω δεν μπορώ γιατί πιάνει πιο πολύ κάθομαι ακίνητη! Σαν να σκίζεται το έντερο . Δεν ξέρω αν το έχει νιώσει καμία. Εγώ κ μια φορά την εβδομάδα πήγαινα. Είχα από μωρό θέμα μεγάλο . Κ φυσικά κανένα δαμάσκηνο δημητριακό δεν μου κάνει τπτ εκτός από κολικούς.  Στις εγκυμοσύνες μόνο με σιρόπια την βγάζω. Τώρα πάω κάθε 2 μέρες στην καλύτερη. Πιο συχνά κάθε 3η μέρα απλά πάντα με κολικούς. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...