Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Καλησπερα σας! Την γιατρο της Ευτυχιας την ξερω παρα πολυ καλα, με αυτην εκανα την κορη μου κ δεν θα την αλλαζα ουτε με τον πιο ακριβοπληρωμενο γιατρο ιδιωτικου μαιευτηριου. ΔΕΝ θα κατσει να σου συζητησει τα υπαρξιακα σου προβληματα ΟΥΤΕ θα σου σηκωσει το τηλ για καθε ψιλου πηδημα, εχει παρα πολλες εγκυες κ την δικαιολογω λιγο. Δεν ειναι υπερ των πολλων παρεμβασεων ουτε των φαρμακων. Δεν θα σου πει επισης ποτέ πηγαινε στον ταδε για την εξεταση γιατι δεν μπαινει σε τετοια τριπακια ( πολυ προς τιμην της κατα τη γνωμη μου). Οταν βλεπει μικρες κοπελες δεν δινει κ φαρμακα γενικα γιατι θεωρει οτι κανουν κακο. Εγω μονο με σιδηρο εβγαλα ολη την εγκυμοσυνη αλλα χωρις προβληματα υγειας κ 25 χρονων. Το σημαντικοτερο: με περιμενε πανω απο 24 ωρες για να γεννησω φυσιολογικά, της ελεγα εχω κουραστει καντε μου καισαρικη κ μου ελεγε δεν μπορω μικρη κοπελα να σου κανω καισαρικη χωρις λογο. Τελικα γεννησα φυσιολογικα. Δεν μου ζητησε ουτε ενα ευρω ουτε για τις επισκεψεις (πήγαινα στα πρωινα) ουτε για τη γεννα. Ωστοσο αν της δωσεις κατι θα το παρει, ακομα κ κατι πολυ μικρο. Εγω για ολους αυτους τους λογους τη συστησα κ στην Ευτυχια , τωρα αν εχει προβλημα ειναι δικο της θεμα... Παντως οι εμετοι δε νομιζω οτι κοβονται με σιδηρο ή ασβεστιο, ισως με καποιο βαρυ φαρμακο αλλα εισαι σιγουρη οτι θες να παρεις φαρμακο; 

Οι ιδιωτικοι γιατροι εχουν ωφελος, προφανως κ ο οποιοσδηποτε ιδιωτικος θα ηθελε να σε αναλαβει! 

Σε αυτητην εγκυμοσύνη αλλαξα γιατρο λογω συγγενικου μου προσωπου που διοριστηκε ως γυναικολογος σε δημοσιο μαιευτηριο κ καθαρα για αυτον τον λογο επελεξα αυτον. Αλλα ειμαι λιγο στην αντιθετη πλευρα απ την Ευτυχια, αυτος μου λεει να παιρνω φαρμακα κ να κανω καθε μηνα αιματος κ ουρων κ εγω κανω κ του κεφαλιου μου. Μα του λεω τρελος εισαι θα παω καθε μηνα να με τσιμπανε για το αιμα;  ελπιζω τουλαχιστον να γεννησω φυσιολογικα κ μ αυτον γιατι αλλιως θα ψαχνω την παλια μου γιατρο κ θα ναι αργα! Χαχαχα

• Μου αρέσει 3

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , Rena87 είπε:

Πω βρε κοριτσι πρόσεχε αφού λες ότι σε πονάει κ η κοιλιτσα σου...

Ναι σίγουρα πολλές αλλαγές... απλά με κάθε πονο μου κόβονται τα πόδια... θυμάμαι την αποβολη μου ..για αυτο..:-( κ φοβαμαι πολύ όταν ποναω...

Ναι ειρηνακι μου...σίγουρα θα έχουμε πόνους... αλλά δεν γίνεται να μην έχουμε στην κοιλιά;;; είμαι φοβιτσιαρα ε;! Πάντως ρώτα για το γιο σου πριν πας κ το διωξουν είναι κρίμα...

Ναι...δεν είναι πονοι δυνατοί... αλλά δεν παύει να είναι πονος...   γιατι δεν μπορείς να αναπνευσεις; 

Το πήρες το ντουλκολαξ;;; είχες μέρες να πας τουαλέτα; η μπορείς να το πάρεις κ ας πηγαίνεις κάθε μέρα αλλά από λιγο;  αχ βοήθησε με λίγο σε αυτό γιατί ο γιατρός μου το έδωσε αλλά εγώ φοβαμαι να το παρω γιατί νομίζω ότι θα με πιάσει κόψιμο κ δνε το αντέχω...είχα βάλει μια φορά υποθέτο κ πήγα να λυποθημω στην τουαλέτα όταν μου ήρθε..  λειτουργεί κ αυτό ετσι; κ είπες πήρες 3 κ πήρες κ δεύτερη μερα; αυτό για μια φορά δεν ειναι; 

Επίσης κορίτσια παίρνει καμία ντουφαλακ; αν ναι ..βοηθαει;

Κ εγώ στο γαια θα γεννησω γιατί είναι εκει ο γιατρός μου κ μου είπε τα ίδια χρήματα... τον εμπιστεύομαι πολύ όμως! 

Πάντως γνώμη μου ευτυχία μου διάλεξε να έχεις έναν μόνο γιατρό να ακούς...ετσι θα μπερδευτείς πολύ... αν δεν σε γεμίζει η γιατρός..καλύτερα να την αλλάξεις.. μακάρι να ήξερα κάποιον σε δημόσιο να σε βοηθήσω..

Παντως εξετάσεις κ εμένα δεν μου κάνει κάθε μήνα.. κάναμε μια φορά τον προγεννητικο κ τώρα θα κάνω πάλι τέλος του μήνα που θα ξανα πάω να μας δει... μετα απο 2 μηνες ξανά δλδ εξετάσεις.. αλλά σιδηρο ..φιλισιν..μαγνησιο κ τώρα κ ασβέστιο μου τα έδωσε! 

Το έπαιρνα για 3 μερες 3 φορες τη μερα. Χτες το βραδακι εκανα λίγη διαρροια κ σημερα δεν πηρα καθολου. Αλλα δεν πηγα κι ολας! Αχαχα οποτε Ξανα πηρα τωρα το βραδυ για να παω αυριο. Ειναι θεμα οργανισμού. Ο γιατρος μου ειπε απο δω κ πέρα να το ρυθμίσω εγω. Πριν την διαρροια ηταν τελεια. Ξεκούραστα τι να σου πω! Απόλαυση βρε αδερφέ! Αν εχεις τοσο θεμα οπως εγω -4 μερες αποχής με πόνο- στο προτείνω. Ειναι χαπάκια και αρχικά τα έπαιρνα πρωι- μεσημερι- βραδυ. Απο σημερα μονο βραδυ κ αυτο γιατι οπως ειπα δεν πηγα καθολου τουαλέτα σημερα. Μακαρι να βοηθησα. Ειναι πολυ ζόρι. Μεσα μου πιστεύω πως απο το πολυ σφίξιμο κ ζόρι εκανα την μικρη αποκόλληση. Ειχα τρελαθει. Τι να σας πω... κρύος ιδρώτας. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

πρίν από 1 λεπτό , IoannaMas είπε:

Καλησπερα σας! Την γιατρο της Ευτυχιας την ξερω παρα πολυ καλα, με αυτην εκανα την κορη μου κ δεν θα την αλλαζα ουτε με τον πιο ακριβοπληρωμενο γιατρο ιδιωτικου μαιευτηριου. ΔΕΝ θα κατσει να σου συζητησει τα υπαρξιακα σου προβληματα ΟΥΤΕ θα σου σηκωσει το τηλ για καθε ψιλου πηδημα, εχει παρα πολλες εγκυες κ την δικαιολογω λιγο. Δεν ειναι υπερ των πολλων παρεμβασεων ουτε των φαρμακων. Δεν θα σου πει επισης ποτέ πηγαινε στον ταδε για την εξεταση γιατι δεν μπαινει σε τετοια τριπακια ( πολυ προς τιμην της κατα τη γνωμη μου). Οταν βλεπει μικρες κοπελες δεν δινει κ φαρμακα γενικα γιατι θεωρει οτι κανουν κακο. Εγω μονο με σιδηρο εβγαλα ολη την εγκυμοσυνη αλλα χωρις προβληματα υγειας κ 25 χρονων. Το σημαντικοτερο: με περιμενε πανω απο 24 ωρες για να γεννησω φυσιολογικά, της ελεγα εχω κουραστει καντε μου καισαρικη κ μου ελεγε δεν μπορω μικρη κοπελα να σου κανω καισαρικη χωρις λογο. Τελικα γεννησα φυσιολογικα. Δεν μου ζητησε ουτε ενα ευρω ουτε για τις επισκεψεις (πήγαινα στα πρωινα) ουτε για τη γεννα. Ωστοσο αν της δωσεις κατι θα το παρει, ακομα κ κατι πολυ μικρο. Εγω για ολους αυτους τους λογους τη συστησα κ στην Ευτυχια , τωρα αν εχει προβλημα ειναι δικο της θεμα... Παντως οι εμετοι δε νομιζω οτι κοβονται με σιδηρο ή ασβεστιο, ισως με καποιο βαρυ φαρμακο αλλα εισαι σιγουρη οτι θες να παρεις φαρμακο; 

Οι ιδιωτικοι γιατροι εχουν ωφελος, προφανως κ ο οποιοσδηποτε ιδιωτικος θα ηθελε να σε αναλαβει!

Ιωάννα σε εμπιστεύομαι απλα και γω ηθελα μια δεύτερη γνωμη για να ηρεμησω και απλα μπερδεύτηκα...αποφάσισα να κανω τις εξετάσεις αίματος και αυτες θα μιλήσουν απο μονες τους ...σε ολη μου την ζωη απο μωρο μου εδειναν φαρμακα μονο σε αναγκη κ ειδικά τωρα ουτε ντεπον δεν πινω για να προφυλαξω το μωρο...απλα θελω να κανω το καλύτερο και ναι το σίδηρο δεν σταματά τους εμετούς αλλα τουλάχιστον θα ήμουν υσυχη για την υγεία του μωρου...οπως και να χει δεν πρόκειται να κανω βιαστικες κινήσεις θα περιμένω τις εξετάσεις...Ευχαριστώ ολες για τις συμβουλές γτ με βοηθήσατε να παρω μια απόφαση...

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

Just now, Eutuxia25 είπε:

Ιωάννα σε εμπιστεύομαι απλα και γω ηθελα μια δεύτερη γνωμη για να ηρεμησω και απλα μπερδεύτηκα...αποφάσισα να κανω τις εξετάσεις αίματος και αυτες θα μιλήσουν απο μονες τους ...σε ολη μου την ζωη απο μωρο μου εδειναν φαρμακα μονο σε αναγκη κ ειδικά τωρα ουτε ντεπον δεν πινω για να προφυλαξω το μωρο...απλα θελω να κανω το καλύτερο και ναι το σίδηρο δεν σταματά τους εμετούς αλλα τουλάχιστον θα ήμουν υσυχη για την υγεία του μωρου...οπως και να χει δεν πρόκειται να κανω βιαστικες κινήσεις θα περιμένω τις εξετάσεις...Ευχαριστώ ολες για τις συμβουλές γτ με βοηθήσατε να παρω μια απόφαση...

Ευτυχια μου πόσους εμετους κανεις τη μερα; θεώρειται υπερεμεση η κύηση; αν Οχι Κανε υπομονη κ θα περασουν. Δεν εχουν να σου δώσουν κ κατι πέρα απο τα κλασικά κ αυτο για δίκη σου ανακούφιση. Γιατι να επιβαρύνεις τον εαυτό σου κ το μωρακι μας; το σίδηρο ειναι εντελως αλλο πραγμα. Δεν εχει να κανει με τον εμετο. Επίσης μην ανησυχείς για το μωρακι, μεγαλωνει κανονικα. Φίλη μου που ειχε υπερεμεση κ την έβγαλε σχεδον στο γενεσις με όρους κ κόκα κολα κ έχασε 10 κιλά η μικρούλα της γεννήθηκε μια χαρά κ τωρα στα 3 της πετάει. Κ ειχε πολυ σοβαρό θεμα. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Μπορεί να κανω πρωι με ενα ποτήρι νερο μπορει βράδυ μπορει καθόλου μπορει και δυο την ημέρα ...συνήθως βράδυ που τρώω κανονικά όταν ειμαι εξω φοβάμαι να φαω εκτός απο κατι μικρο...και αν δεν μου έρθει εμετος εχω καουρα και δυσπεψία...

%20url%5D

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Δεν τιθεται θεμα εμπιστοσυνης προς θεου! Τις εμπειρίες μας λεμε ολες κ απο κει κ περα με καποιους γιατρους ταιριαζουμε κ με αλλους οχι. Ο καθε γιατρος θα σου πει κατι διαφορετικο για αυτο κ οπως ειπε κ η ρενα, καλυτερα να ακολουθεις εναν γιατρο για να μην μπερδευεσαι. Καθεμια μας ακολουθει αλλο συστημα κ αυτο δε σημαινει οτι η μια θα εχει πιο υγιες μωρακι απο την αλλη! Εισαι μικρη κ χωρις προβληματα υγειας τι αλλο θες; κ με μαια ,χωρις καν γιατρο μπορεις να γεννησεις ενα πανεμορφο υγιεστατο μωρακι. Ας μην το παμε στο αλλο ακρο βεβαια.

Στον τομεα των γιατρων, υπαρχουν πολλοι γιατροι που εχουν πολυ λεγειν κ σε πειθουν κ σε κανουν να φανταζεσαι οτι ειναι οι καλυτεροι επιστημονες αλλα πολλες φορες αυτοι θα σε στειλουν για αναιτια καισαρικη γιατι πχ θα εχουν κανονισει ταξιδι για τα χριστουγεννα ή γιατι πολυ απλα δεν θα θελουν να τους ξυπνησεις την νυχτα ή την κυριακη. Η γιατρος αυτη λοιπον ειχε ερθει κυριακες μονο για μενα στο νοσοκομειο οταν ειχα περασει την πητ για να μου κανει καρδιοτοκογραφο γιατι της ελεγα οτι θελω να περιμενω μεχρι 42 εβδ κ συμφωνησε κ ερχοταν κυριακες με πολιτικα ρουχα κ δεν μου ζητησε ουτε ενα ευρω. Εγω τα εκτιμω κατι τετοια... 

Τεσπα κ γιατρο να αλλαξεις, βρες καποιον να γεννησεις φυσιολογικα αφου δεν εχεις θεματα υγειας, αυτη να ειναι η πριτεραιοτητα σου... Οι εμετοι θεωρω οτι θα υποχωρησουν βρε κοριτσι ηδη προχωρησε η εγκυμοσύνη, πρεπει να φυγουν απο μονοι τους!

Ο γιατρος που πηγες τι σου ειπε να παιρνεις για την αδυναμια που νιωθεις; σιδηρο κ ασβεστιο; νομιζω αυτα δεν εχουν να κανουν με τους εμετους κ οντας εγκυος μονο κανενα ντεπον αραια κ που επιτρεπεται, διορθωστε με αν κανω λαθος... Σου ειπε να κανεις κατι αλλο ;

πρίν από 24 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Το έπαιρνα για 3 μερες 3 φορες τη μερα. Χτες το βραδακι εκανα λίγη διαρροια κ σημερα δεν πηρα καθολου. Αλλα δεν πηγα κι ολας! Αχαχα οποτε Ξανα πηρα τωρα το βραδυ για να παω αυριο. Ειναι θεμα οργανισμού. Ο γιατρος μου ειπε απο δω κ πέρα να το ρυθμίσω εγω. Πριν την διαρροια ηταν τελεια. Ξεκούραστα τι να σου πω! Απόλαυση βρε αδερφέ! Αν εχεις τοσο θεμα οπως εγω -4 μερες αποχής με πόνο- στο προτείνω. Ειναι χαπάκια και αρχικά τα έπαιρνα πρωι- μεσημερι- βραδυ. Απο σημερα μονο βραδυ κ αυτο γιατι οπως ειπα δεν πηγα καθολου τουαλέτα σημερα. Μακαρι να βοηθησα. Ειναι πολυ ζόρι. Μεσα μου πιστεύω πως απο το πολυ σφίξιμο κ ζόρι εκανα την μικρη αποκόλληση. Ειχα τρελαθει. Τι να σας πω... κρύος ιδρώτας. 

@Dwroulita85 σου ειπε ο γιατρος να παιρνεις ντουλκολαξ κ οχι υποθετο γλυκερινης; μου κανει λιγο εντυπωση αν κ εγω ειχα παρει ντουλκολαξ στην πρωτη μου εγκυμοσ υνη 1-2 φορες.. Αλλα σε υποθετο οχι χαπι! Δες κ το υποθετο γλυκερινης νομιζω ειναι πιο φυσικο, ρωτα κ τον φαρμακοποιο, με επιφυλαξη στο λεω!

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Μπορεί να κανω πρωι με ενα ποτήρι νερο μπορει βράδυ μπορει καθόλου μπορει και δυο την ημέρα ...συνήθως βράδυ που τρώω κανονικά όταν ειμαι εξω φοβάμαι να φαω εκτός απο κατι μικρο...και αν δεν μου έρθει εμετος εχω καουρα και δυσπεψία...

Νομιζω πως αυτα που περιγράφεις ειναι φυσιολογικα. Κ γω τα ειχα μεχρι την 12βδ. Κ λόγω πολλών φαρμάκων που παιρνω επρεπε να πινω κ πολυ νερο. Καταλαβαίνεις. Οσο για τις καούρες κ τη δυσπεψία παρατήρησε τι σε πειραζει. Η αν τρως πιο νωρις κ οταν ξαπλωνεις να μην τα νοιωθεις. Ισως κάποιες τροφές σε πειράζουν. Οι εμετοί δεν ειναι πολλοί κ θα σταματήσουν σίγουρα. Να παιρνεις ανάσες βαθιές. Παρε καθαρο αερα κ μην σκέφτεσαι. 

πρίν από 13 λεπτά , IoannaMas είπε:

Δεν τιθεται θεμα εμπιστοσυνης προς θεου! Τις εμπειρίες μας λεμε ολες κ απο κει κ περα με καποιους γιατρους ταιριαζουμε κ με αλλους οχι. Ο καθε γιατρος θα σου πει κατι διαφορετικο για αυτο κ οπως ειπε κ η ρενα, καλυτερα να ακολουθεις εναν γιατρο για να μην μπερδευεσαι. Καθεμια μας ακολουθει αλλο συστημα κ αυτο δε σημαινει οτι η μια θα εχει πιο υγιες μωρακι απο την αλλη! Εισαι μικρη κ χωρις προβληματα υγειας τι αλλο θες; κ με μαια ,χωρις καν γιατρο μπορεις να γεννησεις ενα πανεμορφο υγιεστατο μωρακι. Ας μην το παμε στο αλλο ακρο βεβαια.

Στον τομεα των γιατρων, υπαρχουν πολλοι γιατροι που εχουν πολυ λεγειν κ σε πειθουν κ σε κανουν να φανταζεσαι οτι ειναι οι καλυτεροι επιστημονες αλλα πολλες φορες αυτοι θα σε στειλουν για αναιτια καισαρικη γιατι πχ θα εχουν κανονισει ταξιδι για τα χριστουγεννα ή γιατι πολυ απλα δεν θα θελουν να τους ξυπνησεις την νυχτα ή την κυριακη. Η γιατρος αυτη λοιπον ειχε ερθει κυριακες μονο για μενα στο νοσοκομειο οταν ειχα περασει την πητ για να μου κανει καρδιοτοκογραφο γιατι της ελεγα οτι θελω να περιμενω μεχρι 42 εβδ κ συμφωνησε κ ερχοταν κυριακες με πολιτικα ρουχα κ δεν μου ζητησε ουτε ενα ευρω. Εγω τα εκτιμω κατι τετοια... 

Τεσπα κ γιατρο να αλλαξεις, βρες καποιον να γεννησεις φυσιολογικα αφου δεν εχεις θεματα υγειας, αυτη να ειναι η πριτεραιοτητα σου... Οι εμετοι θεωρω οτι θα υποχωρησουν βρε κοριτσι ηδη προχωρησε η εγκυμοσύνη, πρεπει να φυγουν απο μονοι τους!

Ο γιατρος που πηγες τι σου ειπε να παιρνεις για την αδυναμια που νιωθεις; σιδηρο κ ασβεστιο; νομιζω αυτα δεν εχουν να κανουν με τους εμετους κ οντας εγκυος μονο κανενα ντεπον αραια κ που επιτρεπεται, διορθωστε με αν κανω λαθος... Σου ειπε να κανεις κατι αλλο ;

@Dwroulita85 σου ειπε ο γιατρος να παιρνεις ντουλκολαξ κ οχι υποθετο γλυκερινης; μου κανει λιγο εντυπωση αν κ εγω ειχα παρει ντουλκολαξ στην πρωτη μου εγκυμοσ υνη 1-2 φορες.. Αλλα σε υποθετο οχι χαπι! Δες κ το υποθετο γλυκερινης νομιζω ειναι πιο φυσικο, ρωτα κ τον φαρμακοποιο, με επιφυλαξη στο λεω!

Εγω το ζήτησα σε χαπι γιατι δεν μπορω τα υποθετα. Ειναι κ σε μορφή σιρόπι. Επίσης με ρωτησε κ πόσες μερες εχω να παω κ μου ειπε πως η γλυκερίνη αργεί αρκετα να ενεργήσει. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Μου είπε οτι στις ασθενείς του γραφει χωρίς να χουν έλλειψη σίδηρο ασβέστιο και κατι ακόμη ...και αφού νιώθω αδυναμια να μου τα γραψει...εγω φοβήθηκα και του ειπα να μου γραψει καμια ακακη βιταμινουλα...μου ειπε να παρω γάλα ιδικο σε σκονη στο φαρμακείο μου ειπαν δεν έχουν γτ καμιά δεν πέρνει και ετσι έφυγα  κ απο κει...μου ειπε εστω να μ γραψει αίματος κ ουρων κ δεχτηκα...

%20url%5D

Καουρες εχω κ εγω πολυ τωρα εχουν αρχισει κιολας το κρυο γαλα ισως βοηθαει κ να μην τρως πολυ το βραδυ. Ειναι φυσιολογικο, αφου εμενα ανεβαινε κ στο στομα γαστρικο υγρο κ ειναι μπλιαξξξ. Αλλα ειναι φυσιολογικο συμπτωμα, απλα το επιμένεις δεν μπορει ο γιατρος να κάνει κατι!

πρίν από 1 λεπτό , Eutuxia25 είπε:

Μου είπε οτι στις ασθενείς του γραφει χωρίς να χουν έλλειψη σίδηρο ασβέστιο και κατι ακόμη ...και αφού νιώθω αδυναμια να μου τα γραψει...εγω φοβήθηκα και του ειπα να μου γραψει καμια ακακη βιταμινουλα...μου ειπε να παρω γάλα ιδικο σε σκονη στο φαρμακείο μου ειπαν δεν έχουν γτ καμιά δεν πέρνει και ετσι έφυγα  κ απο κει...μου ειπε εστω να μ γραψει αίματος κ ουρων κ δεχτηκα...

Και μαγνησιο ισως (δεν εχω παρει ποτε). Αυτα ειναι στην ευχερεια καθε γιατρου, ο καθενας εχει δικη του φιλοσοφια εσυ απλα βρες τι σου ταιριαζει. Εγω ειμαι ταγμενη στην πλευρα της μη παρεμβατικης ιατρικης. Το ειδικο γαλα σε σκονη πρωτη φορα το ακουω. Οσο για τις βιταμινες μπορεις να πας στο φαρμακειο κ να παρεις μη συνταγογραφουμενες πχ solgar κλπ. Βέβαια κ παλι δεν ξερω αν ενδεικνυνται στην εγκυμοσύνη... 

Γενικα νομιζω οτι το μωρακι σου ειναι κινητικοτατο, υγιεστατο κ μες στην τρελη χαρα κ εσυ χαλιεσαι για ανουσια πραγματα κ κανεις κακο στον εαυτο σου... Μηπως πιεζεσαι με τη δουλεια ή κατι αλλο; 

@Dwroulita85 το υποθετο γλυκερινης δρα σε μιση ωρα, ισως αργει να δρασει σε χαπι δεν ξερω καθολου. 

Γενικα απο το εντερο η απορροφηση ειναι πιο αμεση. Απλα ατο ειπα γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο φυσικο σαν σκευασμα...

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 7 λεπτά , IoannaMas είπε:

Καουρες εχω κ εγω πολυ τωρα εχουν αρχισει κιολας το κρυο γαλα ισως βοηθαει κ να μην τρως πολυ το βραδυ. Ειναι φυσιολογικο, αφου εμενα ανεβαινε κ στο στομα γαστρικο υγρο κ ειναι μπλιαξξξ. Αλλα ειναι φυσιολογικο συμπτωμα, απλα το επιμένεις δεν μπορει ο γιατρος να κάνει κατι!

Και μαγνησιο ισως (δεν εχω παρει ποτε). Αυτα ειναι στην ευχερεια καθε γιατρου, ο καθενας εχει δικη του φιλοσοφια εσυ απλα βρες τι σου ταιριαζει. Εγω ειμαι ταγμενη στην πλευρα της μη παρεμβατικης ιατρικης. Το ειδικο γαλα σε σκονη πρωτη φορα το ακουω. Οσο για τις βιταμινες μπορεις να πας στο φαρμακειο κ να παρεις μη συνταγογραφουμενες πχ solgar κλπ. Βέβαια κ παλι δεν ξερω αν ενδεικνυνται στην εγκυμοσύνη... 

Γενικα νομιζω οτι το μωρακι σου ειναι κινητικοτατο, υγιεστατο κ μες στην τρελη χαρα κ εσυ χαλιεσαι για ανουσια πραγματα κ κανεις κακο στον εαυτο σου... Μηπως πιεζεσαι με τη δουλεια ή κατι αλλο; 

Οχι πιέζομαι γτ δεν νιώθω καλα αυτο...ας ελπίσουμε να περάσουν μονα τους λοιπόν...θα κανω λιγο ακόμη υπομονή εφόσον βγουν καλες οι εξετάσεις...θα παω την Δευτέρα...

%20url%5D

Διαφημίσεις

@Rena87 ασε μια απ' τα ιδια. Ειναι προσφατη η αποβολη κι οπως εχω ξαναπει ειμαι απιστευτα φοβισμενη.

Τωρα μπηκα στον 4ο και μου ξεκινησε συμπληρωματα σιδηρο, ασβεστιο, μαγνησιο. Το μαγνησιο οκ ειναι καλο για να μην κανει συσπασεις η μητρα το επαιρνα με το που ειδα αιμα. Με τον σιδηρο αγχωνομαι λιγο επειδη εχω δει που λετε για δυσκοιλιοτητα. Με το ασβεστιο αγχωνομαι πολυ γιατι εχω διαβασει οτι προκαλει συσπασεις (αυτο μας ελειπε τωρα).

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Just now, Eutuxia25 είπε:

Οχι πιέζομαι γτ δεν νιώθω καλα αυτο...ας ελπίσουμε να περάσουν μονα τους λοιπόν...θα κανω λιγο ακόμη υπομονή εφόσον βγουν καλες οι εξετάσεις...θα παω την Δευτέρα...

Σκεψου ομως οτι το μωρακι σου ειναι πολυ καλα ενω εσυ νιωθεις ασχημα, δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλα επειδη κανεις εμετους ή εχεις δυσπεψια. Ισα ισα ειναι δειγμα οτι η εγκυμοσύνη ειναι φυσιολογικη :))

@Αναστασία33 αν σου κανει δυσκοιλιοτητα ο σιδηρος αλλαξε μαρκα. Εγω εχω αλλαξει 3 μαρκες μεχρι που κατασταλαξα. Με το legofer κ το tardyferon τα ειχα δει ολα απο δυσκοιλιοτητα, δε γινοταν...

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 17 λεπτά , IoannaMas είπε:

@Dwroulita85 το υποθετο γλυκερινης δρα σε μιση ωρα, ισως αργει να δρασει σε χαπι δεν ξερω καθολου. 

Γενικα απο το εντερο η απορροφηση ειναι πιο αμεση. Απλα ατο ειπα γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο φυσικο σαν σκευασμα...

Δεν ξερω αλλα οπως σου ειπε δεν θελω καθολου τα υποθετα. Τοσα που παιρνω το λιγότερο ειναι το ντουλκολαξ, πίστεψε με.. 

1WWgp3.png

Με τα πολλα ξεχασα να σας πω εκανα κ εγω τελικα (καλλιο αργα παρα ποτε) την εξεταση για κυστικη ινωση στη βιοιατρικη ηταν δωρεαν. Ευτυχως βγηκε αρνητικη. Το μαθα κ αυτο...

Πηρα κ αιματος κ ουρων (καλές φαινονται εκ πρωτης οψεως) κ τωρα απο βδομαδα θα κανονισω να παω κ στο ελενα για ραντεβου...

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Καλημέρα σας!!!!

ΠΩΠΩ Ποσά γράψατε ρε κορίτσια?Ρε κορίτσια το φιλισιν το πίνεται όλες?Εμένα μου είπε να το σταματήσω και να ξεκινήσω δεύτερο σίδηρο.Σκέφτομαι από βδομάδα να κάνω εξετάσεις για  και για το  σιδηρο και αν έχει πέσει να ξεκινήσω.Μου έχει γράψει κάτι εξετάσεις για γονοκοκκο και κάτι περίεργες .δεν θα έπρεπε να μου γράψει για χοληστερίνη και άλλες βιοχημικές?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...