Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

@ERIANTON μπορεις καλε να κουνησεις τα ποδια με την επισκληριδιο! Του λαχιστον στο φτ τα κουνουσα κανονικα, ενα ελαφρυ μουδιασμα στο μπούτι μονο ενιωθα. Αφου σηκωθηκα κ περπατησα μετα κιολας κ εκανα κ μπανιο μαλιστα.. Απο κει κ περα αν αντεχεις χωρις επισκληριδιο ειναι σιγουρα το καλυτερο, κακα τα ψέματα. Εγω μεχρι διαστολη 7 που εφτασα χωρις επισκληριδιο δεν αντεχα αλλο. Αλλα κ περα απο αυτο μου ειχε πει ο οφθαλμιατρος καλυτερα ειναι να κανω αναισθησια αν παω για φτ γιατι εχω κανει λεηζερ στα ματια ειχα μεγαλη μυωπια κ δεν ειναι απολυτα ασφαλες να γεννησω φυσικα!

πρίν από 2 λεπτά , IoannaMas είπε:

Κ περα απο αυτο δεν ειμαι τοσο θαραλλεα, θαυμαζω τις γυναικες που γεννανε χωρις επισκληριδιο!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου τι κάνετε; εμένα έχει πέσει πολύ δουλειά τώρα που μπήκε καλοκαιράκι... σας διαβάζω κ όλο δνε προλαβαίνω να σας.γραψω...

Δώρουλιτα και Μαριγουλα μου χαίρομαι πολύ που είστε καλά... 

Να σας ρωτησω βρε κορίτσια; έχετε πονακια στην κοιλια;;;;

Γενικά υποφερω από το εντερο κ ποναω συνέχεια μέχρι να καταφέρω να πάω τουαλέτα.. αλλά τον έχω μάθει τον πονο από το εντερο κ εδώ κ 3 μέρες με πιάνουν πονακια χαμηλα στην κοιλιά κ πίσω στην μέση που δεν μοιάζει με εντέρο... εχω φοβηθει... ο γιατρός λέει ότι είναι από τη μητρα κ τη λεκάνη που ανοίγει... αλλά εμένα μου κόβονται τα πόδια..   κ τωρα ας πούμε που είναι ξάπλα ποναω...Όχι πολύ αλλά ποναω.. κ όταν αλλάζω πλευρό πάλι ποναω.. φφφ.... τα έχει καμία σας αυτα;;;;;

Lilypie - (Lzpn)

πρίν από 6 λεπτά , Rena87 είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; εμένα έχει πέσει πολύ δουλειά τώρα που μπήκε καλοκαιράκι... σας διαβάζω κ όλο δνε προλαβαίνω να σας.γραψω...

Δώρουλιτα και Μαριγουλα μου χαίρομαι πολύ που είστε καλά... 

Να σας ρωτησω βρε κορίτσια; έχετε πονακια στην κοιλια;;;;

Γενικά υποφερω από το εντερο κ ποναω συνέχεια μέχρι να καταφέρω να πάω τουαλέτα.. αλλά τον έχω μάθει τον πονο από το εντερο κ εδώ κ 3 μέρες με πιάνουν πονακια χαμηλα στην κοιλιά κ πίσω στην μέση που δεν μοιάζει με εντέρο... εχω φοβηθει... ο γιατρός λέει ότι είναι από τη μητρα κ τη λεκάνη που ανοίγει... αλλά εμένα μου κόβονται τα πόδια..   κ τωρα ας πούμε που είναι ξάπλα ποναω...Όχι πολύ αλλά ποναω.. κ όταν αλλάζω πλευρό πάλι ποναω.. φφφ.... τα έχει καμία σας αυτα;;;;;

Εγω εχω καθε τοσο. Και πριν λιγο παλι πονακια και δεξια και αριστερα. Αν το σκεφτεις βεβαια ειναι φυσιολογικο. Τοσες αλλαγες... Δεν παυω να ανησυχω αλλα χθες που το ειδα παλι το μωρακι καταλαβα οτι οντως ειναι φυσιολογικο.

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

9 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

@ERIANTON μπορεις καλε να κουνησεις τα ποδια με την επισκληριδιο! Του λαχιστον στο φτ τα κουνουσα κανονικα, ενα ελαφρυ μουδιασμα στο μπούτι μονο ενιωθα. Αφου σηκωθηκα κ περπατησα μετα κιολας κ εκανα κ μπανιο μαλιστα.. Απο κει κ περα αν αντεχεις χωρις επισκληριδιο ειναι σιγουρα το καλυτερο, κακα τα ψέματα. Εγω μεχρι διαστολη 7 που εφτασα χωρις επισκληριδιο δεν αντεχα αλλο. Αλλα κ περα απο αυτο μου ειχε πει ο οφθαλμιατρος καλυτερα ειναι να κανω αναισθησια αν παω για φτ γιατι εχω κανει λεηζερ στα ματια ειχα μεγαλη μυωπια κ δεν ειναι απολυτα ασφαλες να γεννησω φυσικα!

Κ περα απο αυτο δεν ειμαι τοσο θαραλλεα, θαυμαζω τις γυναικες που γεννανε χωρις επισκληριδιο!

Νομίζω η νύφη μου δεν μπορούσε να κουνήσει τα πόδια της.Ο άντρΑς μου που έκανε επισκληριδιο Μετά από ατύχημα  με την μηχανή για να τον εγχειρησουν σίγουρα δεν μπορούσε να τα κουνήσει γιατί μου έλεγε ότι ένιωθε πολύ άσχημα από την κατάσταση.Ίσως ήταν κάτι άλλο.Νομίζω είναι ραχιαια και επισκληριδιος.Δεν τα ξέρω αλλά δεν τα θέλω κι ολας.Και από όσο γνωρίζω στα δημόσια δεν κάνουν εύκολα επι/διο στους τοκετους.Λένε ότι δεν είναι καλός ο αναισθησιολογος και γεια σας.Όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου είπε θα δούμε ποιος θα είναι εκείνη την ημέρα και βλέπουμε.

καλημερα σας!!!!Πώς είσαστε κορίτσια?

@Rena87 αν στο είπε ο γιατρός θα είναι.Και Εγώ πονάω κάπου κάθε μέρα.Το πρωί πονάω κάτω από την ωοθηκη σαν σουβλια και χτύπαγε και στο πόδι.Δύο τρεις σουβλιες και τέλος .Τα κοκαλακια στην λεκάνη και στα ίσχια ακόμα είναι καλά όταν φουσκώσουμε κι άλλο και αυτά με την σειρά τους για να προσαρμοστούν ανοίγουν.Εγώ έκανα ολο θορύβους για να αλλάξω πλευρό κρακ κρακ κρακ και γύρναγα.ΧαχΑ.Δεν πονάει αλλά ήμουν σαν μαδημενο.Και δεν είχα πάρει κιλά,εννοώ δεν παίζει ρόλο.κάποια στιγμή γύρω στον έβδομο με πονάμε πολύ το πόδι πάλι στο ισχιο όταν περπατούσα .Όμως ο γιατρός με καθησύχασε και όντως πέρασε πριν γεννήσω.

Πρέπει να πάω στο νοσοκομείο και δεν εχω που να αφήσω τον γιο μου.Τι κατά να κάνω να τον πάρω μαζί ή θα με διώξουν?

19 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Αχ τι ωραια!! Να πατε κοριτσια ειναι τοσο όμορφες στιγμες. 

Λέτε να εχει κ δω στην θεσσαλονικη; θα το ψάξω τωρα που εχω τοοοοοσοοοοο χρονο.. Αχαχαχα 

Σίγουρα θα έχει κάτι .Ρωτά και στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις αν γνωρίζουν ή και στα δημόσια καλύτερα.Έχει στο Ρέθυμνο που είναι η κουμπάρα μου όποτε δύσκολο να μην βρεις κάτι σε ολόκληρη Θεσσαλονίκη.

4ywWp2.png

Καλημερα σας! 

@Rena87 ρενα μου μιλας για ανεκτους πονους προφανως, τιποτα τρομερο; νομιζω κ εγω οτι ειναι φυσιολογικοι, κ εγω εχω πονους στη μεση, στην κοιλια, κ σουβλιες καμια φορα. Βασικα νομιζω οτι τους θέλουμε αυτους τους πονους, αλλαζει το σωμα μας κ κατι νιώθουμνιώθουμε.

@ERIANTON δεν τα ξερω καλα με την επισκληριδιο αλλα νομιζω παιζει ρολο κ ποση δοση θα σου βαλει, στις καισαρικες μουδιαζουν περισσοτερο. Οσο για επισκληριδιο σε αλλες περιπτωσεις, ισως εξαρταται κ το φαρμακο γιατι δεν ξερω αν βαζουν το ιδιο φαρμακο με τις γεννες. Επισκληριδιος λεγεται επειδη γινεται πισω στην πλατη, δεν λεγεται το φαρμακο. Διορθωστε με αν κανω λαθος, δεν τα ξερω καλα..

Νομιζω σε δημοσια στην Αθηνα κανουν πλεον οι περισσοτερες γυναικες, κ στο αττικο κανανε. Αν μου πει ο γιατρος δεν εχει αναισθησιολογο καηκα.. Θα του το χω πει νωριτερα να μου εχει βρει δε γινεται αλλιως .. Δεν θα μπορω καν να συνεργαστω στις εξωθησεις χωρις αναισθησία γιατι πολυ απλα δεν μπορω να ανασανω, τι καλα! (στην κορη μου ειχα μασκα οξυγονου)

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ERIANTON είπε:

Νομίζω η νύφη μου δεν μπορούσε να κουνήσει τα πόδια της.Ο άντρΑς μου που έκανε επισκληριδιο Μετά από ατύχημα  με την μηχανή για να τον εγχειρησουν σίγουρα δεν μπορούσε να τα κουνήσει γιατί μου έλεγε ότι ένιωθε πολύ άσχημα από την κατάσταση.Ίσως ήταν κάτι άλλο.Νομίζω είναι ραχιαια και επισκληριδιος.Δεν τα ξέρω αλλά δεν τα θέλω κι ολας.Και από όσο γνωρίζω στα δημόσια δεν κάνουν εύκολα επι/διο στους τοκετους.Λένε ότι δεν είναι καλός ο αναισθησιολογος και γεια σας.Όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου είπε θα δούμε ποιος θα είναι εκείνη την ημέρα και βλέπουμε.

καλημερα σας!!!!Πώς είσαστε κορίτσια?

@Rena87 αν στο είπε ο γιατρός θα είναι.Και Εγώ πονάω κάπου κάθε μέρα.Το πρωί πονάω κάτω από την ωοθηκη σαν σουβλια και χτύπαγε και στο πόδι.Δύο τρεις σουβλιες και τέλος .Τα κοκαλακια στην λεκάνη και στα ίσχια ακόμα είναι καλά όταν φουσκώσουμε κι άλλο και αυτά με την σειρά τους για να προσαρμοστούν ανοίγουν.Εγώ έκανα ολο θορύβους για να αλλάξω πλευρό κρακ κρακ κρακ και γύρναγα.ΧαχΑ.Δεν πονάει αλλά ήμουν σαν μαδημενο.Και δεν είχα πάρει κιλά,εννοώ δεν παίζει ρόλο.κάποια στιγμή γύρω στον έβδομο με πονάμε πολύ το πόδι πάλι στο ισχιο όταν περπατούσα .Όμως ο γιατρός με καθησύχασε και όντως πέρασε πριν γεννήσω.

Πρέπει να πάω στο νοσοκομείο και δεν εχω που να αφήσω τον γιο μου.Τι κατά να κάνω να τον πάρω μαζί ή θα με διώξουν?

Σίγουρα θα έχει κάτι .Ρωτά και στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις αν γνωρίζουν ή και στα δημόσια καλύτερα.Έχει στο Ρέθυμνο που είναι η κουμπάρα μου όποτε δύσκολο να μην βρεις κάτι σε ολόκληρη Θεσσαλονίκη.

Καλημερα Ειρήνη μου! Ναι εχει στον αγιο λουκα, στο πανόραμα. Εκει λεω να παω. Συνήθως ολες πανε στο γενεσις αλλα επειδη εκει ειχα τις 2 άσχημες εμπειρίες δεν θελω να ξαναπαω. Καθαρά για ψυχολογικούς λογους. 

Για το εντερο τωρα που ρωτήσατε, μου εδωσε ντουλκολαξ πρωι- μεσημερι- βραδυ. Το πηρα ηδη 2 μερες κ τωρα παει προς διαρροια οποτε κ το μείωσα σε ενα. Αχ κοριτσια τι ανακούφιση! Έπεσε κ λιγο η κοιλιτσα.

τσιμπηματα κ πονάκια που λέτε εχω κ γω. Κ επειδη ειμαι ξαπλα τα νοιωθω ολα. Μην ανησυχείτε το ρώτησα γιατι φοβαμαι λόγο της αποκόλλησης. Μου ειπε αυτο ακριβώς . Ετοιμάζονται κ τα μικρά μας να ανέβουν προς τα πανω μ αλλάζει η ανατομία παλι της περιοχής. Οποτε υπομονη χωρις αγχος. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

@Dwroulita85Αααα ευτυχώς κατάλαβες ότι αναφερόμουν σε σένα.Ξέχασα να γράψω το όνομα σου.Ένα μυαλό και αυτό ζουμι.μια χαρά Καλύτερα διάρροια παρά δυσκοιλια.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Καλημέρα τι κάνετε? 

Επισκληριδιο έκανα κι εγω στην καισαρική. Βασικά πιστεύω οτι απο οργανισμό σε οργανισμό διαφέρει. 

Εγω αν και καισαρικη στα 15 λεπτα που βγήκα, τα πόδια μου ενιωθαν μουδιασμένα αλλα λιγο ανασηκωμένη κατάφερα και θυλασα την μικρη μου. Μέχρι το μεσημέρι, γεννησα στις 8 το πρωί, κουνουσα κ τα πόδια μου και προσπαιθησα να σηκωθω. Την άλλη μέρα το πρωι έκανα βόλτες στην κλινική. 

Η νύμφη μου, κ αυτη καισαρικη Επισκληριδιο δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια της από την νάρκωση. Σηκώθηκε το άλλο πρωι. Σχετικά αναρρωσε δύσκολα. 

Η αδερφή μου καισαρικη Επισκληριδιο θυλασε μετα απο 4 ώρες κ ενιωθε σχετικά καλα. Την σηκωσαν και εκατσε το απόγευμα. 

ERIANTON δεν εχω ιδέα πόσο στοιχιζουν οι ταινίες γιατί πληρωσα μαζί με αναλύσεις κ επίσκεψη του γιατρού. Αποσο θυμάμαι καλά δεν ηταν ακριβές. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλημέρα σε όλες!!! Πηγα κ γω πριν δυο μερες στη γιατρό μου και μου ειπε πως η παπ α βγηκε πολυ καλη!!! Την ρωτησα και γω γι τους σφαχτες αλλα και για την αίσθηση οτι νιωθω το μωρο και μου ειπε πως σίγουρα πρέπει να μην κουράζομαι πολυ αλλα κατα τα αλλα ειναι το μωρο που σπρώχνει τα υπόλοιπα όργανα και μου ειπε να κανω κανα χλιαρο μπανακι...

• Μου αρέσει 4

%20url%5D

Τελικά πηγα στο Έλενα έκανα υπέρηχο είδα το εμβρυακι μου να κοιμάται  με τα χέρια στα ματάκια.Όλα καλά είδε την Αυχενική ι γιατρός και είναι πολύ καλή τον ρώτησα τι να κάνω με την αμνιοπαρακεντηση και μου είπε είναι στην δική μου κρίση.Ήθελε να την κάνω σε ένα κέντρο στο Κολωνάκι και ότι από εκεί θα ήταν πιο σίγουρο.Από την βιοϊατρική μου είχαν δώσει 1:1049 και από τις απαντήσεις του Έλενα 1:3300 .μου έγραψε μαγνήσιο που θα το ξεκινήσω στην 19η Εβδομάδα.Κόβω το φιλισιν διπλασιάζω τον σίδηρο ξεκινάω και το ασβεστίου.Θα το κάψουμε το εργαλείο,χαχα.Το μαγνήσιο το θέλω Πώς Και Πώς βοηθάει και στην καθημερινότητα,καλύτερος ύπνος,Ψυχολογία καλύτερη μου για την ταχυκαρδία.Μου έγραψε και μπόλικες εξετάσεις 

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

@ERIANTON δεν τα ξερω καλα με την επισκληριδιο αλλα νομιζω παιζει ρολο κ ποση δοση θα σου βαλει, στις καισαρικες μουδιαζουν περισσοτερο. Οσο για επισκληριδιο σε αλλες περιπτωσεις, ισως εξαρταται κ το φαρμακο γιατι δεν ξερω αν βαζουν το ιδιο φαρμακο με τις γεννες. Επισκληριδιος λεγεται επειδη γινεται πισω στην πλατη, δεν λεγεται το φαρμακο. Διορθωστε με αν κανω λαθος, δεν τα ξερω καλα..

Νομιζω σε δημοσια στην Αθηνα κανουν πλεον οι περισσοτερες γυναικες, κ στο αττικο κανανε. Αν μου πει ο γιατρος δεν εχει αναισθησιολογο καηκα.. Θα του το χω πει νωριτερα να μου εχει βρει δε γινεται αλλιως .. Δεν θα μπορω καν να συνεργαστω στις εξωθησεις χωρις αναισθησία γιατι πολυ απλα δεν μπορω να ανασανω, τι καλα! (στην κορη μου ειχα μασκα οξυγονου)

Ξέρω τι είναι επισκληριδιος δεν ξέρω για τις δόσεις μάλλον εκεί παίζει η διαφορά.Δεν έχω καταλάβει γιατί κάποιες φορές κάνουν επισκληριδιο και κάποιες ραχιαια,η οποία γίνεται στο ίδιο σημείο.τεσπα εγώ την φοβάμαι και προτιμώ τα πονακια που είχα.Καλύτερα να το συζητήσεις από τώρα για να ξέρεις.Η αλήθεια είναι ότι γέννησα σε 3 ώρες και δεν ξέρω αν ήταν 5,8 ή 10 ώρες τι θα έκανα.καταρχήν είχα πει ότι αν περάσουν πέντε ώρες θα πήγαινα  για καισαρικη και με νάρκωση ολική,δεν θα μπορούσα να το αντέξω.

4ywWp2.png

Κορίτσια βοηθεία τρωγομουν να παρω μια δεύτερη γνωμη για την εγκυμοσύνη μου και εκλεισα σε εναν γιατρο κοντα μου που βρηκα στο ίντερνετ του ειπα πως οι εξετάσεις μου ειναι αψογες αλλα εγω δεν μπορώ να παρω τα ποδια μου και Συνέχεια κανω εμετούς και μου έκανε και εναν υπέρηχο μάλλον κοριτσι μου ειπε ...το πρόβλημα ειναι πως ειναι τελειος αντίθετος με το οτι δεν περνω σίδηρο ασβεστιο κτλ μου ειπε οτι Πρέπει να κανω εξετάσεις αίματος ενω η γιατρος μου ειπε σε ενα μηνα θα μου γραψει... ειναι στο γαια μου ειπε θελει να με αναλαβει του ειπα οτι το πρόβλημα ειναι οικονομικό μου ειπε θελει 1000 € αυτος και 1200 το Νοσοκομείο ...τον ρώτησα μαζι με τα 1000 του ικα και δεν ήξερε...τι να κανω μπερδευτικααα ...

%20url%5D

πρίν από 11 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Κορίτσια βοηθεία τρωγομουν να παρω μια δεύτερη γνωμη για την εγκυμοσύνη μου και εκλεισα σε εναν γιατρο κοντα μου που βρηκα στο ίντερνετ του ειπα πως οι εξετάσεις μου ειναι αψογες αλλα εγω δεν μπορώ να παρω τα ποδια μου και Συνέχεια κανω εμετούς και μου έκανε και εναν υπέρηχο μάλλον κοριτσι μου ειπε ...το πρόβλημα ειναι πως ειναι τελειος αντίθετος με το οτι δεν περνω σίδηρο ασβεστιο κτλ μου ειπε οτι Πρέπει να κανω εξετάσεις αίματος ενω η γιατρος μου ειπε σε ενα μηνα θα μου γραψει... ειναι στο γαια μου ειπε θελει να με αναλαβει του ειπα οτι το πρόβλημα ειναι οικονομικό μου ειπε θελει 1000 € αυτος και 1200 το Νοσοκομείο ...τον ρώτησα μαζι με τα 1000 του ικα και δεν ήξερε...τι να κανω μπερδευτικααα ...

Γιατί δεν κάνεις τον κόπο να κοιτάξεις σε δημόσιο νοσοκομείο?Είναι πολλοί αξιόλογοι γιατροί εκεί και με πείρΑ,εκτός από τους ειδικευόμενους που και αυτοί ανήκουν σε κάποια ομάδα γιατρού .Ο πρώτος μου  γιατρός ήταν στο Έλενα και έφυγε.Πηγα πάλι βρήκα γιατρό γιατί έτσι και αλλιώς είναι κλάσης ανώτερο όσον αφορά επιπλοκές κλπ.θυμάμαι έφερναν νεογνά από τα ιδιωτικά στο Έλενα και νοσηλεύονταν στην μονάδα εντατικής.

4ywWp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ERIANTON είπε:

Γιατί δεν κάνεις τον κόπο να κοιτάξεις σε δημόσιο νοσοκομείο?Είναι πολλοί αξιόλογοι γιατροί εκεί και με πείρΑ,εκτός από τους ειδικευόμενους που και αυτοί ανήκουν σε κάποια ομάδα γιατρού .

Γτ υποτίθεται οτι και η δικιά μου ειναι αξιόλογη...απλα ειναι λιγότερο επεμβατική? Το θεμα ειναι ποιος εχει δικιο? Η γιατρος στο αττικό που μου λεει δεν σ δινω τπτ η αυτος που θέλει να μου δωσει?

%20url%5D

πρίν από 3 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Γτ υποτίθεται οτι και η δικιά μου ειναι αξιόλογη...απλα ειναι λιγότερο επεμβατική? Το θεμα ειναι ποιος εχει δικιο? Η γιατρος στο αττικό που μου λεει δεν σ δινω τπτ η αυτος που θέλει να μου δωσει?

Οκ στο να μην σου δώσει κάποιο σκεύασμα με την προϋπόθεση όμως ότι θα κάνεις εξετάσεις να δεις σε τι επίπεδα βρίσκεσαι.Οκ ας μην πάρεις σίδηρο αν έχει βγει κάποια απάντηση που να δείχνει ότι είσαι οκ.Εμένα μου είπε να ξεκινήσω και δεύτερο ενώ είχα 36αιματοκριτη να πω την αλήθεια σίδηρο δεν έκανα εξέταση όμως τώρα που θα πάω να τις κάνω θα ζητήσω και εξέταση για σιδηρο.Θ παω για εξετάσεις και αν είναι στα ίδια δεν θα το πάρω.αν έχει πέσει έστω και λίγο όμως θα το τιμήσω.Και ασβέστιο μου ειπε

πρίν από 5 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Η γιατρός σου τι ποσά ζητάει?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...