Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

1 hour ago, gaidaki είπε:

Καλησπέρα! Σας παρακολουθώ, αλλα δεν προλαβαίνω να γράφω αυτη τη βδομάδα.

Μετράω κι εγω πίεση κάπου κάπου.Δεν είχα θέμα...αλλα έτσι. Μερικές φορές απο άγχος ανεβάζω πίεση στο γιατρό, οπότε θέλω να εχω και "ψύχραιμη μέτρηση" σπίτι.

Πονοκεφάλους δεν έχω, αλλα με βρίσκουν κάτι φουσκωματα κ μετεωρισμοι στο στομάχι τα απογεύματα.

Για τα μεγάλα αδελφάκια που λέτε: πραγματικά θέλω να τα δω μαζί! (Ναι ξερω...κάποτε θα λέω τι τρέλα ειναι να χεις 2 μικρά...)αλλα προς το παρόν τα ονειρεύομαι! Στην αυχενική διαφάνεια μου ηταν πιο συγκινητικές οι αντιδράσεις του μικρού μας σε αυτό που έβλεπε κ πόσο "προστατευτικός" ηταν σε εμένα, παρά το καταπληκτικό οτι έχω ένα πλασματακι μέσα μου! 

Και μετά μπήκα κι εγω σε σκέψεις....το αγαπάς όσο το πρώτο; Η έστω με τον ίδιο ενθουσιασμό με το πρώτο; 

Με τον άντρα μου λέμε οτι η αγάπη πολλαπλασιάζεται, δε διαιρείται για να λιγοστεύει. Το μικρούλι θα πάρει κ θα δώσει επιπλέον αγάπη! Μακάρι!

Σας τα πα όλα μαζεμένα... @ERIANTON Η παράσταση πήγε πολύ καλά :-D Εχω αλλη μια την Παρασκευή.

@Marigula @Dwroulita85 Ο,τι καλύτερο ρε κορίτσια απο δω και περα!Μην περάσετε άλλα! :?

Γεια σου κοριτσάκι!!!πολαπλασιαζεται η αγάπη βέβαια,Εγώ θα έλεγα μοιράζεται Αλλά έχεις δίκιο. Είναι και αυτά τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που είχαμε Στα πρώτα δεν θα υπάρχουν .Αν το δούμε αλλιώς ομωςπρωτόγνωρα θα είναι από την άποψη ότι είναι ένα άλλο ανθρωπάκι και για κάποιες μανούλες και αλλο φύλο όμως η αγάπη θα πολλαπλασιαστεί.Μπράβο που τα καταφερνεις και με αυτά τα δρωμενα.

2 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Κ εμενα η γιατρος μου μετα τον ντοπλερ μου ελεγε να τη μετραω καθε 2 μερες. Κ ουτε πιεσομετρο εχω .. 

Και σε μένα ενώ σε όλη την εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου πίεση τον τελευταίο μήνα μου είπα να την μετράω τακτικά και κάνα δυο εβδομάδες πριν το τέλος κάθε μέρα όπου και 39 + 4 μέρες έκανα αυτό το 16 με 10 και γιατρός δεν με άφησε μου είπε έλα το πρωί να δούμε πάλι.Είχε ξεκινήσει και η διαστολή χωρίς κανένα σύμπτωμα Ούτε πόνους ούτε συσπάσεις μου έκανε πρόκληση και γέννησα Τσάκα Τσάκα.Και Εγώ είχα μια εμπειρία κάπως περίεργη που δεν μου άρεσε επειδή είχα κοντό ομφάλιο λώρο αλλά θα σας την πω μια άλλη φορά.Στην πρώτη φοβόμουν την μέρα που θα γεννούσα Τώρα φοβάμαι όλες τις μέρες που περνάνε χωρίς να φοβάμαι τον τοκετο.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@ERIANTON θα μου εξηγησεις πιο λεπτομερως τι ειναι η προκληση, πως γινεται για να μην ειμαι απροετοιμαστη; Μου εχει πει ηδη οτι θα το παρει 2 εβδομαδες πριν οποτε να ξερω τι με περιμενει στο περιπου.

tt1db33b

πρίν από 54 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@ERIANTON θα μου εξηγησεις πιο λεπτομερως τι ειναι η προκληση, πως γινεται για να μην ειμαι απροετοιμαστη; Μου εχει πει ηδη οτι θα το παρει 2 εβδομαδες πριν οποτε να ξερω τι με περιμενει στο περιπου.

Καλημέρα Αναστασία,

Πρόκληση κάνουνε όταν υπάρχει ή υπάρξει κάποιο προβλήμμα υγείας και ο γιατρός κρίνει ότι δεν πρέπει να μείνει άλλο το μωράκι στην μήτρα ή και όταν σπάσουν τα νερά και δεν έχουν ξεκινήσει οι συσπάσεις για να βγει το εμβρυακι.Στην περίπτωση μου επειδή ανέβασα την πίεση φοβήθηκε μην κάνω προεκλαμψια (είχε και εφημερία) και σου λέει κάτσε τώρα που σε εχω.Από την μια καλύτερα γιατί σκεφτόμουν που θα μπορούσε να βρίσκομαι αν έσπαγαν τα νερά και είχα άγχος.Μου έβαλε όρο  ωκυτοκίνης και απλά ξεκινάνε οι πόνοι πιο γρήγορα και λίγο πιο μαζεμένοι.Δεν είναι όπως όταν ξεκινάνε κανονικά οι πόνοι  Κάθε 5 λεπτα Κάθε 3 ,είναι λίγο ακατάστατο.Όταν μου έσπασε τα νερά αν και φοβόμουν στην ιδέα,ήταν μια πολύ ανακουφιστική στιγμή και γέννησα σε 3 ώρες τακ τακ.Ο γιατρός δεν το πίστευε Γιατί του τα είχα κάνει τσουρέκια τόσο καιρό.Ωραία ηταν.Μην ανησυχείς.Αν σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μαθήματα ανώδυνου τοκετού να τα κάνετε.Βοηθάνε την ώρα που πονάμε να μειώνουμε τον πόνο με βαθειά διαφραγματικη αναπνοή.Στο Έλενα γίνονται δωρεαν για όλους αλλά πρέπει να κλείσετε ραντεβού.Και κάνει και ο πατέρας δύο από τα τρία μαθήματα μαζί σας ψυχοπροφυλακτικης Εάν θέλει να είναι στον τοκετό.Αυτά!

Γιατί θέλει νωρίτερα ο γιατρός?

4ywWp2.png

Καλημέρα!

Ήθελα κι εγω να σας πω για μαθήματα "προετοιμασίας" και "οδηγίες χρήσης μωρού". Περα απο τα δημόσια μαιευτήρια που ανέφερε η @ERIANTON , υπάρχει η ΜΚΟ Φαιναρετη, στην πλατεία της Νεας Σμύρνης. Ειναι πολυ ωραίος χώρος, εξαιρετικοι άνθρωποι, μαιες, ψυχολόγοι κλπ, ειναι δωρεαν κι εγώ βοηθηθηκα παααααρα πολύ. Με το πριν, καθως ημουν πολυ φοβιτσιαρα και αρνητική με τη διαδικασία του τοκετού, με το θηλασμό αλλα και τη διακοπη του ενα χρόνο μετα, οταν χρειάστηκε, και το σημαντικότερο: 14 μήνες μετα τη γέννηση που ειχα αρκετά θέματα με την παρεμβατικότητα της μητέρας μου στις επιλογές μας για το μωρό έκανα κάποιες συναντήσεις με ψυχολόγο και κατοπιν με παρεπεμψαν σε αλλο δημοσιο και δωρεαν φορέα.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποια γνωστή μου μένει έγκυος. Αν σας προβληματίζει η απόσταση(εκτος απο αυτές που απαγορεύεται να μετακινηθείτε): εγω πήγαινα απο Παλλήνη - Ν.Σμύρνη με τα ΜΜΜ και αξιζε 100%. Τις συναντήσεις μπορει να παρακολουθησει και ο πατέρας.  

Δεν εχω όφελος απο τη "διαφήμιση", να 'στε σίγουρες, απλα πραγματικά για μενα ηταν εξαιρετικά βοηθητική η εμπειρία μου εκεί!

• Μου αρέσει 2

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

17 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Γεια σας κορίτσια! @Marigula k @Dwroulita85 περαστικα σας, ευχομαι να ειναι οι τελευταίες περιπέτειες που ειχατε.

Εγω ισως κ να το χω νιωσει λιγο το μωρο, πολυ αραια ομως κ τιποτα τρομερο. Το εχω νιωσει ομως ψηλα στην κοιλια, γινεται αυτο; ισως κατι αλλο να τανε, γινονται πολλα μες στην κοιλια μας! 

Πιεσομετρο εγω ακομα δεν εχω αξιωθει να αγορασω, βλεπω εσεις ολο για την πιεση λετε. Τελικα ειμαι εντελώς στον κοσμο μου σε σχεση με εσας...

Η μικρη μου ειναι μονο 15 μηνων κ δεν καταλαβαινει για αδερφακι αλλα οταν την λεω δωσε φιλακι στο νινι, μου δινει φιλι στην κοιλια κ μετα αμεσως μου την τσιμπαει κ αν τσιριξω αρχιζει κ γελαει! Επομενως φανταζεστε τι εχει να περασει το καημενο μικρακι..

Κ κατι αλλο, που κ που με πιανει φοβια για τη γέννα κ δεν ξερω που να τα πω, εχω πρηξει τον αντρα μου.. Στην πρωτη εγκυμοσύνη ημουν μες στην τρελη χαρα στην αγνοια μου ενω τωρα φοβαμαι πολυ κ δεν ξερω πως να το διαχειριστω.. Ειχα μια αρκετα δυσαρεστη εμπειρια στην πρωτη γεννα. Ισως η επισκληριδιος με σωσει αυτή τη φορα αλλα η ψυχολογικη φθορα που νιωθω οταν το σκεφτομαι ειναι μεγαλη...

Καλημερα @IoannaMas σε ευχαριστω για τις ευχες σου. Μακαρι να ειναι η τελευταια περιπέτεια.. 

μην αγχωνεσαι για την πίεση. Δεν εχουν ολες οι γυναίκες. Εμεις κ στην οικογενεια εχουμε ιστορικό κ επειδη το ανέφερα στο γυναικολογο κ την αιματολόγο μου μου ζήτησαν να μετριεμαι. 

Την επομενη που θα πας στον γυναικολογο ζητά του να σε μετρήσει. 

Απο γεννά δεν γνωρίζω, Ισως σε βοηθήσουν τα κοριτσια. Αλλα ξερω πως καθε γεννά ειναι διαφορετική κ επειδη ειναι κοντα οι γέννες σου και αυτη θα ειναι η δεύτερη θα ειναι πιο εύκολα τα πραγματα. Ολα με το μέρος σου ειναι στατιστικά! 

Τελος το εχω νοιώσει το μικρο μπιζέλι αλλα λιγο πιο κατω απο τον αφαλό. Ενα σαν φτερούγισμα κ ενα γύρισμα. Κάπως ετσι. Ειδικά τωρα που ειμαι ξαπλα το νοιωθω. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, gaidaki είπε:

Καλημέρα!

Ήθελα κι εγω να σας πω για μαθήματα "προετοιμασίας" και "οδηγίες χρήσης μωρού". Περα απο τα δημόσια μαιευτήρια που ανέφερε η @ERIANTON , υπάρχει η ΜΚΟ Φαιναρετη, στην πλατεία της Νεας Σμύρνης. Ειναι πολυ ωραίος χώρος, εξαιρετικοι άνθρωποι, μαιες, ψυχολόγοι κλπ, ειναι δωρεαν κι εγώ βοηθηθηκα παααααρα πολύ. Με το πριν, καθως ημουν πολυ φοβιτσιαρα και αρνητική με τη διαδικασία του τοκετού, με το θηλασμό αλλα και τη διακοπη του ενα χρόνο μετα, οταν χρειάστηκε, και το σημαντικότερο: 14 μήνες μετα τη γέννηση που ειχα αρκετά θέματα με την παρεμβατικότητα της μητέρας μου στις επιλογές μας για το μωρό έκανα κάποιες συναντήσεις με ψυχολόγο και κατοπιν με παρεπεμψαν σε αλλο δημοσιο και δωρεαν φορέα.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποια γνωστή μου μένει έγκυος. Αν σας προβληματίζει η απόσταση(εκτος απο αυτές που απαγορεύεται να μετακινηθείτε): εγω πήγαινα απο Παλλήνη - Ν.Σμύρνη με τα ΜΜΜ και αξιζε 100%. Τις συναντήσεις μπορει να παρακολουθησει και ο πατέρας.  

Δεν εχω όφελος απο τη "διαφήμιση", να 'στε σίγουρες, απλα πραγματικά για μενα ηταν εξαιρετικά βοηθητική η εμπειρία μου εκεί!

Το έχω ακούσει και αυτό για την νέα Σμύρνη ότι είναι πολύ καλό κέντρο αλλά εμένα μου είπαν στο Έλενα πως αν θέλω να είναι παρών ο μπαμπάς στον τοκετό πρέπει να παρακολουθήσει τα δύο μαθήματα για να πάρει ένα χαρτάκι που θα του επιτρέψουν να είναι μαζί μου.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 13 λεπτά , ERIANTON είπε:

Το έχω ακούσει και αυτό για την νέα Σμύρνη ότι είναι πολύ καλό κέντρο αλλά εμένα μου είπαν στο Έλενα πως αν θέλω να είναι παρών ο μπαμπάς στον τοκετό πρέπει να παρακολουθήσει τα δύο μαθήματα για να πάρει ένα χαρτάκι που θα του επιτρέψουν να είναι μαζί μου.

Αχ τι ωραια!! Να πατε κοριτσια ειναι τοσο όμορφες στιγμες. 

Λέτε να εχει κ δω στην θεσσαλονικη; θα το ψάξω τωρα που εχω τοοοοοσοοοοο χρονο.. Αχαχαχα 

1WWgp3.png

6 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Καλημέρα Αναστασία,

Πρόκληση κάνουνε όταν υπάρχει ή υπάρξει κάποιο προβλήμμα υγείας και ο γιατρός κρίνει ότι δεν πρέπει να μείνει άλλο το μωράκι στην μήτρα ή και όταν σπάσουν τα νερά και δεν έχουν ξεκινήσει οι συσπάσεις για να βγει το εμβρυακι.Στην περίπτωση μου επειδή ανέβασα την πίεση φοβήθηκε μην κάνω προεκλαμψια (είχε και εφημερία) και σου λέει κάτσε τώρα που σε εχω.Από την μια καλύτερα γιατί σκεφτόμουν που θα μπορούσε να βρίσκομαι αν έσπαγαν τα νερά και είχα άγχος.Μου έβαλε όρο  ωκυτοκίνης και απλά ξεκινάνε οι πόνοι πιο γρήγορα και λίγο πιο μαζεμένοι.Δεν είναι όπως όταν ξεκινάνε κανονικά οι πόνοι  Κάθε 5 λεπτα Κάθε 3 ,είναι λίγο ακατάστατο.Όταν μου έσπασε τα νερά αν και φοβόμουν στην ιδέα,ήταν μια πολύ ανακουφιστική στιγμή και γέννησα σε 3 ώρες τακ τακ.Ο γιατρός δεν το πίστευε Γιατί του τα είχα κάνει τσουρέκια τόσο καιρό.Ωραία ηταν.Μην ανησυχείς.Αν σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μαθήματα ανώδυνου τοκετού να τα κάνετε.Βοηθάνε την ώρα που πονάμε να μειώνουμε τον πόνο με βαθειά διαφραγματικη αναπνοή.Στο Έλενα γίνονται δωρεαν για όλους αλλά πρέπει να κλείσετε ραντεβού.Και κάνει και ο πατέρας δύο από τα τρία μαθήματα μαζί σας ψυχοπροφυλακτικης Εάν θέλει να είναι στον τοκετό.Αυτά!

Γιατί θέλει νωρίτερα ο γιατρός?

Καλημερα κι απο μενα!!! Λογω των innohep θελει νωριτερα. Ενταξει αυτο με τον ορο πολιτισμενο. Αλλα οταν λες μου εσπασε τα νερα τι ακριβως εννοεις, αυτο με ανησυχει καπως. Πως σου τα σπαει δηλαδη; 

Χθες ειχαμε ραντεβου και ειδαμε το μωρουλι μας παλι και εριξα εναν υπνο. Στη μια ξυπνησα. Βλεπω ενα σωρο κλησεις και μηνυματα. Ο αντρας μου ανησυχησε και ξεσηκωσε και τη μαμα μου. Χαμος :-P

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

@Dwroulita85 Η Φαιναρετη εχει Πανελλήνια τηλ.γραμμη υποστηριξης για το μητρικό θηλασμό (και νομίζω και για την επιλόχεια κατάθλιψη, για το "μετά" τέλος πάντων) 

@Anastasia33 Κι εμένα μου έσπασε τα νερά, και δεν ειναι επώδυνο. Στο λέει ο πιο φοβιτσιαρης άνθρωπος. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν παρα πολυ φοβισμένη για τη διαδικασία του τοκετού. Τώρα, όπως λέει κ η @ERIANTON για όλα τα πριν, να πάνε καλά ως τότε. Κατα το Νοέμβριο ίσως αγχωθω...

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

πρίν από 12 λεπτά , gaidaki είπε:

@Dwroulita85 Η Φαιναρετη εχει Πανελλήνια τηλ.γραμμη υποστηριξης για το μητρικό θηλασμό (και νομίζω και για την επιλόχεια κατάθλιψη, για το "μετά" τέλος πάντων) 

@Anastasia33 Κι εμένα μου έσπασε τα νερά, και δεν ειναι επώδυνο. Στο λέει ο πιο φοβιτσιαρης άνθρωπος. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν παρα πολυ φοβισμένη για τη διαδικασία του τοκετού. Τώρα, όπως λέει κ η @ERIANTON για όλα τα πριν, να πάνε καλά ως τότε. Κατα το Νοέμβριο ίσως αγχωθω...

Δε μου λετε πως ακριβως στα σπανε ομως κι ανησυχω :-P

tt1db33b

Διαφημίσεις

1 hour ago, Αναστασία33 είπε:

Καλημερα κι απο μενα!!! Λογω των innohep θελει νωριτερα. Ενταξει αυτο με τον ορο πολιτισμενο. Αλλα οταν λες μου εσπασε τα νερα τι ακριβως εννοεις, αυτο με ανησυχει καπως. Πως σου τα σπαει δηλαδη; 

Χθες ειχαμε ραντεβου και ειδαμε το μωρουλι μας παλι και εριξα εναν υπνο. Στη μια ξυπνησα. Βλεπω ενα σωρο κλησεις και μηνυματα. Ο αντρας μου ανησυχησε και ξεσηκωσε και τη μαμα μου. Χαμος :-P

Ηρέμησες τόσο που έχασες επαφή με το περιβάλλον.ΧαχΑ ωραία

Το σπάσιμο τον νερό δεν είναι τίποτα μα τίποτα απολύτως.Δεν νιώθεις το παραμικρό  βάζει από κάτω ένα πολύ λεπτό σαν καλαμάκι και απλά σπάει δεν έχεις καμία αίσθηση.Μην σε ανησυχεί καθόλου,ούτε να το σκέφτεσαι.ίσα ίσα που Εγώ ένιωσα ωραίααααα άδειαζε και με ανακουφίζε.Καλά όταν είδα και εγώ το καλαμάκι επειδή ήταν μακρύ χεστηκα(όχι ντάξει μου έκαναν κλισμα) Αφού λέω πάει θα ξεβουλωσει την αποχέτευση αλλά τζάμπα τρόμος. 

πρίν από 49 λεπτά , gaidaki είπε:

Έτσι!!Καθόμουν και έτρεμα τον τοκετό και δεν κοίταζα το τώρα.τουλάχιστον δεν κλείστηκα καθόλου τότε από το άγχος .Οδηγούσα μέχρι και την μέρα που γέννησα.είχα και μια κοιλίτσα τόση δα που βοηθούσε.

@Marigula μου παινεμενη Θέλω να μαθαίνω νέα σου.Πώς είσαι?Τι κάνει το κορίτσι σου.Σε προσέχει?Εσυ πως είσαι ?Η πεθερικά σου ξαναφανηκε ? Πώς τα καταφερνεις τώρα?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Καλησπέρα τι κάνετε? 

Εγω καλά ξάπλα, με την κορούλα μου, που έχει από τα χτες που δεν με αφήνει μόνη μου. Μέχρι κ τουαλέτα να πάω έχω παρέα κι αγκαλιά μάλιστα. Άσε που ο Παππούς της σκοτώθηκε να την πάρει πάρκο κι ελεγε, οχι κι η μαμά μου. 

Να σας πω λίγο για την πίεση κ το λεύκωμα. Χαμηλή πίεση = αρκετό νερό. Έτσι κοπελες μου οσο πιο πολύ νερό μπορείτε. Ειδα την πίεση μου να πέφτει από 14/9", σε 11/7 μονο με το νέρο. Κο εγώ με ένα πιεσομετρο στο χέρι. 2-3 βαθιές αναπνοης πριν την μετρήσετε. 

Λεύκωμα. Υπάρχουν κάτι ταινίες, τις είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κ θα ζητήσω απο τον γιατρό μου και τώρα. Είναι των 3λεπτων. Γίνεται οπως το τεστ εγκυμοσύνης. Της βάζετε στα ουρά κι ανιχνεύει λεύκωμα. Αν βγει θετική αμέσως για ανάλυση για λεύκωμα κ προεκλαψια. 

Κοριτσάκια μου εγω δεν ξέρω αν εχω νιώσει τα μπουμπουκια μου. Δεν ξέρω κιόλας λογικά θα νιώσω 2 φτερουγισματα. Όσο ήμουν κλινική εκεί κάτω κάτι μα κάτι αλλά με πιεζαν συνεχώς. Αν δεν ηρεμησω δεν ξέρω. 

Αααααα μπορεί να εχω ένα κορίτσι κι ένα αγόρι. Βασικά δεν μας είπε κάτι ο γιατρός αλλα στον τελευταίο υπερυχο, ο γιατρός είπε : το κατω ειναι πασανακατος (άτακτος) ότι θέλει καμνει, ενω το πανω είναι φρονιμη. Και ρωτα ο άντρας μου δηλαδή γιατρε ενα με ενα, κι ο γιατρός γελουσε κιτου λέει εσύ είπες όχι εγω. 

Έχω υπερυχο την άλλη εβδομάδα για να δούμε 

Αα η πεθερά μου στον κόσμο της. Όσο ήμουν κλινική έρχονται κάθε μέρα κι στην κυριολεξία στον κόσμο της. Σαν να ήμουν άρρωστη, είσαι καλά Μαρία, νιώθεις καλά, εφαες? Τι να σου φέρω? Να σου κάνω κρέμα ζελε να σου φέρω. Καθόταν με τις ώρες να μου πει τι κάνει η γειτόνισσα, ασε που δεν καταλαβε τι έγινε κ καθησε κ έλεγε πως είχα λίγο αίμα και η γειτονιά ολόκληρη έβγαλε πόρισμα τι πρέπει ο γιατρός να κάνει και έρχονται κι μου τα έλεγε. Και να πω στον γιατρό αυτό κι το άλλο. Αααααααααααααααααααα τα νεύρα μου. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλησπερα κοριτσια!! @Marigula @Dwroulita85 χαιρομαι που ειστε καλυτερα! Αντε μονο ευχαριστα απο δω και περα! 

Κ εγω με προκληση τοκετου μπηκα 2 βδομαδες μετα την πητ μου γιατι δεν γεννουσα με τιποτα! υπαρχει κ αυτος ο λογος που μπαινεις για προκληση... Το σπασιμο των νερων δεν ποναει αλλα η τρομαρα μου ηταν αρκετη για να πεταχτω πανω χαχαχα 

Εγω εχω το αντιθετο απο σας, με ανησυχεί περισσότερο η γεννα καθε αυτη παρα η εγκυμοσύνη..γενικα με την εγκυμοσύνη ειμαι αρκετα στον κοσμο μου αλλα με τη γεννα σκέφτομαι να πω στο γιατρο να μου κανει επισκληριδιο αμεσως μετα το σπασιμο των νερων αυτή τη φορα...σκεφτομαι τον πονο των συσπασεων κ τρελαινομαι.

Οσο για τα μαθηματα, για θηλασμο δεν ενδιαφερομαι αλλα ανωδυνο ισως εκανα στο ελενα. Αν κ δεν θα μου αρεσε αυτο που λετε, να ειναι μεσα στη γεννα ο συζυγος θεωρω δεν θα το αντεχε κ δεν θα ηθελα να τον στιγματισω με κατι τοσο επιπονο, πιστευω ειναι για εμας κ μονο αυτη η στιγμη.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Ξέχασα να σας πω για τους πονοκεφάλους. Αν ο πονοκέφαλος προέρχεται από υψηλή πίεση τότε ο πόνος είναι στο πίσω μέρος της κεφαλής. Αν είναι μπροστά ως ημικρανία, είναι της εγκυμοσύνης ή ακόμη και έλλειψη νερού. 

Από τον νεφρολογο μου αυτά που με βλέπει για την πίεση. 

• Μου αρέσει 2

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

@Marigula κατατοπιστικοτατη!!προσωπικα ευχαριστω για τις πληροφοριες,αυτες οι ταινιες συν την δουλεια που κανουν θα βοηθανε να μην τρελενομαστε στην ιδεα και μονο .και μαλλον θα κοστιζουν και ακριβα ε?

Ελα ρε συ ηρθε και η πεθερουλα σου ..... μην μιλας καθολου,χαχα.καμια δουλεια ομως να κανει και οχι κουτσομπολινγκ.

@Dwroulita85 εσυ τι εκανες με την δυσκοιλιοτητα,πηρες καποιο σκευασμα?καλα εισαι και εσυ, ετσι?

@IoannaMas εγω δεν εκανα επισκληριδιο και ουτε θα ηθελα να κανω.. η αισθηση να μην μπορω να κουναω τα ποδια μου μου ειναι καπως τρομακτικη.ενταξει οι πονοι ηταν εντονοι αλλα οχι ανυποφοροι και με την σωστη αναπνοη σε καθε πονοω καλμαρε λιγο η κατασταση,η μεση μου με ποναγε παρααααα πολυ και αυτο μαλλον επειδη ηταν κεφαλικη προβολη,δηλαδη ναι μεν ειχε γυρισει προς τα κατω ομως κοιταζε μπροστα σαν τον βουδα αναποδα.και τα μαθηματα θηλασμου με βοηθησαν αρκετα.αυτα τα καναμε ενω ειχαμε γεννησει και ημασταν στο νοσοκομειο.αφησα τον αντρα μου για 30 ωρα στον θαλαμο με το βρεφακι και πηγα.ασε που νομιζα οτι εκανα κοπανα.οι νοσηλευτριες βοηθουσαν πολυ σε καθε επισκεψη που εκαναν απο τον θαλαμο.ο αντρας μου ηταν μονο στο δωματιο αναμονης στις ωδινες,πριν με πανε στην αιθουσα τοκετου.οντως δεν τον ηθελα εκει να στις εξωθησεις θα με αποσυντονιζε.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...